Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 minutes ago, 1comment said:

Ξέρει κάποιος τι βάζουμε στο myprotergia εκεί που ζητάει 12ψηφιο αριθμό παροχής; Επίσης για να κάνουμε εγγραφή θα πρέπει να έχει βγει πρώτος λογ/σμος;

Θα πρέπει να σου έρθει SMS καλωσορίσματος...

Αν ο αριθμός παροχής στο προηγούμενο πάροχο ήταν πχ 12345678903... στο myprotergia θα πρέπει να βάλεις 123456789040. Ανεβαίνει το 11ψηφίο και προσθέτεις 0 στο 12ο.

• Like 1
  • Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν ο αριθμός παροχής στο προηγούμενο πάροχο ήταν πχ 12345678903... στο myprotergia θα πρέπει να βάλεις 123456789040. Ανεβαίνει το 11ψηφίο και προσθέτεις 0 στο 12ο.

Εμένα στο email που λέει ποτέ θα ενεργοποιηθω ?!  μου εστειλαν το 0  στο δωδεκατο ψηφίο αλλά δεν έκαναν το 19 -20 (δεν ανεβασαν δηλαδη το προτελευταιο ψηφίο)...λες να τρομαξαν?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Α καλά... Γιατί τα χουν κάνει τόσο μπελαλίδικα;

Επίσης στου σπιτιού την παροχή βγήκε 5-1 λογ/σμος και ούτε στο μεηλ ήρθε ούτε σπίτι. Ευτυχώς που πήρα τηλ και έμαθα για το λογ/σμο! Μεηλ καλωσορίσματος 13-12, αίτηση από 14-11!

Δημοσ.
11 hours ago, Georgebek2 said:

0.089 ηταν η τιμη της kwh οταν εδιναν την προσφορα skroutz, αν τωρα ειναι 0.20 καντην αμεσα για αλλου...

Εχω μπει ηδη ΗΡΩΝ, αλλα θα εχω να πληρωνω μεχρι αρχες Φεβρουαριου λογαριασμους..

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ζενίθ με πάγια εντολή, εάν πληρώσω αύριο τον λογαριασμό με κάρτα κ η πάγια εντολή είναι για 20/02 θα μου ξανά τραβήξει τα χρήματα ή θα δει ότι τον έχω εξοφλήσει;

Δημοσ.
11 minutes ago, greekparot said:

Εχω ζενίθ με πάγια εντολή, εάν πληρώσω αύριο τον λογαριασμό με κάρτα κ η πάγια εντολή είναι για 20/02 θα μου ξανά τραβήξει τα χρήματα ή θα δει ότι τον έχω εξοφλήσει;

Δε θα τραβήξει αν έχει μηδενίσει το υπόλοιπο. Αν το κάνεις όμως τελευταία στιγμή, ρισκάρεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ήταν να καταγράψει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ στις 7 Φλεβάρη, πρώτη φορά αφότου πήγα στη Protergia (αυτό βάσει της εφαρμογής, στον λογαριασμό από desktop δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο) και <1,5 μήνα μετά την τελευταία μετρηση...

...ωστόσο δεν βλέπω νέα καταγραφή στην εφαρμογή και δεν έχει εκδοθεί ακόμη ο λογαριασμός...

Υπάρχει τρόπος να βεβαιώσω πότε έλαβε μέτρηση τελευταία φορά ο ΔΕΔΔΗΕ;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, definitio είπε

Ήταν να καταγράψει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ στις 7 Φλεβάρη, πρώτη φορά αφότου πήγα στη Protergia (αυτό βάσει της εφαρμογής, στον λογαριασμό από desktop δεν αναφέρει τίποτα τέτοιο) και <1,5 μήνα μετά την τελευταία μετρηση...

...ωστόσο δεν βλέπω νέα καταγραφή στην εφαρμογή και δεν έχει εκδοθεί ακόμη ο λογαριασμός...

Υπάρχει τρόπος να βεβαιώσω πότε έλαβε μέτρηση τελευταία φορά ο ΔΕΔΔΗΕ;

Ναι κατέβασε την εφαρμογή του δεδδηε συνδέσμου με τους κωδικούς κ δες τις μετρήσεις. Γενικά λίγο αργεί να ενημερωθεί το app της protergia. Μέχρι κ οι πληρωμές φαίνονται μετά από 3-4 μέρες..

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε θα τραβήξει αν έχει μηδενίσει το υπόλοιπο. Αν το κάνεις όμως τελευταία στιγμή, ρισκάρεις.

Πάνω σε αυτό το θέμα έχω και γω μια απορία, είχα να εξοφλησω λογαριασμό μέσω πάγιας εντολής στην elpedison με λήξη 10/02,όμως στις 03/02 εκδόθηκε τελικός λογαριασμος με λήξη 28/02 που περιελάμβανε και τον προηγούμενο ως υπόλοιπο και τελικά στις 10/02 δεν εκτελέστηκε η πάγια. Τα χρήματα που υπήρχαν στην πάγια ήταν μόνο για τον προηγούμενο λογαριασμό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...