Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, adi32 είπε

δεν εχει ΑΦΜ 

Ο διαχειριστής υπογράφει τη σύμβαση δηλώνοντας το ΑΦΜ του. Αν πρόκειται για πολυκατοικία ζητάει να φαίνεται στο όνομα το "ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ". Το τιμολογιο είναι Γ22.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ερώτηση επειδή θα τρελαθώ.

Μετά τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό από ζενίθ, άρχισα να καταχωρώ εγώ τους μετρητές για τρεις συνεχόμενους μήνες οπότε και εκδόθηκαν τρεις εκκαθαριστικοί λογαριασμοί. Στον τρίτο που εκδόθηκε εχθές είδα ότι στις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας μου έχουν χρεώσει και τη μέγιστη βαθμίδα (0,085€/kWh) ενώ δεν έχω ξεπεράσει τις 1700kwh αθροιστικά στους τρεις τελευταίους λογαριασμούς. Το ίδιο είχε γίνει με τον ακριβώς προηγούμενο λογαριασμό χρεώνοντας με (0,05€/kWh) ενώ δεν είχα ξεπεράσει τις 1600kwh αθροιστικά.

Χάνω κάτι; Πότε μηδενίζεται η κατανάλωση των 120ημερών; Μήπως καλύτερα να αφήνω να έρχονται έναντι;

Παραθέτω και τους τρεις λογαριασμούς μετά τον εκκαθαριστικό της ζενιθ που εγινε με μετρηση ΔΕΔΔΗΕ

Spoiler

1.jpg.1756c95ae21fc8d5c83431bb4c0aeec5.jpg2.jpg.8d392878ea1c384b76949a9451b385c0.jpg3.jpg.93f24767839e10a5b1da8c43ad5f02f1.jpg

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, juanjk είπε

Ο διαχειριστής υπογράφει τη σύμβαση δηλώνοντας το ΑΦΜ του. Αν πρόκειται για πολυκατοικία ζητάει να φαίνεται στο όνομα το "ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ". Το τιμολογιο είναι Γ22.

Γ21

21 λεπτά πριν, lexotamilf είπε

Μετά τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό από ζενίθ, άρχισα να καταχωρώ εγώ τους μετρητές για τρεις συνεχόμενους μήνες οπότε και εκδόθηκαν τρεις εκκαθαριστικοί λογαριασμοί. Στον τρίτο που εκδόθηκε εχθές είδα ότι στις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας μου έχουν χρεώσει και τη μέγιστη βαθμίδα (0,085€/kWh) ενώ δεν έχω ξεπεράσει τις 1700kwh αθροιστικά στους τρεις τελευταίους λογαριασμούς. Το ίδιο είχε γίνει με τον ακριβώς προηγούμενο λογαριασμό χρεώνοντας με (0,05€/kWh) ενώ δεν είχα ξεπεράσει τις 1600kwh αθροιστικά.

Χάνω κάτι; Πότε μηδενίζεται η κατανάλωση των 120ημερών; Μήπως καλύτερα να αφήνω να έρχονται έναντι;

Παραθέτω και τους τρεις λογαριασμούς μετά τον εκκαθαριστικό της ζενιθ που εγινε με μετρηση ΔΕΔΔΗΕ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

1.jpg.1756c95ae21fc8d5c83431bb4c0aeec5.jpg2.jpg.8d392878ea1c384b76949a9451b385c0.jpg3.jpg.93f24767839e10a5b1da8c43ad5f02f1.jpg

Φορτωσες κιλοβατώρες σε άλλο μήνα?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Φορτωσες κιλοβατώρες σε άλλο μήνα?

Τί εννοείς; Ότι έβλεπα στο ρολόι έβαζα. Απλά τώρα παρατήρησα οτι στον τελευταίο εκκαθαριστικό με την μέτρηση δεδδηε και συνολική κατανάλωση 4μηνου 2300kwh είχαν χρεώσει όλες τις κιλοβατώρες με την πιο χαμηλή κλίμακα.

Άρα κάνουν ότι θέλουν δεν εξηγείται αλλιώς.

Επεξ/σία από lexotamilf
Δημοσ.
23 ώρες πριν, physnik είπε

Δεν έκανα τίποτα. Περίμενα να έρθει. 

Πάντως, για να μην έχουμε εκπλήξεις, τον πλήρωσα πριν φτάσει στη λήξη. 

Εμένα ήρθε εχθές 28/1, υπομονή θα έρθει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους μετά από 127 μέρες στη ζενίθ εκδόθηκε ο πρώτος εκκαθαριστικός λογαριασμός αφού είχα ανοίξει αίτημα στο myrae.Το θέμα είναι ότι είναι λογαριασμός περιλαμβάνει τις πρώτες 100 μέρες συνολικά δηλαδή Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου και 10 μέρες από τον Ιανουάριο.Η ερώτηση είναι: το 5 % της συνέπειας που πιστώνεται στον επόμενο εκκαθαριστικό αφορά το ποσό του τωρινού λογαριασμού ή του επόμενου που θα εκδοθεί;

Επεξ/σία από giorgosvet
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως σε ζενίθ δεν μου έβαλαν επιδότηση βγήκε εκκαθαριστικός Δεκεμβρίου γτ? 

Επεξ/σία από MorcyGr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μπλε τιμολόγιο τι επιλογές έχουμε ; Που πάμε; Η ζενίθ γενικά διαβάζω έχει θέματα αξιοπιστίας;

Επεξ/σία από reystar
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Επιτέλους μετά από 127 μέρες στη ζενίθ εκδόθηκε ο πρώτος εκκαθαριστικός λογαριασμός αφού είχα ανοίξει αίτημα στο myrae.Το θέμα είναι ότι είναι λογαριασμός περιλαμβάνει τις πρώτες 100 μέρες συνολικά δηλαδή Οκτωβρίου Νοεμβρίου Δεκεμβρίου και 10 μέρες από τον Ιανουάριο.Η ερώτηση είναι: το 5 % της συνέπειας που πιστώνεται στον επόμενο εκκαθαριστικό αφορά το ποσό του τωρινού λογαριασμού ή του επόμενου που θα εκδοθεί;

Δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω θα σου μπει η συνέπεια στον επόμενο λογαριασμό για αυτόν τον λογαριασμό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, reystar είπε

Για μπλε τιμολόγιο τι επιλογές έχουμε ; Που πάμε; Η ζενίθ γενικά διαβάζω έχει θέματα αξιοπιστίας;

Σε μερικους οπως κ σ μενα εχουν καθυστερησει στην εκδοση εκκαθαριστικων. Σε γνωστη μου πχ εκδιδεται κανονικα ο μηνιατικος που ειναι κ αυτη Ζενιθ. Γενικα σε θεματα αξιοπιστιας ολοι ειναι το ιδιο πανω κατω, ειτε εισαι ΔΕΗ, ειτε σε αλλον ιδιωτη παροχο. Παντου ισχυει το "τσεκαρω τον λογαριασμο πριν τον πληρωσω". Αν δεν βιαζεσαι να μπεις καπου, περιμενε 2 3 μερες μεχρι να ερθει η "νεα φουρνια" των μπλε... 

4 ώρες πριν, MorcyGr είπε

Εγώ πάντως σε ζενίθ δεν μου έβαλαν επιδότηση βγήκε εκκαθαριστικός Δεκεμβρίου γτ? 

Εχεις χρεωση kwh κατω των 15 λεπτων... οποτε, "no sex for miri"!

• Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Συνέπεια μετά τον πρώτο εκκαθαριστικό για το πόσο του επόμενου βεβαίως. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Γ21

Όντως, ήμουν σίγουρος ότι έγγραφα Γ21 :P 

12 ώρες πριν, lexotamilf είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Όταν λες ότι καταχωρούσες εσύ, σημαίνει ότι τις καταχωρούσες στο δεδδηε έτσι; Τότε είναι φυσιολογικές οι χρεώσεις, καθώς κάθε μήνας αποτελεί πλέον διαφορετική περίοδος εκκαθάρισης και οι κλίμακες ΥΚΩ για μήνα έχουν γίνει με αναγωγή στο μήνα: 0-400, 401-500, 501+.

Αν η κατανάλωσή σου έχει σκαμπανεβάσματα μέσα στους μήνες και οι επίσημες μετρήσεις δεδδηε είναι ανά 4μηνο, τότε άφησε να έρχονται έναντι ή καλύτερα απλώς δώσε μόνο στον πάροχο μετρήσεις.

8 ώρες πριν, reystar είπε

Είναι μια από τα ίδια θα έλεγα σε επίπεδα αξιοπιστίας ;)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, operPanayotis11 είπε

Αν έχω προϋπάρξει πελάτης ΕΛΠΕ, ισχύει το "XMAS PROMO - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 50€"΄;

Τα 50 ευρώ Σκλαβενίτη ισχύουν τουλάχιστον μέχρι αύριο. Αν έχεις προυπάρξει πελάτης μπορείς να πάρεις και το winback, δηλαδή συν 50 ευρώ σπαστά για 5 μήνες (10ευρώ/μήνα)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...