Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Υπάρχει μια διαφορά:

Γράφει: φέρε 2' παροχή για να πάρεις το 50€

Αφού έχεις ήδη μια παροχή. Αυτή που θα φέρεις είναι δεύτερη 

Επεξ/σία από vklon
  • Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Platon-153 είπε

Καλημέρα , έχω zeniθ power home more κίτρινο. Και βλέπω 21ρια στις kWh. 

Εχω και αέριο στη ζενίθ. 

τι μου προτείνετε να κανω για να αλλάξω σε σταθερό? 

Μπορείς να επικοινωνήσεις για να κάνεις αλλαγές προς τα σταθερά 12μηνα. Τα promo νέων πελατών ισχύουν και για τους υφιστάμενους τις περισσότερες φορές στη ζενιθ, απλώς δεν μπαίνουν στη διαδικασία να σε βάλουν σε πιο φθηνό πρόγραμμα αν δεν επικοινωνήσεις εσύ. 

Εναλλακτικά θα σου πρότεινα σταθερά 12μηνα protergia με σύσταση ή elpedison.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.

Εχω μια απορία: Η κρατική επιδότηση των 0.015 ευρώ/kwh ισχύει για όποια τιμή έχει τιμολογήσει ο πάροχος (οχι μπλε), ή μόνο όταν η τιμή είναι πάνω από 0.15 ευρώ/kwh ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Περρυ είπε

Εχω μια απορία: Η κρατική επιδότηση των 0.015 ευρώ/kwh ισχύει για όποια τιμή έχει τιμολογήσει ο πάροχος (οχι μπλε), ή μόνο όταν η τιμή είναι πάνω από 0.15 ευρώ/kwh ?

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που έχει βγει στις 30-01-2025: https://www.nomotelia.gr/photos/File/296b-25.pdf

εφαρμόζεται κρατική επιδότηση όταν η τελική τιμή κιλοβατώρας ξεπερνά τα 0,14€ για το Δεκέμβριο. Λογικά θα ισχύσει και για Ιανουάριο και για Φεβρουάριο με νέο ΦΕΚ που θα βγει.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, juanjk είπε

κρατική επιδότηση όταν η τελική τιμή κιλοβατώρας ξεπερνά τα 0,14€ για το Δεκέμβριο.

Η ζΕΝΙθ για ΔΕΚ έχει τιμή €0.17743, μείον έκπτωση 40%=€0.10646.

Ποια τιμή λαμβάνεται υπ όψη, η €0.17743 ή η €0.10646;

ΟΚ:

.....στην περίπτωση που η τελική τιμή μετά την εφαρμογή τυχόν εκπτώσεων για τον μήνα Δεκέμβριο του έτους 2024 υπερβαίνει τα εκατόν σαράντα ευρώ (€) ανά Μεγαβατώρα (MWh) (140 €/MWh).».

Δηλαδή όσοι έχουν έκπτωση, τους φτάνει αυτό, να μην ζητάνε και επιδότηση ! Γι αυτό το κράτος προωθεί τα μπλέ τιμολόγια, που δεν έχουν επιδότηση !

Επεξ/σία από Περρυ
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, από αρχές Δεκεμβρίου και μετά από 23 χρόνια ΔΕΗ έφυγα και πήγα elpe win more 2....Από 5 Φεβ είμαι πλέον στον ΗΡΩΝ....πληροφοριακά και αν υπολογίζω σωστά το κέρδος με μέσο όρο 350 κιλοβατώρες για δύο μήνες ήταν η δώρο επιταγή του Σκλαβενίτη. Not bad at all!!! Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...