Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Sebu είπε

Αλλαξα υστερα απο πολλα χρονια στη ΔΕΗ και πηγα Προτεργια. Σε μπλε με 0,095 μερα/νυχτα χωρις συνεπεια και τα πρωτα 5 παγια δωρο στο 6μηνο μπλε. Ηδη στον πρωτο λογαριασμο ειμαι 40 και ευρω κατω απο οτι θα πληρωνα στη ΔΕΗ για τις ιδιες καταναλωσεις με τον κρυο χειμωνα που εχουμε. Στο δευτερο που θα εχω ακομα μεγαλυτερες καταναλωσεις λογω του συνεχομενου κρυου και θερμανσης με κλιμα συν τη μειωση του νυχτερινου κατα 2 ωρες που σημαινει +2 ωρες στο ημερησιο, περιμενω ακομα μεγαλυτερη μειωση/κερδος (αλλο να πληρωνεις 0,14-01,5 και αλλο 0,095).

Αν βαλουμε να πετυχεις και καμια πιστωση απο συσταση, οχι πολλες 2 σου λεω εχεις μαζεψει αλλα 100 ευρω εκπτωση.

Και δεν ειμαι τουριστας ουτε αλλαζω παροχο καθε μηνα. Απλα βαρεθηκα να με "κοροιδευει" η ΔΕΗ και η καθε ΔΕΗ.

Αν η Χ Προτεργια ειναι σωστη, και βγαζει σωστους λογαριασμους, και βγαλει ενα καλο προγραμμα οταν θα ληγει το 6μηνο μου, δεν εχω λογο και κινητρο να φυγω. Αν δεν ειναι ή βγαλει λχ η Ζενιθ ενα καλο 12μηνο θα παω εκει κοκ. Δεν θα χρυσοπληρωνω πλεον καμια ΔΕΗ. Θα πρεπει ολοι οι αλλοι παροχοι να γινουν τελειως χαλια σε επιπεδο εξυπηρετησης και λαμογιας.

Σεβαστές οι επιλογές σου, αλλά να συγκρίνουμε προγράμματα που προσφέρονται σήμερα και για το σύνολο της διάρκειας τους (12μηνο). 

Το πρόγραμμα της ΔΕΗ έχει μικρό πάγιο 3,5 x 12 = 42€  και 100€ δώρο στο λογαριασμό (50 άμεσα και άλλα 50 τον 6ο μήνα). Να μην ξεχνάμε οτι έχει πέναλτι αποχώρησης μόλις 30€ αφού κλείσεις τον 6ο μήνα, ενώ αφού κλείσεις 9 μήνες φεύγεις χωρίς να πληρώσεις κάτι. Νομίζω ΣΗΜΕΡΑ δεν υπάρχει οικονομικότερο σταθερό για κατανάλωση μέχρι 3000 kWh ετησίως, για κάποιον που δεν θέλει να ψάχνεται και δεν έχει χρόνο για πέρα- δώθε. Δεν το λες και χάλια. 

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, motoboots είπε

Σεβαστές οι επιλογές σου, αλλά να συγκρίνουμε προγράμματα που προσφέρονται σήμερα και για το σύνολο της διάρκειας τους (12μηνο). 

Το πρόγραμμα της ΔΕΗ έχει μικρό πάγιο 3,5 x 12 = 42€  και 100€ δώρο στο λογαριασμό (50 άμεσα και άλλα 50 τον 6ο μήνα). Να μην ξεχνάμε οτι έχει πέναλτι αποχώρησης μόλις 30€ αφού κλείσεις τον 6ο μήνα, ενώ αφού κλείσεις 9 μήνες φεύγεις χωρίς να πληρώσεις κάτι. Νομίζω ΣΗΜΕΡΑ δεν υπάρχει οικονομικότερο σταθερό για κατανάλωση μέχρι 3000 kWh ετησίως, για κάποιον που δεν θέλει να ψάχνεται και δεν έχει χρόνο για πέρα- δώθε. Δεν το λες και χάλια. 

Είναι καλύτερο ή χειρότερο από το Ζενίθ Power Home Smart Night πιστευεις??? 

Κατανάλωση γύρω στις 150-170kwh το μήνα, είναι φοιτητικό σπίτι

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ababa641 είπε

Σε φίλο μου του είπανε αν θέλει μπορεί να κάνει διακανονισμό. Δεν ξέρω αν σε αυτή τη περίπτωση θα έχεις έκπτωση συνέπειας.

ΟΧΙ βέβαια 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Τα excel καθε ποτε ανανεωνονται; Και που τα βρισκουμε; Δεν θα ηταν καλο να επισημανθουν στην πρωτη σελιδα για να τα βρισκουμε;

Επισης , αυτα με τις καρτες του Σκλαβενιτη απο elpedison που ακριβως το γραφει και το λετε; Δεν βλεπω κατι στο site.

Γιατι βαζεις πληθυντικο; Ενα 35αρι δεν ειναι;

Αν κανεις double ρευμα και αεριο παιρνεις δυο;

Τι εννοεις 0.02 η κιλοβατωρα; Γιατι εγω δινω 0.2 τωρα..

Η Ζενίθ έχει και σταθερό μπλε πρόγραμμα με 0,095€ την κιλοβατώρα και δωρεάν πάγια για 6 μήνες.

Δημοσ.
4 hours ago, motoboots said:

τιμη kWh?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Οι 20€ Σκλαβενίτη από σύσταση στην elpedison πόσο καιρό παίρνει να τις στείλουν;

20 ημέρες με ένα μήνα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, motoboots said:

Στις σελίδες των παρόχων. Ότι γράφω παραπάνω ισχύει. 

Δεν αμφισβητώ. Πόσο κοστίζει στο πρόγραμμα, που λες, η kWh αναρωτήθηκα.

Επεξ/σία από stylish
Δημοσ.
10 hours ago, Witcher1st said:

Γιατι βαζεις πληθυντικο; Ενα 35αρι δεν ειναι;

Αν κανεις double ρευμα και αεριο παιρνεις δυο;

Ενα 35αρι ειναι, 35αρια προς ολους εννοουσα.

Δημοσ.

για καταναλώσεις σε 700-750kw σε σπίτι ποιο πρόγραμμα θα προτείνετε; Προς το παρόν έχει τιναχτεί το ταμείο στον αέρα με το υπάρχον πρόγραμμα και η συμβουλή σας θα ήταν πολύ χρήσιμη...

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω volton πράσινο, και τσέκαρα τώρα 2-3 άλλους στην τύχη και νομίζω ότι δίνω πολλά.

Τι να κάνω για να μου μένουν να παίρνω και κανά σουβλάκι μέσα στον μήνα;

thanksss

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα κίνηση χθες υπέγραψα από Elpe σε nrg. Ου γατ'ς ου Βαρδιογιαν´ς α μας τα φάει... Έχω στείλει και φωτό μετρητή, 1 εβδ. πριν όμως...
Συνεχίζω καίω αντλία άφοβα ή τη σβήνω κατεβάζω διακόπτες και κλειδώνω τον πίνακα μέχρι να γίνει επιβεβαίωση της αλλαγής; (από κλειδωμένο Elpe ως Γενάρη, για Φλεβάρη είμαι σε ανοικτό, nrg 0.099 μέχρι τέλος Μαρτίου). Επίσης. Η nrg το 0.099 το αναγράφει μόνο στο site της, ούτε στη σύμβαση ούτε σε πρόσθετο όρο ούτε σε κανένα άλλο έγγραφο. Είναι εμπιστοσύνης ή θα μας την κάνουνε οι παλιοβάζελοι (Ολυμπιακός γαρ, χε χε χε!!!)...
https://www.nrg.gr/el/epixiriseis/revma/nrg-simple-business1

Επειδή βαριέμαι τα σούρτα φέρτα, η elpe έβγαζε άλλα προγράμματα κράχτες και απλά αλλάζαμε πρόγραμμα, ετούτοι κάνουνε το ίδιο ή θα αλλάξω εταιρεία τον Απρίλιο;

Επεξ/σία από mechpanos
Δημοσ.
20 minutes ago, antma21 said:

για καταναλώσεις σε 700-750kw σε σπίτι ποιο πρόγραμμα θα προτείνετε; Προς το παρόν έχει τιναχτεί το ταμείο στον αέρα με το υπάρχον πρόγραμμα και η συμβουλή σας θα ήταν πολύ χρήσιμη...

Αν δεν έχεις διζωνικό μετρητή αλλάζεις αυτό για αρχή. Μετά εξαρτάται τι ψάχνεις. Για μπλε, σταθερά δηλαδή, οι πιο φθηνές επιλογές είναι της Ζενίθ στα 0,095€ & της Protergia στα 0,099€ για 12 μήνες. Στη Ζενίθ έχεις 6 μήνες δώρο τα πάγια, στην Protergia παίρνεις 5χ10€ μέσω σύστασης και μετά μπορείς να πάρει και άλλα 50€ κάθε φορά που φέρνεις κάποιον κανούργιο πελάτη.

16 minutes ago, Millisec said:

Ρε παιδιά έχω volton πράσινο, και τσέκαρα τώρα 2-3 άλλους στην τύχη και νομίζω ότι δίνω πολλά.

Τι να κάνω για να μου μένουν να παίρνω και κανά σουβλάκι μέσα στον μήνα;

thanksss

Ξεκίνα με Ήρων YELLOW ΟΝΕ ΗΟΜΕ, μέσω econtact να πάρεις 50€ δώρο και βάλε υπενθύμιση 25/03, μαζί με τη σημαία, να ρωτήσεις και εδώ τι παίζει για Απρίλιο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...