Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, operPanayotis11 είπε

Αν έχω προϋπάρξει πελάτης ΕΛΠΕ, ισχύει το "XMAS PROMO - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 50€"΄;

Αν τώρα η παροχή σου έρχεται από άλλο πάροχο προς Elpe ισχύει κανονικά. Σημείωση: Μέχρι 31/01 ισχύει αυτό το promo, δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Τα 50 ευρώ Σκλαβενίτη ισχύουν τουλάχιστον μέχρι αύριο. Αν έχεις προυπάρξει πελάτης μπορείς να πάρεις και το winback, δηλαδή συν 50 ευρώ σπαστά για 5 μήνες (10ευρώ/μήνα)

Το winback πως το παιρνουμε; Εχουμε καποιο τηλεφωνο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, juanjk είπε

Όταν λες ότι καταχωρούσες εσύ, σημαίνει ότι τις καταχωρούσες στο δεδδηε έτσι; Τότε είναι φυσιολογικές οι χρεώσεις, καθώς κάθε μήνας αποτελεί πλέον διαφορετική περίοδος εκκαθάρισης και οι κλίμακες ΥΚΩ για μήνα έχουν γίνει με αναγωγή στο μήνα: 0-400, 401-500, 501+.

Αν η κατανάλωσή σου έχει σκαμπανεβάσματα μέσα στους μήνες και οι επίσημες μετρήσεις δεδδηε είναι ανά 4μηνο, τότε άφησε να έρχονται έναντι ή καλύτερα απλώς δώσε μόνο στον πάροχο μετρήσεις.

Στην εφαρμογή του παροχου καταχωρουσα τις μετρήσεις, όχι στον δεδδηε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Mixail-1 είπε

Καλημερα υπαρχει καπου κανα excell με τα τιμολογια Γ21 για συγκριση? Ευχαριστω!

Ρίξε μία ματιά στην υπογραφή του @juanjk για το σχετικό excel σύγκρισης.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακούω στην τηλεόραση (ΕΡΤ NEWS) αρκετά σοβαρούς ειδικούς να λένε ότι η τιμή του Φυσικού Αερίου θα ανέβει πολύ και νομίζω ότι έχουν δίκιο.

Στο ηλεκτρικό μου, το ΚΙΤΡΙΝΟ Zenith Power Home Smart Night 40% που έχω έχει καλή τιμή προς το παρόν αλλά σκέφτομαι να πάω στο ΜΠΛΕ Power Home Direct Plus (12μηνη δέσμευση με ρήτρα αποχώρησης) που είναι λίγο ακριβότερο... Αν περιμένω και οι τιμές ανέβουν, θα ανέβουν και τα ΜΠΛΕ...

Τι λέτε? 

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Δημοσ.

επιτελους ηρθε και σε μενα  ο αναμενομενος λογαριασμος της zenith για την περιοδο 30-10 εως 31-12  2024 . για 62 ημερες 532ημ+187νυχτ =719kwh κοστος ρευματος με την εκπτωση 40% και τη συνεπεια 5%   74 ευρω . Αν υπολογισα σωστα η κιλοβατωρα βγαινει καπου στα 0,102 ευρω ;;

image.png

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Ακούω στην τηλεόραση (ΕΡΤ NEWS) αρκετά σοβαρούς ειδικούς να λένε ότι η τιμή του Φυσικού Αερίου θα ανέβει πολύ και νομίζω ότι έχουν δίκιο.

Στο ηλεκτρικό μου, το ΚΙΤΡΙΝΟ Zenith Power Home Smart Night 40% που έχω έχει καλή τιμή προς το παρόν αλλά σκέφτομαι να πάω στο ΜΠΛΕ Power Home Direct Plus (12μηνη δέσμευση με ρήτρα αποχώρησης) που είναι λίγο ακριβότερο... Αν περιμένω και οι τιμές ανέβουν, θα ανέβουν και τα ΜΠΛΕ...

Τι λέτε? 

Κάνεις δε μπορεί να κάνει σαφή πρόβλεψη. Θεωρητικά μετά τον Απρίλιο οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας θα υποχωρήσουν. Εάν δεν έχεις μεγάλες καταναλώσεις η διαφορά του smart night με το direct plus είναι μηδαμινή (λαμβάνοντας υπόψη και το δωρεάν πάγιο του smart)

• Thanks 1
Δημοσ.

Στις 31/12 καταχώρησα στη ζενίθ τις kwh και μου έβγαλε μήνυμα οτι η καταχώρηση ήταν επιτυχής. Πάω σήμερα να καταχωρήσω για τον Ιανουάριο και βλέπω οτι στην τελευταία ένδειξη δεν έχει κρατήσει την τελευταία καταχώρηση.

Τι γίνεται ρε παιδιά με τη ζενίθ, υπάρχει κάποια σκοπιμότητα που δεν εκδίδουν τους λογαριασμούς? Έχω αντλία θερμότητας και από το Νοέμβριο δεν έχει έρθει λογαριασμός και φοβάμαι οτι θα σκάσει κανα χιλιάρικο και δεν θα μπορώ να το πληρώσω.

473644939_3240743796068780_5801864088064704049_n (2).jpg

474859939_1321692872590269_1088904193467627103_n (2).jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε
Spoiler

Τι λέτε? 

Πρεπει να πιασεις τουλάχιστον τις 1000kwh τον μηνα για να πεις οτι θα δεις διαφορα... αυτη τη στιγμη σ αυτη την καταναλωση, η διαφορα ειναι 227 ( μπλε ) vs 223 ( κιτρινο ) αλλα κερδιζει ελαφρως το μπλε, καθως εχει μειον 9,90 το παγιο, αλλα και παλι η διαφορα ειναι στα 6 ευρω .... και δεν ηταν και καλος μηνα .... 

13 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Στις 31/12 καταχώρησα στη ζενίθ τις kwh και μου έβγαλε μήνυμα οτι η καταχώρηση ήταν επιτυχής. Πάω σήμερα να καταχωρήσω για τον Ιανουάριο και βλέπω οτι στην τελευταία ένδειξη δεν έχει κρατήσει την τελευταία καταχώρηση.

Τι γίνεται ρε παιδιά με τη ζενίθ, υπάρχει κάποια σκοπιμότητα που δεν εκδίδουν τους λογαριασμούς? Έχω αντλία θερμότητας και από το Νοέμβριο δεν έχει έρθει λογαριασμός και φοβάμαι οτι θα σκάσει κανα χιλιάρικο και δεν θα μπορώ να το πληρώσω.

473644939_3240743796068780_5801864088064704049_n (2).jpg

474859939_1321692872590269_1088904193467627103_n (2).jpg

Μιας και καταγραφεις τις καταναλωσεις σου, βαλε στο εξελακι για τους μηνες ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ τις καταναλωσεις π σημειωσες κ δες πανω κατω ποσο θα σ βγει ...τουλσχιστον να ξερεις τι ακριβως να περιμενεις... απ εκει κ επειτα κανεις τα κουμαντα σου... κ οποτε εκδοθει.

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Μιας και καταγραφεις τις καταναλωσεις σου, βαλε στο εξελακι για τους μηνες ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ τις καταναλωσεις π σημειωσες κ δες πανω κατω ποσο θα σ βγει ...τουλσχιστον να ξερεις τι ακριβως να περιμενεις... απ εκει κ επειτα κανεις τα κουμαντα σου... κ οποτε εκδοθει.

Το smart night -40% νομίζω δεν είναι στο excel.

Υπολογίζονται και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις με την αυξημένη τιμή πάνω από τις 1800kwh?

Επεξ/σία από ababa641
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Το smart night -40% νομίζω δεν είναι στο excel.

Υπολογίζονται και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις με την αυξημένη τιμή πάνω από τις 1800kwh?

Στο ανανεωμενο οχι, δεν ειναι. Με τη προυποθεση οτι εχεις κρατησει ακομη κανενα αντιγραφο απο το παλιο. Για την επαυξηση δε νομιζω να προβλεπει το εξελ. Αλλα γι αυτο ας ρωτησουμε τον @doomnx.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...