Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα,

Το select έχει κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Φλεβάρη,οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να επιλέξεις που θα πας.Τιμη kwh σε σταθερό μάλιστα κάτω από 0,085 δύσκολα θα δούμε σύντομα. Αν οι καταναλώσεις σου είναι μεγάλες ώστε να αντισταθμιζουν το ακριβό πάγιο και δεν κάνεις τουρισμό είναι μια safe επιλογή το σταθερό της ζενιθ.

Ίσως πάρει και μια μικρή παράταση ακόμα το promo με τα 6 δωρεάν πάγια. 

Το ζήτημα είναι ότι αν μπεις τέλος Φλεβάρη στο σταθερό της Ζενίθ θα χρεωθείς τον πρώτο μήνα, τώρα που ακόμη υπάρχει αυξημένη κατανάλωση λόγω κρύου με την υψηλή κιλοβατώρα, πάνω από 0,12 καθώς η συνέπεια μπαίνει στον δεύτερο λογαριασμό. 

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Το ζήτημα είναι ότι αν μπεις τέλος Φλεβάρη στο σταθερό της Ζενίθ θα χρεωθείς τον πρώτο μήνα, τώρα που ακόμη υπάρχει αυξημένη κατανάλωση λόγω κρύου με την υψηλή κιλοβατώρα, πάνω από 0,12 καθώς η συνέπεια μπαίνει στον δεύτερο λογαριασμό. 

Η άλλη επιλογή που έχεις σε σταθερό είναι της protergia που προκαταβαλει την έκπτωση συνέπειας. 

• Like 2
Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση στην ελπε για το προμο με τα 50€ Σκλαβενίτη από 8-1, έναρξη εκπροσώπησης την 14-1, αλλά δεν έχω λάβει κάποια επιταγή. 

Μπορώ να καλέσω κάπου για να διεκδικήσω την πιο άμεση αποστολή της; Ταχυδρομικώς ή με κάνα viber τα στέλνουν; 

Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rebirth είπε

Καλημέρα συντουριστες. Πότε θα έχουμε εικόνα πού θα πάει η κιλοβατώρα για όσους είμαστε στο Select της Ζενίθ; Σκέφτομαι το μπλε της Ζενίθ αλλά μήπως το 0.095 αποδειχθεί τελικά ακριβό σαν φύγουν τα κρύα; 

Στη ίδια φάση και εγώ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Στη ίδια φάση και εγώ.

Υπολογίστε ότι τον πρώτο μήνα η κιλοβατώρα είναι 0,12+ καθώς η συνέπεια μπαίνει στον δεύτερο λογαριασμό.

Δημοσ.
38 minutes ago, dimitris_st13 said:

Μπορώ να καλέσω κάπου για να διεκδικήσω την πιο άμεση αποστολή της;

2120008130

38 minutes ago, dimitris_st13 said:

Ταχυδρομικώς ή με κάνα viber τα στέλνουν; 

Βοx now. Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή, κάνεις εγγραφή με το κινητό σου, και θα βλέπεις το tracking όταν τη στείλουν. Βασικά κατοχυρώνουν tracking number και τη στέλνουν μετά από 10-15 μέρες, απ'όταν θα σε πάρουν τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία σου.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα,

Το select έχει κλειδωμένη τιμή μέχρι τέλος Φλεβάρη,οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να επιλέξεις που θα πας.Τιμη kwh σε σταθερό μάλιστα κάτω από 0,085 δύσκολα θα δούμε σύντομα. Αν οι καταναλώσεις σου είναι μεγάλες ώστε να αντισταθμιζουν το ακριβό πάγιο και δεν κάνεις τουρισμό είναι μια safe επιλογή το σταθερό της ζενιθ.

Ίσως πάρει και μια μικρή παράταση ακόμα το promo με τα 6 δωρεάν πάγια. 

Σε ευχαριστώ. Άκου, τον Γενάρη που είχε σχετικό κρύο κάποιες μέρες έκαψα 355 κιλοβατώρες. Σε μικρό σπίτι μένω, 55 τ.μ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφέρει της Ζενίθ ή της Protergia. 

Επεξ/σία από Rebirth
Δημοσ.
4 ώρες πριν, liopyr είπε

Σε 15 μέρες αυτόν τον μήνα, με αντλία μόνιμα ανοιχτή λόγω μωρού και καθημερινά σχεδόν πλυντήρια, θερμοσίφωνες κουζίνες κλπ, έχω κάψει ήδη 800 κιλοβατώρες. Που σημαίνει πως θα φτάσω στις 1600 σχεδόν/μήνα.

Υπάρχει κάποιο όριο κατανάλωσης μετά το οποίο αλλάζει η τιμή της κιλοβατώρας στην protergia;

Επίσης, μπορεί κάποιος να υπολογίσει χοντρικά τι κόστος λογαριασμού θα έχω με τέτοια κατανάλωση για να μην μου έρθει απότομα και πάθω 3πλο εγκεφαλικό;

53kwh καθημερινα?! Περιοχη?! Τι καταναλωση δινει η αντλια σου κ ποια?! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

2120008130

Βοx now. Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή, κάνεις εγγραφή με το κινητό σου, και θα βλέπεις το tracking όταν τη στείλουν. Βασικά κατοχυρώνουν tracking number και τη στέλνουν μετά από 10-15 μέρες, απ'όταν θα σε πάρουν τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία σου.

Εμένα την έστειλαν ταχυδρομικως σπίτι. Εκεί περίπου μετά από 2 βδομάδες. Έκατσα 1.5 μήνα αφού πήρα την επιταγή και ξαναπήγα Ηρών πού ήμουν και πριν πάω ελπε

Έκανα την αίτηση όμως από κατάστημα και όχι από το σαιτ και μου ξαναεδωσαν στο κίτρινο 50ευρω έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό. (είδα κάποιες αναφορές εδώ ότι αν φύγεις και ξαναπάς μετά από λίγο δεν δίνουν το 50ευρω στην ονλαιν διαδικασία γιαυτό την έκανα από το κατάστημα). 

Επίσης να αναφέρω πως ρώτησα εκεί τον υπάλληλο για τα περιβόητα μπλε και μου είπε όλοι αυτοί οι εξωτερικοί πωλητές που πασχίζουν να μας βάλουν και στέλνουν κτι εδώ πολλά dm παίρνουν προμήθεια 100 ευρώ στο νέο λογαριασμό. 

Για το δικό μου σπιτι με κατανάλωση κάτω των 200 δεν αξίζει για κάποιον όμως με 350πλας αξίζει 

Επεξ/σία από costacurta
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 14/2/2025 στις 3:30 ΜΜ, messinia3 είπε

900 το μήνα και είσαι ακόμα ΔΕΗ? Ρίξε μία ματιά στα σταθερά της Ζενίθ

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-direct-plus/

Protergia (κατά προτίμηση μέσω σύστασης)

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/#protergia-home-value-secure-12m

και elpedison

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-bright-12m_133469/

καλησπερα.Ειμαι σε  ζενιθ κιτρινο power home select κλειδωμενο μεχρι φλεβαρη και σκεφτομαι ζενιθ μπλε(αν με αφησουν να κανω εσωτερικη μετακινηση) να προλαβω τα 6 παγια δωρο.Δεν εχω κοιταξει βεβαια ρητρα αποχωρησης μετα του 6μηνου βεβαια,αν συμφερει.Για πρωτεργια τι μπονους υπαρχει μεσω συσταση;?Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Rebirth είπε

Σε ευχαριστώ. Άκου, τον Γενάρη που είχε σχετικό κρύο κάποιες μέρες έκαψα 355 κιλοβατώρες. Σε μικρό σπίτι μένω, 55 τ.μ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφέρει της Ζενίθ ή της Protergia. 

Τότε κοίτα κλειδωμένα κίτρινα είτε σε Ηρωνα για τσ 50 ευρω δωρο μέσω econtract είτε elpedison για τα 35 δωροκαρτα edenred.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια
Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποια εταιρεια να διαγραψει καποιο προγραμμα και να κανει καποιο καινουργιο χωρις καμμια ειδοποιηση.
Ειμαι στην προτεργια και ειχα κανει μπει πριν 4 μηνες περιπου στο value easy. Και ξαφνικα στον τελευταιο λογαριασμο ειδα χρεωση 0.15 απο 0.9(κατι) που ειχε και πληρωνα γενικα και μπαινω στην προτεργια και βλεπω το προγραμμα value easy να μην υπαρχει πουθενα και να εχουν καινουγια προγραμματα στην θεση τους (εννοειτε με 0.9 χρεωση).
Αν δεν το κοιταζα λιγο παραπανω, γιατι εχω βαλει και παγια εντολη οποτε μπορει να μην ασχοληθω και τοσο πολυ καμμια φορα, δεν θα επερνα χαμπαρι οτι εχει γινει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω και πολλά για Γ21 επαγγελματικό συμφέρει να πάρεις κίτρινο και μετά να πας σε μπλε αν ανέβει η τιμή;  Η τιμή που έχω στο πράσινο είναι ότι να ναι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nio15 είπε

Καλησπερα παιδια
Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει καποια εταιρεια να διαγραψει καποιο προγραμμα και να κανει καποιο καινουργιο χωρις καμμια ειδοποιηση.
Ειμαι στην προτεργια και ειχα κανει μπει πριν 4 μηνες περιπου στο value easy. Και ξαφνικα στον τελευταιο λογαριασμο ειδα χρεωση 0.15 απο 0.9(κατι) που ειχε και πληρωνα γενικα και μπαινω στην προτεργια και βλεπω το προγραμμα value easy να μην υπαρχει πουθενα και να εχουν καινουγια προγραμματα στην θεση τους (εννοειτε με 0.9 χρεωση).
Αν δεν το κοιταζα λιγο παραπανω, γιατι εχω βαλει και παγια εντολη οποτε μπορει να μην ασχοληθω και τοσο πολυ καμμια φορα, δεν θα επερνα χαμπαρι οτι εχει γινει κατι τετοιο.

Είναι η γνωστή πρακτική πολλών παροχων,όχι μόνο της protergia.Βγαζουν ενα πρόγραμμα κράχτη με 0,9.Τον επόμενο μήνα αυτό το πρόγραμμα παύει να έχει κλειδωμένη τιμή (κάποια όπως το value easy τα ανανέωσαν με κλειδωμένη τιμή για περισσότερους μήνες) και γυρνάει σε ακριβότερο κυμαινόμενο.Τωρα το φθηνό κίτρινο της protergia λέγεται value swift on time και επί της ουσίας είναι ακριβώς ίδιο με το προηγούμενο φθηνό της κίτρινο.Θελουν απλά να ξεχνιούνται οι πελάτες και να χρεώνονται πολύ πιο ακριβά μετά.

2 λεπτά πριν, Choutas είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω και πολλά για Γ21 επαγγελματικό συμφέρει να πάρεις κίτρινο και μετά να πας σε μπλε αν ανέβει η τιμή;  Η τιμή που έχω στο πράσινο είναι ότι να ναι.

Ψάχνεις κίτρινα με κλειδωμένες τιμές,αλλά πρέπει να έχεις το ξου σου για αλλαγές όταν λήγει η περίοδος που έχουν fixed τιμή.

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, nio15 είπε

Καλησπερα παιδια

Τι έγραφε η σύμβαση για το 0.09 ?

Ήταν για 1 μήνα αυτή η τιμή η ισόβια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...