Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσφορά από elpedison, μάλλον για όλο το μήνα, 35€ στον λογαριασμό για συμβόλαια που θα γίνουν σε καταστήματα. 

Για όσους δεν έχουν κατάστημα στη περιοχή τους, άμα καλέσετε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα θα σας εξυπηρετήσουν κανονικά, συμβόλαια θέλουν.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Προσφορά από elpedison, μάλλον για όλο το μήνα, 35€ στον λογαριασμό για συμβόλαια που θα γίνουν σε καταστήματα. 

Για όσους δεν έχουν κατάστημα στη περιοχή τους, άμα καλέσετε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα θα σας εξυπηρετήσουν κανονικά, συμβόλαια θέλουν.

Μπλέ εννοείς?

Δημοσ.

34.jpg.f3e78cafb76d6113255a2cd1173bf56c.jpg

Είναι 35 στο 1ο λογαριασμό, 35 σπαστό, 35 επιταγή; Έχει όρους επιστροφής δώρου σε περίπτωση αποχώρησης πχ το πρώτο 6μηνο;

Μη θαμπωθείτε απ'τις καρδούλες, διαβάστε πρώτα και τους όρους πριν υπογράψετε. Και ανεβάστε τους κι εδώ να δούμε...

Δημοσ.
Just now, stylish said:

35 για public απο οτι μου είπαν στο τηλεφωνο

Τσέκαρε τους όρους αν έχει ρήτρα επιστροφής, σε περίπτωση σύντομης αποχώρησης.

Το είχε κάνει η volton αυτό κι έφαγαν σύσταση από τον ΣτΚ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Just now, alexander098 said:

Η elpedison δεν θυμάμαι να είχε κάποιο δώρο με ρήτρα. 

Oύτε εγώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούν να αλλάξουν τους όρους ξαφνικά. Volton, ΝRG, Ζενίθ, HΡΩΝ,ΦΑ έχουν κάνει μαϊμουδιές, οπότε κρατάτε πάντα μικρό καλάθι.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Τα 35€ της elpedison είναι edenred εμένα μου είπαν και θα ισχύουν σίγουρα όλο το Φεβρουάριο. Δεν υπάρχει κάποια ρήτρα επιστροφής όπως στην Volton. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την πληρωμή του λογαριασμού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...