Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, marinna είπε

Εάν η αίτηση έφτασε στον ΔΕΔΔΗΕ όχι πριν από την καταμέτρησή του, αλλά ΜΕΤΑ λόγω καθυστέρησης, μπλοκάρει η φάση επειδή τα νούμερα είναι ανακόλουθα και βραχυκυκλώνουν. Δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω για επόμενα στάδια όμως :( 

Στην περίπτωση που περιγράφεις η μέτρηση απορρίφθηκεαπο το ΔΕΔΔΗΕ λόγω ενδειξεων εκτός ορίων πιθανότατα.Θα πρέπει να γίνει εκ νέου επικοινωνία με το νέο πάροχο για να υποβάλλει αίτημα με νέες μετρήσεις. 

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, alexander098 είπε

Μπορείς να ανεβάσεις όλο το συμβόλαιο;(Εννοείται κρύβοντας όλα τα προσωπικά δεδομένα)

Spoiler

IMG_8949.jpeg.8c08a017f81ba52d8865bdcde56c1e1e.jpeg

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Greg29M είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_8949.jpeg.8c08a017f81ba52d8865bdcde56c1e1e.jpeg

Ναι δεν αναφέρεται κάτι ξεκάθαρα. Αλλά στην ιστοσελίδα γράφουν ότι Ιανουάριο Φεβρουάριο η τιμή ορίστηκε στα 0.099€/kWh. Θεωρώ δύσκολο να σου κάνουν λαμογιά και να σε χρεώσουν βάσει του τύπου υπολογισμού της kWh.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexander098 είπε

Ναι δεν αναφέρεται κάτι ξεκάθαρα. Αλλά στην ιστοσελίδα γράφουν ότι Ιανουάριο Φεβρουάριο η τιμή ορίστηκε στα 0.099€/kWh. Θεωρώ δύσκολο να σου κάνουν λαμογιά και να σε χρεώσουν βάσει του τύπου υπολογισμού της kWh.

Και να το κάνουν να ναι καλά η ΡΑΕ! 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, marinna είπε

δεν στέκει τίποτα από αυτά που γράφεις. Εγώ αυτόν τον μήνα την πάτησα (παρότι έχω και νυχτερινό και οι κιλοβατώρες μοιράζονται) ΕΠΕΙΔΗ άρχισε η μηνιαία μέτρηση. Εάν δεν υπήρχε, οι κιλοβατώρες θα ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΝ και σε κανέναν μήνα δεν θα ξεπερνούσα το όριο. ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα και όντως πρέπει κάτι να γίνει - ειδικά για αυτούς που έχουν ΚΟΤ και θα τους διαλύσει από εκεί που δεν το περίμεναν. Είναι ένας ακόμα τρόπος να μας κλέβουν, δεν έχει γίνει κατά λάθος θεωρώ, έχει γίνει επίτηδες, όπως όλες οι λαμογιές τους στην ενέργεια, όπως και η μείωση ωρών και αλλαγές ωραρίου στο νυχτερινό. Συνδυαστικά αυτά τα δύο θα τους αποδώσουν πολλά κέρδη.

Εάν η αίτηση έφτασε στον ΔΕΔΔΗΕ όχι πριν από την καταμέτρησή του, αλλά ΜΕΤΑ λόγω καθυστέρησης, μπλοκάρει η φάση επειδή τα νούμερα είναι ανακόλουθα και βραχυκυκλώνουν. Δεν ξέρω να σε καθοδηγήσω για επόμενα στάδια όμως :( 

Όποιος καταναλώνει ΠΟΛΛΕΣ κιλοβατώρες επιβαρύνεται και ανάλογες ΥΚΩ .

Μέχρι τώρα την 'γλιτωνες'.

29 λεπτά πριν, marinna είπε

δεν στέκει τίποτα από αυτά που γράφεις. Εγώ αυτόν τον μήνα την πάτησα (παρότι έχω και νυχτερινό και οι κιλοβατώρες μοιράζονται) ΕΠΕΙΔΗ άρχισε η μηνιαία μέτρηση. Εάν δεν υπήρχε, οι κιλοβατώρες θα ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΝ και σε κανέναν μήνα δεν θα ξεπερνούσα το όριο. ΑΥΤΟ είναι το πρόβλημα και όντως πρέπει κάτι να γίνει - ειδικά για αυτούς που έχουν ΚΟΤ και θα τους διαλύσει από εκεί που δεν το περίμεναν. Είναι ένας ακόμα τρόπος να μας κλέβουν, δεν έχει γίνει κατά λάθος θεωρώ, έχει γίνει επίτηδες, όπως όλες οι λαμογιές τους στην ενέργεια, όπως και η μείωση ωρών και αλλαγές ωραρίου στο νυχτερινό. Συνδυαστικά αυτά τα δύο θα τους αποδώσουν πολλά κέρδη.

Η μηνιαία μέτρηση έχει υπέρ και κατά.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Η μηνιαία μέτρηση έχει υπέρ και κατά.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη περισσότερα τα κατά από τα υπέρ. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ειδικά για όσους έχουν κοτ. Είπαμε όταν όλα γίνονται στο ποδι

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Η νέα κατάσταση ποια είναι 

12 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Ειδικά για όσους έχουν κοτ. Είπαμε όταν όλα γίνονται στο ποδι

Δ ν υπάρχει πόδι γιατί στην ουσία ΔΕΝ υπήρχε τετράμηνο.

Όταν μετράει ο ΔΕΔΔΗΕ για οποιαδήποτε λόγο κόβεται το τετράμηνο η ΟΧΙ ?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δεν ξέρω πότε το έπαθες και γιατί, αλλά μοιάζει σα να αντλείς ηδονή όταν υπερασπίζεσαι κρατικές ή και εταιρικές αποφάσεις που στρέφονται εναντίον σου. Είναι πάντα ενδιαφέρον να το παρατηρώ, αναρωτιέμαι αν έχεις εσύ κάποια απάντηση σε αυτό. Μην την πεις, είμαστε ήδη οφ τόπικ -και θα χαθεί και η μαγεία

• Haha 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πώς δεν υπήρχε τετράμηνο; Ξέρεις πόσος κόσμος έχει πρόβλημα γιατί είχε έναν μήνα λίγο φουσκωμένο;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexander098 είπε

Πώς δεν υπήρχε τετράμηνο; Ξέρεις πόσος κόσμος έχει πρόβλημα γιατί είχε έναν μήνα λίγο φουσκωμένο;

Τα είχαμε γράψει εκ των προτέρων εδώ όταν ακόμα ήταν στα σκαριά η περιβόητη μηνιαία καταμέτρηση...για το καλό μας😅

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, trif_on είπε

Καλημέρα, καμία καλή προσφορά για τουρίστες έχει αυτήν την περίοδο;

Από κίτρινα με κλειδωμένη τιμή:

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-win-more-3_133973/ σε συνδιασμό με τη δωροκάρτα 35 ευρώ από κατάστημα ή και μέσω κάποιων καναλιών πώλησης. (Κλειδωμένο μέχρι τέλος Μαίου)

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/ Κλειδωμένο μέχρι τέλος Μαρτίου (συν 10 ευρώ το μήνα μέσω σύστασης)

https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-simple-2.0 Κλειδωμένο μέχρι τέλος Μαρτίου

https://heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-one-home/ Κλειδωμένο μέχρι τέλος Μαρτίου - 50 ευρώ δώρο από econtract

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, marinna είπε

Δεν ξέρω πότε το έπαθες και γιατί, αλλά μοιάζει σα να αντλείς ηδονή όταν υπερασπίζεσαι κρατικές ή και εταιρικές αποφάσεις που στρέφονται εναντίον σου. Είναι πάντα ενδιαφέρον να το παρατηρώ, αναρωτιέμαι αν έχεις εσύ κάποια απάντηση σε αυτό. Μην την πεις, είμαστε ήδη οφ τόπικ -και θα χαθεί και η μαγεία

Συμφωνώ απόλυτα ότι αυτη η εξέλιξη ζημειωνει κάποιους.

Διαφωνώ ότι υπάρχει κάποιος 'νομος' που προβλέπει αυτό που υποστηρίζεις.

9 ώρες πριν, alexander098 είπε

Συμφωνώ απόλυτα ότι κάποιοι ζημειωνονται.

Αυτό που δεν έχεις ουσιαστικά καταλάβει ότι μέχρι ΤΩΡΑ οφελουνταν.

9 ώρες πριν, messinia3 είπε

Τα είχαμε γράψει εκ των προτέρων εδώ όταν ακόμα ήταν στα σκαριά η περιβόητη μηνιαία καταμέτρηση...για το καλό μας😅

Να μην γίνει τελικά είναι η γνώμη σου ?

Μην βλέπεις τους 200-300 ακόλουθους του φόρουμ, το 90% του κόσμου δεν μπορεί να 'καταλάβει' ένα λογαριασμό ΕΝΑΝΤΙ η όχι?

1 ώρα πριν, trif_on είπε

Καλημέρα, καμία καλή προσφορά για τουρίστες έχει αυτήν την περίοδο;

Ανάλογα που είσαι....

9 ώρες πριν, marinna είπε

Σαφέστατα αυτό δημιουργεί σε κάποιους μια επιβάρυνση αλλά στην δική σου περίπτωση έχεις υπολογίσει για πόσα € μιλάμε το 1 έτος?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Να μην γίνει τελικά είναι η γνώμη σου ?

Μην βλέπεις τους 200-300 ακόλουθους του φόρουμ, το 90% του κόσμου δεν μπορεί να 'καταλάβει' ένα λογαριασμό ΕΝΑΝΤΙ η όχι?

Ναι η γνώμη μου είναι ότι η μηνιαία καταμέτρηση δεν ωφελεί επί της ουσίας τους καταναλωτές. Ο κύριος λόγος εφαρμογής της έχει να κάνει ότι στην ψυχολογία του κόσμου είναι διαφορετικό να πληρώνεις π.χ. 100 /μήνα , από το να λάβεις 400 ευρώ λογαριασμό στην 4μηνιαία εκκαθάριση. Με τον τρόπο αυτό μειώνονται οι αντιδράσεις για τις υπέρμετρες αυξήσεις που έχουν γίνει σε ρυθμιζόμενες χρεώσεις, κόστος ηλεκτρικής ενέργειας, δημοτικά τέλη, κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...