Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

6 μήνες είναι το πρόγραμμα ,πως θα σπασει για 10 μήνες; για τον φιλο που ειπε μιλάω για σταθερό στον ήρων

Δίνουν για 10 μήνες 10 ευρώ δώρο το μήνα.Για τους 6 έχεις δέσμευση να παραμείνεις στο σταθερό πρόγραμμα.Μετα είτε αλλάζεις προγραμμα ,είτε αρκεισαι στα 10 ευρώ το μήνα που θα έχεις λάβει για 6 μήνες και αλλάζεις παροχο.

1 λεπτό πριν, conne είπε

Μαζί σου.Αλλα άλλο 20 άλλο 10..

Ε σε 30 kwh σύνολο μικρή η διαφορά, ειδικά αν παίζει το win back του βγαίνει και φθηνότερα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, conne είπε

Δεν θυμάμαι να υπήρχε σταθερό με αυτές τις τιμες ποτέ. Ίσως κάνω λάθος. 

Μια γρηγορη ματια στο εξελακι εδωσε την απαντηση... Never ever :-) Για τετοιες τιμες σε σταθερα πρεπει η κυλιομενη ΤΕΑ να ειναι για κανα 180 μερες ξερωγω στο 0.084 ή κατι τετοιο... 

• Like 2

Μόλις τώρα, mdkamael είπε

Μια γρηγορη ματια στο εξελακι εδωσε την απαντηση... Never ever :-) Για τετοιες τιμες σε σταθερα πρεπει η κυλιομενη ΤΕΑ να ειναι για κανα 180 μερες ξερωγω στο 0.084 ή κατι τετοιο... 

Σωστός. 

Μού έγινε πρόταση από Zenith για το πρόγραμμα Zenith Power home Smart night. Μου είπαν από την εταιρεία προώθησης ότι είναι Κίτρινο, κυμαινόμενο και χωρίς δέσμευση. Πριν μου στείλουν τον κουριερ ζήτησα να μου το στείλουν στο εμαιλ για να βεβαιωθώ ότι δεν έχει δέσμευση και μου έστειλαν αυτό. Στο άρθρο 2, παρ,. 2.1 λέει 12μηνη διάρκεια σύμβασης, όμως στην παράγραφο 2.4 λέει ότι σε περίπτωση που καταγγείλω την σύμβαση πριν από την λήξη της συμφωνημένης διάρκειας δεν επιβαρύνομαι με τέλος τςρματισμού σύμβασης. 

Με καλύπτει; Φέυγω άμεσα όποτε θέλω; Το κυμαινόμενο το παίρνω δοκιμαστικά αλλά αν δεν μπορώ να φύγω άμεσα όποτε θέλω να λείπει το βυσσινο...

Screenshot 2024-09-07 083016.jpg

8 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Μού έγινε πρόταση από Zenith για το πρόγραμμα Zenith Power home Smart night. Μου είπαν από την εταιρεία προώθησης ότι είναι Κίτρινο, κυμαινόμενο και χωρίς δέσμευση. Πριν μου στείλουν τον κουριερ ζήτησα να μου το στείλουν στο εμαιλ για να βεβαιωθώ ότι δεν έχει δέσμευση και μου έστειλαν αυτό. Στο άρθρο 2, παρ,. 2.1 λέει 12μηνη διάρκεια σύμβασης, όμως στην παράγραφο 2.4 λέει ότι σε περίπτωση που καταγγείλω την σύμβαση πριν από την λήξη της συμφωνημένης διάρκειας δεν επιβαρύνομαι με τέλος τςρματισμού σύμβασης. 

Με καλύπτει; Φέυγω άμεσα όποτε θέλω; Το κυμαινόμενο το παίρνω δοκιμαστικά αλλά αν δεν μπορώ να φύγω άμεσα όποτε θέλω να λείπει το βυσσινο...

Screenshot 2024-09-07 083016.jpg

Φευγεις οποτε γουσταρεις, διχως ραβασακια.

• Thanks 1
  • Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο σκληρός ενεργειακός τουρίστας στο εξοχικό επιλέγει όχι μόνο μηδενικό πάγιο αλλά και δώρα. Άλλο το να μην πληρώνεις πάγιο , και άλλο να μην πληρώνεις ούτε τα δημοτικά τέλη για 2 ή 3 μήνες. Η να παίρνεις διατακτικές , κλπ κλπ...

Επεξ/σία από madboy
  • Like 3

8 ώρες πριν, madboy είπε

Ο σκληρός ενεργειακός τουρίστας στο εξοχικό επιλέγει όχι μόνο μηδενικό πάγιο αλλά και δώρα. Άλλο το να μην πληρώνεις πάγιο , και άλλο να μην πληρώνεις ούτε τα δημοτικά τέλη για 2 ή 3 μήνες. Η να παίρνεις διατακτικές , κλπ κλπ...

Εχεις κάτι να προτείνεις;

Γιατι μιλάς αόριστα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, madboy είπε

Ναι αλλά επί της παρούσης τα δωρα που παίζουν είναι τα 50 του Ηρωνα (δε μπορεί είναι ήδη Ήρων) και elpe αναμένουμε αν θα ανέβει επίσημα σε κάποιο πρόγραμμα κάτι έξτρα από τα ισχύοντα. 

Επεξ/σία από messinia3

8 ώρες πριν, conne είπε

Εχεις κάτι να προτείνεις;

Γιατι μιλάς αόριστα. 

Ο φίλος που ρωτάει για το εξοχικό και είναι Ήρων ας μας πει πρώτα αν πήρε τα 50 ευρώ από την αίτηση και αν αυτά τα χρήματα καταναλώθηκαν. Σε αυτή την περίπτωση πάει στον Χ,Υ πάροχο για 2-3 ημέρες και μετά κάνει αίτηση πάλι στον Ήρων. Η στο Yellow one που συνήθως δίνουν πάλι τα 50 ευρώ ή στο Solar αν δεν θέλει να ρισκάρει... 

• Like 2

8 ώρες πριν, messinia3 είπε

Ναι αλλά επί της παρούσης τα δωρα που παίζουν είναι τα 50 του Ηρωνα (δε μπορεί είναι ήδη Ήρων) και elpe αναμένουμε αν θα ανέβει επίσημα σε κάποιο πρόγραμμα κάτι έξτρα από τα ισχύοντα. 

Διάβασε την απάντηση που έδωσα @conne

8 ώρες πριν, madboy είπε

Ο φίλος που ρωτάει για το εξοχικό και είναι Ήρων ας μας πει πρώτα αν πήρε τα 50 ευρώ από την αίτηση και αν αυτά τα χρήματα καταναλώθηκαν. Σε αυτή την περίπτωση πάει στον Χ,Υ πάροχο για 2-3 ημέρες και μετά κάνει αίτηση πάλι στον Ήρων. Η στο Yellow one που συνήθως δίνουν πάλι τα 50 ευρώ ή στο Solar αν δεν θέλει να ρισκάρει... 

Ναι υπάρχει και αυτή η εναλλακτική.Απλα είναι πολύ πιθανόν να φαίνεται ακόμα ενεργός στο myheron και δε θα του προχωρήσει το econtract,σφου δε θα του έχει βγει τελικός λογαριασμός. 

• Thanks 1

2 minutes ago, messinia3 said:

Ναι υπάρχει και αυτή η εναλλακτική.Απλα είναι πολύ πιθανόν να φαίνεται ακόμα ενεργός στο myheron και δε θα του προχωρήσει το econtract,σφου δε θα του έχει βγει τελικός λογαριασμός. 

Ουτε σε εμένα είχε βγει τελικός και προχώρησε κανονικά η αίτηση και πήρα για δεύτερη φορά το 50αρικο στο Yellow one.

• Like 1
  • Thanks 2

8 ώρες πριν, madboy είπε

Όντως δεν γνώριζα, αλλά καλό θα ήταν να υπάρχει και μια επεξήγηση.

Το κλείνουμε εδώ και ειλικρινά ευχαριστώ θα το κάνω για 2 εξοχικά που έχω. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...