Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vklon είπε

Στην αγορά υπάρχουν εκατομμύρια παροχές. Το μερίδιο της ΔΕΗ είναι πάνω από 50% και της elpedison που δίνει διαχρονικά τα μεγαλύτερα δώρα 5% και δεν πρόκειται να αυξηθεί χωρίς προσφορές. Αυτοί που αλλάζουν πάροχο κάθε μήνα είναι απειροελάχιστοι. 

52% έφτασε.

Είναι η ακριβότερη και αυξάνεται το μερίδιο 🤨

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, ekrepali είπε

Μπορείς να κάτσεις 1-2 μέρες και να φύγεις. Το πολύ πολύ να κάνεις αίτημα στη ραε αν δε σου στείλουν τις επιταγές.

8 ώρες πριν, energy52 είπε

Tελικα το εκανα..Δωροεπιταγη 70,00 στο smart zero, απλα απεφυγα να τους στειλω ενδειξη μετρητη γιατι περνα ο Δεδδηε καθε 10 του μηνα και θεωρω πως με συμφερει να φορτωθει η οποια καταναλωση στο smart night της Ζενιθ που ειμαι τωρα..Ο υπαλληλος και καλα μου ειπε οτι θα παιξει 0,12 με 0,14 για Φλεβαρη αλλα σα να μην το ακουσα ηταν...

Ελπιζω μη το μετανιωσω που φευγω απ το πολυ καλο σμαρτ 40% της Ζενιθ... 

5 ώρες πριν, energy52 είπε

Ειδες να γραφω κατι για ποσες μερες θα μεινω η γραφεις ασυναρτησιες; ειμαι ηδη Ζενιθ 6 μηνες κοντα..τα δωρα κοβονται επειδη καποιοι ζητανε πιστωτικα σε λογαριασμους δεν τα ξερεις καλα..

Ό,τι νομιζεις! Δεν ήταν προσωπικό άλλωστε και ειναι σαφές αυτό στο μηνυμα μου. Η περιπτωση σου ηταν η αφορμη για την υπενθυμιση που αναφέρω.

Ως προς τα πιστωτικά, το ίδιο λέμε (αλλά δεν καταλαβαινουμε το ίδιο), όταν φευγεις σε 2-3 μέρες θα αφήσεις είτε πιστωτικό (αν υπάρχει δωρο ως ποσό στον λογαριασμό και είσαι αρχικαφρος αν τα ζητήσεις σε ιβαν) ή θα πάρεις τις επιταγες και μην τον είδατε. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, περιορισμός των δώρων εφεξής.

Επεξ/σία από ΑΠΟΛΛΩΝ83
Δημοσ.

Τσεκαρετε τους λογαριασμους σας παιδες... πιστολιασαν τη συνεπεια ( i know the rules ) και το ποσο του εναντι στον δικο μου -Zenith Power Home Smart Night. Κοπηκε τικετ προς ΡΑΕ αμεσως. Ας οψεται οτι βγαλανε εξαιρετικο προγραμμα... 

Δημοσ.

Σε Γ21 τι θα άξιζε αυτή την περίοδο για αλλαγή από ΗΡΩΝ; Μέση μηνιαία κατανάλωση κάπου στις 300kwh. Με μια πρόχειρη έρευνα θα έλεγα πως καλοβλέπω και το MAXI Business 1 Economy απο Φ. Α., αν κι αυξημένο πάγιο στα 14.90, ωστόσο μέχρι τις 300kwh κλειδωμένη τιμή 0.085. 

Δημοσ.
17 minutes ago, corollag5 said:

Σε Γ21 τι θα άξιζε αυτή την περίοδο για αλλαγή από ΗΡΩΝ; Μέση μηνιαία κατανάλωση κάπου στις 300kwh. Με μια πρόχειρη έρευνα θα έλεγα πως καλοβλέπω και το MAXI Business 1 Economy απο Φ. Α., αν κι αυξημένο πάγιο στα 14.90, ωστόσο μέχρι τις 300kwh κλειδωμένη τιμή 0.085. 

ΦΑ πολύ μεγάλο το πάγιο κι αν ξεφύγεις πάνω από 300kw πέφτει σφαγή. Έχει ανέβει πολύ η χονδρική.

Ο ΗΡΩΝ είναι το 'καλύτερο' για Γ21 αυτή τη στιγμή... έχει δώρο και 50 ευρώ απ'το econtract. Yπόψιν ότι τρώνε τη συνέπεια τελικού όταν φεύγεις. Και τη συνέπεια του εκκαθαριστικού αν βγει την ίδια μέρα εκκαθαριστικός και τελικός μαζί. Αλλά τα βάζουν μετά σε έκτακτο αν κάνεις αίτημα στο myrae. Eγώ θα κάτσω μέχρι 25/3 που είναι η καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ και θα φύγω κατά τις 28/3. 

Yπάρχει επίσης και το NRG Simple με κλειδωμένη τιμή ως 31/3... με 0.089 και πάγιο 3.50 ως 5.00 ανάλογα αν ενεργοποιήσεις ebill και πάγια. https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-simple-2.0

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mdkamael είπε

Τσεκαρετε τους λογαριασμους σας παιδες... πιστολιασαν τη συνεπεια ( i know the rules ) και το ποσο του εναντι στον δικο μου -Zenith Power Home Smart Night. Κοπηκε τικετ προς ΡΑΕ αμεσως. Ας οψεται οτι βγαλανε εξαιρετικο προγραμμα... 

ΜΗΠΩΣ ο προηγούμενος ήταν έναντι?

Δημοσ.
1 minute ago, ekrepali said:

ΦΑ πολύ μεγάλο το πάγιο κι αν ξεφύγεις πάνω από 300kw πέφτει σφαγή. Έχει ανέβει πολύ η χονδρική.

Ο ΗΡΩΝ είναι το 'καλύτερο' για Γ21 αυτή τη στιγμή... έχει δώρο και 50 ευρώ απ'το econtract. Yπόψιν ότι τρώνε τη συνέπεια τελικού όταν φεύγεις. Και τη συνέπεια του εκκαθαριστικού αν βγει την ίδια μέρα εκκαθαριστικός και τελικός μαζί. Αλλά τα βάζουν μετά σε έκτακτο αν κάνεις αίτημα στο myrae. Eγώ θα κάτσω μέχρι 25/3 που είναι η καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ και θα φύγω κατά τις 28/3. 

Yπάρχει επίσης και το NRG Simple με κλειδωμένη τιμή ως 31/3... με 0.089 και πάγιο 3.50 ως 5.00 ανάλογα αν ενεργοποιήσεις ebill και πάγια. https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-simple-2.0

Είμαι ΗΡΩΝ οπότε ψάχνω για αλλού, το θέμα είναι μέχρι να γίνει η αλλαγή σε NRG στο μήνα περίπου θα ξαναχρειαστεί ψάξιμο, εφόσον ισχύει για μέχρι 31/3 η τιμή. 

Δημοσ.
39 minutes ago, corollag5 said:

Είμαι ΗΡΩΝ οπότε ψάχνω για αλλού, το θέμα είναι μέχρι να γίνει η αλλαγή σε NRG στο μήνα περίπου θα ξαναχρειαστεί ψάξιμο, εφόσον ισχύει για μέχρι 31/3 η τιμή. 

Εγώ αν φύγω για NRG, θα έχω κέρδος κάνα 20ρικο μεχρι 31/3. Αλλά όπως ειπες θα πρέπει να ξαναφυγουμε. Ίσως τότε βγάλει η Elpedison κάνα πασχαλινό πρόγραμμα με ή χωρίς επιταγή Σκλαβενίτη... ίσως και όχι. Μπορεί δηλαδή να καταλήξουμε πάλι πίσω στον Ήρων.

Οπότε προτιμώ να μείνω ΗΡΩΝ μέχρι 31/3 γιατί είναι πιο πιθανό να βγάλουν κλειδωμένο κίτρινο και τον Απρίλιο. Επίσης τα κλειδωμένα του ΗΡΩΝ (όπως τώρα το yellow one) ισχύουν και για υφισταμενους πελάτες.

• Like 1
Δημοσ.

έχει κολλήσει η αίτηση μου εδώ και 2 μέρες στο econtract του ηρων και χρεώνομαι στο μεταξύ στην ελπε 0,20/kwh... που να φυγω αμεσα ; τι προτεινετε να κανω ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Greg29M said:

έχει κολλήσει η αίτηση μου εδώ και 2 μέρες στο econtract του ηρων και χρεώνομαι στο μεταξύ στην ελπε 0,20/kwh... που να φυγω αμεσα ; τι προτεινετε να κανω ; 

Τι εννοείς έχει κολλήσει; Σου έστειλαν τη σύμβαση; Αποδέχτηκες; Την έστειλαν στον ΔΕΔΔΗΕ; Σε τι φάση είσαι;

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τι εννοείς έχει κολλήσει; Σου έστειλαν τη σύμβαση; Αποδέχτηκες; Την έστειλαν στον ΔΕΔΔΗΕ; Σε τι φάση είσαι;

δεν μου έστειλαν τη σύμβαση ακόμα... είναι σε εκκρεμότητα...

Δημοσ.
Just now, Greg29M said:

δεν μου έστειλαν τη σύμβαση ακόμα... είναι σε εκκρεμότητα...

Τσέκαρε τον φάκελο spam, κι αν δεν την έχουν στείλει πάρε τηλ στο αρμόδιο τμήμα 

Inhouse Telesales

T. +30 216 0019740 (Telesales Dpt.)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Τσέκαρε τον φάκελο spam, κι αν δεν την έχουν στείλει πάρε τηλ στο αρμόδιο τμήμα 

Inhouse Telesales

T. +30 216 0019740 (Telesales Dpt.)

αυτό είναι το τηλ του econtract ;

Δημοσ.
1 minute ago, Greg29M said:

αυτό είναι το τηλ του econtract ;

Παλιά έβγαινε απευθείας στο econtact ναι. Τώρα δε ξέρω αν γίνεται προώθηση στο τηλεφωνικό κέντρο και ειδοποιούν εκείνοι το τμήμα econtract. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Παλιά έβγαινε απευθείας στο econtact ναι. Τώρα δε ξέρω αν γίνεται προώθηση στο τηλεφωνικό κέντρο και ειδοποιούν εκείνοι το τμήμα econtract. 

μίλησα με την υπάλληλο απευθείας που έχει ανατεθεί η σύμβαση μου και έφαγα άκυρο... είναι η γνωστη που απορρίπτει... λέει λόγω των πολλών e contract το τελευταίο διάστημα μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς το μπόνους και μόλις της είπα να το ακυρώσει και ότι δεν προχωράμε δεν της άρεσε καθόλου και ολοκληρώσαμε την συνομολια... τώρα που έμεινα ξεκρέμαστος τι κάνω ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...