Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/2/2025 στις 4:17 ΜΜ, ababa641 είπε

Μου ήρθε ο λογαριασμός της Ζενίθ μετά από 3 μήνες και μου πέσανε τα τσαγούλια. Το υπολόγιζα λιγότερο η αλήθεια είναι. Κρατική επιδότηση δεν είχε?

Screenshot 2025-02-11 at 16-11-13 ElectricityInvoice_2025-02-11.pdf.png

Σκληρός 😆

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Sebu είπε

Η ΔΕΗ αργησε. Αυτο επρεπε να το προσφερει το Νοεμβρη οταν κατα χιλιαδες πηγαιναν στην καλη προσφορα της Ζενιθ με το -40% και μετα στο σταθερο της Ζενιθ και στο σταθερο της Προτεργια.

Αφησε 3 μηνες πελατες να της κουνανε μαντηλι. Τωρα με 100 ευρω πιστωση, 0,142 την κιλοβατωρα (ακριβοτατη) και υποχρεωτικη παγια για να παρεις αυτο το προιον (ονλαιν) δεν προκειται να πεισει καποιον απο αυτους που εφυγαν να γυρισουν, ουτε να αγχωσεις τους εναλλακτικους να τιναξουν την μπανκα.

Αν εκανε κανα μπραφ και εδινε το απλο Μπλε με 5 ευρω παγιο και 0,09 την κιλοβατωρα για 12 μηνες και δωρο 100 ευρω εκει ναι ισως να γινοταν δουλιτσα...

Δεν το θεωρω δηλαδη οδηγο, κινητρο και προκληση για τους αλλους παροχους να κανουν κατι συνταρακτικο. Μακαρι να βγω ψευτης. Το σουπερ ντουπερ ουαου προιον το θελουμε κατα Μαη μερια να πιανει μεχρι τελη Ιουνη η οποια προσφορα μεταβασης 😄

0.09 δώρο 100 και 5 πάγιο;

Καλά, ηρέμησε...

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sebu είπε

Η ΔΕΗ αργησε. Αυτο επρεπε να το προσφερει το Νοεμβρη οταν κατα χιλιαδες πηγαιναν στην καλη προσφορα της Ζενιθ με το -40% και μετα στο σταθερο της Ζενιθ και στο σταθερο της Προτεργια.

Αφησε 3 μηνες πελατες να της κουνανε μαντηλι. Τωρα με 100 ευρω πιστωση, 0,142 την κιλοβατωρα (ακριβοτατη) και υποχρεωτικη παγια για να παρεις αυτο το προιον (ονλαιν) δεν προκειται να πεισει καποιον απο αυτους που εφυγαν να γυρισουν, ουτε να αγχωσεις τους εναλλακτικους να τιναξουν την μπανκα.

Αν εκανε κανα μπραφ και εδινε το απλο Μπλε με 5 ευρω παγιο και 0,09 την κιλοβατωρα για 12 μηνες και δωρο 100 ευρω εκει ναι ισως να γινοταν δουλιτσα...

Δεν το θεωρω δηλαδη οδηγο, κινητρο και προκληση για τους αλλους παροχους να κανουν κατι συνταρακτικο. Μακαρι να βγω ψευτης. Το σουπερ ντουπερ ουαου προιον το θελουμε κατα Μαη μερια να πιανει μεχρι τελη Ιουνη η οποια προσφορα μεταβασης 😄

Με μόνιμο μερίδιο αγοράς άνω του 50% και πελάτες που δε θα αλλάξουν ποτέ και για κανέναν λογο παροχο....η ΔΕΗ θα εφαρμόζει απλά την ανα διαστήματα "κοινωνικη" πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ζητήσει κανείς παράταση λογαριασμού στη ζενίθ;;μου εκδόθηκε 3 μηνος λογαριασμός και λήγει σε 17 μέρες 

Τραγικοί 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sebu είπε

Διακρίνω μια προκατάληψη; Υπάρχει δηλαδή οικονομικότερη επιλογή, για κάποιον που δεν θέλει πήγαινε- έλα, σε μπλε με κατανάλωση έως 3000 kWh ετησίως; Υπάρχει άλλο πρόγραμμα με δυνατότητα να φύγει κανείς μετά το 6μηνο με πέναλτι μόνο 30€ και μετά το 9μηνο χωρίς πέναλτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκδόθηκε ο τελικός από ΕΛΠΕ για 16/01-07/02 με σύνολο κατανάλωσης 290kwh και ΚΟΤ Β.  Το γεγονός ότι μου πίστωσαν μόνο για τις μέρες του Φεβρουαρίου τα 0,035€/kwh και όχι και για τον Ιανουάριο δεν είναι λάθος ; 

Spoiler

IMG_8836.jpeg.892eeb76592266856a7dba71bbb19be0.jpeg

Επεξ/σία από Greg29M
Δημοσ.

Καλησπέρα,είμαι στη zenith στο smart night ,πιστεύεται ότι είναι καλύτερο να αλλάξω σε σταθερό ή άλλο πρόγραμμα; ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Εκδόθηκε ο τελικός από ΕΛΠΕ για 16/01-07/02 με σύνολο κατανάλωσης 290kwh και ΚΟΤ Β.  Το γεγονός ότι μου πίστωσαν μόνο για τις μέρες του Φεβρουαρίου τα 0,035€/kwh και όχι και για τον Ιανουάριο δεν είναι λάθος ; 

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_8836.jpeg.892eeb76592266856a7dba71bbb19be0.jpeg

Σωστό είναι γιατί για Ιανουάριο η κιλοβατώρα ήταν κάτω από 0.14€.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, maravra είπε

Καλησπέρα,είμαι στη zenith στο smart night ,πιστεύεται ότι είναι καλύτερο να αλλάξω σε σταθερό ή άλλο πρόγραμμα; ευχαριστώ προκαταβολικά 

Οχι

Δημοσ.

Έχω elin power on home green. Τριφασική η παροχή και νυχτερινό. 

Μονάδες συνήθως 200-300 αλλά τον Δεκέμβριο πήγαμε 1000 και μας έπεσε και μας το σαγόνι με το λογαριασμό... Δεν παρακολουθούσαμε και τις εξελίξεις.

Προτείνετε κάποιο πρόγραμμα (πχ 12μηνο σταθερό ή ότι άλλο συμφέρει) γιατί δεν αντέχω να διαβάσω όλα όσα θα έπρεπε...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dexs7 είπε

Έχει ζητήσει κανείς παράταση λογαριασμού στη ζενίθ;;μου εκδόθηκε 3 μηνος λογαριασμός και λήγει σε 17 μέρες 

Τραγικοί 

Σε φίλο μου του είπανε αν θέλει μπορεί να κάνει διακανονισμό. Δεν ξέρω αν σε αυτή τη περίπτωση θα έχεις έκπτωση συνέπειας.

Δημοσ.
1 hour ago, motoboots said:

Διακρίνω μια προκατάληψη; Υπάρχει δηλαδή οικονομικότερη επιλογή, για κάποιον που δεν θέλει πήγαινε- έλα, σε μπλε με κατανάλωση έως 3000 kWh ετησίως; Υπάρχει άλλο πρόγραμμα με δυνατότητα να φύγει κανείς μετά το 6μηνο με πέναλτι μόνο 30€ και μετά το 9μηνο χωρίς πέναλτι;

Αλλαξα υστερα απο πολλα χρονια στη ΔΕΗ και πηγα Προτεργια. Σε μπλε με 0,095 μερα/νυχτα χωρις συνεπεια και τα πρωτα 5 παγια δωρο στο 6μηνο μπλε. Ηδη στον πρωτο λογαριασμο ειμαι 40 και ευρω κατω απο οτι θα πληρωνα στη ΔΕΗ για τις ιδιες καταναλωσεις με τον κρυο χειμωνα που εχουμε. Στο δευτερο που θα εχω ακομα μεγαλυτερες καταναλωσεις λογω του συνεχομενου κρυου και θερμανσης με κλιμα συν τη μειωση του νυχτερινου κατα 2 ωρες που σημαινει +2 ωρες στο ημερησιο, περιμενω ακομα μεγαλυτερη μειωση/κερδος (αλλο να πληρωνεις 0,14-01,5 και αλλο 0,095).

Αν βαλουμε να πετυχεις και καμια πιστωση απο συσταση, οχι πολλες 2 σου λεω εχεις μαζεψει αλλα 100 ευρω εκπτωση.

Και δεν ειμαι τουριστας ουτε αλλαζω παροχο καθε μηνα. Απλα βαρεθηκα να με "κοροιδευει" η ΔΕΗ και η καθε ΔΕΗ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...