Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, juanjk είπε

Για Γ1 οικιακό εννοούσα, για Γ21 έχει ψηλοτερη τιμή ναι, αλλά αγγίζει την τιμή της Protergia.

Αν δεις όλο σου το μήνυμα, μια πρόταση πιο πάνω έλεγες για Γ21. Τεσπα. Αυτή τι στιγμή φτηνότερο είναι αυτό και της προτεργια. Αλλά της προτεργια επειδή είναι 12μηνο θεωρώ είναι πιο συμφέρον. 

• Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ThanosVad είπε

Καλησπέρα, πελάτης Ζενιθ και γω και ακόμα δεν εχει εκδοθει λογαριασμός Δεκεμβριου! Πιέσατε εσείς για να εκδοθεί ο λογαριασμός; Εγω μια φορα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι δεν εχει αργήσει και τοσο και οτι δεν θα χάσω την έκπτωση συνέπειας.

Δεν έκανα τίποτα. Περίμενα να έρθει. 

Πάντως, για να μην έχουμε εκπλήξεις, τον πλήρωσα πριν φτάσει στη λήξη. 

Δημοσ.

Καλημέρα σας, να ρωτήσω κάτι αν γίνεται.

Σε επικοινωνία που είχα τηλεφωνικά με Protergia σχετικά με την ανταμοιβή όταν προτείνει κάποιος υφιστάμενος πελάτης νέα παροχή μου είπε ότι είναι 50€ για αυτόν που κάνει την πρόταση και 5*10€ στον προτεινόμενο.

Τα 50€ σε μένα μπαίνουν στον επόμενο λογαριασμό απευθείας;;

Ισχύουν στην πράξη τα παραπάνω;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ANTONIOS67 είπε

Καλημέρα σας, να ρωτήσω κάτι αν γίνεται.

Σε επικοινωνία που είχα τηλεφωνικά με Protergia σχετικά με την ανταμοιβή όταν προτείνει κάποιος υφιστάμενος πελάτης νέα παροχή μου είπε ότι είναι 50€ για αυτόν που κάνει την πρόταση και 5*10€ στον προτεινόμενο.

Τα 50€ σε μένα μπαίνουν στον επόμενο λογαριασμό απευθείας;;

Ισχύουν στην πράξη τα παραπάνω;;

Σε αυτόν που συστήνει μπαίνουν 50 στην εφαρμογή και μπορείς να κάνεις εξαργύρωση όσα θες από αυτά. Στο νέο πελάτη μπαίνουν 10 σε κάθε λογαριασμό 

• Thanks 1
Δημοσ.

Θέλω να πάω ΗΡΩΝ αλλά δεν έχει εκδοθεί ακόμα ο λογαριασμός από την ΕΛΠΕdison.

Υπάρχει τρόπος με βεβαίωση εκπροσώπησης ή μπορεί ο ΗΡΩΝ να δεχτεί λογαριασμό από προηγούμενο πάροχο; Ή ακόμα και δικό τους λογαριαμό (ήμουν εκεί μέχρι πριν από 4 μήνες).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Υπάρχει τρόπος με βεβαίωση εκπροσώπησης ή μπορεί ο ΗΡΩΝ να δεχτεί λογαριασμό από προηγούμενο πάροχο; Ή ακόμα και δικό τους λογαριαμό (ήμουν εκεί μέχρι πριν από 4 μήνες).

Εάν δεν πέσεις σε στόκο υπάλληλο δέχονται και λογαριασμό του προηγούμενου παρόχου.Συνηθώς προχωράει κανονικά το econtract.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Εμένα η προτεργια μου ζήτηση συμβόλαιο, μιας και εγώ έκανα αλλαγή παρόχου πριν βγει λογαριασμός.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Dominique13 είπε

Εμένα η προτεργια μου ζήτηση συμβόλαιο, μιας και εγώ έκανα αλλαγή παρόχου πριν βγει λογαριασμός.

Λογικό είναι 

Δημοσ.

Αναμενεται με τον νεο μηνα τιποτα νεωτερο σε σταθερα;

Δεν την συμπαθω την Protergia αλλα με 0,10 μαλλον προς τα εκει παω, ζητησα καλυτερη προσφορα σε αυτο το επιπεδο τιμης και απο την elin που ειμαι πελατης και περιμενω

Δημοσ.

20/01 πήγα στον Ηρων. Τώρα μου δίνει περιθώριο μέτρησης καταναλωσης 28-31/01.

Ο Δεδδηε κάνει μηνιαία καταμέτρηση καθε 10 του μήνα. 

Να δώσω εγω ενδείξεις μεχρι μεθαυριο; Γιατί δεν νομίζω να περιμένει μέχρι τις 10 του μήνα για επίσημη μέτρηση.

Δεν θέλω να βγάλει κάποιο λογαριασμό έναντι με άκυρες Kwh. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση λιγότερες υποθέτω θα βάλει γιατί έχουμε αυξημένη κατανάλωση λόγω θέρμανσης.

Δημοσ.
1 hour ago, kkatzos said:

Aνέβασε από το προηγούμενο πάροχο, δε πρόκειται να δώσουν σημασία. Ούτως η άλλως όταν καταχωρούν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ, ο 9ψήφιος παίζει ρόλο... και το 10-11ο ψηφίο ανεβαίνουν αυτόματα.

Δημοσ.

Καλημέρα, σήμερα παρατήρησα ότι από το νέο έτος σε 2 λογαριασμούς που έλαβα από διαφορετικό πάροχο έχουν αυξηθεί το ΔΤ ακινήτου από 1,31€ σε 2.01€.
Είμαι στο δήμο Περιστερίου, έχει διαπιστώσει κάποιο άλλο μέλος κάτι ανάλογο? που μπορούμε να μάθουμε τις χρεώσεις αυτές δεδδηε γνωρίζουν?
Ευχαριστώ.

Και κάτι άλλο η ενεργοποίηση της πάγιας εντολής σε elpedison τώρα που εκδόθηκε ο λογαριασμός, πληρώνω χωρίς την εγγύηση? πληρώνω όλο το ποσό και την αφαιρούν στον επόμενο?τί είναι καλύτερο νά κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, koriosg4 said:

Καλημέρα, σήμερα παρατήρησα ότι από το νέο έτος σε 2 λογαριασμούς που έλαβα από διαφορετικό πάροχο έχουν αυξηθεί το ΔΤ ακινήτου από 1,31€ σε 2.01€.
Είμαι στο δήμο Περιστερίου, έχει διαπιστώσει κάποιο άλλο μέλος κάτι ανάλογο? που μπορούμε να μάθουμε τις χρεώσεις αυτές δεδδηε γνωρίζουν?
Ευχαριστώ.

Και κάτι άλλο η ενεργοποίηση της πάγιας εντολής σε elpedison τώρα που εκδόθηκε ο λογαριασμός, πληρώνω χωρίς την εγγύηση? πληρώνω όλο το ποσό και την αφαιρούν στον επόμενο?τί είναι καλύτερο νά κάνω?

1.37 ΄ήταν σε 2 λογαριασμούς Ελπε που είδα και τώρα όντως πήγε στα 2.01

Εγω πληρώνω όλο το ποσό και σε μια εβδομάδα περίπου βγαίνει πιστωτικός λογαριασμός. Το ποσό της εγγυησης αφαιρείται μετα στον δευτερο λογαριασμό.

Επεξ/σία από madboy
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Ευχαριστώ.

Στο δήμο θα απευθυνθείς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...