Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, mixos23 είπε

Τελειωνε το μπλε του Ηρων στα μεσα Δεκεμβριου, παιρνω τηλ ρωταω αν δεν κανω κατι ?  μου απανταει συνεχιζει αλλο ενα 6 μηνο. Ρωταω ιδια τιμη ? ναι μου λεει.. 
Ερχεται σημερα λογαριασμος Ιανουαριου καμια σχεση η τιμη. Χαζομαρα μου βεβαια που δεν ζητησα καποιο mail επιβεβαιωσης. Υπαρχει κανενα excel να δω το μπλε προγραμμα του Ιαν 24 ?
στο site τους δεν βρισκω τιποτα, μονο που εχω βρει στο νετ ειναι αυτο απο Ηρων Ηρακλειου στις 27 Δεκ

Screenshot 2025-02-19 195846.jpg

Το είχα αναφέρει εδώ το θέμα. Και εμένα με πήγαν αυτόματα από το FIX GENIUS HOME 3 που είχα στο FIX GENIUS HOME 5 ,επειδή καθυστέρησε ο δεδδηε να κάνει σύνδεση (30/12 έληγε ,31/12 με συνέδεσαν),  ίδιο πρόγραμμα με πιο ακριβή τιμή kw και με χρέωσαν με ρήτρα αποχώρησης .Στη σύμβαση γράφει ότι δυο εβδομάδες πριν πρέπει να ειδοποιήσεις ( κάτι το οποίο έκανα γραπτά και μίλησα δυο φορές στο live chet,εκεί δεν ξέραν την τύφλα τους),αλλά πουθενά δεν αναφερόταν σε ποιο πρόγραμμα θα με πάνε. Το θέμα λύθηκε όταν επικοινώνησα τηλεφωνικά και με έντονο ύφος μαζί τους

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είμαι στο Zenith Power Home Select (κυμαινόμενο), το οποίο έχει σταθερή τιμή μέχρι τέλος του μήνα. Επειδή καταλαβαίνω ότι θα φάω φόλα αν δεν αλλάξω άμεσα (μέχρι να γίνει η αλλαγή παρόχου θα τον φάμε τον Φλεβάρη), ψάχνω τον επόμενο σταθμό μου, ιδανικά κίτρινο με κλειδωμένη τιμή για λίγους μήνες - αν και δεν λέω όχι σε οτιδήποτε μπορεί να συμφέρει για κατανάλωση περίπου 500-600kWh / μήνα και χρήση μειωμένου τιμολογίου όσο μπορώ.

Τόσους μήνες χρησιμοποιούσα το εξαιρετικό excel του @doomnx αλλά βλέπω ότι έχει να ενημερωθεί από τον Δεκέμβρη και με τα άλλα που βρήκα δυσκολεύομαι λίγο να βγάλω άκρη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Geoponer είπε

Είμαι στο Zenith Power Home Select (κυμαινόμενο), το οποίο έχει σταθερή τιμή μέχρι τέλος του μήνα. Επειδή καταλαβαίνω ότι θα φάω φόλα αν δεν αλλάξω άμεσα (μέχρι να γίνει η αλλαγή παρόχου θα τον φάμε τον Φλεβάρη), ψάχνω τον επόμενο σταθμό μου, ιδανικά κίτρινο με κλειδωμένη τιμή για λίγους μήνες - αν και δεν λέω όχι σε οτιδήποτε μπορεί να συμφέρει για κατανάλωση περίπου 500-600kWh / μήνα και χρήση μειωμένου τιμολογίου όσο μπορώ.

Τόσους μήνες χρησιμοποιούσα το εξαιρετικό excel του @doomnx αλλά βλέπω ότι έχει να ενημερωθεί από τον Δεκέμβρη και με τα άλλα που βρήκα δυσκολεύομαι λίγο να βγάλω άκρη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Από κίτρινα με κλειδωμένη τιμή:

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-win-more-3_133973/ σε συνδιασμό με τη δωροκάρτα 35 ευρώ από κατάστημα ή και μέσω κάποιων καναλιών πώλησης. (Κλειδωμένο μέχρι τέλος Μαίου)

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-swift-ontime/ Κλειδωμένο μέχρι τέλος Μαρτίου (συν 10 ευρώ το μήνα μέσω σύστασης)

https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-simple-2.0 Κλειδωμένο μέχρι τέλος Μαρτίου

https://heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-one-home/ Κλειδωμένο μέχρι τέλος Μαρτίου - 50 ευρώ δώρο από econtract

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Για συνδυασμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου ποιά προγράμματα να κοιτάξω; Σε συνδυασμό με e-bill και πάγια εντολή πληρωμής. 

Συμφέρει περισσότερο ένας παροχος και για τα δύο ή μπορώ να βρω καλύτερες προσφορές σε διαφορετικούς παρόχους (άλλον για ρεύμα και άλλον για αέριο);

Υ.Γ. Συγγνώμη αν η ερώτηση είναι πολύ γενική, αλλά πρέπει από κάπου να ξεκινήσω.  Ευχαριστώ πολύ. 

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εχει παρατηρηθεί   καθυστέρηση εκδοσης λογαριασμού στον ΗΡΩΝ απο Δεκέμβριο δεν με χουν τιμολόγηση ? εχει κανεις παρόμοια εμπειρία ?

Επεξ/σία από skaros1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, skaros1 είπε

Παιδιά εχει παρατηρηθεί   καθυστέρηση εκδοσης λογαριασμού στον ΗΡΩΝ απο Δεκέμβριο δεν με χουν τιμολόγηση ? εχει κανεις παρόμοια εμπειρία ?

Ναι αργούν, εγώ περιμένω για 2 παροχές μου να μου βγάλουν τελικό στον ΗΡΩΝ για την προηγούμενη φορά που ήμουν πελάτης τους. 

44 λεπτά πριν, Green Dragon είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Για συνδυασμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου ποιά προγράμματα να κοιτάξω; Σε συνδυασμό με e-bill και πάγια εντολή πληρωμής. 

Συμφέρει περισσότερο ένας παροχος και για τα δύο ή μπορώ να βρω καλύτερες προσφορές σε διαφορετικούς παρόχους (άλλον για ρεύμα και άλλον για αέριο);

Υ.Γ. Συγγνώμη αν η ερώτηση είναι πολύ γενική, αλλά πρέπει από κάπου να ξεκινήσω.  Ευχαριστώ πολύ. 

Αν πας ΗΡΩΝ παίρνεις 50€ για κάθε παροχή. Γενικά στο αέριο καθυστερεί περισσότερο η αλλαγή προμηθευτή σε σχέση με το ρεύμα που γίνεται άμεσα 

Δημοσ.

Τα 10€ της σύστασης στην protergia ισχύουν και για το μπλε πρόγραμμα value secure 12M;

Λεω να παω σε σταθερή τιμή, βαρεθηκα να κυνηγάω αλλαγές.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Τα 10€ της σύστασης στην protergia ισχύουν και για το μπλε πρόγραμμα value secure 12M;

Λεω να παω σε σταθερή τιμή, βαρεθηκα να κυνηγάω αλλαγές.

Σε όλα τα πραγραμματα

• Like 1
Δημοσ.

22 μέρες μετά ακόμα δεν έχει γίνει αλλαγή παρόχου! Πρώτη φορά τέτοια καθυστέρηση από πλευράς δεδδηε ενώ έχουν μετρήσει!

Δημοσ.

Πριν ένα μήνα υπογραψα 12μηνο συμβόλαιο με ΕΛΠΕ (βγήκε και ο πρώτος λογαριασμός). Όμως στο μεταξύ αλλάζω σπίτι/μετακομίζω τέλος Μαρτίου (δεν το είχα υπολογίσει, βρήκα ευκαιρία!). Τωρα συνεχίζω το συμβόλαιο στην ΕΛΠΕ ή υπογράφω καινούργιο 12μηνο και άρα με άλλο τιμολόγιο? σε αυτή την περίπτωση  μπορώ να ψαξω για άλλο πάροχο χωρίς ποινή αποχώρησης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γνωρίζετε πόσο χρεώνουν οι πάροχοι το κόστος διακοπής (αν υπάρχει) και κόστος επανασύνδεσης;

και αν το κόστος αυτό ειναι ίδιο σε όλους τους παρόχους ή καποιοι ειναι φθηνότεροι, ακριβότεροι;

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, prefuse είπε

γνωρίζετε πόσο χρεώνουν οι πάροχοι το κόστος διακοπής (αν υπάρχει) και κόστος επανασύνδεσης;

και αν το κόστος αυτό ειναι ίδιο σε όλους τους παρόχους ή καποιοι ειναι φθηνότεροι, ακριβότεροι;

Ο δεδδηε χρεώνει, αυτά που βρήκα στην ιστοσελίδα του 

∆ιακοπή - επανασύνδεση κατ/τή µετά από

αίτησή του 16,14

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, alexander098 said:

Ο δεδδηε χρεώνει, αυτά που βρήκα στην ιστοσελίδα του 

∆ιακοπή - επανασύνδεση κατ/τή µετά από

αίτησή του 16,14

ωραιος, εγω εκανα το λαθος να τους παρω τηλ και εχασα παραπάνω χρόνο για την ιδια πληροφορία αλλα απο την αλλη δεν ειμαι και 100% σιγουρος αν οι online τιμοκατάλογοι τους ειναι παντα updated. οποτε τωρα ειναι διπλοτσεκαρισμένο, αν και η υπάλληλος, απο το site μπορει να το ειδε και να μου το είπε.. :)

απο chat με elpe μου εγραψαν οτι δεν χρεώνουν τοσο για διακοπή, οσο και για επανασύνδεση (εφοσον μπει πάγια εντολή)

ουσιαστικά μεσα στην εγγύηση ειναι και το κόστος επανασύνδεσης και η μικρότερη εγγύηση ειναι 50€ (μηδενικό με πάγια)

Screenshot 2025-02-20 at 15.33.03.png

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά την υπογραφή της σύμβασης με nrg simple business 1 δεν πρέπει να αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιο ότι η τελική τιμή για Μάρτιο είναι 0,099€/kwh. Ή και αν δεν το αναφέρει ισχύει επειδή είναι ανακοινωμενο στο site τους ; Γενικά είναι αξιόπιστη ; 

-edit : Αναφέρει στην 4η σελίδα: 5. Επί των προγραμμάτων κυμαινόμενης τιμής “ nrg simple BUSINESS” είναι δυνατόν να παρέχονται – κατά την απόλυτη κρίση και διακριτική
ευχέρεια του Προμηθευτή – εκπτώσεις ή/και προωθητικές ενέργειες. Οι εν λόγω εκπτώσεις ή/και προωθητικές ενέργειες, εφόσον παρέχονται και
για όσο τυχόν χρονικό διάστημα παρέχονται, και οι τυχόν όροι απόδοσής τους θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή. Αυτό αρκεί έτσι ;

Επεξ/σία από Greg29M
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Κατά την υπογραφή της σύμβασης με nrg simple business 1 δεν πρέπει να αναφέρεται ρητά στο συμβόλαιο ότι η τελική τιμή για Μάρτιο είναι 0,099€/kwh. Ή και αν δεν το αναφέρει ισχύει επειδή είναι ανακοινωμενο στο site τους ; Γενικά είναι αξιόπιστη ; 

-edit : Αναφέρει στην 4η σελίδα: 5. Επί των προγραμμάτων κυμαινόμενης τιμής “ nrg simple BUSINESS” είναι δυνατόν να παρέχονται – κατά την απόλυτη κρίση και διακριτική
ευχέρεια του Προμηθευτή – εκπτώσεις ή/και προωθητικές ενέργειες. Οι εν λόγω εκπτώσεις ή/και προωθητικές ενέργειες, εφόσον παρέχονται και
για όσο τυχόν χρονικό διάστημα παρέχονται, και οι τυχόν όροι απόδοσής τους θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Προμηθευτή. Αυτό αρκεί έτσι ;

Σίγουρα κάπου το αναγράφει στο συμβόλαιο. Δες εκεί που αναφέρεται η τιμή μήπως κάπου λέει συμπληρωματικά ότι για τον μήνα Μάρτιο η ανώτατη τιμή ορίζεται στα 0.099€/kWh 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...