Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.3

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, conne είπε

Δεν είναι δυνατόν να μην ισχύει η προσφορά...

απλο στο λεει στο τηλεφωνο και στο συμβολαιο δεν υπαρχει, απόδειξε οτι στο ειπε,απλα το καταλαβα οταν ηρθε ο λογαριασμος και το εψαξα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mando είπε

σε σταθερα αυτην την στιγμη αξιζουν της zenith που ειναι για 1 χρονο δεσμευση το power home direct plus (με 6 μηνες παγια δωρο )

Δηλαδη αν καποιος παει σημερα σε αυτο το προγραμμα και εχει καταναλωση ολους τους μηνες 400KWh τον μηνα (Θεωρητικα), θα πληρωνει για ρευμα 400*0,95=38€  τον μηνα τους 6 πρωτους μηνες, και (400*0,095)+9,90= 47,90€ τους υπόλοιπους εξι; Ειναι σωστη η σκεψη μου ή μου ξεφευγει κατι ;

Επεξ/σία από alfeios

(και μετά λένε ότι δεν ακούν τις συνομιλίες μας με το μικρόφωνο του κινητού :-) )

Σήμερα εμφανίστηκαν στο Go4More app οι πόντοι από την τελευταία πληρωμή που έκανα στην Elpedison στις 31/8, την οποία είχα κάνει με πιστωτική της Εθνικής στο website της Elpedison.

Εκκρεμούν οι πόντοι από μια πληρωμή στις 17/7 με την ίδια πιστωτική στο website της Elpedison και άλλοι από πληρωμή με πάγια εντολή με την ίδια πιστωτική στις 20/8.

Δε μου αρέσει που ξεκίνησε ανάποδα η απόδοση των πόντων, αλλά είναι μια αρχή και ελπίζω να πιστωθούν και για τις προηγούμενες πληρωμές.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, The_Ace_of_Spades είπε

ειπαμε την εφαγα τωρα,απο τα λαθη μας μαθαινουμε

πάντως όταν μιλάτε με τον εκπρόσωπο η κλήση καταγράφεται, και μπορεί υποτίθεται να το χρησιμοποιήσει και ο πελάτης. μπορείς να ζητήσεις στη Myrae να χρησιμοποιηθεί το ηχογράφημα της κλήσης σου ως αποδεικτικό, αλλιώς να σου βγάλουν απευθείας διορθωτικό

Επεξ/σία από Cmg__

9 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

πάντως όταν μιλάτε με τον εκπρόσωπο η κλήση καταγράφεται, και μπορεί υποτίθεται να το χρησιμοποιήσει και ο πελάτης. μπορείς να ζητήσεις στη Myrae να χρησιμοποιηθεί το ηχογράφημα της κλήσης σου ως αποδεικτικό, αλλιώς να σου βγάλουν απευθείας διορθωτικό

θα το δω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, alfeios said:

Δηλαδη αν καποιος παει σημερα σε αυτο το προγραμμα και εχει καταναλωση ολους τους μηνες 400KWh τον μηνα (Θεωρητικα), θα πληρωνει για ρευμα 400*0,95=38€  τον μηνα τους 6 πρωτους μηνες, και (400*0,095)+9,90= 47,90€ τους υπόλοιπους εξι; Ειναι σωστη η σκεψη μου ή μου ξεφευγει κατι ;

Να υποθέσω ότι δεν εννοείς ότι αυτή θα είναι η τελική τιμή λογαριασμού που θα λαμβάνεις. 

Γιατί πρέπει να προσθέσεις δημοτικά τέλη, ΕΡΤ και Υκω. Υπολόγισε 90 ευρώ περίπου.

Επεξ/σία από madboy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alfeios είπε

Βάλε μέσα ρυθμιζόμενες χρεώσεις συν Δήμο/ΕΡΤ και είσαι complet ... αυτο που αναφερεις ειναι απλα το ανταγωνιστικο σκελος του λογαριασμου σου, δλδ το καθαρο ρευμα του παροχου με/χωρις παγιο. Επισης μη ξεχνας οτι το 0.095/kwh ειναι με συνεπεια, αλλιως ειναι 0.123/kwh ( και εξ ορισμου ο 1ος σου λογαριασμος θα χρεωθει με βαση αυτη τη τιμη ). Ενδεικτικα για 400kwh βγαινει το προγραμμα στα 86 ευρω και το 1ο 6μηνο στα 76 ευρω συνολο απαξ και εισαι συνεπης. 

Επεξ/σία από mdkamael

1 ώρα πριν, madboy είπε

Να υποθέσω ότι δεν εννοείς ότι αυτή θα είναι η τελική τιμή λογαριασμού που θα λαμβάνεις. 

Γιατί πρέπει να προσθέσεις δημοτικά τέλη, ΕΡΤ και Υκω. Υπολόγισε 90 ευρώ περίπου.

Οχι. Αυτο το ξερω. Αλλωστε εγραψα για το ρευμα

Η χρέωση καταναλωσης ρευματος θα ειναι αυτη ομως ;

13 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Βάλε μέσα ρυθμιζόμενες χρεώσεις συν Δήμο/ΕΡΤ και είσαι complet ... αυτο που αναφερεις ειναι απλα το ανταγωνιστικο σκελος του λογαριασμου σου, δλδ το καθαρο ρευμα του παροχου με/χωρις παγιο. Επισης μη ξεχνας οτι το 0.095/kwh ειναι με συνεπεια, αλλιως ειναι 0.123/kwh ( και εξ ορισμου ο 1ος σου λογαριασμος θα χρεωθει με βαση αυτη τη τιμη ). Ενδεικτικα για 400kwh βγαινει το προγραμμα στα 86 ευρω και το 1ο 6μηνο στα 76 ευρω συνολο απαξ και εισαι συνεπης. 

Μονο για το καθαρό ρευμα ηταν η ερωτηση

Θα ειναι αυτη η χρεωση που γραφω ;

4 hours ago, elessar2020 said:

Καλημέρα! Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν (τώρα είμαι στον Ήρωνα..) Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για κίτρινο από την Elpedison? To Flex που είναι στα 11,4cEUR/kWh μέχρι τέλους του 2024 ή το Win More Που είναι στα 8,95 αλλά μόνο μέχρι και τον Σεπτέμβριο?

Επίσης γνωρίζετε εάν η προσφορά για Edenred ισχύει κανονικά και για πρώην πελάτες της Elpedison?

Ημουν πρωην πελάτης Elpedison και εγω. Δεν υπάρχει θεμα επ'αυτου, τουλαχιστον για την ωρα δεν μου ειπαν κατι. Οποτε πας αφοβα.

• Thanks 1

4 ώρες πριν, Mando είπε

σε σταθερα αυτην την στιγμη αξιζουν της zenith που ειναι για 1 χρονο δεσμευση το power home direct plus (με 6 μηνες παγια δωρο ) 

Υπάρχουν κλίμακες κατανάλωσης στο σταθερό της zenith ή είναι φιξ το 0.095 ανεξαρτήτως κατανάλωσης? καίω 3 air-condition το χειμώνα κυρίως για θέρμανση και ένα θερμοπομπό. 

5 ώρες πριν, S90 είπε

Αν μπορεσεις να επωφεληθεις απο 50ευρη καρτα απο ELPEDISON....

50για αέριο βλέπω από elpe στη σελίδα τους. 

Για ζενίθ δεν κατάλαβα τι είναι αυτό το 40%Ειδική Προσφορά: 40% έκπτωση στην τελική τιμή προμήθειας*

Αν κάνεις το κίτρινο παίρνεις 40 %κάθε μήνα στη τιμή του ρεύματος? 

Και αφού υπάρχει στο σαιτ γιατί κάποια μέλη αναφέρουν ότι δεν πήραν την έκπτωση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...