Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, _^ThEo^_ είπε

Καλησπέρα, ήρθε ο πρώτος λογαριασμός προτέργια. Έχει 0 ευρώ εγγύηση. Πρέπει να ενεργοποιήσω πάγια εντολή για να μην πληρώσω εγγύηση;

Πρέπει να ενεργοποιήσεις πάγια εντολή μέχρι της λήξη πληρωμής του πρώτου λογαριασμού για να μη σου χρεωθεί εγγύηση. Πιθανότατα ο πρώτος δεν θα εξοφληθεί με την πάγια.

7 ώρες πριν, DrAndreas είπε

παιδιά με ποιον τρόπο ενεργοποιώ πάγια εντολή με κάρτα στη προτέργια ?Το είχα κάνει με τον ήρωνα ,άλλα δεν θυμάμαι

Κάνεις την πάγια μονάχα από το ebanking σου με λογαριασμό τραπέζης, προς το παρόν δεν διαθέτει δυνατότητα για πάγια εντολή με χρεωστική/πιστωτική όπως ο ΗΡΩΝ.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, _^ThEo^_ said:

Καλησπέρα, ήρθε ο πρώτος λογαριασμός προτέργια. Έχει 0 ευρώ εγγύηση. Πρέπει να ενεργοποιήσω πάγια εντολή για να μην πληρώσω εγγύηση;

Nαι, αλλά η πάγια εκτελείται από τη λήξη του 2ου λογαριασμού και μετά. Τον 1ο τον πληρώνεις με κάρτα ή μετρητά.

Δημοσ.

Πήγα στη Ζενίθ 8/11. Μετά από 2 μήνες βγήκε ένας έναντι τον οποίο  πλήρωσα και χτες βγήκανε μαζεμένοι 3 εκκαθαριστικοί μηνιαίοι της περιόδου αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω αν έχει αφαιρεθεί ο έναντι σωστά. Τα φώτα σας!

Έναντι:

Spoiler

image.png.0cdfd5a828738e4545480b55de028634.png

Εκκαθ1:

Spoiler

image.png.9103faa16eb587da0c6d0ee21dc58687.png

Εκκαθ2:

Spoiler

image.png.2b7f3435e89cd55f3dc0bf9e020bafce.png

Εκκαθ3:

Spoiler

image.png.91dd35fabcdda1e5e89b8c9678122759.png

Δημοσ.

Ο μεσαίος εκκαθαριστικός έχει ένα μείον έναντι 1.10 που είναι οι χρεώσεις προμήθειας και ρυθμιζόμενες του έναντι, νομίζω σωστό φαίνεται. Σου έκαναν έκδοση 3 εκκαθαριστικών μαζί σήμερα; 🤔:)

Δημοσ.

Καλησπέρα, εβαλα προτεργια με refer και σημερα βγήκε ο πρώτος λογαριασμός. Έχει -10 ευρώ λόγω του refer. Αυτός που μου έκανε refer πως θα πάρει τα 50 ευρώ; Δεν του έχει ερθει κάποιο sms και στην εφαρμογή που άνοιξε σήμερα δεν του γράφει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@mastrokwstas Σωστά είναι. Αν ήμουν στη θέση σου θα τα πλήρωνα όλα με μετρητά ή κάρτα το πολύ μέχρι 21/3... ώστε να μηδενίσει το υπόλοιπο και να μην εκτελεστεί η πάγια εντολή. Διότι 3 λογαριασμοί στην ίδια ημερομηνία λήξης, μπορεί να γίνει μπάχαλο.

3 minutes ago, _^ThEo^_ said:

Καλησπέρα, εβαλα προτεργια με refer και σημερα βγήκε ο πρώτος λογαριασμός. Έχει -10 ευρώ λόγω του refer. Αυτός που μου έκανε refer πως θα πάρει τα 50 ευρώ; Δεν του έχει ερθει κάποιο sms και στην εφαρμογή που άνοιξε σήμερα δεν του γράφει κάτι.

Στη καρτέλα 'στείλε πρόσκληση' φαίνεται πόσοι έχουν ενεργοποιηθεί και εμφανίζεται το 50άρικο διαθέσιμο προς εξαργύρωση.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Αν πατήσει στη εφαρμογή εκεί που λέει bring a friend  στείλε πρόσκληση (τέρμα κάτω ) θα του εμφανίσει κουμπί για να εξαργυρωσει τα 50€

Επεξ/σία από Dominique13
Δημοσ.
3 ώρες πριν, juanjk είπε

Ο μεσαίος εκκαθαριστικός έχει ένα μείον έναντι 1.10 που είναι οι χρεώσεις προμήθειας και ρυθμιζόμενες του έναντι, νομίζω σωστό φαίνεται. Σου έκαναν έκδοση 3 εκκαθαριστικών μαζί σήμερα; 🤔:)

Ναι δε ξέρω τι φάση ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ μετρούσε κανονικά κάθε μήνα εκεί στη ζενίθ τώρα αποφασίσανε να τα υπολογίσουνε 🫠

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...