Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει λόγος κάποιος να *μην* έχει το value safe της protergia? 0.095 σταθερή είναι ακραία τιμή. Το πάγιο στα 9.9 είναι ακριβουτσικο αλλά η τιμή εχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλα.

Για την έκπτωση συνέπειας της ζενίθ (που ρίχνει το σταθερό τους στο 0.95) βλέπω από reviews οτι ισχύει μόνο μετά τον πρώτο εκκαθαριστικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερουμε αν θα πάρει παράταση το Win More της Ελπε όσον αφορά την τιμή Kwh;

Γιατι σκέφτομαι να μείνω εκεί για λίγο καιρό μέχρι να λάβω το δώρο.

Επεξ/σία από madboy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimosthenisk12 είπε

Υπάρχει λόγος κάποιος να *μην* έχει το value safe της protergia? 0.095 σταθερή είναι ακραία τιμή. Το πάγιο στα 9.9 είναι ακριβουτσικο αλλά η τιμή εχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με άλλα.

Για την έκπτωση συνέπειας της ζενίθ (που ρίχνει το σταθερό τους στο 0.95) βλέπω από reviews οτι ισχύει μόνο μετά τον πρώτο εκκαθαριστικό.

Έχει δίκιο όσον αφορά στο ότι η ζενιθ αποδίδει την έκπτωση συνέπειας στο λογαριασμό που ακολουθεί τον εκκαθαριστικό, παρόλα αυτά εφόσον πλέον πραγματοποιείται εκκαθάριση κάθε μήνα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Βέβαια, χρειάζεται να εξοφλούνται όλοι οι λογαριασμοί εμπρόθεσμα και να μη ξεφεύγει κανένας. Τα παραπάνω δεν αποτελούν καθόλου θέμα συζήτησης στο πρόγραμμα Protergia.

Όπως και να έχει, χρειάζεται κάποιος να έχει μια κάποια κατανάλωση για να αξίζει να τα επιλέξει με το συγκεκριμένο πάγιο αλλά άμα βαριέται κανείς να βλέπει την αγορά συνεχώς σίγουρα αποτελούν λύσεις (έχει και ο ήρων το blue generous στην ίδια κατηγορία μπλε με παρόμοιες τιμές).

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 2

3 ώρες πριν, mdkamael είπε

-Ναι

-Ναι

-Ναι

-Θα τη δουμε σιγουρα στον 1ο λογαριασμο απαξ κ εκδοθει.... ειδικα αν προερχεσαι απο Γ1 ΔΕΗ θα εκπλαγεις.

Διορθωση: μολις μου σταλθηκε.. παραθετω σκρινσοτ...

Screenshot_20240919_093628_Adobe Acrobat.jpg

Μαρεσει αυτος ο λογαριασμος 😀

Να σαι καλα μου αναπτερωσες το ηθικο. 

• Like 1

14 ώρες πριν, ekrepali είπε

@chocorellos Δικαούσαι 500kw σε 30 μέρες, δηλαδή 16.66 ανά μέρα.

Στο 1ο λογαριασμό η περίοδος τιμολόγησης είναι 6 μέρες, δηλαδή δικαιούσαι 6*16.66 = 100kw δώρο. Πληρώνεις τις υπόλοιπες 84kw.

Στο 2ο δικαιούσαι επιπλέον 24 μέρες δώρο. Έχεις κάψει 289kw σε 29 μέρες, άρα σε 24 μέρες αναλογούν 289*24/29= 239kw δώρο. Πληρώνεις τις υπόλοιπες 50kw.

Aπλά μαθηματικά είναι και οι όροι είναι σαφέστατοι... απ'τη 1η μέρα το είχα γράψει όταν είχαν βγει αυτά τα προγράμματα πριν από μήνες.

Με απλά μαθηματικά όμως επίσης προκύπτει ότι εγώ τον μήνα δεν κατανάλωσα 500 κιλοβατώρες αλλά παρ όλα αυτά με χρεώνουνε κιλοβατώρες από τις δωρεάν που δικαιούμαι και δεν μιλάω για τις 50 τον 5 ημερών. 

άρα μουφα ήταν το πρόγραμμα και καλά 500 δώρο.

θεωρώ ότι από την στιγμή που δεν ξεπέρασα τις 500 μέσα στις 30 μέρες θα έπρεπε να μου πιστώσουν τις χρεώσεις ρεύματος από τον 1ο λογαριασμό. 

4 ώρες πριν, mdkamael είπε

-Ναι

-Ναι

-Ναι

-Θα τη δουμε σιγουρα στον 1ο λογαριασμο απαξ κ εκδοθει.... ειδικα αν προερχεσαι απο Γ1 ΔΕΗ θα εκπλαγεις.

Διορθωση: μολις μου σταλθηκε.. παραθετω σκρινσοτ...

Screenshot_20240919_093628_Adobe Acrobat.jpg

Εφαρμόζει και κρατική επιδότηση καλό αυτό ;)

7 λεπτά πριν, chocorellos είπε

Με απλά μαθηματικά όμως επίσης προκύπτει ότι εγώ τον μήνα δεν κατανάλωσα 500 κιλοβατώρες αλλά παρ όλα αυτά με χρεώνουνε κιλοβατώρες από τις δωρεάν που δικαιούμαι και δεν μιλάω για τις 50 τον 5 ημερών. 

θεωρώ ότι από την στιγμή που δεν ξεπέρασα τις 500 μέσα στις 30 μέρες θα έπρεπε να μου πιστώσουν τις χρεώσεις ρεύματος από τον 1ο λογαριασμό. 

Ισχύουν πάντα ό,τι ορίζουν οι ειδικοί όροι της σύμβασης. Σίγουρα για εμάς θα ήταν πιο εύκολο και πιο συμφέρον αυτό που λες, αλλά οι όροι είναι αυτοί που σου γράφει ο ekrepali. Το γνωρίζει πιθανά ο πάροχος ότι εμείς θα καταλάβουμε διαφορετικά το δώρο των 500KWh και θα ισοσκελήσει κάποιο κόστος του δώρου που θα δώσει από τέτοιους συμψηφισμούς.

1 λεπτό πριν, juanjk είπε

Ισχύουν πάντα ό,τι ορίζουν οι ειδικοί όροι της σύμβασης. Σίγουρα για εμάς θα ήταν πιο εύκολο και πιο συμφέρον αυτό που λες, αλλά οι όροι είναι αυτοί που σου γράφει ο ekrepali. Το γνωρίζει πιθανά ο πάροχος ότι εμείς θα καταλάβουμε διαφορετικά το δώρο των 500KWh και θα ισοσκελήσει κάποιο κόστος του δώρου που θα δώσει από τέτοιους συμψηφισμούς.

Πήγαμε να βγάλουμε δωρεάν το μήνα και τελικά θα δώσουμε και 75€

• Sad 1

24 λεπτά πριν, juanjk είπε

Πώς θα το ισοσκελησει?

Επειδή θα δώσει τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις στο κράτος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοώ ότι θα χρεώσει τις κιλοβατώρες που τελικά δεν είναι δωρεάν με την κανονική τιμή του προγράμματος που σίγουρα περιέχει μεγάλο περιθώριο κέρδους για τον πάροχο. Τις ρυθμιζόμενες ούτως η άλλως τις λαμβάνει από την πληρωμή και τις αποδίδει απλά.

Επεξ/σία από juanjk

1 hour ago, chocorellos said:

Οι όροι είναι ξεκάθαροι... αναλογικά βάσει κατανάλωσης και περιόδου κατανάλωσης του εκκαθαριστικού λογαριασμού.

Δωρεάν Παροχή:
Για τον πρώτο μήνα (30 ημέρες) κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ο πελάτης δικαιούται δωρεάν πάγιο και χρεώσεις προμήθειας για κατανάλωση έως 500 kWh. Σε περίπτωση υπέρβασης των 500 kWh κατά τον πρώτο αυτό μήνα, η υπερβάλλουσα κατανάλωση θα τιμολογείται με τις χρεώσεις προμήθειας, που αναλύονται ανωτέρω. Διευκρινίζεται, ότι, με την εκκαθάριση των χρεώσεων στον Εκκαθαριστικό λογαριασμό, η πίστωση που αφορά την παραπάνω δωρεάν παροχή, θα υπολογίζεται αναλογικά βάσει των καταναλώσεων και των ημερών που αντιστοιχούν στο χρονικό διάστημα της περιόδου κατανάλωσης του Εκκαθαριστικού λογαριασμού.

1 hour ago, chocorellos said:

Θεωρώ ότι απ'τη στιγμή που υπέγραψες και αποδέχτηκες τους ειδικούς όρους, δε μπορείς να θεωρείς κάτι άλλο.

• Like 6

Έκανα αίτημα να φύγω από Volton στην Zenith, με πήρε τηλ. η Volton και μου πρόσφερε το simple protect με 0,093 μέχρι και Νοέμβριο. Στο email καλωσορίσματος που μου στείλαν γράφουν μέχρι Οκτώβριο. Τους έστειλα mail και τους είπα ότι υπάρχει ηχογραφημένη συνομιλία που έχει θέση υπογραφής όπου μου δώσατε προσφορά μέχρι τέλη Νοέμβριο για να μην φύγω. Σήμερα μου απάντησαν κατόπιν ακρόασης της κλήσης, διαπιστώθηκε ότι η εκπρόσωπος ενημέρωσε για τη διάρκεια του προγράμματος μέχρι 31/10/2024.

Πως γίνεται αυτό, και τι κάνω?

46 λεπτά πριν, walex είπε

Έκανα αίτημα να φύγω από Volton στην Zenith, με πήρε τηλ. η Volton και μου πρόσφερε το simple protect με 0,093 μέχρι και Νοέμβριο. Στο email καλωσορίσματος που μου στείλαν γράφουν μέχρι Οκτώβριο. Τους έστειλα mail και τους είπα ότι υπάρχει ηχογραφημένη συνομιλία που έχει θέση υπογραφής όπου μου δώσατε προσφορά μέχρι τέλη Νοέμβριο για να μην φύγω. Σήμερα μου απάντησαν κατόπιν ακρόασης της κλήσης, διαπιστώθηκε ότι η εκπρόσωπος ενημέρωσε για τη διάρκεια του προγράμματος μέχρι 31/10/2024.

Πως γίνεται αυτό, και τι κάνω?

Πες τους να σου στείλουν την ηχογραφημένη συνομιλία να το ακούσεις και εσύ αν αρνηθούν καταφεύγεις μέσω myrae.

Το περίεργο είναι ότι στο σάιτ το δίνουν πράγματι μέχρι τέλους Νοεμβρίου 

https://volton.gr/services/volton-yellow-protect/.

Επίσης το πρόγραμμα δεν έχει ποινή αποχώρησης οπότε αν δεν συμφωνείς σηκώνεσαι και φεύγεις για άλλον πάροχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...