Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Myrae...παράπονο για το λογαριασμό μου - ρήτρες αποχώρησης. Επισυνάπτεις το email που δηλώνεις ότι δεν επιθυμείς ανανέωση και ζητάς τη μη χρέωση ρήτρας αποχώρησης.

Δυστυχώς δεν το έχω γιατί είχα στείλει μέσω φόρμας επικοινωνίας 

3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αμφισβήτηση μέσω myrae

Kαι να το έχουν και οι υπόλοιποι συμφορουμήτες υπόψιν τους ότι άρχισε ο ΗΡΩΝ τις παλιές μ*******,οπότε φύγετε πριν λήξει το εξάμηνο. Κι αν δείτε ότι αργεί η αλλαγή παρόχου και κοντεύει να λήξει το 6μηνο, κάντε αλλαγή προγράμματος στο myheron προσωρινά στο yellow one.

Όντως μπορεί να ισχύει τέτοια πράγμα; Πώς μπορείς άραγε να έχεις ταυτόχρονα δύο συμβόλαια για την ίδια παροχή ;Δηλαδή οι πάροχοι μεταξύ τους δεν έχουν καμία επικοινωνία και εξαρτιόμαστε σαν καταναλωτές από τις κά..ες του κάθε υπαλλήλου της δεδδηε και εταιρίας παροχής για το πότε θα κάνει την μεταφορά 

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 minutes ago, DrAndreas said:

Όντως μπορεί να ισχύει τέτοια πράγμα; Πώς μπορείς άραγε να έχεις ταυτόχρονα δύο συμβόλαια για την ίδια παροχή ;Δηλαδή οι πάροχοι μεταξύ τους δεν έχουν καμία επικοινωνία και εξαρτιόμαστε σαν καταναλωτές από τις κά..ες του κάθε υπαλλήλου της δεδδηε και εταιρίας παροχής για το πότε θα κάνει την μεταφορά 

Aνανεωσε ο Ήρων το μπλε καταχρηστικά πριν προλάβεις να πας στη προτεργια. Ενώ κανονικά θα έπρεπε τον 7ο μήνα να σε πάνε σε κίτρινο με μηχανισμό διακύμανσης.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Georgebek2 είπε

Καλημερα, κανα νεο απο Elpedison εβγαλε καμια νεα προσφορα για τουριστες;

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

@doll @adi32 @Sorath @Raki-mezeπροσοχη γιατι άρχισε ο Ήρων τις κομπίνες με τις καταχρηστικές ανανεώσεις... τελικά μόλις μπείτε στον 7ο μήνα ανανεώνουν αυτόματα σε μπλε (με νέα ρήτρα αποχώρησης)

Οπότε εφόσον στον 6ο μήνα δεν έχετε ρήτρα αποχώρησης, κάντε αίτηση για άλλο πάροχο. Τουλάχιστον 15 μέρες πριν λήξει το 6μηνο ώστε να ολοκληρωθεί η αλλαγή εγκαίρως (το επιβεβαιώνετε με ΔΕΔΔΗΕ) Κι αν για κάποιο λόγο αργήσει να γίνει η αλλαγή και είστε οριακά στη λήξη του 6μηνου, πηγαίνετε στο myheron και αλλάξτε προσωρινά πρόγραμμα σε yellow one.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή όμως, γιατί στους όρους, λέει οτι θέλει τουλάχιστον 1 μήνα ΠΡΙΝ την λήξη του συμβολαίου να κάνεις κάποια κίνηση αλλιώς κάνει την αυτόματη ανανέωση. Επίσης, δεν σε πετά στο σταθερό μπλέ, αλλά στο PROTECT 4 HOME.

Το περίεργο είναι, πως γίνεται να σου κάνει 12μηνη ανανέωση σε κίτρινο πρόγραμμα; Αν το αφήσεις δηλαδή και μετά θέλεις να φύγεις, θα φας ρήτρα για αποχώρηση απο κίτρινο; 🤔

Όπως και να έχει, θα τους πάρω 1.5 μήνα πριν τηλέφωνο, να τους πω οτι δεν θέλω αυτόματη ανανέωση και μετά το πέρας του 6μήνου να με βάλουν στο Yellow, άσχετα αν εγώ παραμείνω ή πάω αλλού.

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με Ε ζενίθ τι παίζει, ξέρει κανείς;

Προσπάθησα να επικοινωνήσω για να κάνω συμβόλαιο, το τηλεφωνικό τους με είχε μισή ώρα αναμονή και έκλεισα. Βλέπω ελάχιστα καταστήματα Αττική και κανένα κοντά μου. Να κάνω  econtract; Θα έχω προβλήματα γενικά σαν εταιρεία; Έχει κανείς εικόνα;

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Με Ε ζενίθ τι παίζει, ξέρει κανείς;

Προσπάθησα να επικοινωνήσω για να κάνω συμβόλαιο, το τηλεφωνικό τους με είχε μισή ώρα αναμονή και έκλεισα. Βλέπω ελάχιστα καταστήματα Αττική και κανένα κοντά μου. Να κάνω  econtract; Θα έχω προβλήματα γενικά σαν εταιρεία; Έχει κανείς εικόνα;

Γενικά δε βγάζεις εύκολα γραμμή στο τηλεφωνικό τους κέντρο. Η έκπτωση συνέπειας αποδίδεται μετά από εκκαθαριστικό λογαριασμό και δεν την αποδίδουν στον τελικό.

• Like 1
Δημοσ.

στους όρους στο δικό μου συμβόλαιο λέει 15 μέρες πριν.Εγώ έκανα αίτημα σε άλλο πάροχο 3 εβδομάδες πριν τη λήξη.Απο οτι έχω καταλάβει  όμως δεν μας καλύπτει  αυτό πλήρως και συμβόλαιο να έχεις υπογράψει ,σημασία έχει το πότε ο δεδδηε έκανε την αλλαγή

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Sorath said:

Προσοχή όμως, γιατί στους όρους, λέει οτι θέλει τουλάχιστον 1 μήνα ΠΡΙΝ την λήξη του συμβολαίου να κάνεις κάποια κίνηση αλλιώς κάνει την αυτόματη ανανέωση. Επίσης, δεν σε πετά στο σταθερό μπλέ, αλλά στο PROTECT 4 HOME.

Το περίεργο είναι, πως γίνεται να σου κάνει 12μηνη ανανέωση σε κίτρινο πρόγραμμα; Αν το αφήσεις δηλαδή και μετά θέλεις να φύγεις, θα φας ρήτρα για αποχώρηση απο κίτρινο; 🤔

Όπως και να έχει, θα τους πάρω 1.5 μήνα πριν τηλέφωνο, να τους πω οτι δεν θέλω αυτόματη ανανέωση και μετά το πέρας του 6μήνου να με βάλουν στο Yellow, άσχετα αν εγώ παραμείνω ή πάω αλλού.

Αν ένα μήνα πριν ενημερώσεις ότι δε θες ανανέωση, μόλις μπεις στην 1η μέρα μέρα του 7ου μήνα θα στείλουν εντολή διακοπής στον ΔΕΔΔΗΕ.

Αν δεν ενημερώσεις... τότε την 1η μέρα του 7ου μήνα δε θα σε πάνε στο protect αλλά θα σου βάλουν καταχρηστικά 12μηνο μπλε με ρήτρα αποχώρησης. Αυτό έκαναν στον συμφορουμήτη παραπάνω (ο οποίος μεν ενημέρωσε, αλλά μάλλον ο ΗΡΩΝ δεν είδε το mail)

Δεν έχει νόημα να τους πάρεις τηλέφωνο... γιατί ο συμφορουμήτης τους έστειλε mail ότι δεν επιθυμεί ανανέωση και παρ'ολ'αυτά του το ανανέωσαν καταχρηστικά.

Κάνεις αυτό που σου είπα... αλλαγή παρόχου όταν είσαι στον 6ο μήνα, ή αλλαγή προγράμματος στο yellow οne μέσα απ'΄το myheron μέσα στον 6ο μήνα. 

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Sorath είπε

Πλέον στα 12μηνα του μόλις λήξουν τα ανανεώνει στα protect 4 home κίτρινο όντως, οπότε δεν τα δεσμεύει, ανεξάρτητα που αναφέρει 12μηνη ανανέωση, αυτό σημαίνει απλώς ότι για ακόμη 12μήνες η τιμολόγηση θα έχει τους κυμαινόμενους όρους του protect. 

Το πρόβλημα το είχαν όσοι είναι 6μηνα μπλε και αυτά έληγαν πριν την απόσυρσή τους στις 17/01.

___

Ενημερώνω ότι η ζενιθ συνεχίζει έως 15/02 το promo του direct plus με τα 6 δωρεάν πάγια.

Επεξ/σία από juanjk
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με ηρων και ρήτρα. 
Εγώ που δεν γνώριζα ότι πρέπει να ενημερώσω τον ηρων ένα μήνα πριν την λήξη του εξαμήνου και μου έσκασε ο τελικός λογαριασμός με 55 ευρώ ρήτρα αποχώρησης τι μπορώ να κάνω;;

Επικοινωνησα με ηρων κ μου είπαν το έγραφε στους όρους. Λέω εγώ δεν έχω υπογράψει κάπου για ανανέωση. Τι να σας πω μου λέει αυτή η υπάλληλος. Στους όρους το γράφει. Αν θέλετε σας στο στέλνω κιόλας. 
Πώς μπορώ να κινηθώ από εδώ και μπρος;;;

Αυτο είναι νταβατζιλίκι 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xristos1978 είπε

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με ηρων και ρήτρα. 
Εγώ που δεν γνώριζα ότι πρέπει να ενημερώσω τον ηρων ένα μήνα πριν την λήξη του εξαμήνου και μου έσκασε ο τελικός λογαριασμός με 55 ευρώ ρήτρα αποχώρησης τι μπορώ να κάνω;;

Επικοινωνησα με ηρων κ μου είπαν το έγραφε στους όρους. Λέω εγώ δεν έχω υπογράψει κάπου για ανανέωση. Τι να σας πω μου λέει αυτή η υπάλληλος. Στους όρους το γράφει. Αν θέλετε σας στο στέλνω κιόλας. 
Πώς μπορώ να κινηθώ από εδώ και μπρος;;;

Αυτο είναι νταβατζιλίκι 

Αμφισβήτηση λογαριασμου μέσω myrae, επικαλούμενος την πλημελλή σου ενημέρωση για ρήτρα αποχώρησης, ενώ δεν είχες προβεί σε εκ νέου ανανέωση. Επί της ουσίας ισχυρίζεσαι ότι θεωρείς τον όρο της αρχικής σύμβασης για αυτόματη ανανέωση σε νέο σταθερό πρόγραμμα ενέργειας καταχρηστικό.

• Like 2
Δημοσ.

132 ευρώ λογαριασμος στη βολτον για 1 μήνα; Με πετσοκοψε, στην ουσία βγήκα χαμένος ακόμα και με το 50ρικο από το Σκρουτζ. Πρώτη απόπειρα για τουρισμό, πήγε χαλιά. Ξέχασα ότι έπρεπε να φύγω μετά το τρίμηνο.. Ελπίζω να μη κάνω το ίδιο λάθος με τον ΗΡΩΝ τώρα

Και βασικά τώρα που κοιτάω τον λογαριασμό είναι έναντι και για την περίοδο 25/11 μέχρι 25/12. Γιατί τόσο πίσω; Έχω να πληρώσω άλλο ενάμιση μήνα στη βολτον πέρα από το παραπάνω;

Δημοσ.
11 minutes ago, Witcher1st said:

132 ευρώ λογαριασμος στη βολτον για 1 μήνα; Με πετσοκοψε, στην ουσία βγήκα χαμένος ακόμα και με το 50ρικο από το Σκρουτζ. Πρώτη απόπειρα για τουρισμό, πήγε χαλιά. Ξέχασα ότι έπρεπε να φύγω μετά το τρίμηνο.. Ελπίζω να μη κάνω το ίδιο λάθος με τον ΗΡΩΝ τώρα

Και βασικά τώρα που κοιτάω τον λογαριασμό είναι έναντι και για την περίοδο 25/11 μέχρι 25/12. Γιατί τόσο πίσω; Έχω να πληρώσω άλλο ενάμιση μήνα στη βολτον πέρα από το παραπάνω;

Στον εκκαθαριστικο θα κανεις ταμειο, ο εναντι δε λεει κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...