Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ~Joker~ είπε

Υπάρχουν κλίμακες κατανάλωσης στο σταθερό της zenith ή είναι φιξ το 0.095 ανεξαρτήτως κατανάλωσης? καίω 3 air-condition το χειμώνα κυρίως για θέρμανση και ένα θερμοπομπό. 

ειναι φιξ, απλα με την εκπτωση συνεπειας βγαινει 0,095. στον πρωτο θα χρεωθεις με 0,123

• Like 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, The_Ace_of_Spades είπε

θα το δω

Συγνώμη πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση και τό αναφέρει επίσης στο σαιτ τους. Στο κίτρινο home night έχει 40%έκπτωση στη τελική τιμή προμήθεια ρεύματος. Τι εννοείς δεν σου μπήκε και πως το βλέπεις? Μήπως έκανες άλλο συμβόλαιο. Ρωτω γιατι κάτι εγώ σαν τουρίστας δεν βλέπω κάνα κουπόνι(είμαι ήδη Ηρών πήρα το 50ρι) και σκέφτομαι να πάω εκεί 

Επεξ/σία από costacurta
Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα έκανα και εγώ τη πατέντα του βολτον με το 500ρι όριο kw και έβγαλα 2 μήνες καλοκαίρι πατρικό με klima και συναφή με 50ευρω χρέωση ανά μηνα μου πήγε πολύ καλά. Απλά επειδή δεν μπορώ να ψάχνω να κοιτάζω να κάνω αλλαγές παίζει κάνα mid πρόγραμμα 3μηνο 6μηνο να πάω να μην ασχολούμαι? 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Παίδες καλησπέρα έκανα και εγώ τη πατέντα του βολτον με το 500ρι όριο kw και έβγαλα 2 μήνες καλοκαίρι πατρικό με klima και συναφή με 50ευρω χρέωση ανά μηνα μου πήγε πολύ καλά. Απλά επειδή δεν μπορώ να ψάχνω να κοιτάζω να κάνω αλλαγές παίζει κάνα mid πρόγραμμα 3μηνο 6μηνο να πάω να μην ασχολούμαι? 

μπλε τιμολογιο ηρων blue generous home 

κιτρινο zenith power home smart night -40%

• Like 3
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, costacurta είπε

Συγνώμη πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση και τό αναφέρει επίσης στο σαιτ τους. Στο κίτρινο home night έχει 40%έκπτωση στη τελική τιμή προμήθεια ρεύματος. Τι εννοείς δεν σου μπήκε και πως το βλέπεις? Μήπως έκανες άλλο συμβόλαιο. Ρωτω γιατι κάτι εγώ σαν τουρίστας δεν βλέπω κάνα κουπόνι(είμαι ήδη Ηρών πήρα το 50ρι) και σκέφτομαι να πάω εκεί 

Έχει αναφερθεί αρκετές φορές από μέλη πως ναι μεν έχει υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση της προσφοράς για το -40% τελικά τους στέλνουν το λάθος συμβόλαιο και δεν λαμβάνουν την έκπτωση. Πάντως μετά από τηλεφώνημα σου στέλνουν κατευθείαν το καινούργιο διορθωμένο. Προσωπικά με 2 παροχές δεν είχα θέμα.

3 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Αν μιλάμε για το Smart Night με 40% έκπτωση στην τελική τιμή προμήθειας, το γράφει στους ειδικούς όρους όρους.

Πιο συγκεκριμένα: Άρθρο 4: εκπτώσεις και προνόμια.

4.4. η εταιρεία παρέχει στον πελάτη μειωμένη χρέωση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας κατα 40% για όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Δες protergia οικιακό value safe και ηρωνα blue generous home. 6μηνα και σταθερά και τα δυο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρετε αν εδώ έχουν χρεώσει της κιλοβατώρες; Ρωτάω γιατί είχα πάει για τις 500 τσάμπα κ μου φάνηκαν πολλά τα 72

Screenshot_2024-09-17-20-03-37-656_com.google.android.apps.docs.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costacurta είπε

50για αέριο βλέπω από elpe στη σελίδα τους. 

Για ζενίθ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το 40%Ειδική Προσφορά: 40% έκπτωση στην τελική τιμή προμήθειας*

Αν κάνεις το κίτρινο παίρνεις 40 %κάθε μήνα στη τιμή του ρεύματος? 

Και αφού υπάρχει στο σαιτ γιατί κάποια μέλη αναφέρουν ότι δεν πήραν την έκπτωση 

Πήραν το ταξίδι 

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aggis15 είπε

Έχει αναφερθεί αρκετές φορές από μέλη πως ναι μεν έχει υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση της προσφοράς για το -40% τελικά τους στέλνουν το λάθος συμβόλαιο και δεν λαμβάνουν την έκπτωση. Πάντως μετά από τηλεφώνημα σου στέλνουν κατευθείαν το καινούργιο διορθωμένο. Προσωπικά με 2 παροχές δεν είχα θέμα.

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Δήλ (επειδή είμαι και λίγο τενεκες) συμφώνησαν με την εξυπηρέτηση το κίτρινο home night αλλά εν τέλει υπέγραψαν κάποιο άλλο και άρα έχασαν τα οφέλη σωστά? 

Μάλλον σε αυτό θα κινηθώ και εγώ και στη πορεία βλέπουμε από τη στιγμή που δεν έχει ρήτρες μπορώ ο σε ένα μήνα να ξαναπάω Ηρών να πάρω ξανά το 50ευρω 

Δημοσ.

Volton το πρόγραμμα SIMPLE N_1M με δώρο 500 kw και το 1ο παγιο. Εκδόθηκε ο παρακάτω λογαριασμός.  Είναι σωστός??? Δεν βλέπω κάπου το δώρο των 500κw

Spoiler

Screenshot_20240917_213634_SamsungNotes.jpg.0395f817e142a70120772c859339b056.jpgScreenshot_20240917_213704_SamsungNotes.jpg.807dd162a6926402c36dc9573afa98f6.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aoua3 είπε

Ξέρετε αν εδώ έχουν χρεώσει της κιλοβατώρες; Ρωτάω γιατί είχα πάει για τις 500 τσάμπα κ μου φάνηκαν πολλά τα 72

Σωστό φαίνεται. Σε έχουν χρεώσει για τις υπερβάλλουσες kWh.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costacurta είπε

Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Δήλ (επειδή είμαι και λίγο τενεκες) συμφώνησαν με την εξυπηρέτηση το κίτρινο home night αλλά εν τέλει υπέγραψαν κάποιο άλλο και άρα έχασαν τα οφέλη σωστά? 

Μάλλον σε αυτό θα κινηθώ και εγώ και στη πορεία βλέπουμε από τη στιγμή που δεν έχει ρήτρες μπορώ ο σε ένα μήνα να ξαναπάω Ηρών να πάρω ξανά το 50ευρω 

Σιγά ρε συ, μην αγχώνεσαι. 😀 

Άμα το κάνεις, βεβαιώσου πως θα σου επιβεβαιώσουν στο τηλέφωνο ότι ισχύει το -40% και 0 πάγιο. Μόλις έρθει το συμβόλαιο στο email σου, θα κοιτάξεις να υπάρχει ρητά ο όρος που ανέφερα παραπάνω. Αν υπάρχει, είσαι οκ, ειδάλλως παίρνεις πίσω και ζητάς να σου στείλουν αυτό που γράφει ξεκάθαρα το -40%. Το συμβόλαιο γίνεται μέσω τηλεφώνου, άρα εφόσον ειπωθεί στο τηλεφώνημα είσαι οκ. Ελπίζω να βοήθησα 😀

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, st@kas είπε

Volton το πρόγραμμα SIMPLE N_1M με δώρο 500 kw και το 1ο παγιο. Εκδόθηκε ο παρακάτω λογαριασμός.  Είναι σωστός??? Δεν βλέπω κάπου το δώρο των 500κw

Απόκρυψη περιεχομένων

Screenshot_20240917_213634_SamsungNotes.jpg.0395f817e142a70120772c859339b056.jpgScreenshot_20240917_213704_SamsungNotes.jpg.807dd162a6926402c36dc9573afa98f6.jpg

Φαίνεται σωστή η χρέωση. Επειδή κατανάλωσες 488 σε 35 ημέρες, σου έκαναν δώρο την αναλογία 30/35x488= 418 κιλοβατώρες. Δηλαδή χρεώνουν τις υπόλοιπες 70 απλώς.

Επεξ/σία από juanjk
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

@mike634 ναι το είδα κ εγώ δε χρέωσαν μόνο 56 για το υπόλοιπο 4ημερο καθώς ήταν 34 μέρες. Αυτό που πόνεσε ήταν οι ρυθμιζόμενες καθώς είχα στο μυαλό μου ότι με τις τσάμπα κιλοβατώρες θα πλήρωνα μόνο το πάγιο που ήταν 30ευρω 🤣

Δημοσ.
Παιδιά καλησπέρα
 πήγα από το πράσινο της ελιν στο σταθερό benefit αλλά δεν ξέρω αν έκανα καλά και έχω ψιλοανγχωθει κάπως..Η κατανάλωση του χειμώνα είναι περίπου 3000-4000
Γνωρίζω ότι δεν ήταν το ποίο φθηνό που υπάρχει, και επειδή δεν μπορούσα να αλλάξω πάροχο και συγκρίνοντας με το εξελ τών παιδιών ήταν από τα 4-5 ποίο φθηνά.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...