Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, psycho_freak είπε

Καλημέρα σε όλους. Επειδή ο τωρινός μου πάροχος ρεύματος με έχει κοροϊδέψει ξεκάθαρα την προηγούμενη φορά (και εγώ πήγα αδιάβαστος και τον εμπιστεύτηκα - καλά να πάθω), θα ήθελα την βοήθειά σας.  Πρόκειται για εξοχικό που ανοίγει 1 με 2 φορές το χρόνο για κάποιες μέρες. Η κατανάλωση που έγινε πέρσι για ένα χρόνο ήταν 73 κιλοβατώρες. Μου είχαν προτείνει το μπλε τιμολογιο ως το πιο σωστο για εξοχικο με τοσο λιγη καταναλωση, και οταν αρχισα να παραπονιεμαι για τους λογαριασμους μου ειπαν οτι ήταν λαθος επιλογη, και απλα νίπτουν τας χειρας τους.  Μπορείτε να μου προτεινετε ποιο ειναι το κατάλληλο πρόγραμμα  για εξοχικά και γενικά για μικρή κατανάλωση ανεξαρτήτως παρόχου;  Αν υπάρχει και κάποια προσφορά από συγκεκριμένο πάροχο, χωρίς να αντιβαίνει στους κανόνες του φόρουμ καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ. 

εγω για το εξοχικο παω ηρων / ελπεντισον / προτεργια ... για τα δωρα που δινει η καθε μια ... παντα σε κιτρινο και παντα με κριτιριο τα δωρα , πχ μπορει να παω με μηδενικο παγιο και 25λεπτα την kw/h αλλα θα μεινω για το δωρο και μετα αλλαγη σε αλλον ... για καλοκαιρι παλι βλεπουμε , ομως μπλε ποτε

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδιά καλησπέρα. ή που κάτι δεν καταλαβαίνω, ή που η διαφορά είναι τεράστια. 

με πήρε μια συνεργάτης της Ζενιθ πριν πέντε λεπτά. και μου πρότεινε σταθερό στα 0.095. μείον το ΚΟΤ 0.045 που έχω, πάμε στα 0.05. 

επίσης παίρνει και την κρατική επιδότηση λέει. 

οπότε, τον προηγούμενο μήνα, που λόγω θέρμανσης έκαψα 600kwh, και πλήρωσα 600*0.15=90 + 5 πάγιο - 22 κρατική επιδότηση -26 ΚΟΤ τελικά 57, θα είχα πληρώσει 600*0.05=30 -22 (και επειδή για 6 μήνες το πάγιο είναι δώρο, ας το βάλω αναλογικά) +5, πάνω κάτω 13-14 ευρώ.

υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά; που είναι η φάκα που δε βλέπω; (γιατί για να μου χαρίζουν ρεύμα, δύσκολο το κόβω)..

ΑΝ υπάρχει κάποιος που όντως ξέρει, δώστε τα φώτα σας. ευχαριστώ!!

υ.γ. βλέπω την έκπτωση συνέπειας. πάλι έβγαινε χαμηλότερα από τη ΔΕΗ όμως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 minutes ago, ekrepali said:

Έχεις περιορίσει τις επιλογές σου, θέλοντας:

α) να είναι και τα 2 στον ίδιο πάροχο

β) να είναι το ρεύμα σταθερό 12μηνο

Ή πας elpedison με 35+35 δώρο

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-bright-12m_133469/ Ρεύμα 0.105, 7.90 πάγιο

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/gashome-bright-12m_133532/ Αέριο 0.042, 7.90

Εισαι σιγουρος οτι θα δωσουν 35+35 ευρω ομως;

Δεν εχω θεμα να ειναι στον ιδιο παροχο, εαν υπαρχει καλυτερη τιμη.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.

έχω μία παροχή με πολύ μικρή κατανάλωση, 76kwh τον μήνα και είναι στο πράσινο (ειδικό τιμολόγιο) της ΔΕΗ. αξίζει να την πάω αλλού ή λόγο τόσος μικρής κατανάλωσης δεν έχει νόημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβγαλε νέο κίτρινο η elpedison με 7,90€ πάγιο και 0,1099kwh έως τέλος Μαΐου και δώρο 30€ στον 9ο λογαριασμό.

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-win-more-3_133973/

Για τα 35€ edenred αξίζει. Τα 30€ σε 9 μήνες δεν πρόκειται να μείνει κανένας για να τα πάρει

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vklon είπε

Έβγαλε νέο κίτρινο η elpedison με 7,90€ πάγιο και 0,1099kwh έως τέλος Μαΐου και δώρο 30€ στον 9ο λογαριασμό.

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-win-more-3_133973/

Για τα 35€ edenred αξίζει. Τα 30€ σε 9 μήνες δεν πρόκειται να μείνει κανένας για να τα πάρει

Μάπα....ευτυχώς δεν κάτσαμε να τους περιμένουμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Μάπα....ευτυχώς δεν κάτσαμε να τους περιμένουμε. 

Δεν είχε και νόημα να κάνεις εσωτερική αλλαγή ούτε τα 35€ edenred δεν θα έπαιρνες. Το μόνο θετικό είναι το πάγιο που κατέβηκε λίγο στα 7.90€ για καταναλώσεις 100-200kwh συμφέρει περισσότερο από το win more 2. Αν κάτσει και κανένα 20€ ακόμα από σύσταση και γίνουν 55€ μόνο τότε έχει νόημα.

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
29 minutes ago, walex said:

έχω μία παροχή με πολύ μικρή κατανάλωση, 76kwh τον μήνα και είναι στο πράσινο (ειδικό τιμολόγιο) της ΔΕΗ. αξίζει να την πάω αλλού ή λόγο τόσος μικρής κατανάλωσης δεν έχει νόημα?

Πας εδώ:https://heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-one-home/ & στις 25/03 κοιτάς τι άλλα δώρα παίζουν. Γενικά στις μικρές καταναλώσεις είναι ότι πρέπει να παίζεις με τα δώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, bananasplit είπε

ρε παιδιά καλησπέρα. ή που κάτι δεν καταλαβαίνω, ή που η διαφορά είναι τεράστια. 

με πήρε μια συνεργάτης της Ζενιθ πριν πέντε λεπτά. και μου πρότεινε σταθερό στα 0.095. μείον το ΚΟΤ 0.045 που έχω, πάμε στα 0.05. 

επίσης παίρνει και την κρατική επιδότηση λέει. 

οπότε, τον προηγούμενο μήνα, που λόγω θέρμανσης έκαψα 600kwh, και πλήρωσα 600*0.15=90 + 5 πάγιο - 22 κρατική επιδότηση -26 ΚΟΤ τελικά 57, θα είχα πληρώσει 600*0.05=30 -22 (και επειδή για 6 μήνες το πάγιο είναι δώρο, ας το βάλω αναλογικά) +5, πάνω κάτω 13-14 ευρώ.

υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά; που είναι η φάκα που δε βλέπω; (γιατί για να μου χαρίζουν ρεύμα, δύσκολο το κόβω)..

ΑΝ υπάρχει κάποιος που όντως ξέρει, δώστε τα φώτα σας. ευχαριστώ!!

υ.γ. βλέπω την έκπτωση συνέπειας. πάλι έβγαινε χαμηλότερα από τη ΔΕΗ όμως. 

δεν παίρνεις επιδότηση με το συγκεκριμένο πρόγραμμα ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ... κρατά αυτό για αρχή. Τουλάχιστον όχι σύμφωνα με τα ΦΕΚ ( ελάχιστο όριο 14.5 λεπτά ανά kwh ώστε να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός επιδότησης ) που έχουν βγει μέχρι στιγμής και ούτε με αυτά που βλέπουμε εδώ μέσα τον τελευταίο καιρό ....

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, vklon είπε

Δεν είχε και νόημα να κάνεις εσωτερική αλλαγή ούτε τα 35€ edenred δεν θα έπαιρνες. Το μόνο θετικό είναι το πάγιο που κατέβηκε λίγο στα 7.90€ για καταναλώσεις 100-200kwh συμφέρει περισσότερο από το win more 2. Αν κάτσει και κανένα 20€ ακόμα από σύσταση και γίνουν 55€ μόνο τότε έχει νόημα.

Δε θα καθόμουν, για ταχυτουρισμο μιλούσα.Καλα κάτσε να δώσουν πρώτα τα 35αρια εκτός καταστημάτων και μετά βλέπουμε και τα έξτρα 20αρικα και πιθανα winback (γιατι εχασαν πολλες παροχές).Σε σχέση με τα 50αρικα του winmore εγώ το βλέπω υποβαθμισμενο σαν πρόγραμμα.Το μόνο ότι πιάνει και Μάιο οπότε στο easter promo θα κάνω μια βολτούλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Witcher1st said:

Εισαι σιγουρος οτι θα δωσουν 35+35 ευρω ομως;

Love promo είναι για όλες τις παροχές (μόνο για αιτήσεις σε κατάστημα). Την άλλη βδομάδα μπορεί να μην ισχύει.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, psycho_freak είπε

Καλημέρα σε όλους. Επειδή ο τωρινός μου πάροχος ρεύματος με έχει κοροϊδέψει ξεκάθαρα την προηγούμενη φορά (και εγώ πήγα αδιάβαστος και τον εμπιστεύτηκα - καλά να πάθω), θα ήθελα την βοήθειά σας.  Πρόκειται για εξοχικό που ανοίγει 1 με 2 φορές το χρόνο για κάποιες μέρες. Η κατανάλωση που έγινε πέρσι για ένα χρόνο ήταν 73 κιλοβατώρες. Μου είχαν προτείνει το μπλε τιμολογιο ως το πιο σωστο για εξοχικο με τοσο λιγη καταναλωση, και οταν αρχισα να παραπονιεμαι για τους λογαριασμους μου ειπαν οτι ήταν λαθος επιλογη, και απλα νίπτουν τας χειρας τους.  Μπορείτε να μου προτεινετε ποιο ειναι το κατάλληλο πρόγραμμα  για εξοχικά και γενικά για μικρή κατανάλωση ανεξαρτήτως παρόχου;  Αν υπάρχει και κάποια προσφορά από συγκεκριμένο πάροχο, χωρίς να αντιβαίνει στους κανόνες του φόρουμ καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ. 

Γνώμη μου ειναι να πας κάπου με 0 πάγιο αφου ειναι για εξοχικό σε κίτρινο τιμολόγιο και εαν εχει και καμια προσφορά δεκτή. Elpedison απο κατάστημα δινει 35 αυτή την εποχή. Ή σε Ηρων με ηλεκτρονικό συμβόλαιο που δίνει 50 οπως βλέπω στο site

ειμαι elpedison smart zero απο αρχες φεβρουαριου για την 50αρα.αξιζει να παω στο win more3 μεχρι να ερθει η δωροεπιταγη(καταναλωση 270-350)?

Επεξ/σία από 7tasos7
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Love promo είναι για όλες τις παροχές (μόνο για αιτήσεις σε κατάστημα). Την άλλη βδομάδα μπορεί να μην ισχύει.

Εγώ ρώτησα μια πωλήτρια εκτός Καταστήματος και μου είπε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα πάει 

40 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δε θα καθόμουν, για ταχυτουρισμο μιλούσα.Καλα κάτσε να δώσουν πρώτα τα 35αρια εκτός καταστημάτων και μετά βλέπουμε και τα έξτρα 20αρικα και πιθανα winback (γιατι εχασαν πολλες παροχές).Σε σχέση με τα 50αρικα του winmore εγώ το βλέπω υποβαθμισμενο σαν πρόγραμμα.Το μόνο ότι πιάνει και Μάιο οπότε στο easter promo θα κάνω μια βολτούλα. 

Για ταχυτουρσιμό δύσκολο καθώς πρέπει να είσαι ενεργός για να σου στείλουν την edenred όπως και με την πενηντάρα τον Οκτώβριο  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, vklon είπε

Εγώ ρώτησα μια πωλήτρια εκτός Καταστήματος και μου είπε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα πάει 

Για ταχυτουρσιμό δύσκολο καθώς πρέπει να είσαι ενεργός για να σου στείλουν την edenred όπως και με την πενηντάρα τον Οκτώβριο  

Καλά οκ,εγώ την πήρα την 50αρα στο 10ημερο,έφυγα και την ξαναπήρα.Το θέμα είναι να είσαι ενεργός όταν σε καλέσουν για αποστολή...μετά την κάνεις με ελαφρά. 

Σχεδόν βέβαιο οτι θα πάρει παράταση το love promo,έχασαν πολλούς πελάτες.

36 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Γνώμη μου ειναι να πας κάπου με 0 πάγιο αφου ειναι για εξοχικό σε κίτρινο τιμολόγιο και εαν εχει και καμια προσφορά δεκτή. Elpedison απο κατάστημα δινει 35 αυτή την εποχή. Ή σε Ηρων με ηλεκτρονικό συμβόλαιο που δίνει 50 οπως βλέπω στο site

ειμαι elpedison smart zero απο αρχες φεβρουαριου για την 50αρα.αξιζει να παω στο win more3 μεχρι να ερθει η δωροεπιταγη(καταναλωση 270-350)?

Το smart zero είναι για κλειστά σπίτια- εξοχικά,αφου έχεις κατανάλωση εννοείται ότι το γυρνάς άμεσα σε winmore 3...και μόλις παραλάβεις κάνε ένα πέρασμα από Ηρωνα για το 50αρικο η ψαξου γενικοτερα που θα παιζει κανα δώρο.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...