Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, The_Judas είπε

και εμενα στο χωριο που εχω 0 καταναλωση με χρέωσαν 200kwh από τον ηρων.. μην ανησυχεις θα τα παρεις πίσω.

Να μπαινεις στην ιστοσελιδα του ηρων και να δηλωνεις καταναλωση.

Το θέμα είναι ότι είναι σε αλλαγή από Ελπε σε Ηρων και θα μου χρεώσουν 300+ kwh με 20λεπτα ενώ στον ηρων θα χρεωνονταν με 9 λεπτά αλλά θα δούμε τι θα κάνει ο Δεδδηε και αν αλλάξει της ένδειξης και στείλει και στους δύο παροχους τις σωστές ενδείξεις 

Επεξ/σία από dimi1982
  • Like 1
Δημοσ.

τιμη?

56 minutes ago, juanjk said:

Μια λύση αν δεν πάτε σε μπλε είναι και το Elpedison winmore 3 με σταθερή τιμή έως τέλος μαϊου, μηδενικά πάγια καλοκαίρι και στο 6μηνο 50 ευρώ δώρο. Τον Οκτώβρη βλέπεις ξανά κάτι καλό να βγάλει το χειμώνα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3902422/protergia-gia-9o-mina-stathero-to-prasino-timologio-value-special-sta-0159kwh/

Νωρίς νωρίς ανακοίνωση για σταθερές τιμές από protergia.Πολυ θετικό ότι κρατάει αμετάβλητο τόσο το σταθερό της όσο και το φθηνό της κίτρινο (με το ίδιο όνομα για εμάς τους τουρίστες)

Συνδιαζομενα εννοείς?35 plus Σκλαβενίτη?

Ο προηγούμενος παροχος ...χαχααχα.Εκει σταμάτησα να διαβάζω.🤣

Σημαντικό ότι μένουν σταθερές οι τιμές 

1 ώρα πριν, juanjk είπε

Μια λύση αν δεν πάτε σε μπλε είναι και το Elpedison winmore 3 με σταθερή τιμή έως τέλος μαϊου, μηδενικά πάγια καλοκαίρι και στο 6μηνο 50 ευρώ δώρο. Τον Οκτώβρη βλέπεις ξανά κάτι καλό να βγάλει το χειμώνα.

Στο 6μηνο 50€ δώρο; Επίσης από τον Μάιο και μετά γίνεται ένα απλο κίτρινο χωρίς πάγιο αφού χάνεται η προνομιακή τιμή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Το καλοκαίρι το win more 3 δεν θα έχει κλειδωμένη τιμή. Συνεπώς μπορεί έχει πάνω από 0.20kWh. Δεν αξίζει να παραμείνεις για τα δωρεάν πάγια. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι δώρα δίνουν πλεον στους ενεργειακούς τουρίστες; Από ότι είδα τα έκοψαν οι περισσότεροι.

Για εξοχικό με μηδενικό πάγιο και χαμηλή τιμή kw και κάνα δώρο αν έχει, ποια προγράμματα προτείνεται; 

Είτε για τουρισμό 1-3 μήνες, είτε για να μείνουμε 5-6 μήνες.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

Τι δώρα δίνουν πλεον στους ενεργειακούς τουρίστες; Από ότι είδα τα έκοψαν οι περισσότεροι.

Για εξοχικό με μηδενικό πάγιο και χαμηλή τιμή kw και κάνα δώρο αν έχει, ποια προγράμματα προτείνεται; 

Είτε για τουρισμό 1-3 μήνες, είτε για να μείνουμε 5-6 μήνες.

Elpedison 35€ δωροκαρτα, πρόγραμμα με χαμηλή τιμή και μηδέν πάγιο δεν υπάρχει πια 

Επίσης προτεργια 10€ επί 5 μήνες 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexander098 είπε

Elpedison 35€ δωροκαρτα, πρόγραμμα με χαμηλή τιμή και μηδέν πάγιο δεν υπάρχει πια 

Επίσης προτεργια 10€ επί 5 μήνες 

Μηδενικά πάγια υπάρχουν,δε συνδυάζονται όμως με χαμηλή τιμή kwh.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Τώρα που μπήκα να το κοιτάξω εγώ , λέει δώρο 30 ευρώ στον 9ο λογαριασμό.

Καταγ666ραφή.JPG

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα είμαι Ήρων και στον τελευταίο λογαριασμό είδα ότι χρέωσαν 0.27 λεπτά την kw! Οπότε πρέπει να φύγω χθες για να ξαναγυρίσω ισως σε κάνα 6μηνο για τα 50€ αν τα δίνουν ακόμα..

Δεν με πειράζει να μην έχουν από τις χαμηλότερες τιμές kw που υπάρχουν, γιατί η κατανάλωση συνήθως είναι μικρή κάτω από 100kw/μηνα και ανάλογα αν επισκεφτούμε τον χώρο ή όχι.

ΕΡΤ ποτέ δεν πληρώνουμε ; Όταν έχουμε μηδενική κατανάλωση kw ή από κάποιο όριο kw και κάτω;

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, prefuse είπε

Τώρα είμαι Ήρων και στον τελευταίο λογαριασμό είδα ότι χρέωσαν 0.27 λεπτά την kw! Οπότε πρέπει να φύγω χθες για να ξαναγυρίσω ισως σε κάνα 6μηνο για τα 50€ αν τα δίνουν ακόμα..

Δεν με πειράζει να μην έχουν από τις χαμηλότερες τιμές kw που υπάρχουν, γιατί η κατανάλωση συνήθως είναι μικρή κάτω από 100kw/μηνα και ανάλογα αν επισκεφτούμε τον χώρο ή όχι.

ΕΡΤ ποτέ δεν πληρώνουμε ; Όταν έχουμε μηδενική κατανάλωση kw ή από κάποιο όριο kw και κάτω;

Όταν ρυθμιζόμενες και χρέωση ενέργειας βγαίνει κάτω από 10€/μήνα 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fiodor είπε

Τώρα που μπήκα να το κοιτάξω εγώ , λέει δώρο 30 ευρώ στον 9ο λογαριασμό.

Καταγ666ραφή.JPG

Έχεις απόλυτο δίκιο, παραπληροφόρηση ήμουν χθες :(. Δεν αξίζει να περιμένει κανείς το 9μηνο.

• Like 1
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...