Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Τωρα φανταζομαι δεν αξιζει να παμε elpedison για τα 50ε σκλαβενιτη, γιατι με 0.20 τιμη kwh μεχρι να στειλουν τον σκλαβενιτη θα ταχουμε φαει με το παραπανω... σωστα τουριστες μου;

Αυτο ακριβως σκεφτομαι κι εγω..Εμενα βασικα μου ειπαν για 70 σκλαβενιτη μεσω viber απο Ελπε sales αλλα και παλι με 0,20 στο smart zero δεν συμφερει..

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, energy52 είπε

Αυτο ακριβως σκεφτομαι κι εγω..Εμενα βασικα μου ειπαν για 70 σκλαβενιτη μεσω viber απο Ελπε sales αλλα και παλι με 0,20 στο smart zero δεν συμφερει..

Το smart zero συμφέρει κυρίως για εξοχικά- κλειστά ακίνητα λόγω μηδενικού παγίου. Εάν αφορά κύρια κατοικία προφανώς και δε βολεύει. Αν έχεις την επιλογή Ήρωνα (One home) για τα 50 του econtract σαφώς πιο συμφέρον.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Το smart zero συμφέρει κυρίως για εξοχικά- κλειστά ακίνητα λόγω μηδενικού παγίου. Εάν αφορά κύρια κατοικία προφανώς και δε βολεύει. Αν έχεις την επιλογή Ήρωνα (One home) για τα 50 του econtract σαφώς πιο συμφέρον.

Eχεις δικιο..Ημουν Ηρων μεχρι 10/09, δε ξερω αν θα περασει το 50αρι ξανα..Αναμονη να δουμε τι αλλο θα βγαλουν γενικα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, energy52 είπε

Από που σου έκαναν αυτήν την προσφορά με τα 70€; Από το τμήμα διακράτησης πελατών;

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vklon είπε

Από που σου έκαναν αυτήν την προσφορά με τα 70€; Από το τμήμα διακράτησης πελατών;

Στο viber ενφανιζεται σαν Εlpedison sales..μου εστειλε και ονομ/νυμο ο πωλητης, αυτο στις 30/01..Αλλα και χθες που ρωτησα για τα 70 αν ισχυουν  μου ειπε ναι..(50+20).στην αρχη μου εστειλε pdf απο μπλε προγραμμα κ μετα για το zero..αλλα με 0,20 εριξα ακυρο 

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, energy52 said:

Στο viber ενφανιζεται σαν Εlpedison sales..μου εστειλε και ονομ/νυμο ο πωλητης, αυτο στις 30/01..Αλλα και χθες που ρωτησα για τα 70 αν ισχυουν  μου ειπε ναι..(50+20).στην αρχη μου εστειλε pdf απο μπλε προγραμμα κ μετα για το zero..αλλα με 0,20 εριξα ακυρο 

Μπορείς να κάτσεις 1-2 μέρες και να φύγεις. Το πολύ πολύ να κάνεις αίτημα στη ραε αν δε σου στείλουν τις επιταγές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βγήκε το τροποποιητικό φεκ για τις επιδοτήσεις

https://www.taxheaven.gr/circulars/49530/ypen-dhe-10465-139-30-01-2025

Οπότε ισχύει και για τον Δεκέμβριο ο όρος των 14σεντ για να εφαρμοστεί η επιδότηση.

Στην περίπτωση ΚΟΤ παροχής απ ότι καταλαβαίνω δεν ισχύει αυτός ο όρος και θα έπρεπε να εφαρμοστεί επιδότηση (που δεν την έβαλε η ζενίθ)

Επεξ/σία από SofoS@
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, atpanos είπε

Ακόμα εκεί είμαι, πόσο έχει πάει η τιμή Ιανουαρίου;

Με το μηδέν πάγιο και κατανάλωση 150 πάλι κερδισμένος θα βγω νομίζω

Για τους τυχερούς με ZeniΘ Power Home Smart Night επίσημες τιμές Ιανουαρίου με έκπτωση 45%

Ημέρα 0,10091 €/kWh

Νύχτα 0,09541 €/kWh

https://zenith.gr/media/ionanmnf/power-home-smart-night-40-ιστορικότητα-τιμής-ρεύματος-για-το-σπίτι-ιανουάριος-2025.pdf

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Στην Αττική κάθε μήνα εκκαθαριστπικός. Στη Σαντορίνη κάθε 2-3 μήνες με ενδιάμεσους έναντι.
Τιμή KWh Δεκεμβρίου Ημερήσια Κατανάλωση Δεκ.24 (€): 128 kWh x 0,17743 €/kWh, Νυκτερινή Νυχτερινή Κατανάλωση Δεκ.24 (€): 40 kWh x 0,16743 €/kWh. Σε αυτά έκπτωση 40%. Πάγιο 5€/μήνα. Δεν μου έβαλαν το 5% ενώ πληρώνω στην ώρα του τον λογαριασμό. Θα τους ρωτήσω.

Πραγματική τιμή KWh (με βάση τα παραπάνω) KWh 0,106150 €/KWh.

και στο χωριο Αρκαδια,και στην Αθηνα καθε 2 μηνες .Υπηρχε και το 40% και το 5% λογω πληρωμης.

παγιο δεν εχει το home smart night.

χρεωσεις και εγω τις ιδιες ημερησιες χ 0,177 και βραδυνες χ 0,167 προ εκπτωσης 40+5 %

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Petross94 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Αν έχω φύγει εδώ και 7 μήνες από Ήρων και κάνω μέσω e contract τα παίρνω τα 50;

6 μήνες προβλέπει θεωρητικά ο όρος για τα 50 στα bonus προγράμματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Petross94 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Αν έχω φύγει εδώ και 7 μήνες από Ήρων και κάνω μέσω e contract τα παίρνω τα 50;

Ναι, και συχνότερα τα δίνουν αν δεν το ελέγξει ο υπάλληλος.

Επεξ/σία από vklon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...