Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, john1987 είπε

Καλημέρα σε όλους,

Είχα πάρει το σταθερό τιμολόγιο για 6μηνο της Πρωτέργεια (νομίζω με 0,94) και τώρα που λήγει μου κάνουν προσφορά στα 0,99 και λένε ότι είναι το χαμηλότερο της αγοράς. Ισχύει;

Power Home Direct Plus- Μπλε Τιμολόγιο: Ρεύμα με σταθερή τιμή | ZeniΘ και εχεις δωρο 6 παγια..

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο myelpedison βλέπω ότι ακόμη με έχουν στο πρόγραμμα ELPEDISON Win More 2... δεν θα έπρεπε να μας βάλουν σε άλλο πρόγραμμα μετά από την λήξη;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Στο myelpedison βλέπω ότι ακόμη με έχουν στο πρόγραμμα ELPEDISON Win More 2... δεν θα έπρεπε να μας βάλουν σε άλλο πρόγραμμα μετά από την λήξη;

Έληξε η  περίοδος κλειδωμένης τιμής, συνεπώς αλλάξε η χρέωση στο εν λόγω πρόγραμμα. Τιμή πάνω από 0,18/ kwh πλέον, ψάξου για αλλαγή παρόχου.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το όνομα παρεπόμενη ίδιο, η χρέωση αλλάζει και γίνεται σαν το smart.  Αν βγει νέο κίτρινο με κλειδωμένη τιμή πχ win more 3, δεν θα μεταφερθείς αυτόματα. Πάνε ΗΡΩΝ για το 50€

Δημοσ.
11 hours ago, 1comment said:

Μπορώ να κάνω σε λίγο καιρό το ρεύμα της αδερφής μου. Τώρα είναι ελπε 6μηνο μεχρι Απρίλιο. Αλήθεια, συστάσεις πώς κάνεις; Κάνεις εγγραφή στο myprotergia και έχει εκεί κάποιο λινκ;

Ναι μολις ενεργοποιηθεις απο το app ή το web στελνεις συσταση.

Μετα περιμενεις και μολις ενεργοποιηθει ο πελατης που συστησες, μπορεις να εξαργυρωσεις την πιστωση σε επομενο λογαριασμο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vklon είπε

Το όνομα παρεπόμενη ίδιο, η χρέωση αλλάζει και γίνεται σαν το smart.  Αν βγει νέο κίτρινο με κλειδωμένη τιμή πχ win more 3, δεν θα μεταφερθείς αυτόματα. Πάνε ΗΡΩΝ για το 50€

ακριβός δεν είναι και ο ηρων; όλα στο 0.20+ είναι. Το πράσινο δεν το δίνει με econtract.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Δεν γνωρίζω πολλά και ήθελα την γνώμη / πρόταση σας. Είμαι κοτ β στην ΔΕΗ και κοίταζα μήπως πάω σε άλλον πάροχο. Εχω μικρή κατανάλωση περίπου 200/ μηνα. Ποιο πρόγραμμα πιστεύετε ταιριάζει. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, The_Judas είπε

ακριβός δεν είναι και ο ηρων; όλα στο 0.20+ είναι. Το πράσινο δεν το δίνει με econtract.

Στο one home έχει κλειδωμένη τιμή έως 31/03. (0,117 χωρίς τη συνέπεια)

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, lotraikos είπε

Καλησπέρα σας. Δεν γνωρίζω πολλά και ήθελα την γνώμη / πρόταση σας. Είμαι κοτ β στην ΔΕΗ και κοίταζα μήπως πάω σε άλλον πάροχο. Εχω μικρή κατανάλωση περίπου 200/ μηνα. Ποιο πρόγραμμα πιστεύετε ταιριάζει. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. 

Πάνε ΗΡΩΝ στο yellow one να πάρεις και το 50€ μέσω e-contract.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ψάχνω προτάσεις για την επιλογή εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας για ένα διαμέρισμα 110 τ.μ. που πρόκειται να κατοικηθεί από ένα άτομο. Για την περίοδο των επόμενων δύο μηνών, οι ενεργειακές ανάγκες θα καλύπτονται αποκλειστικά για την ανακαίνιση (δηλαδή για τη λειτουργία των εργαλείων και τη χρήση από τους τεχνίτες), καθώς το διαμέρισμα δεν θα κατοικείται αυτή τη στιγμή.

Εάν είναι συμφέρον να συνάψουμε προσωρινή σύμβαση για αυτές τις δύο μήνες και, στη συνέχεια, όταν το διαμέρισμα κατοικηθεί, να επανεξετάσουμε την επιλογή (για πιθανή αλλαγή εταιρείας), είμαι ανοιχτός και σε αυτή τη λύση.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
55 minutes ago, jimmysss! said:

Καλησπέρα σε όλους,

Ψάχνω προτάσεις για την επιλογή εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας για ένα διαμέρισμα 110 τ.μ. που πρόκειται να κατοικηθεί από ένα άτομο. Για την περίοδο των επόμενων δύο μηνών, οι ενεργειακές ανάγκες θα καλύπτονται αποκλειστικά για την ανακαίνιση (δηλαδή για τη λειτουργία των εργαλείων και τη χρήση από τους τεχνίτες), καθώς το διαμέρισμα δεν θα κατοικείται αυτή τη στιγμή.

Εάν είναι συμφέρον να συνάψουμε προσωρινή σύμβαση για αυτές τις δύο μήνες και, στη συνέχεια, όταν το διαμέρισμα κατοικηθεί, να επανεξετάσουμε την επιλογή (για πιθανή αλλαγή εταιρείας), είμαι ανοιχτός και σε αυτή τη λύση.

Στο one home από Ήρων έχει κλειδωμένη τιμή έως 31/03. (0,117 χωρίς τη συνέπεια)

Άμα κάνεις και τη σύνδεση μέσω e-contact τότε θα πάρεις και 50€ από τον Ήρων.

Δημοσ.
1 hour ago, darkmatinee said:

Στο one home από Ήρων έχει κλειδωμένη τιμή έως 31/03. (0,117 χωρίς τη συνέπεια)

Άμα κάνεις και τη σύνδεση μέσω e-contact τότε θα πάρεις και 50€ από τον Ήρων.

Οποτε πότε κάνουμε αίτηση για αλλαγή παρόχου από ΗΡΩΝ; 10 ημέρες πριν την λήξη περίπου;

Αν και φαντάζομαι θα πάρουν τηλέφωνο για αντιπροσφορα μετά. Όπως έκανε και η βολτον σε εμένα με πηρε 2 φορές, αλλά δεν είχα χρόνο, δεν ξέρω τι προσφορά θα μου έδινε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω για την βέλτιστη πρόταση ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυτή τη στιγμή είμαι σε πράσινο τιμολόγιο και δεν σκοπεύω να μείνω.

Ψύξη θέρμανση μέσω κλιματιστικών, υπολογίζω ως ελάχιστη κατανάλωση 250kwh/μήνα.

Βλέπω ελκυστικό το μπλε της ζενίθ όπου πρακτικά μιλάμε για 5€ πάγιο και τιμή κιλοβατώρας στα 0.095€

Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;

Αξίζει να δω τα κίτρινα και γιατι;

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Ψάχνω για την βέλτιστη πρόταση ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυτή τη στιγμή είμαι σε πράσινο τιμολόγιο και δεν σκοπεύω να μείνω.

Ψύξη θέρμανση μέσω κλιματιστικών, υπολογίζω ως ελάχιστη κατανάλωση 250kwh/μήνα.

Βλέπω ελκυστικό το μπλε της ζενίθ όπου πρακτικά μιλάμε για 5€ πάγιο και τιμή κιλοβατώρας στα 0.095€

Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;

Αξίζει να δω τα κίτρινα και γιατι;

Ευχαριστώ

Καλή επιλογή εάν ψάχνεις για σταθερό και δε θέλεις να κάνεις τουρισμό είναι και το σταθερό της protergia,που παίρνεις και τα δέκα ανά μήνα αν πας μέσω σύστασης και βάζει την έκπτωση συνέπειας εκ των προτέρων. 

Σε κίτρινο μπορείς να πάει εάν είσαι διατεθειμένος να αλλάζεις παροχο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.Σε αυτή την περίπτωση επιλέγουμε κίτρινα με κλειδωμένη τιμή και κυνηγαμε τα δωρα.Π.χ.στο one home του Ηρωνα με κλειδωμένη τιμή μέχρι 31/03 0,11 μέσω econtract παίρνεις δώρο 50 ευρώ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimmysss! είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Υπάρχουν κίτρινα με σταθερή τιμή έως και τέλος μάρτη, πχ heron one 2 home 0,0936 με συνέπεια και nrg simple 2.0 στα 0,089. Από Απρίλιο μπορείτε είτε να απενεργοποιήσετε το ρεύμα είτε να αλλάξετε πρόγραμμα/πάροχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...