Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. ερώτηση.. είμαι ELPEDISON με 0,15 και μου έκαναν μια προσφορά από την κοσμοτε για συνεργασία με την protergia 10€ πάγιο, 0,099 τιμολογιο για ένα χρόνο και  -5€ στο σταθερό. Κατανάλωση έχω γύρω στις 350kw τον μήνα. Αξίζει η αλλαγή; Πώς είναι η protergia σαν εταιρια; Στέλνει εκκαθαριστικό λογαριασμό ή πάει το έναντι σύννεφο;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

με καταναλώσεις μέσου όρου 400kw/μήνα αξίζει η μετάβαση σε protergia 12μηνο με 0,099 €/kWh και 9,90€ πάγιο ή υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή;

0,099 €/kWh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, jmallen3 είπε

Καλησπέρα,

με καταναλώσεις μέσου όρου 400kw/μήνα αξίζει η μετάβαση σε protergia 12μηνο με 0,099 €/kWh και 9,90€ πάγιο ή υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή;

0,099 €/kWh

Υπάρχει και το ΗΡΩΝ yellow one με σχεδόν 10 λεπτά την kWh μέχρι τέλος Μαρτίου και παίρνεις και 50€ στον λογαριασμό. Μετά βλέπεις πάλι αν αξίζει το σταθερό που πιθανώς θα πέσουν και οι τιμές.

16 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Aφαιρεθηκε το win more 2 απο το site της Elpedison... αρα αναμενουμε νεο κλειδωμενο κιτρινο...

Μάλλον από βδομάδα με είπαν εμένα ότι θα βγει λογικά γιατί και το 50€ πήρε παράταση μέχρι Παρασκευή

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vklon είπε

Υπάρχει και το ΗΡΩΝ yellow one με σχεδόν 10 λεπτά την kWh μέχρι τέλος Μαρτίου και παίρνεις και 50€ στον λογαριασμό. Μετά βλέπεις πάλι 

Μάλλον από βδομάδα με είπαν εμένα ότι θα βγει λογικά γιατί και το 50€ πήρε παράταση μέχρι Παρασκευή

Επιβεβαιώνω και για τα 50 και για την αρχικη πληροφόρηση για νέο κίτρινο από βδομάδα. Για μένα προσωπικά πάντως πάει πολύ 10 μέρες στο smart, άρα πάμε για άλλες πολιτείες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Επιβεβαιώνω και για τα 50 και για την αρχικη πληροφόρηση για νέο κίτρινο από βδομάδα. Για μένα προσωπικά πάντως πάει πολύ 10 μέρες στο smart, άρα πάμε για άλλες πολιτείες.

Προφανώς 😅, γιατί να κάνεις εσωτερική αλλαγή όταν μπορείς να πάρεις και ένα 50€ από τον ΗΡΩΝ για 2-3 βδομάδες συν κάποιο δώρο από elpedison 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Και σήμερα να έβγαζε κίτρινο κλειδωμένο η elpe... δε βλέπω να ισχύει πλέον το 50άρικο στα κίτρινα. Οπότε αδιάφορο.

Ισχύει εμένα μου είπε η πωλήτρια σε όλα το 50€ μέχρι Παρασκευή

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Και σήμερα να έβγαζε κίτρινο κλειδωμένο η elpe... δε βλέπω να ισχύει πλέον το 50άρικο στα κίτρινα. Οπότε αδιάφορο.

Προφανώς γι αυτό ισχύει ακόμα το 50αρικο μέχρι Παρασκευή...πάνε για νέο κίτρινο με κλειδωμένη από βδομάδα.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vklon είπε

Υπάρχει και το ΗΡΩΝ yellow one με σχεδόν 10 λεπτά την kWh μέχρι τέλος Μαρτίου και παίρνεις και 50€ στον λογαριασμό. Μετά βλέπεις πάλι αν αξίζει το σταθερό που πιθανώς θα πέσουν και οι τιμές.

Πηρα το καταστημα ΗΡΩΝ της γειτονίας για το κιτρινο αλλα δεν δινει τα 50€ στον λογαριασμό - τα δίνει μόνο στο μπλε ... εκτος εαν πρεπει να πάρω στα κεντρικά ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

Πηρα το καταστημα ΗΡΩΝ της γειτονίας για το κιτρινο αλλα δεν δινει τα 50€ στον λογαριασμό - τα δίνει μόνο στο μπλε ... εκτος εαν πρεπει να πάρω στα κεντρικά ?

Κάντο μέσω econtract στο one home (απλά μετά τσέκαρε στη σύμβαση ότι αναγράφεται το bonus) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...