Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το Power Home Direct Plus της Zeniθ με 9.9ε πάγιο και 0.095ε/kwh δεν είναι πλέον διαθέσιμο, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αντίστοιχο;

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geor92 είπε

Επειδή το Power Home Direct Plus της Zeniθ με 9.9ε πάγιο και 0.095ε/kwh δεν είναι πλέον διαθέσιμο, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αντίστοιχο;

Γραφτηκε ότι ανεπίσημα το δίνουν μέχρι σήμερα...αλλιώς οι εναλλακτικές για σταθερά λιγοστεύουν.

Protergia μέσω σύστασης για τα 50 δώρο και elpedison σταθερό εάν σου δώσουν την 35αρα δωροκάρτα edenred από κατάστημα.

Δημοσ.
1 hour ago, PhoneKiller said:

Ανέβηκε η κατανάλωσή μας πολύ απο τότε που έκανα το το Zenith smart night. Έφτασα 906kWh τον Δεκ και το ίδιο τον Ιανουάριο. Αλλάζω πρόγραμμα?
image.png.c92a6fb1d447a7dfc30a440acbebe401.png

image.png.690d37cbd965fd394e5edc1eeb247de0.png

Holding Hold The Line GIF

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου κάνει σύσταση για protergia;
Λέμε να πάμε στο value lite που δεν έχει πάγιο, αφού στους 11 μήνες τον χρόνο δεν έχουμε κατανάλωση λόγω φ/β να πληρώνουμε όσο λιγότερο γίνεται. Για του χρόνου βλέπουμε...
Κι επειδή την αλλαγή την θέλω μέχρι τις αρχές Μαρτίου λέω να το ξεκινήσουμε τώρα σιγά σιγά.

Έχουμε κάποια άλλη πρόταση που μου διαφεύγει;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, filarhos είπε

Λέμε να πάμε στο value lite που δεν έχει πάγιο, αφού στους 11 μήνες τον χρόνο δεν έχουμε κατανάλωση λόγω φ/β να πληρώνουμε όσο λιγότερο γίνεται. Για του χρόνου βλέπουμε...
Κι επειδή την αλλαγή την θέλω μέχρι τις αρχές Μαρτίου λέω να το ξεκινήσουμε τώρα σιγά σιγά.

Έστειλα! 

Άμα έχεις μηδενική κατανάλωση(ή σχεδόν μηδενική) τότε αξίζει. Αλλιώς ακόμα και με 100kwh/μήνα καλύτερα να δεις άλλο πρόγραμμα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, filarhos είπε

Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι και εγώ. και εγώ θα ήθελα μια σύσταση.

ΟΚ έλαβα ευχαριστώ!

Επεξ/σία από vdeseris
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vdeseris είπε

Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι και εγώ. και εγώ θα ήθελα μια σύσταση.

Το "κλασσικό" κίτρινο είναι στα 0.09€/kWh περίπου με 5€ πάγιο και εδώ και πολλούς μήνες το κρατουν στην ίδια τιμή, ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Βλέπεις τις καταναλώσεις σου και κινείσαι αναλόγως. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sebu είπε

Και να τερματιστει ο πολεμος δεν σημαινει οτι θα επανελθουν οι τιμες αεριου απο τη Ρωσια εκει που ηταν ουτε οι ογκοι αεριου.

Αν τερματιστει ο πολεμος θα υπαρξει και παλι ροη στους αγωγους που καταστραφηκαν (οχι αμεσα προφανως,τουλαχιστον ενα χρονο θα χρειαστει να επισκευαστουν)

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Το "κλασσικό" κίτρινο είναι στα 0.09€/kWh περίπου με 5€ πάγιο και εδώ και πολλούς μήνες το κρατουν στην ίδια τιμή, ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Βλέπεις τις καταναλώσεις σου και κινείσαι αναλόγως. 

Απλά να έχετε το νου σας γιατί άλλαζουν ονομασία κάθε τρεις και λίγο στο φθηνό τους κίτρινο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, PhoneKiller είπε

Ανέβηκε η κατανάλωσή μας πολύ απο τότε που έκανα το το Zenith smart night. Έφτασα 906kWh τον Δεκ και το ίδιο τον Ιανουάριο. Αλλάζω πρόγραμμα?
image.png.c92a6fb1d447a7dfc30a440acbebe401.png

image.png.690d37cbd965fd394e5edc1eeb247de0.png

Είσαι στα 0.10€ η κιλοβατώρα και χωρίς πάγιο...

Πόσο πιο φθηνά δηλαδή...

• Like 1
Δημοσ.

το μπλε της ελιν αξιζει καθολου? 2 χρονια βεβαια στα 0,1149€/kWh. 

Ειχα το παλιο Power On! Blue Day & Night στην ελιν και τωρα δεν υπαρχει οποτε θα αλλαξω.

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-blue-24m/

Για σπιτι με 300kwh καθε μηνα περιπου τι θα προτεινατε?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Η Ζενίθ κατέστρεψε το μπλε.

Πλέον δεν συμφέρει.

Πρόλαβα την Παρασκευή...σήμερα έκανα την ενεργοποίηση με την προσφορά που έτρεχε.

Μάλλον η καλύτερη επιλογή για κάποιον που δε θέλει να ψάχνεται κάθε τρεις και λίγο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, privateer είπε

Ειχα το παλιο Power On! Blue Day & Night στην ελιν και τωρα δεν υπαρχει οποτε θα αλλαξω.

https://energy.elin.gr/ilektriki-energeia-new/gia-to-spiti-ilektriko-reyma-on/power-on-blue-24m/

Ψάχνεις κάτι σε σταθερό ή είσαι διατεθειμένος να κυνηγάς τις προσφορές στα κλειδωμένα κίτρινα κυμαινόμενα προγράμματα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, privateer είπε

Δεν έχεις πολλές kwh για να πληρώνεις πάγιο. Τα δίνεις στο πάγιο κι ειναι κρίμα. Βέβαια αν δεν θες να αλλάζεις κι αισθάνεσαι πιο σιγουριά με μπλε, πάω πάσο. Η Ptotergia έχει 0,099 την kwh με 9,9 πάγιο κι ισχύει για 12 μήνες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...