Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 minutes ago, messinia3 said:

Protergia μέσω σύστασης και ακολούθως elpedison απο σταθερά,αφου καταργήθηκε το σταθερό της ζενιθ.

Υγ.Θυμαται κάποιος που ακριβώς αναγράφονται τα 50 του ref στη σύμβαση της protergia για να μην το ψάχνω?

Στη συμβαση σελ. 3, στις Παρατηρησεις κατω κατω ως BAF Referral

1 minute ago, stylish said:

Στο σταθερο της ζενιθ η εκπτωση λογω συνέπειας δίνεται απο τον 2ο λογαριασμο; Στην ουσια τα 9.5 λεπτά απο ποιον λογαριασμο ισχυουν;

Αν θυμαμαι καλα εχει ειπωθει οτι δινεται στον 2ο λογαριασμο η συνεπεια του 1ου. Δηλαδη θεωρητικα πληρωνεις την πληρη τιμη του 2ου και παιρνεις πισω την εκπτωση/συνεπεια του 1ου. Κοκ μεχρι τον τελικο αν φυγεις που δεν σου αποδιδουν τη συνεπεια του και το διεκδικεις μεσω myrae.

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

protergia μεσω συστασης πως γινεται ακριβως ? σου στελνουν link ? το συμβολαιο γινεται online η σε καλουν τηλεφωνικος ?

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά, βέβαια μπορεί αυτό να έχει αλλάξει, αν ζητήσουμε διακοπή μιας παροχή ρεύματος, μετά πληρώνουμε 100€ για την επανασύνδεση της. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Ίσως για εξοχικά να συμφέρει να κάνουμε διακοπή της παροχής και όταν είναι να πάμε κάνουμε επανασύνδεση , με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κόστος επανασύνδεσης.

Γνωρίζει κάποιος περί αυτού και αν ισχύει τόσο για οικιακά τιμολόγια όσο και για επαγγελματικά καθώς κάποιοι μπορεί να δουλεύουν εξ αποστάσεως κάποιους μήνες.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Mando είπε

protergia μεσω συστασης πως γινεται ακριβως ? σου στελνουν link ? το συμβολαιο γινεται online η σε καλουν τηλεφωνικος ?

Ναι άμα θες σύσταση γράφεις ότι θες κάποιος να σου στείλει λινκ, το πατάς, συμπληρώνεις όνομα τηλέφωνο για να σε καλέσουν και τέλος 

• Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Mando είπε

Λαμβάνεις link,δίνεις τα στοιχεία σου.Μετα σε καλούν να διαλέξεις πρόγραμμα,,στέλνεις δικαιολογητικά και μετά υπογραφεις online τη σύμβαση.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, vdeseris είπε

Ρεύμα και ρυθμιζόμενες χρεώσεις σύνολο 10€; Γιατί ένα μήνα που είχα 6€ πάγιο και 6€ ρυθμιζόμενες πλήρωσα κανονικά ΕΡΤ 

6+6 μας κάνει 12 τώρα τελευταία.

Για 10€ μιλάμε 

• Haha 1
Δημοσ.
7 minutes ago, GREGORYMO said:

6+6 μας κάνει 12 τώρα τελευταία.

Για 10€ μιλάμε 

Μηπως ο φιλος θεωρει οτι το παγιο δεν μετραει ως ρευμα/καταναλωση και συνεπως δεν υπαγεται στο συνολο του 10.

Προσωπικα και εγω αυτο θα περιμενα σε ενα ιδανικο κοσμο. Το παγιο δεν ειναι καταναλωση ουτε προμηθεια ενεργειας, ειναι απλα "αερας" για να εχω δικαιωμα χρησης του προιοντος, απο μονο του δεν συνιστα καταναλωση ενεργειας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, Sebu said:

Μηπως ο φιλος θεωρει οτι το παγιο δεν μετραει ως ρευμα/καταναλωση και συνεπως δεν υπαγεται στο συνολο του 10.

Προσωπικα και εγω αυτο θα περιμενα σε ενα ιδανικο κοσμο. Το παγιο δεν ειναι καταναλωση ουτε προμηθεια ενεργειας, ειναι απλα "αερας" για να εχω δικαιωμα χρησης του προιοντος, απο μονο του δεν συνιστα καταναλωση ενεργειας.

Το πάγιο προσμετράτε στη Χρέωση Προμήθεια Ρεύματος, ουσιαστικά είναι σα να προπληρώνεις 30-40kwh ώπου για εξοχικό/2ο σπίτι είναι παντελώς περιττό.

Επίσης το πάγιο και στις τηλεπικοινωνίες που σου δίνει "δωρεάν χ λεπτά, ψ ΜΒ κλπ" αλλά δεν είναι δωρεάν, προπληρωμένα μέσω του παγίου είναι.

Επεξ/σία από teo_3
Δημοσ.

Ναι βρε παιδιά μια απλή ερώτηση έκανα αν συνολικά ρεύμα και ρυθμιζόμενες χρεώσεις συνολικά πρέπει να είναι κάτω από 10€. Απλά ο φίλος GREGORYMO απαντάει σχεδόν σε όλους με φουλ ειρωνεία. Πάμε παρακάτω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sebu είπε

ΠΑΝΤΑ μετρούσε το πάγιο.

45 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Ναι βρε παιδιά μια απλή ερώτηση έκανα αν συνολικά ρεύμα και ρυθμιζόμενες χρεώσεις συνολικά πρέπει να είναι κάτω από 10€. Απλά ο φίλος GREGORYMO απαντάει σχεδόν σε όλους με φουλ ειρωνεία. Πάμε παρακάτω 

Φίλε δεν είναι ειρωνεία.

Απλά να το τονίσω θέλω.

1 ώρα πριν, Sebu είπε

Κάποιο λάθος κάνεις.

Πληρώνεις κάποιο πάγιο ώστε να έχεις ΚΑΛΥΤΕΡΗ τιμή στην κιλοβατώρα.

Είναι αλληλένδετα λοιπόν.

Δημοσ.
1 hour ago, teo_3 said:

Το πάγιο προσμετράτε στη Χρέωση Προμήθεια Ρεύματος, ουσιαστικά είναι σα να προπληρώνεις 30-40kwh ώπου για εξοχικό/2ο σπίτι είναι παντελώς περιττό.

Επίσης το πάγιο και στις τηλεπικοινωνίες που σου δίνει "δωρεάν χ λεπτά, ψ ΜΒ κλπ" αλλά δεν είναι δωρεάν, προπληρωμένα μέσω του παγίου είναι.

Συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Στην κινητη πληρωνω παγιο 10 ευρω για να εχω 10gb Και απεριοριστα αστικα/κινητα. Το παγιο περιλαμβανει χρηση που μπορω να κανω.

Στο ρευμα τα 5 ευρω παγιο της ΔΕΗ δεν μου δινουν 5 ευρω ρευμα. Ειναι αερας κοπανιστος. Δεν σημαινει οτι τα πρωτα 5 ευρω καταναλωση ρευματος τα καλυπτει το παγιο και πληρωνω μονο απο εκει και πανω. Με τα 5 ευρω παγιο της ΔΕΗ ή τα 10 της Προτεργια πρακτικα αν εχεις κλειστο σπιτι εχεις χασει 5 ή 10 ευρω ρευμα καθε μηνα, γιατι τα πληρωσες χωρις κανενα αντικρυσμα. Κανεις δεν κανεις καταναλωση θα τα χασεις.

Στην κινητη και τη σταθερη ομως η καταναλωση που θα κανεις μεχρι το υψος των παροχων του παγιου σου ειναι δωρεαν. Εκει ναι τις εχεις προπληρωσει στο παγιο.

16 minutes ago, GREGORYMO said:

Κάποιο λάθος κάνεις.

Πληρώνεις κάποιο πάγιο ώστε να έχεις ΚΑΛΥΤΕΡΗ τιμή στην κιλοβατώρα.

Είναι αλληλένδετα λοιπόν.

Αυτο ειναι δικη σου θεωρια. Πουθενα δεν τεκμαιρεται οτι παγιο = καλυτερη τιμη κιλοβατωρας. Γιατι ετσι η ΔΕΗ δεν θα εδινε προγραμμα με 3,5 ευρω και με 5 ευρω με σχεδον παραπλησια χρεωση κιλοβατωρας. Ουτε η Προτεργια 9,99 για  0,095 ανευ συνεπειας ή 0,085 με συνεπεια με το ιδιο παγιο. Δεν κανει το παγιο τη διαφορα. Το παγιο ειναι αρπαχτη του παροχου για να καλυψει το κοστος του απο την προαγορα ενεργειας που εχει κανει στα futures ωστε να μην μπει μεσα αν τυχον δεν παρουν πολλοι το τυχον σταθερο προιον. Πρακτικα αν μπουν λιγοτεροι απο το κοστολογικο μοντελο ευελπιστει οι λιγοτεροι να πληρωσουν το κοστος για οσους δεν επιασε μεσω του αυξημενου παγιου. Αν μπουν οσοι περιμενει αρμεγει και βγαζει σημαντικο κερδος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, Sebu said:

Συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Στην κινητη πληρωνω παγιο 10 ευρω για να εχω 10gb Και απεριοριστα αστικα/κινητα. Το παγιο περιλαμβανει χρηση που μπορω να κανω.

Στο ρευμα τα 5 ευρω παγιο της ΔΕΗ δεν μου δινουν 5 ευρω ρευμα. Ειναι αερας κοπανιστος. Δεν σημαινει οτι τα πρωτα 5 ευρω καταναλωση ρευματος τα καλυπτει το παγιο και πληρωνω μονο απο εκει και πανω. Με τα 5 ευρω παγιο της ΔΕΗ ή τα 10 της Προτεργια πρακτικα αν εχεις κλειστο σπιτι εχεις χασει 5 ή 10 ευρω ρευμα καθε μηνα, γιατι τα πληρωσες χωρις κανενα αντικρυσμα. Κανεις δεν κανεις καταναλωση θα τα χασεις.

Στην κινητη και τη σταθερη ομως η καταναλωση που θα κανεις μεχρι το υψος των παροχων του παγιου σου ειναι δωρεαν. Εκει ναι τις εχεις προπληρωσει στο παγιο.

Φίλε μου και ο χρόνος ομιλίας και τα μεγκαμπάιτ, αεροχρόνος είναι, αέρας κοπανιστός. Αλλά ναι, έχει μεγάλο πάγιο και σου περιλαμβάνει όλα αυτά "δωρεάν". Και αν τα περάσεις, τσεκούρι στις χρεώσεις.
Στο ρεύμα απλά σου "χαμηλώνει" τη χρέωση, υποτίθεται, αλλά υπάρχει πχ ένα πρόγραμμα της nrg με πάγιο 15€ στις 100kwh. Το ίδιο ακριβώς πράγμα δηλαδή. Το ότι δεν υπολόγιζες το 5€υρο του πράσινου ΔΕΗ τόσα χρόνια, δε σημαίνει ότι δεν είχε αυτή την χρήση.
Και ναι, με κλειστό σπίτι και πάγιο χάνεις το 5€υρο. Και στο ngk, με κλειστό σπίτι χάνεις το 15€υρο. Επίσης, αν έχεις πάγιο στο κινητό/σταθερό και δεν μιλήσεις, μάντεψε, χάνεις τα 20-30-40€ επίσης.
(κλείνει η παρένθεση, επιστροφή στις προσφορές).

Επεξ/σία από teo_3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελειωνε το μπλε του Ηρων στα μεσα Δεκεμβριου, παιρνω τηλ ρωταω αν δεν κανω κατι ?  μου απανταει συνεχιζει αλλο ενα 6 μηνο. Ρωταω ιδια τιμη ? ναι μου λεει.. 
Ερχεται σημερα λογαριασμος Ιανουαριου καμια σχεση η τιμη. Χαζομαρα μου βεβαια που δεν ζητησα καποιο mail επιβεβαιωσης. Υπαρχει κανενα excel να δω το μπλε προγραμμα του Ιαν 24 ?
στο site τους δεν βρισκω τιποτα, μονο που εχω βρει στο νετ ειναι αυτο απο Ηρων Ηρακλειου στις 27 Δεκ

Screenshot 2025-02-19 195846.jpg

Επεξ/σία από mixos23
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mixos23 είπε

Τελειωνε το μπλε του Ηρων στα μεσα Δεκεμβριου, παιρνω τηλ ρωταω αν δεν κανω κατι ?  μου απανταει συνεχιζει αλλο ενα 6 μηνο. Ρωταω ιδια τιμη ? ναι μου λεει.. 
Ερχεται σημερα λογαριασμος Ιανουαριου καμια σχεση η τιμη. Χαζομαρα μου βεβαια που δεν ζητησα καποιο mail επιβεβαιωσης. Υπαρχει κανενα excel να δω το μπλε προγραμμα του Ιαν 24 ?
στο site τους δεν βρισκω τιποτα, μονο που εχω βρει στο νετ ειναι αυτο απο Ηρων Ηρακλειου στις 27 Δεκ

Screenshot 2025-02-19 195846.jpg

Έχω την εντύπωση πως όταν ένα μπλε πρόγραμμα λήγει σε μεταφέρουν σε κάποιο κυμαινόμενο πρόγραμμα. Το ότι ανανεώνεται αυτόματα για 6 ακόμα μήνες δεν ξέρω που το άκουσε και στο είπε. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Έχω την εντύπωση πως όταν ένα μπλε πρόγραμμα λήγει σε μεταφέρουν σε κάποιο κυμαινόμενο πρόγραμμα. Το ότι ανανεώνεται αυτόματα για 6 ακόμα μήνες δεν ξέρω που το άκουσε και στο είπε. 

Έχει αναφερθεί από κάποιους ότι ο Ηρωνας εφάρμοσε τη συγκεκριμένη πρακτική στα 6μηνα προγράμματα του.Μετα συμμορφώθηκε και άρχισε να στέλνει ατομικές επιστολές που ενημέρωνε τους πελάτες για το τι ακολουθεί μετά τη λήξη της ενεργης σύμβασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...