Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, juanjk said:

Υπάρχουν κίτρινα με σταθερή τιμή έως και τέλος μάρτη, πχ heron one 2 home 0,0936 με συνέπεια και nrg simple 2.0 στα 0,089. Από Απρίλιο μπορείτε είτε να απενεργοποιήσετε το ρεύμα είτε να αλλάξετε πρόγραμμα/πάροχο.

Απλα θελει προσοχη, αν ειναι παροχοι που σου τρωνε τη συνεπεια στον τελευταιο λογαριασμο, για να μην μπλεκεις μετα με καταγγελιες στο myrae για να παρεις πισω τη συνεπεια.

• Like 1
  • Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια διαδικασία για να πάρω τα 100 ευρώ της Elpedison;  Ζήτησα πληροφορίες και μου είπαν ότι η προσφορά είναι 50 ευρώ (σκλαβενίτης) + 6 πάγια.Μήπως έχετε περισσότερες πληροφορίες (θέλω να μεταφέρω δύο ή τρία συμβόλαια από την Δεη). Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, spirostolios είπε

Καλησπέρα, υπάρχει κάποια διαδικασία για να πάρω τα 100 ευρώ της Elpedison;  Ζήτησα πληροφορίες και μου είπαν ότι η προσφορά είναι 50 ευρώ (σκλαβενίτης) + 6 πάγια.Μήπως έχετε περισσότερες πληροφορίες (θέλω να μεταφέρω δύο ή τρία συμβόλαια από την Δεη). Ευχαριστώ.

Για να πάρεις αυτήν την προσφορά με τα πάγια θα πρέπει να ήσουν παλιότερα πελάτης elpedison αλλιώς παίρνεις μόνο 50€ Σκλαβενίτη 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vklon είπε

Για να πάρεις αυτήν την προσφορά με τα πάγια θα πρέπει να ήσουν παλιότερα πελάτης elpedison αλλιώς παίρνεις μόνο 50€ Σκλαβενίτη 

Οκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας παίρνει και εσάς κάθε 3 και λίγο ο Ήρων?

Σήμερα πήρε 6 φορές.

Ίσως λόγω επαιτιου: έφυγα 06 Ιανουαρίου 

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση
Δημοσ.

Μια ερωτηση!
Καποιος που εχει λαβει την δωροεπιταγη της elpdison για σκλαβενιτη μπορει να μου πει εαν χρειαζεται να αγορασω απο ενα συγκεκριμενο και πανω ωστε να την χρησιμοποιησω η απλα πας ετσι και παιρνεις πραγματα αξιας 50 ευρω;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Μια ερωτηση!
Καποιος που εχει λαβει την δωροεπιταγη της elpdison για σκλαβενιτη μπορει να μου πει εαν χρειαζεται να αγορασω απο ενα συγκεκριμενο και πανω ωστε να την χρησιμοποιησω η απλα πας ετσι και παιρνεις πραγματα αξιας 50 ευρω;

50.01€

• Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Μια ερωτηση!

Από το ποσό του λογαριασμού σου αφαιρούνται τα 50 ευρώ της δωροεπιταγης.Αρα αρκεί να ψωνίζεις 50 ευρώ και πάνω.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, GREGORYMO said:

Σας παίρνει και εσάς κάθε 3 και λίγο ο Ήρων?

Σήμερα πήρε 6 φορές.

Ίσως λόγω επαιτιου: έφυγα 06 Ιανουαρίου 

Είναι αυτοματοποιημένο σύστημα... θα σε καλούνε μέχρι να απαντήσεις, θα συνδεθείς με εκπρόσωπο... θα σου κάνει προσφορά να παραμείνεις πχ 50 ή 100 ευρώ δώρο για να υπογράψεις μπλε.

Σε ώρα αιχμής αν το σηκώσεις, μπορεί να περιμένεις και στην αναμονή μέχρι να συνδεθείς με τον εκπρόσωπο... κι αν το κλείσεις θα σε ξανακαλέσουν. 😄

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στο κίτρινο της ζενίθ με τα 8.5 λεπτά την kWh κλειδωμένη τιμή που τρεχει μέχρι τέλος Φλεβάρη. Μετά θα είναι κυμαινόμενη η τιμή. Έχουμε εικόνα  πόσο περίπου θα είναι η τιμής της; Επειδή με πήραν σήμερα από ΕΛΠΕ για προσφορά σταθερό 10.5 λεπτα για 12 μήνες με 5 πάγια δωρο + 50 Σκλαβενίτη και το σκέφτομαι να επιστρέψω ΕΛΠΕ. Από ότι μου είπε αυτή από ΕΛΠΕ ότι από τελος Φλεβάρη στην ζενίθ θα έχω 18-20 λεπτά την kWh. Ισχύει αυτό; Σαν πολλά μου φαινονται

Επεξ/σία από akiros12
Δημοσ.

H τιμή όντως θα πάει σε τέτοια επίπεδα ή έστω 0,16-0,20. Μπορείς να επιλέξεις κάποιο μπλε ή κάποιο κίτρινο με σταθερή τιμή για ακόμη λίγους μήνες, τα υφιστάμενα είναι μέχρι και τέλος Μάρτη με σταθερή τιμή, αλλά θα ανακοινώσει κι η elpe λογικά κάποιο πχ έως τέλος Απρίλη την επόμενη εβδομάδα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, spirostolios είπε

Τα 50 ευρώ ισχύουν σίγουρα μέχρι και αύριο ανα παροχή.Τα έξτρα 50 που σου είπαν είναι το promo winback,10 ευρώ το μήνα για 5 μήνες.Προυποθεση για αυτό είναι να έχει περάσει στο παρελθόν η παροχή από elpedison. Με τρεις παροχές πιθανότατα μπορείς να πάρεις και κάτι περισσότερο από τα 50 Σκλαβενίτη ανά παροχή από τα σχετικά κανάλια πώλησης της elpedison.

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Είναι αυτοματοποιημένο σύστημα... θα σε καλούνε μέχρι να απαντήσεις, θα συνδεθείς με εκπρόσωπο... θα σου κάνει προσφορά να παραμείνεις πχ 50 ή 100 ευρώ δώρο για να υπογράψεις μπλε.

Σε ώρα αιχμής αν το σηκώσεις, μπορεί να περιμένεις και στην αναμονή μέχρι να συνδεθείς με τον εκπρόσωπο... κι αν το κλείσεις θα σε ξανακαλέσουν. 😄

Ισχύει ότι σε καλούν μέχρι να απαντήσεις ακόμα και 5 μέρες συνεχώς. Είχα βάλει σε αποκλεισμό ένα σταθερό της ελπε και το έβλεπα κάθε μέρα 2-3 φορές να με έχει καλέσει. Με έπαιρναν για αντιπροσφορά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...