Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, GiannisSol said:

Είμαι στο μπλε τιμολόγιο της zenith direct plus με 9.5 λεπτά τη κιλοβατώρα . Τι γίνεται με τη διζωνικη τιμολόγηση σε αυτά τα προγράμματα ; Λογικά τίποτα ;

Η τιμολογιση των άλλων προγραμμάτων για τη διζωνικη τιμολόγηση ποια είναι ; Δεν έχω βρει κάτι στους παρόχους. 

Δεν υπάρχουν φτηνά διζωνικά... έχουν φουσκωμένη την ημερήσια τιμή για να ρεφάρουν το φτηνό νυχτερινό.

Πχ αν έχεις σταθερό με 0.10 όλη μέρα, πληρώνεις λιγότερο απ'το να έχεις ημερήσιο 0.12 και νυχτερινό 0.08

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χαίρεται, 

αύριο θα πάω στην ζενιθ για αλλαγή ονόματος στο ρεύμα, και θα κάνω το μπλε σταθερο για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο... μου είπαν για τα 6 πάγια δώρο ισχύει μέχρι παρασκευή μετά δεν ξέρουν..

εφόσον πληρώνω στην ώρα μου υπάρχει κάποια άλλη παγίδα; 

γιατί δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μου χρεώνουν τον φλεβάρη 0.23101 την κιλοβατοώρα (εγκεφαλικό όταν το είδα) και στο σταθερό 0,095

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Donna1213 είπε

χαίρεται, 

αύριο θα πάω στην ζενιθ για αλλαγή ονόματος στο ρεύμα, και θα κάνω το μπλε σταθερο για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο... μου είπαν για τα 6 πάγια δώρο ισχύει μέχρι παρασκευή μετά δεν ξέρουν..

γιατί δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μου χρεώνουν τον φλεβάρη 0.23101 την κιλοβατοώρα (εγκεφαλικό όταν το είδα) και στο σταθερό 0,095

Το έχω το πρόγραμμα από αρχές Σεπτεμβρίου. Είναι εξαιρετικό. Με κλειστά μάτια πας. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ΑΠΟΛΛΩΝ83 είπε

Καλησπέρα φίλε! Προφανώς και θα κάνεις αυτό που πιστεύεις πως σου ταιριάζει αλλά επειδή έχουμε ξανακάνει αυτην την συζητηση εδώ ("καθομαι λίγες μέρες, ακόμα και 2-3, και φεύγω από τον παροχο για να πάρω το δωρο") να υπενθυμίσω σε όλους όσους διαβάζουν ότι αυτό οδηγει σε μετριασμό ή και εξαφανιση των δώρων από τους παρόχους με μαθηματική ακρίβεια. Όποιος παρακολουθει το νήμα πάνω από έτος μπορεί να καταλάβει ότι αυτό ήδη έχει συντελεσθεί σε σημαντικό βαθμό. Κοινώς βαζουμε τα χερια μας και βγαζουμε τα μάτια μας. Καλή συνέχεια!

Ειδες να γραφω κατι για ποσες μερες θα μεινω η γραφεις ασυναρτησιες; ειμαι ηδη Ζενιθ 6 μηνες κοντα..τα δωρα κοβονται επειδη καποιοι ζητανε πιστωτικα σε λογαριασμους δεν τα ξερεις καλα..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, energy52 είπε

Ειδες να γραφω κατι για ποσες μερες θα μεινω η γραφεις ασυναρτησιες; ειμαι ηδη Ζενιθ 6 μηνες κοντα..τα δωρα κοβονται επειδη καποιοι ζητανε πιστωτικα σε λογαριασμους δεν τα ξερεις καλα..

Ήρεμα παίδες...όλοι στην ίδια βάρκα είμαστε . Τουρισμός αλλά με φειδώ και είναι αυτονόητο ότι δε ζητάμε πιστωτικά σε ταχυτουρισμό. 

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, dimviii είπε

οι συντροφοι με το Ζενιθ home smart night 40% -5%  ειναι ακομη εκει ? η εχουν παει σε αλλο παροχο?

υγ εκλεισα 2μηνο που δεν εχουν βγαλει λογαριασμο.

Κοντεύω 6 μηνό από τέλη Αυγούστου.. ακόμη εκεί.. λογαριασμός με συνέπεια κάθε 20 περίπου..

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Κοντεύω 6 μηνό από τέλη Αυγούστου.. ακόμη εκεί.. λογαριασμός με συνέπεια κάθε 20 περίπου..

και εγω εκει ειμαι από τέλη Αυγούστου
Υπάρχει τιποτα καλυτερο να παμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, antykaps είπε

και εγω εκει ειμαι από τέλη Αυγούστου
Υπάρχει τιποτα καλυτερο να παμε

Αν είσαι διατεθειμένος για τουρισμό έχει ο Ηρωνας το one home με 50αρικο μέσω econtract για κάνα μήνα και μετά ανάλογα τι θα παίζει για τον επομενο παροχο.Αν βαριέσαι τις αλλαγές άραξε εκεί που βρίσκεσαι.

Υγ.Εκτος εάν αφορά εξοχικο-κλειστο σπίτι όπου παίζει προσφορά από elpedison μέχρι την Παρασκευή. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Donna1213 είπε

χαίρεται, 

Το 0.23101 είναι πράσινο.

Το άλλο είναι μπλέ.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, motoboots είπε

Για τους τυχερούς με ZeniΘ Power Home Smart Night επίσημες τιμές Ιανουαρίου με έκπτωση 45%

Ημέρα 0,10091 €/kWh

Νύχτα 0,09541 €/kWh

https://zenith.gr/media/ionanmnf/power-home-smart-night-40-ιστορικότητα-τιμής-ρεύματος-για-το-σπίτι-ιανουάριος-2025.pdf

Φθηνότερα από του Δεκεμβρίου.  Μια χαρά είναι για εμένα και θα παραμείνω στο πρόγραμμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 1comment είπε

Η επιδότηση προς τις επιχειρήσεις που λένε θα αφορά μόνο κίτρινα-πράσινα; 

Καλά κάτσε να βγει,γιατί και στα οικιακά που λένε ότι περιλαμβάνει κίτρινα πράσινα δεν αφορά όλα τα προγράμματα βάση ΚΥΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...