Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Καλημέρα, σήμερα παρατήρησα ότι από το νέο έτος σε 2 λογαριασμούς που έλαβα από διαφορετικό πάροχο έχουν αυξηθεί το ΔΤ ακινήτου από 1,31€ σε 2.01€.
Είμαι στο δήμο Περιστερίου, έχει διαπιστώσει κάποιο άλλο μέλος κάτι ανάλογο? που μπορούμε να μάθουμε τις χρεώσεις αυτές δεδδηε γνωρίζουν?
Ευχαριστώ.

Και κάτι άλλο η ενεργοποίηση της πάγιας εντολής σε elpedison τώρα που εκδόθηκε ο λογαριασμός, πληρώνω χωρίς την εγγύηση? πληρώνω όλο το ποσό και την αφαιρούν στον επόμενο?τί είναι καλύτερο νά κάνω?

Προφανώς ο Δήμος Περιστερίου προέβη σε αύξηση. Εκεί πρέπει να απευθυνθείς για ΔΤ. Αναφορικά με την πάγια, εγώ πληρώνω αφαιρώντας την εγγύηση. Ούτως η άλλως σε κάποιες ημέρες θα βγάλουν νέο που θα την αφαιρεί μετά την πληρωμή.

• Thanks 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με το 50€ του ΗΡΩΝ, μπορεί να μην το δώσουν μόνο αν είναι περίεργη η πωλήτρια και ψάξει αν το έχετε λάβει το τελευταίο εξάμηνο (είναι μια συγκεκριμένη που το κάνει 😅 λέει: «εγώ έχω βάλει ένα φίλτρο και μου δείχνει αμέσως αν έχει γίνει ξανά αίτηση το τελευταίο εξάμηνο και την απορρίπτω») Για 4 αιτήσεις που έκανα οι 3 προχώρησαν κανονικά και η μία μόνο κόλλησε που πήγε σε αυτήν. Το σύστημα τους κατανέμει τις αιτήσεις από το e-contract για αυτό μπορεί 2 παροχές στο ίδιο όνομα να πάνε σε διαφορετικό πωλητή όπως έγινε σε εμένα..

*Την ακύρωσα αφού δεν την προχωρούσε με το 50€ η πωλήτρια και έκανα καινούργια τώρα μέσω econtract στο solar 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kkatzos είπε

Θέλω να πάω ΗΡΩΝ αλλά δεν έχει εκδοθεί ακόμα ο λογαριασμός από την ΕΛΠΕdison.

Υπάρχει τρόπος με βεβαίωση εκπροσώπησης ή μπορεί ο ΗΡΩΝ να δεχτεί λογαριασμό από προηγούμενο πάροχο; Ή ακόμα και δικό τους λογαριαμό (ήμουν εκεί μέχρι πριν από 4 μήνες).

βεβαίωση εκπροσώπησης απο ΕΛΠΕ πως βγάζεις?
Μεσω τηλεφώνου?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, vklon είπε

Σχετικά με το 50€ του ΗΡΩΝ, μπορεί να μην το δώσουν μόνο αν είναι περίεργη η πωλήτρια και ψάξει αν το έχετε λάβει το τελευταίο εξάμηνο (είναι μια συγκεκριμένη που το κάνει 😅). Για 4 αιτήσεις που έκανα οι 3 προχώρησαν κανονικά και η μία μόνο κόλλησε που πήγε σε αυτήν. Το σύστημα τους κατανέμει τις αιτήσεις από το e-contract για αυτό μπορεί 2 παροχές στο ίδιο όνομα να πάνε σε διαφορετικό πωλητή όπως έγινε σε εμένα..

*Την ακύρωσα αφού δεν την προχωρούσε με το 50€ η πωλήτρια και έκανα καινούργια τώρα μέσω econtract στο solar 

Ενδιαφέρον...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Ενδιαφέρον...

Τώρα μόλις μου ήρθε το συμβόλαιο (μια ώρα μετά την αίτηση) με τον καινούργιο πωλητή και προχώρησε στο στάδιο σε επεξεργασία. 

Δημοσ.
2 hours ago, koriosg4 said:

Καλημέρα, σήμερα παρατήρησα ότι από το νέο έτος σε 2 λογαριασμούς που έλαβα από διαφορετικό πάροχο έχουν αυξηθεί το ΔΤ ακινήτου από 1,31€ σε 2.01€.
Είμαι στο δήμο Περιστερίου, έχει διαπιστώσει κάποιο άλλο μέλος κάτι ανάλογο? που μπορούμε να μάθουμε τις χρεώσεις αυτές δεδδηε γνωρίζουν?
Ευχαριστώ.

Και κάτι άλλο η ενεργοποίηση της πάγιας εντολής σε elpedison τώρα που εκδόθηκε ο λογαριασμός, πληρώνω χωρίς την εγγύηση? πληρώνω όλο το ποσό και την αφαιρούν στον επόμενο?τί είναι καλύτερο νά κάνω?

Σε πολλους δημους της χωρας απο περσι αυξηθηκαν σημαντικα τα Δημοτικα Τελη καθως αρκετοι δημαρχοι γκρινιαξαν στην Ενωση Δημων Κοινοτητων οτι δεν βγαινουν οικονομικα και τα ΔΤ ειναι χαμηλα και πρεπει να αναλαβουν το κοστος οι πολιτες.

Προ μηνων καπου στα ειδησιογραφικα ειχε κυκλοφορησει πινακας με τους Δημους που αυξηθηκαν τα τελη. Σε λιγους διαμαρτυρηθηκαν εντονα οι κατοικοι και το ανακαλεσαν/παγωσαν προσωρινα.

Παντως τωρα που τους πιεζουν εκ νεου για τα αυξημενα τελη ταφης απορριματων δεν νομιζω ευκολα να αποφευχθει περαιτερω μετακυλιση στους καταναλωτες. Οι περισσοτεροι δημοι της χωρας ειναι ελλειμματικοι και μπαινουν μεσα με τα μπουνια (προφανως και λογω κακοδιαχειρισης, δεν ειναι εκκλησιες ουτε Αγιοι, ουτε οργανωμενοι).

Δημοσ.

O μετρητης μου ταχει παιξει και μετραει ολες μερας/νυχτας σαν ημερας. Αυτο σημαινει πως ΥΚΩ ειναι στα υψη. Δηλωσα βλαβη αλλα εδω και μηνες δε τα κοιταζουν, καμια ιδεα;

Δημοσ.
6 hours ago, BOOKER_ said:

Σε αυτόν που συστήνει μπαίνουν 50 στην εφαρμογή και μπορείς να κάνεις εξαργύρωση όσα θες από αυτά. Στο νέο πελάτη μπαίνουν 10 σε κάθε λογαριασμό 

Σε πόσο καιρό από την ενεργοποίηση μπαίνουν τα 50 στην εφαρμογή αυτού που έκανε το refer;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, _^ThEo^_ είπε

Σε πόσο καιρό από την ενεργοποίηση μπαίνουν τα 50 στην εφαρμογή αυτού που έκανε το refer;

Νομίζω πως φαίνεται αφού γίνει η πρώτη μέτρηση από δεδδηε στον νέο πελάτη.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, adi32 είπε

Το κοινοχρηστο ρευμα πως αλλαζει παροχο ?

Οι παλιοκλεφτες της δεη με 183kw  80e ρευμα 

Σε ποιο ΑΦΜ είναι ο λογαριασμός?

Δημοσ.

Καλα θα παει κ αυτο... μετα τις αυξησεις που προτεινονται απο τον ΔΕΔΔΗΕ, θα παρει αυξηση και το δημοτικο σκελος των λογαριασμων....

Spoiler

Screenshot_20250129_175934_Chrome.jpg.b625ea97d9a6cd05da57dd3390965268.jpg

Spoiler

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...