Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κατανάλωση περίπου 110kWh το μήνα τι προτείνετε; Είμαι αυτή τη στιγμή σε ένα nrg simple από Οκτώβρη που φαντάζομαι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο και βλέπω ήδη την τιμή για τον Ιανουάριο στο 0,189€/kWh στον τελευταίο λογαριασμό. Ξέρετε αν μπορώ να δω κάπου τις νεες τιμές στο site δεδομένου ότι το πρόγραμμα δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πια;

Επίσης, μπορώ να αλλάξω πακέτο στην nrg (πχ. να παω στο nrg simple 2.0 που βλέπω ότι έχει καλύτερους όρους) ή πρέπει να αλλάξω πάροχο πρώτα;

Επεξ/σία από niophout
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, niophout είπε

Για κατανάλωση περίπου 110kWh το μήνα τι προτείνετε; Είμαι αυτή τη στιγμή σε ένα nrg simple από Οκτώβρη που φαντάζομαι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο και βλέπω ήδη την τιμή για τον Ιανουάριο στο 0,189€/kWh στον τελευταίο λογαριασμό. Ξέρετε αν μπορώ να δω κάπου τις νεες τιμές στο site δεδομένου ότι το πρόγραμμα δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πια;

Επίσης, μπορώ να αλλάξω πακέτο στην nrg (πχ. να παω στο nrg simple 2.0 που βλέπω ότι έχει καλύτερους όρους) ή πρέπει να αλλάξω πάροχο πρώτα;

Εννοείται ότι μπορείς να αλλάξεις άμεσα κιόλας εσωτερικά πρόγραμμα στο nrg simple 2.0,που είναι σαφώς πιο συμφέρον. Η κατανάλωση σου είναι μικρή, άρα κυνηγάς κίτρινα κλειδωμένα και κατά προτίμηση όπου υπάρχουν δώρα.Εγω στην περίπτωση σου σου θα έκανα ένα πέρασμα από Ηρωνα one home μέσω econtract για τα 50 ευρώ δώρο και τέλος Μαρτίου θα έκανα την επόμενη επιλογή μου ανάλογα τι θα έβρισκα τότε.

Δημοσ.
41 minutes ago, messinia3 said:

Ψάχνεις κάτι σε σταθερό ή είσαι διατεθειμένος να κυνηγάς τις προσφορές στα κλειδωμένα κίτρινα κυμαινόμενα προγράμματα?

Προτιμώ κατι σταθερό. Οποτε κατι σε μπλε φαντάζομαι.

Δημοσ.
26 minutes ago, privateer said:

Τοτε ισως για Protergia σταθερο μεσω συστασης ωστε να τσιμπησεις ενα 50αρι και να σου βγουν 5 απο τα 12 παγια δωρο. Μετα αν το εχεις να κυνηγας να δινεις συστασεις μπορεις να παρεις μερικες πιστωσεις ακομα ή αν εχεις και αλλες συνδεσεις οικογενειακες να μεταφερεις και για 12 μηνες κατι θα κουτσοκαταφερεις να ριξεις το λογαριασμο.

Αν σε ενδιαφερει για συσταση πες το ειμαστε αρκετοι προτεργιτες ενεργοποιημενοι σιγουρα καποιος θα εξυπηρετησει και θα εξυπηρετηθει. Ενεργοποιηθηκα μεσα στις γιορτες και εχω λαβει ηδη τον πρωτο λογαριασμο οποτε αν εχεις αποριες μπορεις να μου στειλεις pm.

• Like 1
Δημοσ.

Τι φάση η Ελπέντισον;
Διαγράφω την πάγια μέσω κάρτας και τσουπ 2-3 μετά προχώρησε κανονικά η συναλλαγή... Μάλλον θέλει μπλοκάρισμα της κάρτας μέσω τράπεζας.
Να φανταστώ θα συνεχίζουν να περνάνε και οι επόμενες πληρωμές; Είναι νόμιμο όλο αυτό;

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, privateer είπε

Όπως ήδη σου απαντήθηκε για μπλε σταθερο αυτή τη στιγμή πρώτη επιλογή της protergia μέσω σύστασης,μετά elpedison.Οριακα μπορεί να προλάβεις και την ατυπη παράταση της ζενιθ στο direct plus (που δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο).Εάν επιλεξεις protergia και θες συσταση στείλε να επωφεληθουμε και οι δύο. 

1 λεπτό πριν, grinder_ είπε

Τι φάση η Ελπέντισον;
Διαγράφω την πάγια μέσω κάρτας και τσουπ 2-3 μετά προχώρησε κανονικά η συναλλαγή... Μάλλον θέλει μπλοκάρισμα της κάρτας μέσω τράπεζας.
Να φανταστώ θα συνεχίζουν να περνάνε και οι επόμενες πληρωμές; Είναι νόμιμο όλο αυτό;

Πρώτη φορά το ακούω.Πληρωσες χειροκίνητα και εκτέλεσε και την πάγια εντολή η απλά διέγραψες την πάγια εντολή που είχες δώσει?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πρώτη φορά το ακούω.Πληρωσες χειροκίνητα και εκτέλεσε και την πάγια εντολή η απλά διέγραψες την πάγια εντολή που είχες δώσει?

Απλά διέγραψα την κάρτα με πάγια που είχα αποθηκευμένη.
Περιμένω τελικό μαζί με τις διορθώσεις να τα πληρώσω χειροκίνητα όλα μαζί αλλά μάλλον αυτοί θα συνεχίσουν να τραβάνε ετσιθελικά...

Επεξ/σία από grinder_
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Απλά διέγραψα την κάρτα με πάγια που είχα αποθηκευμένη.
Περιμένω τελικό μαζί με τις διορθώσεις να τα πληρώσω χειροκίνητα όλα μαζί αλλά μάλλον αυτοί θα συνεχίσουν να τραβάνε ετσιθελικά...

Τσέκαρε ξανά μήπως ήσουν και στο παρελθόν elpedison και αφαιρεσες την κάρτα που αφορούσε προηγούμενη εκπροσώπηση της παροχής σου.Αλλιως αύριο μιλά με τσατ και στείλε και το σναλογo email.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Τσέκαρε ξανά μήπως ήσουν και στο παρελθόν elpedison και αφαιρεσες την κάρτα που αφορούσε προηγούμενη εκπροσώπηση της παροχής σου.Αλλιως αύριο μιλά με τσατ και στείλε και το σναλογo email.

Ήμουν ναι αλλά δεν έχει σημασία μιας και τις έχω διαγράψει και τις δυο. Περίεργο πάντως με άρση εξουσιοδότησης να περνάει η συναλλαγή και αρκετά μπακαλίστικο από πλευράς τους. Ίσως ήταν μικρό(?) το διάστημα των 2-3 ημερών και να μην ενημερώθηκε. Θα δω μια και την επόμενη πληρωμή, νομίζω είναι αυτές τις ημέρες, αν θα συνεχίζει να χρεώνει αυθαίρετα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, grinder_ είπε

Ήμουν ναι αλλά δεν έχει σημασία μιας και τις έχω διαγράψει και τις δυο. Περίεργο πάντως με άρση εξουσιοδότησης να περνάει η συναλλαγή και αρκετά μπακαλίστικο από πλευράς τους. Ίσως ήταν μικρό(?) το διάστημα των 2-3 ημερών και να μην ενημερώθηκε. Θα δω μια και την επόμενη πληρωμή, νομίζω είναι αυτές τις ημέρες, αν θα συνεχίζει να χρεώνει αυθαίρετα.

Που να δεις παλαιότερα που απλά καταχωρούσες το νούμερο χωρίς τα λοιπά στοιχεία και πέρναγε 😅

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Που να δεις παλαιότερα που απλά καταχωρούσες το νούμερο χωρίς τα λοιπά στοιχεία και πέρναγε 😅

Την πρώτη έτσι την είχα βάλει...:D Δεν πειράζει θα μάθουν τα παιδιά με τον χρόνο...

Επεξ/σία από grinder_
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, niophout είπε

Με μια πρώτη επικοινωνία προσφέρουν το simple 2.0 και το hybrid 2.0 μόνο για νέους πελάτες (το δεύτερο θα στο πρότεινα για την κατανάλωση σου). Αν φύγεις θα σε καλέσουν να στο δώσουν κλασικά όπως όλοι όταν σε έχουν χάσει. Πήγαινε Ήρων one 2 home με econtract για 50ρικο και καλή τιμή έως τέλος Μάρτη και τον επόμενο μήνα ξαναγυρνα η δες την αγορά.

1 ώρα πριν, privateer είπε

Για σταθερό 12μηνο, Protergia value secure όπως προειπώθηκε, διαφορετικά fysiko aeriο fixed super plus ή elpedison bright.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κατανάλωση 500 kWh το μήνα σε Γ21 επαγγελματικό τι προτείνετε ; Είμαι στο ηρων one business small. 

Επεξ/σία από Greg29M
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Greg29M είπε

Για κατανάλωση 500 kWh το μήνα σε Γ21 επαγγελματικό τι προτείνετε ; Είμαι στο ηρων one business small. 

- Για σταθερή τιμή 40 ημέρες: nrg simple 2.0 business 0,099 και 6.93-9.90 παγιο ανάλογα αν έχεις πάγια εντολή-ebill (έχει και ο ηρων παρόμοιο πρόγραμμα το one 2 business αλλά το δίνει για νέους χρήστες ή αν ίσως καλέσεις εσύ στο τηλεφωνικό κέντρο)

- Για 6 μήνες χωρίς δέσμευση και αν υπάρχει πάντα συνέπεια: volton flat 0,1188, 9,90 πάγιο

- Για 12 μήνες και αν υπάρχει πάντα συνέπεια: protergia value secure 0,1190 , 9.90 πάγιο και μπορείς να συνδυάσεις με συστάσεις για να μειώσεις/μηδενίσεις πάγια.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, juanjk said:

- Για σταθερή τιμή 40 ημέρες: nrg simple 2.0 business 0,099 και 6.93-9.90 παγιο ανάλογα αν έχεις πάγια εντολή-ebill (έχει και ο ηρων παρόμοιο πρόγραμμα το one 2 business αλλά το δίνει για νέους χρήστες ή αν ίσως καλέσεις εσύ στο τηλεφωνικό κέντρο)

- Για 6 μήνες χωρίς δέσμευση και αν υπάρχει πάντα συνέπεια: volton flat 0,1188, 9,90 πάγιο

- Για 12 μήνες και αν υπάρχει πάντα συνέπεια: protergia value secure 0,1190 , 9.90 πάγιο και μπορείς να συνδυάσεις με συστάσεις για να μειώσεις/μηδενίσεις πάγια.

@Greg29M κι εγώ yellow one είμαι. θα υπογράψω στο τέλος του μήνα το 6μηνο flat της νolton.

Αν οι τιμές πάρουν την ανηφόρα θα κάτσω volton όλο το 6μηνο, δηλαδή μέχρι τέλη Αυγούστου.

Αν βγει καλύτερο 6μηνο τον Απρίλιο ή τον Μάιο, τότε πάω εκεί.

Οι επιλογές πλέον είναι περιορισμενες.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...