Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, juanjk είπε

Εννοώ ότι θα χρεώσει τις κιλοβατώρες που τελικά δεν είναι δωρεάν με την κανονική τιμή του προγράμματος που σίγουρα περιέχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τον πάροχο. Τις ρυθμιζόμενες ούτως η άλλως τις λαμβάνει από την πληρωμή και τις αποδίδει απλά.

Σου κάνει δώρο 16 κιλοβατώρες την ημέρα.

Λίγες είναι?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πω λίγο τον πόνο μου επειδή έχω απηυδήσει με την εξυπηρέτηση της Zenith. Επικοινώνησα μαζί τους την προηγούμενη εβδομάδα για να αλλάξω πρόγραμμα από το power home now -που η κιλοβατώρα ανέβηκε στον θεό- στο direct plus, αλλά δεν έχω λάβει κάποιο mail ως επιβεβαίωση. Η agent στο τηλέφωνο με ενημέρωσε ότι η κλήση μας θα χρησιμοποιηθεί σαν υπογραφή, ωστόσο όταν ξαναμίλησα σήμερα μαζί τους, με πληροφόρησαν πως δεν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση από το αρμόδιο τμήμα και θα με ξανακαλέσουν σύντομα για να γίνει πάλι η μεταβίβαση.
Ο λόγος που τους ξανακάλεσα σήμερα, είναι επειδή το πρωί έλαβα κλήση για προσφορά από Volton ή Protergia (η κοπέλα μου πρότεινε και τις 2 εταιρίες) και κατέληξα στο value safe της Protergia, ωστόσο δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμα γιατί θα ήθελα να παραμείνω στη Zenith.
Δε γνωρίζω αν είναι πρόβλημα των tools της εταιρίας, των υπευθύνων ή του τηλεφωνικού κέντρου στο οποίο εργάζονται (εργαζόμουν στο ίδιο κέντρο αλλά σε διαφορετικό project και γνωρίζω πόσο υπολειτουργεί), ωστόσο είναι τρομερά κουραστικό και δεν ξέρω πόσο κυνηγητό πρέπει να ρίξω για να λάβω το bare minimum.
Κερασάκι στην τούρτα, η αίτηση που έκανα για την κάρτα υγείας από αρχές Αυγούστου, για την οποία έχω καλέσει ήδη 3 φορές και δεν έχω λάβει ούτε ένα email στο inbox ή τα spam.

27 λεπτά πριν, kairizoldyck είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πω λίγο τον πόνο μου επειδή έχω απηυδήσει με την εξυπηρέτηση της Zenith. Επικοινώνησα μαζί τους την προηγούμενη εβδομάδα για να αλλάξω πρόγραμμα από το power home now -που η κιλοβατώρα ανέβηκε στον θεό- στο direct plus, αλλά δεν έχω λάβει κάποιο mail ως επιβεβαίωση. Η agent στο τηλέφωνο με ενημέρωσε ότι η κλήση μας θα χρησιμοποιηθεί σαν υπογραφή, ωστόσο όταν ξαναμίλησα σήμερα μαζί τους, με πληροφόρησαν πως δεν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση από το αρμόδιο τμήμα και θα με ξανακαλέσουν σύντομα για να γίνει πάλι η μεταβίβαση.
Ο λόγος που τους ξανακάλεσα σήμερα, είναι επειδή το πρωί έλαβα κλήση για προσφορά από Volton ή Protergia (η κοπέλα μου πρότεινε και τις 2 εταιρίες) και κατέληξα στο value safe της Protergia, ωστόσο δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμα γιατί θα ήθελα να παραμείνω στη Zenith.
Δε γνωρίζω αν είναι πρόβλημα των tools της εταιρίας, των υπευθύνων ή του τηλεφωνικού κέντρου στο οποίο εργάζονται (εργαζόμουν στο ίδιο κέντρο αλλά σε διαφορετικό project και γνωρίζω πόσο υπολειτουργεί), ωστόσο είναι τρομερά κουραστικό και δεν ξέρω πόσο κυνηγητό πρέπει να ρίξω για να λάβω το bare minimum.
Κερασάκι στην τούρτα, η αίτηση που έκανα για την κάρτα υγείας από αρχές Αυγούστου, για την οποία έχω καλέσει ήδη 3 φορές και δεν έχω λάβει ούτε ένα email στο inbox ή τα spam.

Ευτυχώς που πήγαμε ζενιθ μόνο για την τιμή του smart,γιατί από ότι καταλαβαίνω στην εξυπηρέτηση χωλαίνει αρκετά.

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Ευτυχώς που πήγαμε ζενιθ μόνο για την τιμή του smart,γιατί από ότι καταλαβαίνω στην εξυπηρέτηση χωλαίνει αρκετά.

Δυστυχώς έτσι φαίνεται. Τα παιδιά που είναι απλοί agents στο γνωστό τηλεφωνικό κέντρο δε φταίνε σε τίποτα, ίσα-ίσα όσες φορές επικοινώνησα μαζί τους προσπάθησαν να βοηθήσουν και με το παραπάνω, αλλά δε βγάζω άκρη μέχρι τώρα. Ούτε γνωρίζω αν έχει γίνει η μεταβίβαση του προγράμματος ή πότε θα γίνει, ούτε το πότε θα λάβω κάποιο επιβεβαιωτικό email.

Εντωμεταξύ, άσχετο και συνάμα σχετικό, κοιτούσα για το πρόγραμμα της Volton σε συνεργασία με το Skroutz και νομίζω ότι κάτι δεν καταλαβαίνω καλά. Η τιμή είναι κλειδωμένη ΜΕΧΡΙ και το τέλος Νοεμβρίου, σωστά; Άρα από Δεκέμβριο κι έπειτα, η κιλοβατώρα θα είναι πάνω από 0.09€ (λογικά), έτσι δεν είναι; Ή έχω μπερδευτεί τελείως; Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να απαντήσει, θα το εκτιμούσα 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, kairizoldyck είπε

Δυστυχώς έτσι φαίνεται. Τα παιδιά που είναι απλοί agents στο γνωστό τηλεφωνικό κέντρο δε φταίνε σε τίποτα, ίσα-ίσα όσες φορές επικοινώνησα μαζί τους προσπάθησαν να βοηθήσουν και με το παραπάνω, αλλά δε βγάζω άκρη μέχρι τώρα. Ούτε γνωρίζω αν έχει γίνει η μεταβίβαση του προγράμματος ή πότε θα γίνει, ούτε το πότε θα λάβω κάποιο επιβεβαιωτικό email.

Εντωμεταξύ, άσχετο και συνάμα σχετικό, κοιτούσα για το πρόγραμμα της Volton σε συνεργασία με το Skroutz και νομίζω ότι κάτι δεν καταλαβαίνω καλά. Η τιμή είναι κλειδωμένη ΜΕΧΡΙ και το τέλος Νοεμβρίου, σωστά; Άρα από Δεκέμβριο κι έπειτα, η κιλοβατώρα θα είναι πάνω από 0.09€ (λογικά), έτσι δεν είναι; Ή έχω μπερδευτεί τελείως; Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να απαντήσει, θα το εκτιμούσα 😅

Τι δεν κατάλαβες?Προφανως μιλας για το volton yellow protect.Η τιμή επί της ουσίας είναι 0,093 μέχρι και τέλος Νοεμβρίου.Καθεσαι μεχρι τοτε (που θα εχεις και δωρεαν παγιο) και λογικα θα εχεις λαβει και τη δωροεπιταγή. Μετά δεδομένα η τιμή θα ανέβει αρκετά,οπότε θα πρέπει η να έχεις φύγει η να πας εσωτερικά σε φθηνότερο πρόγραμμα αν υπάρχει τότε,αφου μετα ισχύει:

1,199 * ΜΤΑΜ + 0,020
Συντελεστής Προσαύξησης * ΜΤΑΜ + Περιθώριο Εμπορίας

Επεξ/σία από messinia3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τι δεν κατάλαβες?Προφανως μιλας για το volton yellow protect.Η τιμή επί της ουσίας είναι 0,093 μέχρι και τέλος Νοεμβρίου.Καθεσαι μεχρι τοτε (που θα εχεις και δωρεαν παγιο) και λογικα θα εχεις λαβει και τη δωροπειταγη. Μετά δεδομένα η τιμή θα ανέβει αρκετά,οπότε θα πρέπει η να έχεις φύγει η να πας εσωτερικά σε φθηνότερο πρόγραμμα αν υπάρχει τότε,αφου μετα ισχύει:

1,199 * ΜΤΑΜ + 0,020
Συντελεστής Προσαύξησης * ΜΤΑΜ + Περιθώριο Εμπορίας

Ευχαριστώ!! Είχα μπερδευτεί επειδή δε βρήκα κάτι στα πιο πρόσφατα σχόλια του forum σχετικά με την τιμή της κιλοβατώρας μετά τον Νοέμβριο. Επομένως, θα κοιτάξω μήπως πάω εκεί προσωρινά, σε περίπτωση που η Zenith δε με καλέσει τις επόμενες μέρες.

Επεξ/σία από kairizoldyck

Καλησπέρα. Σε νέο ενοίκιο που πάω ο ιδιοκτήτης τρέχει κίτρινο συμβόλαιο ζενίθ. Εγώ δεν έχω πολυψαχτει με παρόχους. Με συμφέρει να παραμείνω στο ίδιο πρόγραμμα ή μπορώ να βρω κάποιο άλλο με οφέλη την τρέχουσα περίοδο; Πρόκειται για χρήση ρεύματος μόνο δικιά μου, με πετρέλαιο πολυκατοικίας τον χειμώνα (δεν θα χρησιμοποιώ ρεύμα για θέρμανση). Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, bobbyray21 είπε

Καλησπέρα. Σε νέο ενοίκιο που πάω ο ιδιοκτήτης τρέχει κίτρινο συμβόλαιο ζενίθ. Εγώ δεν έχω πολυψαχτει με παρόχους. Με συμφέρει να παραμείνω στο ίδιο πρόγραμμα ή μπορώ να βρω κάποιο άλλο με οφέλη την τρέχουσα περίοδο; Πρόκειται για χρήση ρεύματος μόνο δικιά μου, με πετρέλαιο πολυκατοικίας τον χειμώνα (δεν θα χρησιμοποιώ ρεύμα για θέρμανση). Ευχαριστώ.

Σε ποιο κίτρινο της ζενιθ είναι?Η προσφορά του smart night με το 40% έκπτωση βγήκε τον Αύγουστο. 

Υγ.Ασχετο αλλά ούτως ή άλλως δε θα αλλάξει όνομα και αφμ η παροχή?

Επεξ/σία από messinia3

16 λεπτά πριν, bobbyray21 είπε

Ναι θα αλλάξει. Και δεν έχει το smart night. Φαντάζομαι πως με συμφέρει να πάω κάπου άλλου. Τι προτείνουμε εδώ;

Αν είσαι διατεθειμένος για τουρισμό οι επιλογές είναι Ηρων (με 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό μέσω econtract).Αποκλειστικά για Σεπτέμβριο το one έχει ακόμα καλή κλειδωμένη τιμή,παίζει δωροεπιταγη από volton και skroutz plus αν έχεις (για το volton protect) και elpedison στο flex δίνει 50αρσ επιταγή edenred.Αν θες απλά μια πιθανότατα καλή τιμή kwh και χωρίς πάγιο zenith smart night αν εξακολουθεί το 40% έκπτωση στην τελική τιμή. 

Παρεμπιπτόντως @bilham και @conne κάποιος έγραψε σε δίπλα φόρουμ ότι σταματησε η προσφορα του 40%.Ισχυει η απλα επεσε σε στοκο υπάλληλο. 

• Like 1

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Αν είσαι διατεθειμένος για τουρισμό οι επιλογές είναι Ηρων (με 50 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό μέσω econtract).Αποκλειστικά για Σεπτέμβριο το one έχει ακόμα καλή κλειδωμένη τιμή,παίζει δωροεπιταγη από volton και skroutz plus αν έχεις (για το volton protect) και elpedison στο flex δίνει 50αρσ επιταγή edenred.Αν θες απλά μια πιθανότατα καλή τιμή kwh και χωρίς πάγιο zenith smart night αν εξακολουθεί το 40% έκπτωση στην τελική τιμή. 

Παρεμπιπτόντως @bilham και @conne κάποιος έγραψε σε δίπλα φόρουμ ότι σταματησε η προσφορα του 40%.Ισχυει η απλα επεσε σε στοκο υπάλληλο. 

Με ενδιαφέρει η προσφορά από Volton με σκρουτζ μαζί..

Ήμουν μέχρι πρίν 4 μήνες στην Volton.Την δικαιούμαι την προσφορά ;;

4 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Καλησπέρα παιδιά! 

Τι εμπειρία έχουμε όσο αφορά την τιμολόγηση της Protergia; 

Είμαι από 26-07 στο 6μηνο μπλε και ακόμη δε φάνηκε λογαριασμός! 

Αναφέρθηκε από τουλάχιστον δύο ακόμα μέλη καθυστέρηση στην έκδοση λογαριασμών. 

6 λεπτά πριν, Titarasaudi είπε

Καλησπέρα παιδιά! 

Τι εμπειρία έχουμε όσο αφορά την τιμολόγηση της Protergia; 

Είμαι από 26-07 στο 6μηνο μπλε και ακόμη δε φάνηκε λογαριασμός! 

Εμένα έρχονταν γύρω στις 15 του μηνός. Όμως ακόμη περιμένω τελικό για αυτό το μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚH-ΕΝΕΡΓΕΙΑ-SKROUTZ_skroutz-Plus_09.2024-1.pdf

6 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

Με ενδιαφέρει η προσφορά από Volton με σκρουτζ μαζί..

Ήμουν μέχρι πρίν 4 μήνες στην Volton.Την δικαιούμαι την προσφορά ;;

Δες τους ορους της προωθητικης ενεργειας.Εχεις ξαναλαβει την προσφορά?ΠΡΟΩΘΗΤΙΚH-ΕΝΕΡΓΕΙΑ-SKROUTZ_skroutz-Plus_09.2024-1.pdf

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...