Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Όπως το βλέπω το πράγμα από σταθερά συμφέρει μόνο η Ζενίθ ή έχω χάσει κάτι; 

Οχι δεν εχασες... γιατι πολυ απλα δεν εχουν βγει τα νεα τιμολογια... αυριο μεθαυριο θα ξερουμε κ επισημα. 

• Like 1
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Με πηρε η elpedison για μπλε για ενα χρονο με τιμη 0,109 δωρο τα παγια 60 μηνων και σκλαβενιτης 100ε, ειναι γνωστη προσφορα; Αξιζει;

Εννοείς 100€ Σκλαβενίτη και τα πάγια έξτρα; Ή τα πάγια 50€ και 50€ Σκλαβενίτη που είναι η προσφορά από το τμήμα διακράτησης που δίνουν; Αν σου δίνουν 160€ είναι καλή προσφορά 

• Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, vklon said:

Εννοείς 100€ Σκλαβενίτη και τα πάγια έξτρα; Ή τα πάγια 50€ και 50€ Σκλαβενίτη που είναι η προσφορά από το τμήμα διακράτησης που δίνουν; Αν σου δίνουν 160€ είναι καλή προσφορά 

100 συν τα παγια μου ειπε, αλλα βεβαια στο συμβολαιο δε ξερω τι θα ελεγε...

Δημοσ.

Στα μπλε η Elpedison προσφέρει τη δωροκαρτα έως και 07/02/25.

Τα 6 πάγια δώρο στο ζενίθ direct plus ισχύουν έως και 03/02/25 πιθανόν πάει για αντικατάσταση επειδή δεν το έδωσαν με εβδομαδιαία ανανέωση :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, Georgebek2 said:

Με πηρε η elpedison για μπλε για ενα χρονο με τιμη 0,109 δωρο τα παγια 60 μηνων και σκλαβενιτης 100ε, ειναι γνωστη προσφορα; Αξιζει;

Αφαίρεσε κανα μηδενικό απο τα πάγια. Δεν πιστευω σε 12μηνο πρόγραμμα να προσφέρει 5ετη μηδενικά πάγια.

Ουτε η Hyundai δεν δίνει τέτοια δώρα.😄

Επεξ/σία από madboy
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, vklon είπε

Το πιθανότερο είναι να του δίνουν 50 Σκλαβενίτη και 50 winback,απλά πολλοί πωλητές δεν το διευκρινιζουν μπας και τσιμπήσουν τον πελάτη μόλις ακούσει 100αρικο.

Αν πάλι όντως σου δίνουν 100 Σκλαβενίτη και πάγια δώρο για μια παροχή,αν είναι κίτρινο πες μας το τηλέφωνο να πάμε καμιά 20αρια παροχές 😁

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
3 minutes ago, messinia3 said:

Το πιθανότερο είναι να του δίνουν 50 Σκλαβενίτη και 50 winback,απλά πολλοί πωλητές δεν το διευκρινιζουν μπας και τσιμπήσουν τον πελάτη μόλις ακούσει 100αρικο.

Αν πάλι όντως σου δίνουν 100 Σκλαβενίτη και πάγια δώρο για μια παροχή,αν είναι κίτρινο πες μας το τηλέφωνο να πάμε καμιά 20αρια παροχές 😁

Σε μπλέ ετήσιο του δίνουν αυτά τα δώρα. Το αναφέρει στο πρώτο του μήνυμα.

Για εμας τους τουρίστες πάντως δεν είναι. 

Πάμε παρακάτω. 🤣

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Και πάλι δεν συμφέρει και 100€ να δίνουν καθώς σε δεσμεύει για 12 μήνες όχι για 6. Αυτά τα 100€ βγαίνουν πολύ πιο σύντομα. Elpedison μου είπαν από Δευτέρα θα βγουν νέα προγράμματα για αυτό δεν με έχουν καλέσει για win back.
Ας ελπίσουμε να συνεχίσει να δίνει κάποιο δώρο..

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Damned7 είπε

Ευχαριστώ πολύ!

4 ώρες πριν, messinia3 είπε

Καμία περίπτωση να μπλοκάρει η elpe τη μετάβαση δεν υπάρχει. Έαν έχει ήδη κατατεθεί το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης της παροχής σου στο ΔΕΔΔΗΕ πιθανόν να έχεις ήδη αλλάξει πάροχο.

Ζενίθ έχει κάποια θεματάκια το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την έκδοση λογαριασμών της (κι εμένα καθυστέρησε αυτό το μήνα η έκδοση λογαριασμού σε μία παροχή).Ειδικά για τον πρώτο λογαριασμό (εν αντιθέση με elpedsion) μπορεί να μεσολαβήσει μεγάλο διάστημα μέχρι την έκδοση. Όπως και να έχει αν έχεις υπογράψει σε κυμαινόμενο μπορείς να την κάνεις έαν δε μείνεις ικανοποιημένος ή αν παίξει καμία καλή προσφορά.

Δες την υπογραφή του @juanjk για το excel σύγκρισης. (από desktop)

Μια χαρά ήμουνα με την Ελπεντισον, μάλιστα 10/01 έκανα και αίτηση για την μητέρα μου και σήμερα ήρθε η επιταγή 50€ για Σκλαβενίτη, με πήραν ένα-δυο  τηλ μέσα στις γιορτές που δεν απάντησα γιατί με είχαν ζαλίσει από vodafone εκείνο το διάστημα, δε θα έπρεπε να στείλουν ένα mail; Τον Γενάρη με έπαιρναν, απαντούσα, δεν άκουγα τίποτα και τους έλεγα πάρτε με από άλλη γραμμή και τίποτα! Επίσης όταν τελικά επικοινώνησα εγώ για να μου πουν τι θέλουν μου είπαν για το κυμαινόμενο, τους είπα θα αλλάξω πάροχο και δεν έκαναν καμία προσπάθεια να με κρατήσουν πελάτη!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Elise76 είπε

Ευχαριστώ πολύ!

Μια χαρά ήμουνα με την Ελπεντισον, μάλιστα 10/01 έκανα και αίτηση για την μητέρα μου και σήμερα ήρθε η επιταγή 50€ για Σκλαβενίτη, με πήραν ένα-δυο  τηλ μέσα στις γιορτές που δεν απάντησα γιατί με είχαν ζαλίσει από vodafone εκείνο το διάστημα, δε θα έπρεπε να στείλουν ένα mail; Τον Γενάρη με έπαιρναν, απαντούσα, δεν άκουγα τίποτα και τους έλεγα πάρτε με από άλλη γραμμή και τίποτα! Επίσης όταν τελικά επικοινώνησα εγώ για να μου πουν τι θέλουν μου είπαν για το κυμαινόμενο, τους είπα θα αλλάξω πάροχο και δεν έκαναν καμία προσπάθεια να με κρατήσουν πελάτη!

Πρώτα κανείς αίτηση στον άλλο πάροχο και μετά σε καλούν για αντιπροσφορά αφού έχεις αλλάξει. Γενικά η elpedison μια δυο φορές σε καλεί δεν είναι σαν τον ΗΡΩΝ…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, madboy είπε

Σε μπλέ ετήσιο του δίνουν αυτά τα δώρα. Το αναφέρει στο πρώτο του μήνυμα.

Για εμας τους τουρίστες πάντως δεν είναι. 

Πάμε παρακάτω. 🤣

Α δεν το πρόσεξα.Για soft τουρίστες που επιθυμούν  να αραξουν δεν είναι πάντως ακόμα και έτσι κακό....εμείς είμαστε σεσσημασμενοι🤣

Παράταση στο promo των 50 ευρώ Σκλαβενιτη της elpedison μέχρι 7 Φλεβάρη.

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, darkef είπε

Καλησπέρα παιδια,

τι φαση με το νυχτερινο, μειωθηκαν οι συνολικες ωρες;
https://www.tanea.gr/2025/01/31/economy/nyxterino-timologio-ti-allazei-apo-ayrio-1i-fevrouariou/

Κι όχι μόνο, ελάχιστα προγράμματα παρόχων προσφέρουν διαφορετική μειωμένη τιμή για νυκτερινή(?) κατανάλωση... όλα τα καλά μαζεμένα!!

Δημοσ.

Καλησπέρα λογω ελειψης χρόνου και νομίζω σταθερότητας ειχα ΔΕΗ με 0,14€/kwh. Ειπα να ψαχτω και λέω να βάλω σταθερό για 12 μήνες της ΖΕΝΙΘ στα 0,095€/kwh με 9,90 παγιο και δωρο τους 6 μηνες. Αξίζει η Ζενιθ και γενικα το σταθερό διότι δεν διαβαζω και τα καλυτερα για την συγκεκριμενη εταιρεια. Απο αποψη προγραμματος βλέπω είναι το πιο οικονομική την στιγμή που μιλάμε. Λέτε στο επόμενο 3μηνο να πέσουν οι τιμές?

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, tziminhio είπε

Καλησπέρα λογω ελειψης χρόνου και νομίζω σταθερότητας ειχα ΔΕΗ με 0,14€/kwh. Ειπα να ψαχτω και λέω να βάλω σταθερό για 12 μήνες της ΖΕΝΙΘ στα 0,095€/kwh με 9,90 παγιο και δωρο τους 6 μηνες. Αξίζει η Ζενιθ και γενικα το σταθερό διότι δεν διαβαζω και τα καλυτερα για την συγκεκριμενη εταιρεια. Απο αποψη προγραμματος βλέπω είναι το πιο οικονομική την στιγμή που μιλάμε. Λέτε στο επόμενο 3μηνο να πέσουν οι τιμές?

Ευχαριστώ

Αν φαει ο ηθοποιος που εγινε ηγετης την αμερικανικη σφαλιαρα που του αξιζει, ισως και να νορμαλοποιηθουν οι τιμες. Μεχρι τοτε, θα ακουμε οτι αυξηθηκαν οι τιμες επειδη ... ειδαν να αναβοσβηνει η Ανδρομεδα.  Το τι πραγματι θα συμβει ειναι γραμμενο στ αστρα.

Τωρα... αν θες τσιμπα το να ηρεμησεις γιατι αξιζει , ειδικα αν εχεις και μεγαλες καταναλωσεις. Ομως εχουμε 1.2 ( καλο μηνα btw ), και ετοιμαζονται να λανσαρουν νεα προγραμματα. Αν εχεις περιεργεια μπορεις να περιμενεις να τα δεις... 

Στο τελος της ημερας τον παροχο τον επιλεγουμε λογω των τιμων του... ολα τα υπολοιπα ειναι απλα να χουμε κατι να ασχολουμαστε. Adult problems κοκ... 

1 ώρα πριν, darkef είπε

Καλησπέρα παιδια,

τι φαση με το νυχτερινο, μειωθηκαν οι συνολικες ωρες;
https://www.tanea.gr/2025/01/31/economy/nyxterino-timologio-ti-allazei-apo-ayrio-1i-fevrouariou/

Ναι. Μπαγιατικο νεο... που να δεις απο 1.3 κ τις αυξησεις στις ρυθμιζομενες. Εκει να δεις παρτυ. Welcome and have a seat φανταρε...

Επεξ/σία από mdkamael
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...