Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, Greg29M said:

μίλησα με την υπάλληλο απευθείας που έχει ανατεθεί η σύμβαση μου και έφαγα άκυρο... είναι η γνωστη που απορρίπτει... λέει λόγω των πολλών e contract το τελευταίο διάστημα μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς το μπόνους και μόλις της είπα να το ακυρώσει και ότι δεν προχωράμε δεν της άρεσε καθόλου και ολοκληρώσαμε την συνομολια... τώρα που έμεινα ξεκρέμαστος τι κάνω ;

Το θέμα ήταν να φύγεις άμεσα από Elpedison και με τον Ήρων θα είχες γρήγορη αλλαγή. Τώρα τι να πω... 

Έχεις κοντά σου κάνα κατάστημα NRG να υπογράψεις κλειδωμένο κίτρινο μέχρι 31/3; Με mail και τηλέφωνα μη μπλέξεις μαζί τους...

• Like 1
  • Sad 1
  • Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, παίζει να είναι αυτό ( see photo) ότι καλύτερο κυκλοφορεί τώρα, εχει παγίδα? Παίζει να έχω χάσει επεισόδια και να υπάρχουν καλύτερες προσφορές? με 24μηνο δεν χρειάζεται καν να είσαι συνεχώς στο ψάξιμο για αλλαγή, ευχαριστω

edit: βρήκα και άλλο, δεύτερη φώτο που φαίνεται καλύτερο αλλά για 12m, μια η άλλη...

20250205_121040.jpg

20250205_121831.jpg

Επεξ/σία από m4rk0s
update
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Το θέμα ήταν να φύγεις άμεσα από Elpedison και με τον Ήρων θα είχες γρήγορη αλλαγή. Τώρα τι να πω... 

Έχεις κοντά σου κάνα κατάστημα NRG να υπογράψεις κλειδωμένο κίτρινο μέχρι 31/3; Με mail και τηλέφωνα μη μπλέξεις μαζί τους...

αν ανεβάσω λογαριασμό από Δεκέμβριο του 2024 δηλαδή 3 παροχές πριν καθώς οι δυο τελευταίοι ελπε και προτεργια δεν έχουν εκδώσει τίποτα ακόμα θα τον δεχτούν από ηρων (ο τρίτος είναι ο ηρων αλλά δεν θέλω για να μην πουν ότι γύρισα σύντομα) ;

Επεξ/σία από Greg29M
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Greg29M είπε

μίλησα με την υπάλληλο απευθείας που έχει ανατεθεί η σύμβαση μου και έφαγα άκυρο... είναι η γνωστη που απορρίπτει... λέει λόγω των πολλών e contract το τελευταίο διάστημα μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς το μπόνους και μόλις της είπα να το ακυρώσει και ότι δεν προχωράμε δεν της άρεσε καθόλου και ολοκληρώσαμε την συνομολια... τώρα που έμεινα ξεκρέμαστος τι κάνω ;

Ξανακάνε καινούργια αίτηση είναι απίθανο να πάει στην ίδια υπάλληλο. Εγώ την ίδια μέρα που μίλησα με αυτήν την είπα να την ακυρώσει και ξαναέκανα νέο αίτημα και περάστηκε κανονικά το 50€ με άλλο πωλητή 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vklon είπε

Ξανακάνε καινούργια αίτηση είναι απίθανο να πάει στην ίδια υπάλληλο. Εγώ την ίδια μέρα που μίλησα με αυτήν την είπα να την ακυρώσει και ξαναέκανα νέο αίτημα και περάστηκε κανονικά το 50€ με άλλο πωλητή 

ξαναέκανα και έβαλα αναγκαστικά δικό τους λογαριασμό γτ δεν έχω άλλο 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vklon είπε

Καλησπέρα, όταν λες περάστηκε εννοείς ότι το αναφέρει στην σύμβαση? Σε εμένα το αναφέρει.

Σε εμένα αυτή ήταν, χθες έκανα την αίτηση σήμερα την έστειλαν και έκανα αποδοχή.

Λέτε να μήν μου αποδοθούν τα 50€?

Επεξ/σία από koriosg4
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Καλησπέρα, όταν λες περάστηκε εννοείς ότι το αναφέρει στην σύμβαση? Σε εμένα το αναφέρει.

Αυτή η υπάλληλος λέγεται Βαρβάρα Γκι...ρι?

Σε εμένα αυτή ήταν, χθες έκανα την αίτηση σήμερα την έστειλαν και έκανα αποδοχή.

όχι καμία σχέση για άλλο πράγμα λέμε (για την μη αποστολή σύμβασης καθόλου), όχι για την απόδοση των 50 ευρώ... είναι στο χέρι τους πάντως αν θα σου τα αποδώσουν αν έχεις ξαναπάει το τελευταίο εξάμηνο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Αυτή η υπάλληλος λέγεται Βαρβάρα Γκι...ρι?

Αν σου έρθει το συμβόλαιο που γράφει bonus ή Β στο τέλος του ονόματος του προγράμματος θα πάρεις το 50€ κατά 99%. (Σβήσε το όνομα)

38 λεπτά πριν, Greg29M είπε

ξαναέκανα και έβαλα αναγκαστικά δικό τους λογαριασμό γτ δεν έχω άλλο 😄

Και τον ίδιο να βάλεις δεν πειράζει. Το θέμα είναι να μην πάει σε αυτήν η αίτηση. Θα το καταλάβεις αν δεν σου έρθει το συμβόλαιο μέχρι το μεσημέρι θα έχεις θέμα.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Stavmitsos said:

2000 -2200 / τετράμηνο

Μια χαρά είναι της protergia... δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη περίοδο. Έχει κι η Ζενίθ με 10 ευρώ πάγιο και 0.095 τελική τιμή, αλλά είναι με συνέπεια στον επόμενο λογαριασμό... και πολλές φορές κάνουν λαμογιές και την τρώνε. Η protergia βάζει τη συνέπεια απ'τον 1ο λογαριασμό προκαταβολικά και αν δε πληρώσεις εμπρόθεσμα τότε τη χρεώνουν στον επόμενο.

Δημοσ.
22 hours ago, energy52 said:

Tελικα το εκανα..Δωροεπιταγη 70,00 στο smart zero, απλα απεφυγα να τους στειλω ενδειξη μετρητη γιατι περνα ο Δεδδηε καθε 10 του μηνα και θεωρω πως με συμφερει να φορτωθει η οποια καταναλωση στο smart night της Ζενιθ που ειμαι τωρα..Ο υπαλληλος και καλα μου ειπε οτι θα παιξει 0,12 με 0,14 για Φλεβαρη αλλα σα να μην το ακουσα ηταν...

Ελπιζω μη το μετανιωσω που φευγω απ το πολυ καλο σμαρτ 40% της Ζενιθ... 

Θα κατσεις κανα μηνα να σου τις στειλουν ή θα τους κυνηγησεις με rae; (δε ξερω αν στα ψιλα γραμματα λεει τπτ πως αν φυγεις δε τις στελνουν)

Δημοσ.

Είναι ενημερωμένα τα excel; Βλέπω π.χ. το ΗΡΩΝ yellow plus home στο excel στα €0,20910/KWh ενώ στο site τους λέει €0,0450/KWh. Πού είναι η παγίνδα;

Αν ισχύει το excel είμαι μεταξύ ΗΡΩΝ yellow one (€50 δώρο) και Zenith power home select (€0,08500/KWh). Τι προτείνεται; ΗΡΩΝ για το δώρο και μετά αλλαγή όπου είναι καλύτερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...