Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Κατι για 0,23 βλεπω, αν κανω λαθος να με διορθώσει κάποιος αλλιως να αλλαξουμε. 

Σε ποιο ακριβώς πρόγραμμα της ζενίθ βρίσκεσαι?

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, jmallen3 said:

Καλησπέρα,

με καταναλώσεις μέσου όρου 400kw/μήνα αξίζει η μετάβαση σε protergia 12μηνο με 0,099 €/kWh και 9,90€ πάγιο ή υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή;

0,099 €/kWh

Αν λαβεις συσταση για Πρωτεργια= 50 ευρω= 5 μηνες*10 ευρω (δες pm) και κανεις και εσυ συστασεις, ισως σε συμφερει καλυτερα η Πρωτεργια απο αλλο παροχο με ιδιο κοστος μηνιαιου παγιου, τιμη κιλοβατωρας και εκπτωση συνεπειας.

6 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said:

Ανεβηκε αρκετα το Zenith power home? Που θα παμε...? 

Ως απο πανω στο συμφορουμιτη, αν σε ενδιαφερει σταθερο μπορεις να δει Πρωτεργια μεσω συστασης, ωστε να βγαλεις τα πεντε πρωτα παγια δωρεαν. Αν κανεις και εσυ συστασεις μετα, εξτρα οφελος.

Απλα θελει υπομονη στη μεταβαση γιατι αντιλαμβανομαι εχουν πηξει λογω αποτομης αυξησης ζητησης/πελατειας το τελευταιο 2μηνο.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Sebu είπε

Αν λαβεις συσταση για Πρωτεργια= 50 ευρω= 5 μηνες*10 ευρω (δες pm) και κανεις και εσυ συστασεις, ισως σε συμφερει καλυτερα η Πρωτεργια απο αλλο παροχο με ιδιο κοστος μηνιαιου παγιου, τιμη κιλοβατωρας και εκπτωση συνεπειας.

Ως απο πανω στο συμφορουμιτη, αν σε ενδιαφερει σταθερο μπορεις να δει Πρωτεργια μεσω συστασης, ωστε να βγαλεις τα πεντε πρωτα παγια δωρεαν. Αν κανεις και εσυ συστασεις μετα, εξτρα οφελος.

Απλα θελει υπομονη στη μεταβαση γιατι αντιλαμβανομαι εχουν πηξει λογω αποτομης αυξησης ζητησης/πελατειας το τελευταιο 2μηνο.

Όταν λες υπομονή?αν είναι να διαρκεί 9ανω από 3 μέρες να κάνουν αίτημα....

Δημοσ.

Εννοεί πως μπορεί να πάρει μέρες η αλλαγή του παρόχου.
Αλλά αυτό δεν είναι θέμα της Protergias ή κάθε παρόχου, αλλά του εκάστοτε ΔΕΔΔΗΕ.

Εγω π.χ. υπέγραψα στις 8 του μήνα, και ενεργοποιήθηκα στις 17 ή 18.

Δημοσ.
35 minutes ago, messinia3 said:

Όταν λες υπομονή?αν είναι να διαρκεί 9ανω από 3 μέρες να κάνουν αίτημα....

Η Πρωτεργια απο οτι αντιληφθηκα δεν χρησιμοποιει εξωτερικους συνεργατες και τριτες εταιρειες, το διαχειριζεται ολο in-house. Με αποτελεσμα σε περιοδους αυξημενης ζητησης λογω προσφορων οπως λχ απο Αρχες Δεκεμβρη 2024, να εχουν πηξει.

Αν δεν εισαι ηδη Πρωτεργια να θες να αλλαξεις προγραμμα και εισαι νεος πελατης, σιγουρα θα σου παρει ενα 3ημερο για να σε καλεσουν, να δουν τι προγραμμα θες, να σου ζητησουν δικαιολογητικα και να τα στειλεις.

Μετα θα πρεπει να σου στειλουν τη συμβαση για ελεγχο και υπογραφη (αλλες 1-2 μερες ευκολα).

Μετα θα πρεπει να στειλουν αιτημα στο ΔΕΔΔΗΕ (ευκολα 1-2 μερες) και εκει ξεκινανε τα ωραια. Αν εισαι Αττικη ο ΔΕΔΔΗΕ εχει εξωτερικα συνεργεια και λογικα εντος 2ημερου μαξ οπως προβλεπεται θα παρει τελικη καταμετρηση για αλλαγη εκπροσωπησης. Μετα θα ενημερωσει τον παροχο και θα γινει η μεταβαση.

Στο καλο σεναριο θεωρητικα απο την αιτηση σου μεχρι την αλλαγη εκπροσωπησης, ευκολα 9 μερες για να μην πω παραπανω.

Αν τωρα ο ΔΕΔΔΗΕ παρει καταμετρηση με μεγαλη αποκλιση απο τα νουμερα που εχεις δωσει εσυ στην αιτηση, θα ζητησει εκ νεου αιτηση αρα ολο απο την αρχη. Οποτε θελει προσοχη τι νουμερα θα δωσεις.

Επισης αν εισαι επαρχια εχουμε διαβασει για περιπτωσεις που ο ΔΕΔΔΗΕ λογω ελλειψης συνεργειων εκανε αρκετες μερες να καταμετρησει για αλλαγη παροχου. Εκει προφανως δεν ευθυνεται κανενας παροχος αλλα ο ιδιος ο Διαχειριστης.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sebu είπε

Η Πρωτεργια απο οτι αντιληφθηκα δεν χρησιμοποιει εξωτερικους συνεργατες και τριτες εταιρειες, το διαχειριζεται ολο in-house. Με αποτελεσμα σε περιοδους αυξημενης ζητησης λογω προσφορων οπως λχ απο Αρχες Δεκεμβρη 2024, να εχουν πηξει.

Αν δεν εισαι ηδη Πρωτεργια να θες να αλλαξεις προγραμμα και εισαι νεος πελατης, σιγουρα θα σου παρει ενα 3ημερο για να σε καλεσουν, να δουν τι προγραμμα θες, να σου ζητησουν δικαιολογητικα και να τα στειλεις.

Μετα θα πρεπει να σου στειλουν τη συμβαση για ελεγχο και υπογραφη (αλλες 1-2 μερες ευκολα).

Μετα θα πρεπει να στειλουν αιτημα στο ΔΕΔΔΗΕ (ευκολα 1-2 μερες) και εκει ξεκινανε τα ωραια. Αν εισαι Αττικη ο ΔΕΔΔΗΕ εχει εξωτερικα συνεργεια και λογικα εντος 2ημερου μαξ οπως προβλεπεται θα παρει τελικη καταμετρηση για αλλαγη εκπροσωπησης. Μετα θα ενημερωσει τον παροχο και θα γινει η μεταβαση.

Στο καλο σεναριο θεωρητικα απο την αιτηση σου μεχρι την αλλαγη εκπροσωπησης, ευκολα 9 μερες για να μην πω παραπανω.

Αν τωρα ο ΔΕΔΔΗΕ παρει καταμετρηση με μεγαλη αποκλιση απο τα νουμερα που εχεις δωσει εσυ στην αιτηση, θα ζητησει εκ νεου αιτηση αρα ολο απο την αρχη. Οποτε θελει προσοχη τι νουμερα θα δωσεις.

Επισης αν εισαι επαρχια εχουμε διαβασει για περιπτωσεις που ο ΔΕΔΔΗΕ λογω ελλειψης συνεργειων εκανε αρκετες μερες να καταμετρησει για αλλαγη παροχου. Εκει προφανως δεν ευθυνεται κανενας παροχος αλλα ο ιδιος ο Διαχειριστης.

Δηλαδή θες να μου πεις ότι παρότι στέλνεις φωτογραφία μετρητή η protergia δε στέλνει απλά το αίτημα σου στο ΔΕΔΔΗΕ? οκ τις καθυστερήσεις να σε καλέσουν και να σου τείνουν τα δικαιολογητικά, αλλά οτιδήποτε διαρκέσει πάνω από βδομάδα πάει πολύ, όσον αφορά το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης. 

By the way,εγώ έκανα το μεσημέρι αίτημα και με κάλεσαν μετά από 2 ώρες για να μου ζητήσουν τα δικαιολογητικά. 

Δημοσ.
48 minutes ago, messinia3 said:

Δηλαδή θες να μου πεις ότι παρότι στέλνεις φωτογραφία μετρητή η protergia δε στέλνει απλά το αίτημα σου στο ΔΕΔΔΗΕ? οκ τις καθυστερήσεις να σε καλέσουν και να σου τείνουν τα δικαιολογητικά, αλλά οτιδήποτε διαρκέσει πάνω από βδομάδα πάει πολύ, όσον αφορά το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης. 

By the way,εγώ έκανα το μεσημέρι αίτημα και με κάλεσαν μετά από 2 ώρες για να μου ζητήσουν τα δικαιολογητικά. 

Εκανα αιτηση μεσω συστασης στα μεσα Δεκεμβρη. Με καλεσαν μετα απο 2-3 μερες για να στειλω με viber φωτο μετρητη, ταυτοτητα και παλιο λογαριασμο. 2-3 εργασιμες μετα (αλλα 5 ημερολογιακες λγοω ΣΚ) εστειλαν τη συμβαση για υπογραφη. Καθως ειχαν ηδη περασει 5 μερες και προφανως οι μετρησεις ειχαν αλλαξει καλεσα και ρωτησα αν θα επηρεασει καπου το ΔΕΔΔΗΕ. Η απαντηση ηταν οχι. Υπεγραψα και εστειλα πισω τη συμβαση. Απο εκεινη την ημερα λογω φορτου αιτησεων τους πηρε αλλη μια βδομαδα ημερολογιακη να στειλουν το αιτημα στο ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγη παροχου. Πεσαμε στις γιορτες. Ο ΔΕΔΔΗΕ εντος 2 εργασιμων εστειλε συνεργειο και πηρε επιτοπιες μετρησεις προφανως σημαντικα υψηλοτερες καθως ειχαν ηδη περασει 13+ μερες ημερολογιακες απο την αποστολη στοιχειων απο εμενα. Ευτυχως δεν δημιουργησε θεμα να ξαναζητησει αιτηση με νεοτερες τιμες. Απο εκεινη την ημερα η Πρωτεργια χρειαστηκε αλλες 3 ημερολογιακες για να ολοκληρωσει τη μεταφορα (να με ενημερωσει δηλαδη οτι εγινε, στο μεταξυ μια μερα νωριτερα ειχε αλλαξει και το τελευταιο ψηφιο στο σαιτ του ΔΕΔΔΗΕ).

Αν τα βαλεις ολα κατω η περιπτωση μου και λογω αργιων και υψηλης ζητησης εκανε πανω απο 2 εβδομαδες. Εκτιμω οτι αν εχουν εξομαλυνθει τα πραγματα δεν πρεπει να κανει πανω απο 1-3 μερες απο αιτηση μεχρι υπογραφη και μετα 2-5 μερες για αλλαγη εκπροσωπησης.

Δεκεμβρη και αρχες Γεναρη ειχαν αρκετα θεματα καθυστερησης στο να στελνουν τα αιτηματα ΔΕΔΔΗΕ. Ενω δηλαδη εσυ υπεγραφες σημερα Δευτερα 3/2 αυτοι εστελναν το αιτημα στο ΔΕΔΔΗ την Πεμπτη ή την Παρασκευη. Και προφανως ο ΔΕΔΔΗΕ καταμετρουσε την επομενη βδομαδα αρα χανοντουσαν αλλες 5 εργασιμες μεχρι την πληρη μεταβαση.

Δημοσ.

Εμένα πάντως αποδεδειγμένα άργησε ο ΔΕΔΔΗΕ (έχω αριθμό πρωτοκόλλου αιτήματος, κλπ.).
Και δεν ήταν θέμα μετρήσεων.
(Αθήνα είμαι)

• Like 1
Δημοσ.

Απορώ πώς γράφανε ορισμένοι ότι σε δέκα μέρες αλλάζεις πάροχο.

Από τις αρχές Ιανουαρίου προσπαθούσα να κάνω συμβόλαιο με την Πρωτέργια. Τελικά υπογράφω συμβόλαιο στις 20 Ιανουαρίου και μου έρχεται μήνυμα ότι θα ενεργοποιηθεί στις 6  Φεβρουαρίου! (Κάτσε να δούμε)

Βαριέμαι καν να αναφέρω, τα τηλέφωνα που έπαιρνα γιατί αργούσαν να με καλέσουν, τα email και τις τρεις φορές φωτογραφία για την ένδειξη του μετρητή κτλ κτλ.

Δημοσ.
30 minutes ago, HardwareZone said:

Εμένα πάντως αποδεδειγμένα άργησε ο ΔΕΔΔΗΕ (έχω αριθμό πρωτοκόλλου αιτήματος, κλπ.).
Και δεν ήταν θέμα μετρήσεων.
(Αθήνα είμαι)

Ημουν απο τους "τυχερους" που τους κυνηγησα αρκετα. Με το που εκλεισε βδομαδα απο το συμβολαιο χωρις νεα, καλεσα και μου ειπαν οτι το εχουν στειλει εδω και 2-3 μερες ΔΕΔΔΗΕ και ειχαν παρει αριθμο αιτηματος απο ΔΕΔΔΗΕ και οτι ειναι στα χερια του ΔΕΔΔΗΕ η υποθεση.

Καπακια καλεσα ΔΕΔΔΗΕ και με πληροφορησαν οτι μολις εκεινη την ημερα ειχε στειλει η Πρωτεργια το αιτημα αλλαγης (οχι 2-3 μερες νωριτερα που ελεγε - που και παλι και οι 2-3 απειχαν αρκετα απο το συμβολαιο) και οτι οντως ο ΑΑ που ειχαν δωσει στην Πρωτεργια ηταν αυτος και θα χρειαζοταν 2 εργασιμες.

Προς τιμην τους και παρολες τις γιορτες/αργιες, οντως σε 2 εργασιμες ειχαν παρει μετρηση με συνεργειο και την ειχαν δωσει σε Πρωτεργια και ΔΕΗ.

Αν εισαι Αθηνα ισως να μην εχουν αρκετα διαθεσιμα ιδιωτικα συνεργεια για μετρησεις ad-hoc αν επεσες αυτη την περιοδο που ειναι κλεισιμο μηνα και ειναι εξω για μετρησεις για τους μηνιαιους εκκαθαριστικους. Μπορει δηλαδη το συνεργειο που μετρα την περιοχη σου να εχει τελειωσει Χ μερες πριν και τωρα να καλυπτει αλλη περιοχη. Υποθεσεις κανω. Προσωπικα με δεδομενο οτι εχω ψηφιακο μετρητη το θεωρω βλακωδες για αλλαγη παροχου αντι να τραβανε τηλεμετρηση οπως κανουν για το λογαριασμο, σε 30 δευτερολεπτα να εχουν τελειωσει, να πρεπει να στειλουν και να πληρωσουν ιδιωτικο συνεργειο που θα κανει 2 μερες.

Τεσπα αυτες τις πιστες τις φαγαμε, τωρα εχουμε την εμπειρια αν ξαναπαιτηθει στο μελλον αλλαγη παροχου, ποια η διαδικασια, ποσες μερες παιρνει και ποιο το flow για να ενημερωθεις.

20 minutes ago, Fan said:

Από τις αρχές Ιανουαρίου προσπαθούσα να κάνω συμβόλαιο με την Πρωτέργια. Τελικά υπογράφω συμβόλαιο στις 20 Ιανουαρίου και μου έρχεται μήνυμα ότι θα ενεργοποιηθεί στις 6  Φεβρουαρίου! (Κάτσε να δούμε)

Βαριέμαι καν να αναφέρω, τα τηλέφωνα που έπαιρνα γιατί αργούσαν να με καλέσουν, τα email και τις τρεις φορές φωτογραφία για την ένδειξη του μετρητή κτλ κτλ.

Give or take σαν εσενα ημουν απλα ειχα την "δικαιολογια" των γιορτων/αργιων.

Για παν ενδεχομενο ακολουθα και διαδικασια Korakiou και δες στο σαιτ ΔΕΔΔΗΕ στην ΥΔΕ αν αλλαξε το τελευταιο ψηφιο σου. Επισης δες απο το σαιτ/app του ΔΕΔΔΗΕ αν εχουν τραβηξει οντως Τελικη Καταμετρηση για αλλαγη εκπροσωπησης. Αυτα θα σου δωσουν μια ενδειξη αν απομενει απλα η τυπικη ενεργοποιηση στην Πρωτεργια και εχει επισημως παρει τη γραμμη σου ηδη ή σου λεει φιδια η Πρωτεργια.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Fan είπε

Έχω αλλάξει και δύο φορές παροχο σε δέκα ημέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι συντροφοι με το Ζενιθ home smart night 40% -5%  ειναι ακομη εκει ? η εχουν παει σε αλλο παροχο?

υγ εκλεισα 2μηνο που δεν εχουν βγαλει λογαριασμο.

Επεξ/σία από dimviii

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...