Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, ioanniskar said:

Είναι ενημερωμένα τα excel; Βλέπω π.χ. το ΗΡΩΝ yellow plus home στο excel στα €0,20910/KWh ενώ στο site τους λέει €0,0450/KWh. Πού είναι η παγίνδα;

Η παγίδα είναι ο μηχανισμός διακύμανσης. Η τελική τιμή είναι αυτή στο excel... κι αν ανέβει κι άλλο η χονδρική πάει παραπάνω.

Just now, ioanniskar said:

Αν ισχύει το excel είμαι μεταξύ ΗΡΩΝ yellow one (€50 δώρο) και Zenith power home select (€0,08500/KWh). Τι προτείνεται; ΗΡΩΝ για το δώρο και μετά αλλαγή όπου είναι καλύτερα;

Όχι select γιατί ισχύει η τιμή μέχρι 28/2.

ΗΡΩΝ yellow one τράβα αν δεν έχεις πάρει δώρο το τελευταίο 6μηνο... αλλιώς μπορεί να σου ρίξουν άκυρο για το 50άρικο.

Υπάρχει και το simple 2.0 της Energy με κλειδωμένη τιμή ως 31/3 https://www.nrg.gr/en/individuals/electricity/nrg-simple-2.0 αλλά αν κάνεις αίτηση online ή τηλεφωνικώς θα σου πάρει κανα 2 βδομάδες να ενεργοποιηθείς. Μόνο για κατάστημα το προτείνω αυτό.

• Thanks 1
  • Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Θα κατσεις κανα μηνα να σου τις στειλουν ή θα τους κυνηγησεις με rae; (δε ξερω αν στα ψιλα γραμματα λεει τπτ πως αν φυγεις δε τις στελνουν)

Kανα μηνα θα κατσω σιγουρα,  εκτος κι αν γινει κανα θαυμα κι εχει το κιτρινο max 0.12 ..απ οτι μου ειπαν μεσα σε 10 μερες τις στελνουν, θελω να πιστευω δε θα φτασω ραε..δε λεει κατι στα ψιλα..ηχογραφηση εγινε

Επεξ/σία από energy52
Δημοσ.
7 minutes ago, energy52 said:

απ οτι μου ειπαν μεσα σε 10 μερες τις στελνουν

Απ'τη μέρα που θα ενεργοποιηθείς, υπολόγιζε περίπου 5 εργάσιμες να σε πάρουν τηλέφωνο για επιβεβαίωση διεύθυνσης και 15 εργάσιμες για την αποστολή. Αρχές Μαρτίου δηλαδή θα έχεις την επιταγή.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...