Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiof είπε

γιατί από τη μια θέλω μη τουριστικό μπλε και δεύτερον το excel τα βγάζει πολυ χαμηλότερα στις προτάσεις. της ΔΕΗ γιατί δεν το προτείνετε σε χαμηλές καταναλώσεις?

Έλα ντε. Νομίζω δεν υπάρχει οικονομικότερη μπλε επιλογή από το OnLine της ΔΕΗ, για κάποιον που δεν θέλει πήγαινε- έλα, με κατανάλωση έως 3000 kWh ετησίως; Με δώρο 100€ στο λογαριασμό, δυνατότητα να φύγει κανείς μετά το 6μηνο με πέναλτι μόνο 30€ και μετά το 9μηνο χωρίς πέναλτι.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 minutes ago, motoboots said:

Έλα ντε. Νομίζω δεν υπάρχει οικονομικότερη μπλε επιλογή από το OnLine της ΔΕΗ, για κάποιον που δεν θέλει πήγαινε- έλα, με κατανάλωση έως 3000 kWh ετησίως; Με δώρο 100€ στο λογαριασμό, δυνατότητα να φύγει κανείς μετά το 6μηνο με πέναλτι μόνο 30€ και μετά το 9μηνο χωρίς πέναλτι.

πόσο δίνει την kwh στο μπλε η ΔΕΗ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το προτείνουμε απλώς επειδή είμαστε εκτός θέματος εδώ ;) Φυσικά προχώρα το, λόγω του νέου δώρου 100€ ματσάρει την τιμή του αποσυρθέντος zenith direct plus σε μικρές καταναλώσεις και σε αφήνει ελεύθερο στο 9μηνο να βρεις ξανά προσφορά. 

Εναλλακτικά με σύσταση Protergia και άλλη μια σύσταση τουλάχιστον μόλις ενεργοποιηθεί, τότε βγαίνει χαμηλότερο το Protergia value secure από 0,099 και 9,90 πάγιο αρχικά (δεν τις έχω συμπεριλάβει στο excel τις συστάσεις)

Όταν όλοι ανεβάζουν τιμές τώρα επειδή η χονδρική άγγιξε τα 0,15 τις πρώτες 18 ημέρες του Φλεβάρη, η ΔΕΗ έκανε καλή κίνηση για μικρές καταναλώσεις. Αναμένουμε καμία κίνηση και από τον ανταγωνισμό, δεν πιστεύω να έρθει όμως αν δεν ανακάμψει η χονδρική, εκτός από τα κίτρινα προγράμματα σταθερής τιμής για 2-3 μήνες.

Έπρεπε να μπει κόφτης στο πάγιο, τώρα κάνουν ό,τι θέλουν και κρύβουν κόστη εκεί, ειδικά στις μικρές καταναλώσεις.

4 λεπτά πριν, stylish είπε

πόσο δίνει την kwh στο μπλε η ΔΕΗ?

0,142 ημέρα, 0,132 νύκτα, πάγιο 3,5€ στο myhomeonline

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, juanjk είπε

Δεν το προτείνουμε απλώς επειδή είμαστε εκτός θέματος εδώ ;) 

Ωραίοι. Ρωτάει κάποιος τι είναι οικονομικότερο για την περίπτωση του και δεν αναφέρετε αυτό που είναι καλύτερο, επειδή είστε εκτός θέματος. 😂

• Haha 2
Δημοσ.

καλησπέρα. Εμαι στο σταθερο του Ηρων η κατανάλωση μου είναι 450kwh την ήμερα και 200 περιπου για τη νύχτα για το χειμώνα. και από άνοιξη μέχρι φθινόπωρο περίπου στις 350 ημέρα και 100 νύχτα. Επειδή δε βγαζω άκρη με το excel τι προτείνεται?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, freedomman είπε

καλησπέρα. Εμαι στο σταθερο του Ηρων η κατανάλωση μου είναι 450kwh την ήμερα και 200 περιπου για τη νύχτα για το χειμώνα. και από άνοιξη μέχρι φθινόπωρο περίπου στις 350 ημέρα και 100 νύχτα. Επειδή δε βγαζω άκρη με το excel τι προτείνεται?

Θα προτιμούσες κάποιο σταθερό ώστε να μην ασχοληθείς για έναν χρόνο ή δεν έχεις θέμα με τον τουρισμό; 

Για σταθερό μάλλον η προτεργια, καθώς για 5 μήνες μέσω της σύστασης γλυτωνεις το πάγιο και η τιμή της κιλοβατώρας είναι από τις χαμηλοτερες μαζί με της ζενίθ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Eliason είπε

Υπάρχει κάποιο φοιτητικό πρόγραμμα που να αξίζει; Κατανάλωση κατά βάση γύρω στις 200kwh το μήνα 

Η προτεργια έχει ένα φοιτητικό, 115kwh με 9.90€. απλά αν ξεπεράσεις τις 115 η χρέωση πάει στα 0.22€/kWh. 

Της ζενίθ είναι το καλύτερο, με 5€ πάγιο και τιμή για τις πρώτες 200kwh του μήνα στα 0.095€/kWh 

Επεξ/σία από alexander098
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Georgebek2 είπε

Παλι για elpedison ερωτηση, εκανε κανενας τηλεφωνικα για την 35αρα;

Αν πάρεις σε κατάστημα σίγουρα θα δεχθούν. Θυμάμαι παλιά στο Σερρών υπήρχε προσφορά λόγω serexpo και εξυπηρετούσαν κανονικά οποιαδήποτε αίτηση 

Δημοσ.
7 minutes ago, alexander098 said:

Αν πάρεις σε κατάστημα σίγουρα θα δεχθούν. Θυμάμαι παλιά στο Σερρών υπήρχε προσφορά λόγω serexpo και εξυπηρετούσαν κανονικά οποιαδήποτε αίτηση 

Ναι το εχω κανει και εγω παλαιοτερα, λεω μη το επιχειρησε κανεις να μας πει αν γινεται 100%

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Ναι το εχω κανει και εγω παλαιοτερα, λεω μη το επιχειρησε κανεις να μας πει αν γινεται 100%

Και να μην γίνεται(δύσκολο) θα ρωτήσω τι εναλλακτικές υπάρχουν 

Δημοσ.

1ος λογαριασμος απο elpedison 21/01 εως 08/02

image.png.d43d2869c88994f97efc458a284c144b.png

image.png.6dc2df06281f70bdfcceed01cbfc04ff.png

Παιρνω τηλεφωνο,τους ρωταω γιατι δεν μου εχετε περασει το ΚΟΤ;

Μου απαντα το ΚΟΤ σας εχει ληξει,της λεω κοπελα μου κανεις λαθος,μισο να κοιταξω παλι μου λεει.
Αααα η ενημερωση μας για το ΚΟΤ σας μπηκε στις 03/02 οποτε επειδη ηταν μονο για 5 ημερες δεν σας το περασαν,της λεω το ΚΟΤ θα χρεωθει απο τις 21/01 που ξεκινησε η παροχη μου σε εσας οχι οποτε εσεις θελετε,δεν μπορουμε να κανουμε κατι μου λεει...

Φυσικα εγινε καταγγελια στη ΡΑΕ οχι για τα 5 ευρω(σιγα το ποσο) αλλα για το θρασος να κανουν οτι γουσταρουν...μετα σου λενε γιατι προτιμουν την ΔΕΗ...τοσα χρονια στη ΔΕΗ 0 προβληματα,4 μηνες στη ζενιθ κ τωρα στην elpedison ολο καποια μαμουνια θα πανε να κανουν.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Θα προτιμούσες κάποιο σταθερό ώστε να μην ασχοληθείς για έναν χρόνο ή δεν έχεις θέμα με τον τουρισμό; 

Για σταθερό μάλλον η προτεργια, καθώς για 5 μήνες μέσω της σύστασης γλυτωνεις το πάγιο και η τιμή της κιλοβατώρας είναι από τις χαμηλοτερες μαζί με της ζενίθ. 

για τουρισμό?τι θα προτεινες? μιας και θα πεσει η καταναλωση μου λογο εποχης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...