Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

- Για 6 μήνες χωρίς δέσμευση και αν υπάρχει πάντα συνέπεια: volton flat 0,1188, 9,90 πάγιο

Αυτό το πρόγραμμα της βολτον προκαταβάλει τη συνέπεια στον 1ο λογαριασμό ή θα χρεωθώ στον 1ο 18 € πάγια και 0,20 kWh ;

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Αυτό το πρόγραμμα της βολτον προκαταβάλει τη συνέπεια στον 1ο λογαριασμό ή θα χρεωθώ στον 1ο 18 € πάγια και 0,20 kWh ;

Προκαταβάλει τη συνέπεια από τον πρώτο λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα είμαι στην ελπε στο σμαρτ ναιτ. οι καταναλώσεις που έχω γενικά είναι μεγάλες σε τι πρόγραμμα να πάω ? να πάω στο μπλε της ελπε ? 700-800 μονάδες τον μήνα περίπου καίω γιατί ήμαστε σαν 2 σπίτια

Δημοσ.
1 hour ago, Greg29M said:

Προκαταβάλει ναι. Αλλά θα πρέπει να τον πληρώσεις με μετρητά ή κάρτα. Η πάγια εντολή που θα ενεργοποιήσεις θα εκτελεστεί από τον 2ο λογαριασμό και μετά.

Εκτός κι αν θες να πληρώνεις όλους τους λογαριασμούς με μετρητά ή καρταζ σ' αυτή την περίπτωση να πληρώνεις τουλάχιστον 5 εργάσιμες πριν τη λήξη για να προλαβαίνει να μηδενίσει το υπόλοιπο ώστε να μη τραβάει λεφτά η πάγια.

9 minutes ago, makrixeris said:

καλησπέρα είμαι στην ελπε στο σμαρτ ναιτ. οι καταναλώσεις που έχω γενικά είναι μεγάλες σε τι πρόγραμμα να πάω ? να πάω στο μπλε της ελπε ? 700-800 μονάδες τον μήνα περίπου καίω γιατί ήμαστε σαν 2 σπίτια

Protergia μπλε μέσω σύστασης για να πάρεις 5*10 δώρο, συν επιπλέον 50 άμα προσκαλέσεις κι εσύ φίλους / γνωστούς. Την έκπτωση συνέπειας τη βάζουν προκαταβολικά.

Aν βαριέσαι τις αλλαγές, καλό είναι και της elpe

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Με κατανάλωση γύρω στα 200kWh τον μήνα, έχω για 6 μήνες σταθερό Heron Blue Generous με πάγιο 9,5 € και τιμή 0,095 €. Το πρόγραμμα μου λήγει 27/4 και με πήραν από Ζενίθ σήμερα καθώς τρέχει ακόμα το Direct Plus με 0,095€/kWh και Μηνιαίο Πάγιο: 9,9€.

Αξίζει να πληρώσω ένα 40άρι για πρόωρη αποχώρηση και να το τσιμπήσω; Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου;

Επεξ/σία από SoraKH
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Καλησπέρα, για 500 khw το μήνα αξίζει να πάω protergia μπλε με κωδικό σύστασης;

Ε ναι σε αυτές τις καταναλώσεις αξίζει να ρίξεις μία ματιά.

13 λεπτά πριν, SoraKH είπε

Καλησπέρα. Με κατανάλωση γύρω στα 200kWh τον μήνα, έχω για 6 μήνες σταθερό Heron Blue Generous με πάγιο 9,5 € και τιμή 0,095 €. Το πρόγραμμα μου λήγει 27/4 και με πήραν από Ζενίθ σήμερα καθώς τρέχει ακόμα το Direct Plus με 0,095€/kWh και Μηνιαίο Πάγιο: 9,9€.

Αξίζει να πληρώσω ένα 40άρι για πρόωρη αποχώρηση και να το τσιμπήσω; Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου;

Θα κυνηγούσα κλειδωμένα κίτρινα με δώρακια.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Είμαι σε φάση που λήγει το προηγούμενο μπλε στην Ζενίθ. Δυστυχώς περίμενα να έρθει η Δευτέρα μπας και προσφέρουν καλύτερο πακέτο από αυτό που έληξε της Ζενίθ. Που μπορώ να απευθυνθώ μπας και προλάβω το ανεπίσημο προηγούμενο, μήπως μου ανανεώσουν σ αυτό?

Για εναλλακτικούς παρόχους τι λέτε σε μπλε? έχω ~170 πρωινο 50 νυκτερινό μέσο όρο ανά μήνα. Το μεγάλο excel μου βγάζει σαν πρώτη επιλογή το ΔΕΗ online. Της protergia και elpe τα χει πολυ παρακάτω στις προτάσεις. Στο online δηλώνω ενδιαφέρον μόνο μέσω site ή εχει και τηλεφωνική εξυπηρέτηση?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Προκαταβάλει ναι. Αλλά θα πρέπει να τον πληρώσεις με μετρητά ή κάρτα. Η πάγια εντολή που θα ενεργοποιήσεις θα εκτελεστεί από τον 2ο λογαριασμό και μετά.

Εκτός κι αν θες να πληρώνεις όλους τους λογαριασμούς με μετρητά ή καρταζ σ' αυτή την περίπτωση να πληρώνεις τουλάχιστον 5 εργάσιμες πριν τη λήξη για να προλαβαίνει να μηδενίσει το υπόλοιπο ώστε να μη τραβάει λεφτά η πάγια.

αξίζει να κάνω μεταφορά στο nrg simple μεχρι αρχες μαρτιου και να δω τότε τι προγραμματα παίζουν η να μείνω ηρων ;

Δημοσ.

αφου ξεκινησαν τα δωδεκα ευρω παγιο ειναι θεμα χρονου να το υιοθετησουν ολες οι εταιρειες.

Ζήτω η ΡΑΕ! Ζήτω το Χρηματιστηριο ενέργειας!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panagiof είπε

Καλησπέρα σας.

Είμαι σε φάση που λήγει το προηγούμενο μπλε στην Ζενίθ. Δυστυχώς περίμενα να έρθει η Δευτέρα μπας και προσφέρουν καλύτερο πακέτο από αυτό που έληξε της Ζενίθ. Που μπορώ να απευθυνθώ μπας και προλάβω το ανεπίσημο προηγούμενο, μήπως μου ανανεώσουν σ αυτό?

Για εναλλακτικούς παρόχους τι λέτε σε μπλε? έχω ~170 πρωινο 50 νυκτερινό μέσο όρο ανά μήνα. Το μεγάλο excel μου βγάζει σαν πρώτη επιλογή το ΔΕΗ online. Της protergia και elpe τα χει πολυ παρακάτω στις προτάσεις. Στο online δηλώνω ενδιαφέρον μόνο μέσω site ή εχει και τηλεφωνική εξυπηρέτηση?

Ευχαριστώ

Με τις καταναλώσεις που έχεις γιατί δεν κοιτάζεις και σε κλειδωμένα κίτρινα όπως elpedison win more 3 και Ήρωνα one home.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Με τις καταναλώσεις που έχεις γιατί δεν κοιτάζεις και σε κλειδωμένα κίτρινα όπως elpedison win more 3 και Ήρωνα one home.

γιατί από τη μια θέλω μη τουριστικό μπλε και δεύτερον το excel τα βγάζει πολυ χαμηλότερα στις προτάσεις. της ΔΕΗ γιατί δεν το προτείνετε σε χαμηλές καταναλώσεις?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panagiof είπε

γιατί από τη μια θέλω μη τουριστικό μπλε και δεύτερον το excel τα βγάζει πολυ χαμηλότερα στις προτάσεις. της ΔΕΗ γιατί δεν το προτείνετε σε χαμηλές καταναλώσεις?

Γιστί στις χαμηλές καταναλώσεις δε συμφέρουν συνήθως τα μπλε με τα υψηλά πάγια. Η τιμή kwh του σταθερού της ΔΕΗ ακόμα και με το δώρο των 100 ευρώ είναι αρκετά υψηλή, αλλά ο καθένας αποφασίζει με βάση τα κριτήριά του. (σαφώς βέβαια καλύτερο από το προηγούμενο σταθερό της) Εγώ θα πήγαινα σε κλειδωμένο κίτρινο. Βάλε όμως τις καταναλώσεις σου στο excel και κάνε την επιλογή σου σε συνάρτηση με τις δικές σου προτιμήσεις.

Δημοσ.

Ερώτηση. Αν αλλάξω πρόγραμμα, εσωτερικά στη Ζενίθ, χρειάζεται να κάνω κάτι σχετικά με την πάγια εντολή που έχω ήδη ενεργοποιημενη στο σημερινό πρόγραμμα ή θα γίνει αυτόματα από την εταιρία; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Ερώτηση. Αν αλλάξω πρόγραμμα, εσωτερικά στη Ζενίθ, χρειάζεται να κάνω κάτι σχετικά με την πάγια εντολή που έχω ήδη ενεργοποιημενη στο σημερινό πρόγραμμα ή θα γίνει αυτόματα από την εταιρία; 

Η λογική λέει αυτόματα, αλλά ας το επιβεβαιώσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...