Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, dimviii said:

και στο χωριο Αρκαδια,και στην Αθηνα καθε 2 μηνες .Υπηρχε και το 40% και το 5% λογω πληρωμης.

παγιο δεν εχει το home smart night.

χρεωσεις και εγω τις ιδιες ημερησιες χ 0,177 και βραδυνες χ 0,167 προ εκπτωσης 40+5 %

Ναι δεν έχει πάγιο. Επιστρέφεται. Το έγραψα κατα λάθος... Επίσης σωστά δεν μου έβαλαν την έκπτωση συνέπειας 5% γιατί στον τελευταίο λογαριασμό πληρωσα εκπρόθεσμα.

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Like 1
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, motoboots είπε

Για τους τυχερούς με ZeniΘ Power Home Smart Night επίσημες τιμές Ιανουαρίου με έκπτωση 45%

Ημέρα 0,10091 €/kWh

Νύχτα 0,09541 €/kWh

https://zenith.gr/media/ionanmnf/power-home-smart-night-40-ιστορικότητα-τιμής-ρεύματος-για-το-σπίτι-ιανουάριος-2025.pdf

Φίλε μου προσπαθώ να βρω στο σάιτ τους αλλά μου δείχνει μέχρι τον Δεκέμβριο. Τι κάνω λάθος?

Edit: Το βρήκα! Μπορούσαν να το ενημερώσουν και στην αρχική τους κι όχι να το ψάχνεις μέσα από το πρόγραμμα.

Πάντως από τον Σεπτέμβριο που είμαι στη ζενίθ smart night -40% και από Νοέμβριο με καταναλώσεις πάνω από 1000kwh το μήνα, η διαφορά με το direct plus είναι συνολικά 1,50€ πιο ακριβό το smart night για όλους αυτούς τους μήνες.

Επεξ/σία από ababa641
Δημοσ.
16 ώρες πριν, vklon είπε

Από τον ΔΕΔΔΗΕ πολύ σπάνια έρχονται για επιτόπια καταμέτρηση για την αλλαγή παρόχου άσχετα που στο τηλεφωνικό κέντρο τους λένε ότι θα έρθουν. Περνάνε τις μετρήσεις που στέλνει ο πάροχος.

Εμένα πάντως ήρθε σήμερα (αίτηση 29-1 προτεργια). Και μου έκανε εντύπωση γιατί το ρολόι είναι ηλεκτρονικό και πάνε αυτόματα οι μετρήσεις στο δεδδηε. Είχα δώσει ένδειξη για την αλλαγή (όχι με φωτο).

Δημοσ.

Μόλις κάλεσα την Volton για να ρωτήσω αν ισχύει ακόμα (και τον Φλεβάρη) το πρόγραμμα Yellow Protect_ Sept '24. Μου απάντησαν ότι θα ισχύσει και αυτόν τον μήνα χωρίς να ξέρουν αν θα συνεχιστεί τον επόμενο (ή αν θα μεταφερθεί στο κίτρινο simple). Μήπως γνωρίζει κανείς περισσότερα;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SofoS@ είπε

βγήκε το τροποποιητικό φεκ για τις επιδοτήσεις

https://www.taxheaven.gr/circulars/49530/ypen-dhe-10465-139-30-01-2025

Οπότε ισχύει και για τον Δεκέμβριο ο όρος των 14σεντ για να εφαρμοστεί η επιδότηση.

Στην περίπτωση ΚΟΤ παροχής απ ότι καταλαβαίνω δεν ισχύει αυτός ο όρος και θα έπρεπε να εφαρμοστεί επιδότηση (που δεν την έβαλε η ζενίθ)

Ε ναι έτρεξε να βγάλει "κατά παραγγελία" ΚΥΑ το υπουργείο μην στεναχωρήσουμε τους ιδιώτες παρόχους...
Βέβαια, πώς καλύπτεται "90% των νοικοκυριών στην Ελλάδα" που διατυμπανίζουν μόνο ο σοφός υπουργός γνωρίζει.

Όσοι έχουν όρεξη να επιμείνουν με καταγγελίες σχετικά με κάτι 10ευρα πάγια που χρεώνονται στους λογαριασμούς, τα οποία εύλογα εντάσσονται και πρέπει να εντάσσονται στις χρεώσεις προμήθειας ρεύματος και άρα στην "τελική τιμή" που αναφέρει το υπουργείο. Έως ότου να βγάλουν άλλη κατά-παραγγελία διευκρινιστική εγκύκλιο...

Συνοψίζοντας:
Σεπτέμβριος 1,4 λεπτά/kWh - ΚΟΤ 4,8 λεπτά/kWh
Οκτώβριος μόνο ΚΟΤ 3 λεπτά/kWh
Νοέμβριος - yolo
Δεκέμβριος 1,5 λεπτό/kWh - ΚΟΤ 3,5 λεπτά/kWh
Ιανουάριος 1,5 λεπτό/kWh - ΚΟΤ 3,5 λεπτά/kWh (αναμονή μέχρι 15άυγουστο να βγει άλλη ΚΥΑ)
Φεβρουάριος 1,5 λεπτό/kWh - ΚΟΤ 3,5 λεπτά/kWh (αναμονή μέχρι 15άυγουστο να βγει άλλη ΚΥΑ)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Ε ναι έτρεξε να βγάλει "κατά παραγγελία" ΚΥΑ το υπουργείο μην στεναχωρήσουμε τους ιδιώτες παρόχους...
Βέβαια, πώς καλύπτεται "90% των νοικοκυριών στην Ελλάδα" που διατυμπανίζουν μόνο ο σοφός υπουργός γνωρίζει.

90% των νοικοκυριών, ενώ σύμφωνα με πρόσφατες δικές τους διαρροές πάνω από 700.000 νοικοκοιρια έχουν επιλέξει σταθερό πρόγραμμα ενέργειας. Αν υπολογίσουμε και όσους βρισκόμαστε σε κίτρινα με κλειδωμένες τιμές μάλλον δε βγαίνουν τα νούμερα, αλλά αφού έτσι λένε έτσι θα είναι. 🫠

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Finally. Μετά από μήνες αναμονής εκδόθηκε ( zenith ) επιτέλους λογαριασμός. Προφανώς ήμουν στο καθεστώς μηνιαίας καταμέτρησης. Περίοδος κατανάλωσης 12.11 ως της 10.1. Βέβαια, έπεσε αίτημα στη ΡΑΕ προ 10ημέρου ... ενώ καπάκι με ενημέρωσε υπάλληλος ότι συνολικός λογαριασμός θα εκδοθεί με την επόμενη καταμέτρηση που θα γινόταν 11.2 για όλο το διάστημα 🤪. Αποφασίστε ρε παιδιά... χαχαχα....

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
5 ώρες πριν, energy52 είπε

Στο viber ενφανιζεται σαν Εlpedison sales..μου εστειλε και ονομ/νυμο ο πωλητης, αυτο στις 30/01..Αλλα και χθες που ρωτησα για τα 70 αν ισχυουν  μου ειπε ναι..(50+20).στην αρχη μου εστειλε pdf απο μπλε προγραμμα κ μετα για το zero..αλλα με 0,20 εριξα ακυρο 

Tελικα το εκανα..Δωροεπιταγη 70,00 στο smart zero, απλα απεφυγα να τους στειλω ενδειξη μετρητη γιατι περνα ο Δεδδηε καθε 10 του μηνα και θεωρω πως με συμφερει να φορτωθει η οποια καταναλωση στο smart night της Ζενιθ που ειμαι τωρα..Ο υπαλληλος και καλα μου ειπε οτι θα παιξει 0,12 με 0,14 για Φλεβαρη αλλα σα να μην το ακουσα ηταν...

Ελπιζω μη το μετανιωσω που φευγω απ το πολυ καλο σμαρτ 40% της Ζενιθ... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, energy52 είπε

Tελικα το εκανα..Δωροεπιταγη 70,00 στο smart zero, απλα απεφυγα να τους στειλω ενδειξη μετρητη γιατι περνα ο Δεδδηε καθε 10 του μηνα και θεωρω πως με συμφερει να φορτωθει η οποια καταναλωση στο smart night της Ζενιθ που ειμαι τωρα..Ο υπαλληλος και καλα μου ειπε οτι θα παιξει 0,12 με 0,14 για Φλεβαρη αλλα σα να μην το ακουσα ηταν...

Ελπιζω μη το μετανιωσω που φευγω απ το πολυ καλο σμαρτ 40% της Ζενιθ... 

Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο του πωλητη; Είναι 70€ με σύσταση μήπως; 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Θέλω τη βοήθεια σας, αν γνωρίζει κάποιος. Σας ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για το σεντόνι.

Έχω ΕΛΙΝ εδώ και δύο χρόνια περίπου. Επί μονίμου βάσεως έχω προβλήματα, όπου σε πολλές περιπτώσεις ευθύνη είχε ο ιδιοκτήτης και ο προηγούμενος ενοικιαστής του καταστήματος. Υπήρχαν κάποιες κιλοβατώρες (1000+), που καταναλώθηκαν από τον προηγούμενο ενοικιαστή, όπου για διάφορους λόγους πέρασαν στον επόμενο διαθέσιμο ΑΦΜ (τον δικό μου) και μόλις έμαθα τι έγινε, μετά από αρκετό "τρέξιμο" έφυγαν από μένα. 

Παλαιότερα στην ελιν στέλναμε κάθε τέλος του μήνα την μέτρηση από τον μετρητή, όμως άλλαξε η πολιτική τους και πλέον περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ και τους στέλνει τη μέτρηση.

Δημιουργείται όμως θέμα ως προς τις ημερομηνίες. Οπότε η ελιν βγάζει έναν εκκαθαριστικό βάσει των περσινών κιλοβατωρών (1000+) και έρχεται ένας λογαριασμός 300+€ (όπου δεν δύναμαι μήνα πάρα μήνα να δίνω τόσα χρήματα, δεδομένου ότι δεν έχω καταναλώσει και τόσο ρεύμα).

Έχω επικοινωνήσει καποιες φορές μαζί τους, όπου η κάθε υπάλληλος μου έλεγε διαφορετικά πράγματα, αλλά η μόνη λύση, που είχε βρεθεί μέχρι τώρα, ήταν μόλις βγαίνει ο έναντι να καταβάλω ένα μικρό ποσό και να εξοφλώ τον εκκαθαριστικό.

Ώσπου σημερα μου ήρθε ήρθε ειδοποίηση για το λογαριασμό, που χρωστώ και μετά την τηλεφωνική επικοινωνία, η συγκεκριμένη υπάλληλος μου είπε να βάλω αλλά 80-100€ μέχρι να εκδοθεί ο επόμενος λογαριασμός.

Επειδή πλέον η κατάσταση με έχει φτάσει σε οριακό σημείο ψυχολογικά, γιατί δεν μπορώ να σκάω κάθε φορά με τους λογαριασμούς, έχω το ακόλουθο ερώτημα: αν αλλάξω τώρα πάροχο, χωρίς να έχω καταβάλει αυτά τα 80-100€, θα βγει νέος λογαριασμός εκκαθαριστικός, όπου θα τον εξοφλήσω και θα τελειώνω από την ελιν ή θα με βάλουν να εξοφλήσω τα 300+€ και μετά θα βγει νέος;

Και πάλι συγγνώμη, αλλά είμαι αρκετά εκνευρισμένη αυτή τη στιγμή, οπότε δεν ήξερα ποια κομμάτια να παραλήψω.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο του πωλητη; Είναι 70€ με σύσταση μήπως; 

Θα στο στειλω, αν κ μου ειπε τα 20 μεχρι σημερα μεσημερι κ καλα😀

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...