Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι υπαναχώρηση να κάνεις?

Ζητά το από την ΖΕΝΙΘ 

Έχει αναμονή στο τηλέφωνο και βρήκα το έντυπο κι είπα να το κάνω έτσι 

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα η προτέργια ό,τι να ναι. Άλλο εξυπηρέτηση, άλλο ενόχληση. Από χθες με έχουν πάρει 6 τηλέφωνα για τον ίδιο λόγο (για κάποια επιπλέον δικαιολογητικά για αλλαγή παρόχου). Κι ενώ τα έστειλα, εξακολουθούν να με καλούν και να μου λένε τα ίδια! Δεν υπάρχει κάποια εσωτερική επικοινωνία να δουν τι μου είπε ο προηγούμενος; Εντωμεταξύ μου ζήτησαν μέχρι και βεβαίωση γεμη (επαγγελματικό ρευμα), κάτι που δεν μου έχει ζητήσει ποτέ κανένας πάροχος.

3 ώρες πριν, mechpanos είπε

ELPEDISON Bright for business 12M Σταθερή χρέωση προμήθειας 0,1499 Πάγιο 0.

Αυτό είναι το μόνο εμπορικά διαθέσιμο σταθερό προς ώρας. Από 1η του μήνα βλέπουμε, το θέμα είναι ότι εγώ θα κάνω 1000kwh το Φλεβάρη, δεν μπορώ να αφήσω μια εβδομάδα να κυλίσει με ελεύθερη προς τα πάνω, τιμή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

3 ώρες πριν, juanjk είπε

Σε Γ21 το 12μηνο ειναι στα 0,1499 με μηδενικό πάγιο, υπήρχε μπλε 6μηνών στα 0,115 αλλά αποσύρθηκε πριν λίγες ημέρες. Θα κάνει σίγουρα κίνηση μέχρι αρχές Φλεβάρη για αντικατάσταση του win more 2 πιστςύω

1η κίνηση για σταθερό κίτρινο 6 μηνών από volton

Νέο volton yellow flat

0,099 με συνέπεια, 9,90 πάγιο με συνέπεια κίτρινο σταθερό 6 μηνών

3 ώρες πριν, mechpanos είπε

Γ21 σε Elpedison Win More 2 Business τελειώνει το σταθερό 31/1 πήρα τηλ. δεν ξέρουν τίποτα για παρακάτω, έχουν ακριβό μπλε. Με βλέπω να την κάνω για NRG σταθερό μέχρι 31/3 και μετά βλέπουμε. Καλά ήταν, θα ξαναρχίσω πάλι τον τουρισμό!

Κι εγώ στο win more είμαι και έκανα για προτέργια. 0,119 για 12 μήνες με 9,90 πάγιο με συνέπεια. Είναι το πιο φτηνό μέχρι στιγμής και θεωρώ καλή την τιμή για κλείδωμα. Υπόψην αν μείνεις ελπε χωρίς να πας σε σταθερό, περνάς σε χρέωση κίτρινου από 1-2 που η υπάλληλος ειπε περί τα 0,18.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Στον ΗΡΩΝ αν δε πληρωσω τον εναντι και περιμενω τον εκκαθαριστικο θα χασω την εκπτωση συνεπειας;

Προφανώς, αν λήξει ο λογαριασμός χάνεται η έκπτωση συνέπειας 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Στον ΗΡΩΝ αν δε πληρωσω τον εναντι και περιμενω τον εκκαθαριστικο θα χασω την εκπτωση συνεπειας;

Αυτό ΔΕΝ είναι το νόημα της συνέπειας?

Δημοσ.

Επισης το 5ε παγιο του Yellow one δε το κανουν δωρο με καποιο τροπο ε; 😛

Just now, GREGORYMO said:

Αυτό ΔΕΝ είναι το νόημα της συνέπειας?

Καλα χαλαρωσε εσυ, αμα ο εναντι δλδ ειναι ο,τι ναναι προς τα πανω ποιο ακριβως ειναι το νοημα της συνεπειας; Τεσπα παμε παρακατω.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Σόρυ αν έχει απαντηθεί αλλά είμαι στις υπογραφές για επαγγελματικό με protergia και ήθελα να ρωτήσω αν η έκπτωση συνέπειας που αναφέρουν (και άλλοι πάροχοι) αν ισχύει στον 1ο λογαριασμό ή θα πληρώσω τον 1ο χωρίς έκπτωση?

Δυστυχώς δεν το ρώτησα και είπα να μου πείτε και σεις την εμπειρία σας (μη με παραμυθιάσουν... )

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Επισης το 5ε παγιο του Yellow one δε το κανουν δωρο με καποιο τροπο ε; 😛

Καλα χαλαρωσε εσυ, αμα ο εναντι δλδ ειναι ο,τι ναναι προς τα πανω ποιο ακριβως ειναι το νοημα της συνεπειας; Τεσπα παμε παρακατω.

Δίνεις ένδειξη και το γλιτώνεις αυτό 

Δημοσ.
1 hour ago, sveltos said:

Καλησπέρα παιδιά.

Σόρυ αν έχει απαντηθεί αλλά είμαι στις υπογραφές για επαγγελματικό με protergia και ήθελα να ρωτήσω αν η έκπτωση συνέπειας που αναφέρουν (και άλλοι πάροχοι) αν ισχύει στον 1ο λογαριασμό ή θα πληρώσω τον 1ο χωρίς έκπτωση?

Δυστυχώς δεν το ρώτησα και είπα να μου πείτε και σεις την εμπειρία σας (μη με παραμυθιάσουν... )

Ευχαριστώ πολύ!

Protergia και Volton χρεώνουν τελική τιμή απ'το 1ο λογαριασμό. Αν δε πληρώσεις εμπρόθεσμα, τότε χρεώνουν στον επόμενο λογαριασμό τη συνέπεια που σου είχανε δώσει προκαταβολικά.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, alekout είπε

Καλησπέρα . Θέλω να πάω μια δεύτερη παροχή μου στην Protergia για τουρισμό ( για το 50άρι ) . Ποιό πρόγραμμα προτείνετε ;  Έχει κατανάλωση 150-200 kWh .

https://www.mononews.gr/business/energy/protergia-statheres-times-revmatos-gia-ogdoo-synechomeno-mina-neo-ble-se-exairetika-antagonistiki-timi

Σύμφωνα με την ανακοίνωση παραμένει στην ίδια τιμή το swift on time και για Φεβρουάριο ως πρώτη επιλογή για τουρισμό λοιπόν.(ώστε να πάρεις το 50αρικο της σύστασης)

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, alekout είπε

Καλησπέρα . Θέλω να πάω μια δεύτερη παροχή μου στην Protergia για τουρισμό ( για το 50άρι ) . Ποιό πρόγραμμα προτείνετε ;  Έχει κατανάλωση 150-200 kWh .

Swift ontime θα είναι 0.09093 με συνέπεια και τον Φεβρουάριο. Για εξοχικό το value lite που έχει μηδενικό πάγιο.

4 ώρες πριν, geofak είπε

Γνωρίζει κάποιος το έντυπο υπαναχώρησης προς ζενίθ σε ποιο mail πρέπει να σταλεί;

[email protected]

2 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Θα την χάσεις ναι 

2 ώρες πριν, sveltos είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Ευχαριστώ πολύ!

Ισχύει κανονικά με μια παρατήρηση, βάζουν τη συνέπεια μόνο σε εκκαθαριστικούς ή εκκαθαριστικούς με ένδειξη πελάτη (με επιφύλαξη το λέω). Σε περίπτωση δηλαδη που καταμετρούν κάθε 4μηνο να δίνεις ένδειξη για να βλέπεις και την έκπτωση συνεπειας στο λογαριασμό.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Ισχύει κανονικά με μια παρατήρηση, βάζουν τη συνέπεια μόνο σε εκκαθαριστικούς ή εκκαθαριστικούς με ένδειξη πελάτη (με επιφύλαξη το λέω). Σε περίπτωση δηλαδη που καταμετρούν κάθε 4μηνο να δίνεις ένδειξη για να βλέπεις και την έκπτωση συνεπειας στο λογαριασμό.

Για το δικό μου ρολόι που είναι ηλεκτρονικό και στέλνει αυτόματα ενδείξεις να υποθέσω θα ισχύουν αυτόματα οι εκπτώσεις;

7 ώρες πριν, juanjk είπε

1η κίνηση για σταθερό κίτρινο 6 μηνών από volton

Νέο volton yellow flat

0,099 με συνέπεια, 9,90 πάγιο με συνέπεια κίτρινο σταθερό 6 μηνών

Στο σαητ το δίνει με τιμή 0,1188. Μήπως είναι άλλο πρόγραμμα αυτό που λες;

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, 1comment είπε

Για το δικό μου ρολόι που είναι ηλεκτρονικό και στέλνει αυτόματα ενδείξεις να υποθέσω θα ισχύουν αυτόματα οι εκπτώσεις;

Στο σαητ το δίνει με τιμή 0,1188. Μήπως είναι άλλο πρόγραμμα αυτό που λες;

Για Γ1 οικιακό εννοούσα, για Γ21 έχει ψηλοτερη τιμή ναι, αλλά αγγίζει την τιμή της Protergia.

Επεξ/σία από juanjk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...