Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο email Που εστειλαν βεβαια λεει 

PROMO LOVE STORE 2025 - ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ EDENRED 35€

Κατά τη χρονική στιγμή της απόδοσης του Δώρου ο ως άνω δικαιούχος να είναι ενεργός Πελάτης της ELPEDISON, ήτοι η αντίστοιχη παροχή του να εκπροσωπείται από την ELPEDISON.

Επεξ/σία από stylish
  • Like 2
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stylish είπε

Κατά τη χρονική στιγμή της απόδοσης του Δώρου ο ως άνω δικαιούχος να είναι ενεργός Πελάτης της ELPEDISON, ήτοι η αντίστοιχη παροχή του να εκπροσωπείται από την ELPEDISON.

Καλύτερο από public δώρο κάρτα.

Δημοσ.

Υπάρχει καμιά πρόβλεψη για το πόσο θα πάει η κιλοβατώρα στο πρόγραμμα power home select της ζενίθ μετά τη λήξη της προσφοράς σταθερής τιμής;

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, dimviii είπε

δεν το κουναω με τιποτα,εχω βραχωσει σαν ροφος.

Έχω χάσει τους τελευταίους μήνες τις εξελίξεις. Είμαι στο Power Home Smart Night της Zenith, με τις εκπτώσεις 40%+5% συνέπεια. Κάθομαι στα αυγά μου ή πάμε αλλού;

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, s2117 είπε

Έχω χάσει τους τελευταίους μήνες τις εξελίξεις. Είμαι στο Power Home Smart Night της Zenith, με τις εκπτώσεις 40%+5% συνέπεια. Κάθομαι στα αυγά μου ή πάμε αλλού;

Αν θες να κυνηγήσεις τα 0.02€/kWh και τον επόμενο μήνα να ξανακάνεις τουρισμό μπορείς να πας στα "υβριδικά κιτρινα". Αν θες ησυχία, το smart night είναι μια χαρά. Άμα κόψουν και τη τρομοκρατία με το αέριο που σημειώνει ιστορικά υψηλά και...μην πω, δεν θα έχεις κανένα μα κανένα λόγο να φύγεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μου ήρθε ο λογαριασμός της Ζενίθ μετά από 3 μήνες και μου πέσανε τα τσαγούλια. Το υπολόγιζα λιγότερο η αλήθεια είναι. Κρατική επιδότηση δεν είχε?

Screenshot 2025-02-11 at 16-11-13 ElectricityInvoice_2025-02-11.pdf.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ababa641 είπε

Μου ήρθε ο λογαριασμός της Ζενίθ μετά από 3 μήνες και μου πέσανε τα τσαγούλια. Το υπολόγιζα λιγότερο η αλήθεια είναι. Κρατική επιδότηση δεν είχε?

Τελεια ειναι... 3 μηνες θερμανση και ρευμα 4140 kwh μονο 800αρου μια χαρα ειναι... επιδοτηση δεν παιρνουμε, ημαστε κατω απο το cut off ενεργοποιησης επιδοτησης.

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ababa641 είπε

0.10€ την κιλοβατώρα.

ΔΕΝ το λες και άσχημα.

Τιμές 2018

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Τελεια ειναι... 3 μηνες θερμανση και ρευμα 4140 kwh μονο 800αρου μια χαρα ειναι... επιδοτηση δεν παιρνουμε, ημαστε κατω απο το cut off ενεργοποιησης ... 

Για την ακρίβεια 892€.

Έτσι όπως το κάνανε όμως πας να χάσεις την έκπτωση συνέπειας.

Επεξ/σία από ababa641
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Για την ακρίβεια 892€.

Καθολου ασχημο κ παλι, η διαφορα με προγραμματα σταθερα στα 0.095 ειναι μονο 47,28. - με τη προυποθεση οτι δεν θα πληρωνες παγια. Με 9.90 παγιο θα ειχες μονο διαφορα 17 ευρω... οποτε ειναι σουπερ. Δλδ τι 892 τι 844 (875) ?! Το 50,67% (452€) του λογαριασμου ειναι ουσιαστικα ρυθμιζομενες και παγια, τα οποια θα τα πληρωνες οπου και αν ησουν. Μονο αν κυνηγαγες κατι bring a friend θα την εβγαζες πιο φτηνα που θα πεις πως θα αξιζε...

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
1 ώρα πριν, s2117 είπε

Καλησπέρα την έκπτωση συνέπειας το 5% που τη βρίσκουμε στον λογαριασμό?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stylish είπε

Ναι όμως δεν ανακοίνωσαν νέο πρόγραμμα. Αρα και φαρμακείο τιμές και αυστηρός όρος ασαφής για το διάστημα παραμονης και ψίχουλα…

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κάποιος τι βάζουμε στο myprotergia εκεί που ζητάει 12ψηφιο αριθμό παροχής; Επίσης για να κάνουμε εγγραφή θα πρέπει να έχει βγει πρώτος λογ/σμος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, maotag είπε

Καλησπέρα την έκπτωση συνέπειας το 5% που τη βρίσκουμε στον λογαριασμό?

Αν ρωτάς για τη ζενίθ κοίτα τον λογαριασμό στη χρέωση προμήθειας στο τέλος. Έχω ανεβάσει 10 ποστ πιο πάνω ένα λογαριασμο.

Όμως πρέπει να έχει προηγηθεί εκκαθαριστικός λογαριασμός.

Επεξ/σία από ababa641
Δημοσ.
41 minutes ago, 1comment said:

Ξέρει κάποιος τι βάζουμε στο myprotergia εκεί που ζητάει 12ψηφιο αριθμό παροχής; Επίσης για να κάνουμε εγγραφή θα πρέπει να έχει βγει πρώτος λογ/σμος;

Δοκιμασε αρχικο τον αριθμο της παροχης με αλλαγμενο το τελευταιο ψηφιο. Αν λχ ειναι η πρωτη αλλαγη παροχου σου το 01 καντο 02. Πρωτα δοκιμασε το στο σαιτ του ΔΕΔΔΗΕ στην ΥΔΕ. Αν σου βγαλει με 02 ρολοι/παροχη σημαινει οτι εχει ολοκληρωθει η μεταφορα και δοκιμασε με αυτο, αυτο θα εχει πλεον η Πρωτεργια.

Αν δεν το παρει βαλει απευθειας το παλιο λχ 01 και μολις ενεργοποιηθει το account σου η Πρωτεργια αυτοματα θα το εμφανισει 02

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...