Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 minutes ago, darkef said:

Καλησπέρα παιδια.

με απλα ελληνικα μπορει καποιος να μου εξηγησει τι πληρωνω ακριβως επειδη τα νουμερα μου φαινονται περιεργα αλλου γραφει 0.09kWh και αλλου 0.19/kWh, στο chat η αλλη με ειπε οτι ειναι 0.20/kWh

Εχω το ΗΡΩΝ - Generous Home κυμαινομενο (δεν το βρισκω το προγραμμα)

Καθε συμβουλη ευροσδεκτη για αλλαγη μιας και φετος δεν ειχα επιλογη αλλα ειχα θερμανση με κλιματιστικο-ρευμα.

image.png.c213f2a3913c26b84a127bb6fd104efc.png

Xρέωση προμήθειας: 145 ευρώ

Διακύμανση αγοράς (ρήτρα αναπροσαρμογής): 154 ευρώ

145 + 154 = 299 ευρώ  / 1465 kw = 0.204 ευρώ/kwh

Aπορώ πως ξέμεινες τόσο καιρό σε τόσο ακριβό πρόγραμμα, κι έκαψες και ρεύμα για θέρμανση. Πάρε άμεσα τηλέφωνο (και τώρα αν δεν έχει κλείσει το τηλεφωνικό κέντρο) και ζήτα αλλαγή στο Yellow One που έχει κλειδωμένη τιμή μέχρι 31/3. https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-one-home/

Και μετά κοίτα για φτηνό σταθερό τιμολόγιο, γιατί έχεις μεγάλη κατανάλωση.

• Like 3
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, με πήραν τηλέφωνο από ΔΕΗ να μου προτείνουν μπλέ με 0,142 ,5 ευρώ πάγιο,12μηνο χωρίς ρήτρα αποχώρησης στο 9μηνο κ 80 ευρώ δώρο.

Δεν έχω φύγει ποτέ από ΔΕΗ αν κ ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί για συμβόλαιο σε elpedison ή protergia μπλέ.

Έχω κατανάλωση μέσο όρο 180 κιλοβατώρες τον μήνα.

Τι προτείνετε;

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, original911 είπε

Καλησπέρα, με πήραν τηλέφωνο από ΔΕΗ να μου προτείνουν μπλέ με 0,142 ,5 ευρώ πάγιο,12μηνο χωρίς ρήτρα αποχώρησης στο 9μηνο κ 80 ευρώ δώρο.

Δεν έχω φύγει ποτέ από ΔΕΗ αν κ ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί για συμβόλαιο σε elpedison ή protergia μπλέ.

Έχω κατανάλωση μέσο όρο 180 κιλοβατώρες τον μήνα.

Τι προτείνετε;

Cold deal... πριν ουτε μια εβδομαδα παιρνανε τηλεφωνο και προσφερανε το ιδιο μπλε με 130€. ΑΛΛΑ ασχημο δεν το λες, ΕΙΔΙΚΑ για σενα με μικρες ( ως κ ανυπαρκτες ) καταναλωσεις. Για 9 μηνες ειναι 45 ευρω παγιο π θα γλιτωσεις απο το δωρακι των 80 και σ μενουν αλλα 35 να τα φας στον πρωτο λογαριασμο. Κ στον 9ο φευγεις... αν δεν αλλαξει κατι στις καταναλωσεις σου μπορεις ν πατησεις accept, αλλιως περιμενε μεχρι Δευτερα να ανακοινωσουν οι σαταναδες παροχοι τα νεα τιμολογια τους. Προσοχη βεβαια. 9μηνο σημαινει θα σε παει σιγουρα και καλοκαιρι, οποτε αν εχεις AC και το λειτουργεις αβερτα για ψυξη ισως εκει να ανεβει λιιιιιιιγο παραπανω ο λογαριασμος σου. Αλλα αυτο εχει να κανει με τι καταναλωση εχεις συνηθως καλοκαιρια. Οτιδηποτε κατω απο 400kwh δεν θα ανησυχουσε κ πολυ με το συγκεκριμενο προγραμμα.

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Cold deal... πριν ουτε μια εβδομαδα παιρνανε τηλεφωνο και προσφερανε το ιδιο μπλε με 130€. ΑΛΛΑ ασχημο δεν το λες, ΕΙΔΙΚΑ για σενα με μικρες ( ως κ ανυπαρκτες ) καταναλωσεις. Για 9 μηνες ειναι 45 ευρω παγιο π θα γλιτωσεις απο το δωρακι των 80 και σ μενουν αλλα 35 να τα φας στον πρωτο λογαριασμο. Κ στον 9ο φευγεις... αν δεν αλλαξει κατι στις καταναλωσεις σου μπορεις ν πατησεις accept, αλλιως περιμενε μεχρι Δευτερα να ανακοινωσουν οι σαταναδες παροχοι τα νεα τιμολογια τους. Προσοχη βεβαια. 9μηνο σημαινει θα σε παει σιγουρα και καλοκαιρι, οποτε αν εχεις AC και το λειτουργεις αβερτα για ψυξη ισως εκει να ανεβει λιιιιιιιγο παραπανω ο λογαριασμος σου. Αλλα αυτο εχει να κανει με τι καταναλωση εχεις συνηθως καλοκαιρια. Οτιδηποτε κατω απο 400kwh δεν θα ανησυχουσε κ πολυ με το συγκεκριμενο προγραμμα.

Αυτό ακριβώς τους απάντησα,να ξανακαλεσουν από βδομάδα μιας κ θέλω να μάθω τι θα ανακοινώσουν οι άλλοι πάροχοι. 

Το κλιματιστικό ανάβει Μάιο κ κλείνει Οκτώβριο,δεν βλέπω μεγάλη διαφορά, η οποία αντισταθμίζεται τους μήνες που είναι κλειστό (καίμε πετρέλαιο για θέρμανση). 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, original911 είπε

Αυτό ακριβώς τους απάντησα,να ξανακαλεσουν από βδομάδα μιας κ θέλω να μάθω τι θα ανακοινώσουν οι άλλοι πάροχοι. 

Το κλιματιστικό ανάβει Μάιο κ κλείνει Οκτώβριο,δεν βλέπω μεγάλη διαφορά, η οποία αντισταθμίζεται τους μήνες που είναι κλειστό (καίμε πετρέλαιο για θέρμανση). 

Οποτε εισαι κ παλι safe σε περιπτωση που επιλεξεις αναμονη ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Ερώτηση ίσως χαζή. Σε αλλαγή προγράμματος στην ίδια εταιρεία από κίτρινο σε μπλε ας πούμε, ξαναπερναει δεδδηε για να πάρει μέτρηση όταν γίνει η αλλαγή κ βγαίνει εκκαθαριστικος η στέλνεις εσύ μετρήσεις κ το κανονίζει ο πάροχος;

Επεξ/σία από BOOKER_
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, BOOKER_ είπε

Καλησπέρα. Ερώτηση ίσως χαζή. Σε αλλαγή προγράμματος στην ίδια εταιρεία από κίτρινο σε μπλε ας πούμε, ξαναπερναει δεδδηε για να πάρει μέτρηση όταν γίνει η αλλαγή κ βγαίνει εκκαθαριστικος η στέλνεις εσύ μετρήσεις κ το κανονίζει ο πάροχος;

Τίποτα από τα 2.

Αναλογικά πάει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...