Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, freedomman είπε

καλησπέρα. Εμαι στο σταθερο του Ηρων η κατανάλωση μου είναι 450kwh την ήμερα και 200 περιπου για τη νύχτα για το χειμώνα. και από άνοιξη μέχρι φθινόπωρο περίπου στις 350 ημέρα και 100 νύχτα. Επειδή δε βγαζω άκρη με το excel τι προτείνεται?

Από σταθερά αν προλάβεις το παλιό της ζενιθ,μετά protergia μέσω σύστασης για να σου βγουν δώρο τα πρώτα 5 πάγια και ακολούθως elpedison. 

4 λεπτά πριν, freedomman είπε

για τουρισμό?τι θα προτεινες? μιας και θα πεσει η καταναλωση μου λογο εποχης

Ηρωνα one home με κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Μαρτίου και δώρο 50 ευρώ μέσω econtract και elepdison winmore 3 αν βρούμε άκρη για τα 35 δωροκαρτα edenred εκτός Καταστήματος. 

• Like 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Παλι για elpedison ερωτηση, εκανε κανενας τηλεφωνικα για την 35αρα;

Και τηλεφωνικά μπορείς να την πάρεις την δωροκάρτα , είτε από κάποιο κατάστημα είτε από συνεργαζόμενη εταιρία πωλήσεων. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, freedomman είπε

για τουρισμό?τι θα προτεινες? μιας και θα πεσει η καταναλωση μου λογο εποχης

Η προτεργια έχει φθηνό κίτρινο στα 0.0903 νομίζω  και υπάρχει και το δώρο των 10€ για 5 μήνες, κίτρινο από την elpedison κυρίως για την δωροκαρτα των 35€. Υπάρχει και κίτρινο από την NRG μέχρι τον Μάρτιο με 0.089€

Δημοσ.

Να ρωτήσω τι κερδίζουμε με την σύσταση για προτέργια; Πάγια 5 μηνών;

Τι προτείνετε σε σπίτι που μένει κλειστό για 6 μήνες αλλά έχει κατανάλωση 1000kwh το μήνα για 6 μήνες; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, BEBELAC είπε

Να ρωτήσω τι κερδίζουμε με την σύσταση για προτέργια; Πάγια 5 μηνών;

Τι προτείνετε σε σπίτι που μένει κλειστό για 6 μήνες αλλά έχει κατανάλωση 1000kwh το μήνα για 6 μήνες; 

Η μηδενική σου κατανάλωση είναι τώρα?

Κερδίζεις 50 ευρώ σπαστά,δηλαδή 10 ευρώ το μήνα. 

Δημοσ.

Η μηδενική κατανάλωση είναι από Μάιο έως και Οκτ. 

Της μητέρας μου είναι και βαριέμαι να αλλάζω. Εγώ τη βγάζω τουριστικά πάντα.

Μέχρι τέλος Φλεβάρη θα τη βγάλαμε με ζενιθ φθηνά και χωρίς πάγιο.

Δημοσ.

Έγινε η αλλαγή από Ελπε σε Ηρων σε 7 μέρες από την υπογραφή, έκανα και εγγραφή στο app του Ηρων αλλά ακόμα δεν φαίνεται στο σύστημα(εγώ το είδα από το κόλπο με την ΥΔΕ)! 

Το μόνο που θέλω να δω είναι αν πήραν την δική μου μέτρηση η πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ, αλήθεια που μπορούμε να το δούμε αυτό(τώρα)? Νομίζω κάπου μπαίναμε ΔΕΔΔΗΕ αλλά δεν ξέρω αν θέλει εγγραφή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, dimi1982 είπε

Έγινε η αλλαγή από Ελπε σε Ηρων σε 7 μέρες από την υπογραφή, έκανα και εγγραφή στο app του Ηρων αλλά ακόμα δεν φαίνεται στο σύστημα(εγώ το είδα από το κόλπο με την ΥΔΕ)! 

Το μόνο που θέλω να δω είναι αν πήραν την δική μου μέτρηση η πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ, αλήθεια που μπορούμε να το δούμε αυτό(τώρα)? Νομίζω κάπου μπαίναμε ΔΕΔΔΗΕ αλλά δεν ξέρω αν θέλει εγγραφή. 

Κατέβασε το deddie app ,μπες με κωδικούς taxis και τσέκαρε τις μετρήσεις της παροχής σου.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε

Η Ζενίθ κατέστρεψε το μπλε.

Πλέον δεν συμφέρει.

Γιατί δεν μπήκες τόσο καιρό?

Δεν θα έτρεχε η προσφορά μια 3ετια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Κατέβασε το deddie app ,μπες με κωδικούς taxis και τσέκαρε τις μετρήσεις της παροχής σου.

Καλά που το είδα γιατί μου βάλανε ένδειξη με 300+ kwh... 

Πήρα των Ηρων και μου είπαν ότι αυτή την ένδειξη τους έστειλε ο προηγούμενος παροχος και να πάρω Δεδδηε και ελπε και να τους στείλω σημερινή φώτο, πήρα Δεδδηε και μου λέει ότι αυτή την ένδειξη έστειλε ο Ηρων (Αντε βγάλε άκρη τώρα), τελικά μου είπε να μπω στο app του Δεδδηε και να ανεβάσω την σωστή ένδειξη με φωτογραφία όπου και έκανα, εγώ πιστεύω πως πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ και έκανε λάθος γιατί στα ρολόγια δεν έχει φωτισμό και το 55160 το είδαν 55460 κάτι... 

Αντε να δούμε θα διορθωθεί ή θα τρέχουμε! 

Δημοσ.
2 hours ago, vklon said:

Και τηλεφωνικά μπορείς να την πάρεις την δωροκάρτα , είτε από κάποιο κατάστημα είτε από συνεργαζόμενη εταιρία πωλήσεων. 

Κανα σκλαβενιτη εξτρα δινει κανεις;

Δημοσ.

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3902422/protergia-gia-9o-mina-stathero-to-prasino-timologio-value-special-sta-0159kwh/

Νωρίς νωρίς ανακοίνωση για σταθερές τιμές από protergia.Πολυ θετικό ότι κρατάει αμετάβλητο τόσο το σταθερό της όσο και το φθηνό της κίτρινο (με το ίδιο όνομα για εμάς τους τουρίστες)

5 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Κανα σκλαβενιτη εξτρα δινει κανεις;

Συνδιαζομενα εννοείς?35 plus Σκλαβενίτη?

16 λεπτά πριν, dimi1982 είπε

Πήρα των Ηρων και μου είπαν ότι αυτή την ένδειξη τους έστειλε ο προηγούμενος παροχος και να πάρω Δεδδηε και ελπε και να τους στείλω σημερινή φώτο, πήρα Δεδδηε και μου λέει ότι αυτή την ένδειξη έστειλε ο Ηρων (Αντε βγάλε άκρη τώρα), τελικά μου είπε να μπω στο app του Δεδδηε και να ανεβάσω την σωστή ένδειξη με φωτογραφία όπου και έκανα, εγώ πιστεύω πως πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ και έκανε μαλάκια γιατί στα ρολόγια δεν έχει φωτισμό και το 55160 το είδαν 55460 κάτι... 

Αντε να δούμε θα διορθωθεί ή θα τρέχουμε με τους απατεώνες που έχουμε μπλέξει! 

Ο προηγούμενος παροχος ...χαχααχα.Εκει σταμάτησα να διαβάζω.🤣

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, BEBELAC είπε

Η μηδενική κατανάλωση είναι από Μάιο έως και Οκτ. 

Της μητέρας μου είναι και βαριέμαι να αλλάζω. Εγώ τη βγάζω τουριστικά πάντα.

Μέχρι τέλος Φλεβάρη θα τη βγάλαμε με ζενιθ φθηνά και χωρίς πάγιο.

Μια λύση αν δεν πάτε σε μπλε είναι και το Elpedison winmore 3 με σταθερή τιμή έως τέλος μαϊου, μηδενικά πάγια καλοκαίρι και στο 6μηνο 50 ευρώ δώρο. Τον Οκτώβρη βλέπεις ξανά κάτι καλό να βγάλει το χειμώνα.

edit: έχω κάνει λάθος εδώ, το ορθό promo του win more 3 είναι 30€ επιστροφή στο 9μηνο

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, dimi1982 είπε

Πήρα των Ηρων και μου είπαν ότι αυτή την ένδειξη τους έστειλε ο προηγούμενος παροχος και να πάρω Δεδδηε και ελπε και να τους στείλω σημερινή φώτο, πήρα Δεδδηε και μου λέει ότι αυτή την ένδειξη έστειλε ο Ηρων (Αντε βγάλε άκρη τώρα), τελικά μου είπε να μπω στο app του Δεδδηε και να ανεβάσω την σωστή ένδειξη με φωτογραφία όπου και έκανα, εγώ πιστεύω πως πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ και έκανε λάθος γιατί στα ρολόγια δεν έχει φωτισμό και το 55160 το είδαν 55460 κάτι... 

Αντε να δούμε θα διορθωθεί ή θα τρέχουμε! 

και εμενα στο χωριο που εχω 0 καταναλωση με χρέωσαν 200kwh από τον ηρων.. μην ανησυχεις θα τα παρεις πίσω.

Να μπαινεις στην ιστοσελιδα του ηρων και να δηλωνεις καταναλωση.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γιατί δεν μπήκες τόσο καιρό?

Δεν θα έτρεχε η προσφορά μια 3ετια

Σχόλια κάνω, δεν ήθελα να μπω.

Έχω βάλει το Elpedison bright night 6M με 0,109 στο ημερήσιο και 0,074 στο νυχτερινό μιας και σχεδόν η μισή μου κατανάλωση είναι στο νυχτερινό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...