Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως για οποιον βάλει ΖΕΝΙΘ όπως εγώ, με πήρα απο ΔΕΗ για νέ απροσφορα και οταν τους είπα για το πρόγρμμα της ΖΕΝΙΘ μου απαντησαν οτι η χρέωση ειναι 0,12 και στον εκκαθαριστικό στα αφαιρούν και χρεώνουν 0,095 όσο διαφημίζουν και το είδα και στο συμβόλαιο. Πλεόν το σκέφτομαι γιατί μετά στο εκκαθαριστικό όλο και κάποια π..τια θα κάνουν να σε κολεψουν..Δεν ξέρω

image.png.00484ff7eccca56e3bb027bc3c1941cc.png

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, tziminhio είπε

Πάντως για οποιον βάλει ΖΕΝΙΘ όπως εγώ, με πήρα απο ΔΕΗ για νέ απροσφορα και οταν τους είπα για το πρόγρμμα της ΖΕΝΙΘ μου απαντησαν οτι η χρέωση ειναι 0,12 και στον εκκαθαριστικό στα αφαιρούν και χρεώνουν 0,095 όσο διαφημίζουν και το είδα και στο συμβόλαιο. Πλεόν το σκέφτομαι γιατί μετά στο εκκαθαριστικό όλο και κάποια π..τια θα κάνουν να σε κολεψουν..Δεν ξέρω

image.png.00484ff7eccca56e3bb027bc3c1941cc.png

Ε οκ αν δε θες να ασχολείσαι με τη συνέπεια του εκκαθαριστικου της ζενιθ υπάρχει και της protergia το σταθερό στα 0,099.Με σύσταση θα σου βγουν και δώρο τα 5 πρώτα πάγια.

Γενικά μην ακούτε τι σας λέει ο κάθε εκπρόσωπος, διαβάσε καλά τα προγράμματα,τους όρους τους και επιλέξε ανάλογα με τις καταναλώσεις και τη διάθεση σου  (περι τουρισμου η μη)

Άλλωστε τώρα έκανες ήδη την επιλογή σου.Μια χαρά πρόγραμμα είναι για σταθερό, ειδικά αν έχεις ενταχθεί σε μηνιαία καταμέτρηση δε θα έχεις θέμα.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ε οκ αν δε θες να ασχολείσαι με τη συνέπεια του εκκαθαριστικου της ζενιθ υπάρχει και της protergia το σταθερό στα 0,099.Με σύσταση θα σου βγουν και δώρο τα 5 πρώτα πάγια.

Γενικά μην ακούτε τι σας λέει ο κάθε εκπρόσωπος, διαβάσε καλά τα προγράμματα,τους όρους τους και επιλέξε ανάλογα με τις καταναλώσεις και τη διάθεση σου  (περι τουρισμου η μη)

Άλλωστε τώρα έκανες ήδη την επιλογή σου.Μια χαρά πρόγραμμα είναι για σταθερό, ειδικά αν έχεις ενταχθεί σε μηνιαία καταμέτρηση δε θα έχεις θέμα.

Το συμβόλαιο έστειλα που το λέει οχι τον κάθε εκπρόσωπο.. Γι να ενταχθείς σε σύστημα μηνιαίας καταμέτρησης τι χρειάζεται να κάνεις?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tziminhio είπε

Το συμβόλαιο έστειλα που το λέει οχι τον κάθε εκπρόσωπο.. Γι να ενταχθείς σε σύστημα μηνιαίας καταμέτρησης τι χρειάζεται να κάνεις?

Τον εκπρόσωπο της ΔΕΗ εννοούσα.Μπορεις να το τσεκάρεις από τους λογαριασμούς σου (τσέκαρε τις ημερομηνίες επόμενης καταμέτρησης)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τον εκπρόσωπο της ΔΕΗ εννοούσα.Μπορεις να το τσεκάρεις από τους λογαριασμούς σου (τσέκαρε τις ημερομηνίες επόμενης καταμέτρησης)

Ναι το καταλαβα οτι εννοουσες της ΔΕΗ, αλλα λεω οτι το γραφει κ στο συμβολαιο..Ρωτησα τι χρειαζεται να κανεις για να ενταχθεις στο προγραμμα μηνιαιας καταμετρησης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την επίσημη καταμέτρηση από το δεδδηε δε μπορείς να την επηρεάσεις. Αν αποφασίσουν στην περιοχή σου να μετράνε κάθε μήνα τότε θα μετράνε και την παροχή σου.

Εναλλακτικά μπορείς από τα αιτήματα ΔΕΔΔΗΕ online με θέμα "Ενδείξεις" να καταχωρείς κάθε μήνα τις ενδείξεις για να λαμβάνονται υπόψη και να αποστέλλονται στον πάροχο για εκκαθάριση, με επιφύλαξη κατά πόσο άμεσα αποστέλλονται βέβαια κάθε φορά.

Όσον αφορά τους όρους, εντάξει δεν αποδίδουν εκ των προτέρων τη συνέπεια, αλλά επειδή το γράφουν οι όροι σε διασφαλίζουν ότι ο πάροχος υποχρεούται να σου το αποδώσει μετά από τον εκκαθαριστικό αφού είσαι εμπρόθεσμος. Φυσικά αν εντοπίσεις κάποια παράλειψη πάντα υπάρχει δυνατότητα αιτήματος καταγγελίας στο myrae. 

Επεξ/σία από juanjk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...