Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

πως πηρες δωρο τα παγια; 

Αν πας elpedison και φύγεις μετά θα σε καλέσουν από το τμήμα διακράτησης πελατών που δίνουν το συγκεκριμένο promo. Αντίστοιχα στον ΗΡΩΝ δίνουν 100€ τμηματικά (10x10) 

2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Θα κάνω αίτηση Δευτέρα πρωί. Που πάω;

Στην ουσία με τον τουρισμό που είπα να κάνω, χαμένος βγήκα τώρα.

Πρέπει να ελέγχουμε πάντα πότε λήγει η κλειδωμένη τιμή στα κίτρινα γιατί μετά μπορεί να καταλήγεις να πληρώνεις τα διπλάσια… Δεν φταίει ο τουρισμός. 

• Like 3
  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 minutes ago, vklon said:

Πρέπει να ελέγχουμε πάντα πότε λήγει η κλειδωμένη τιμή στα κίτρινα γιατί μετά μπορεί να καταλήγεις να πληρώνεις τα διπλάσια… Δεν φταίει ο τουρισμός. 

Οπότε τώρα περιμενω μια εβδομάδα να βγουν τα καινούρια προγράμματα ή κάνω αίτηση από Δευτέρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Witcher1st είπε

image.png.d0b25bf98839400b19af8ffbcc401610.png

434 Kwh για 30 ημερες στο προγραμμα Yellow Protect N_ Sept'24.

Ειναι καλα ή να κανω αιτηση για αλλου; Οι κιλοβατωρες απο 300 πηγαν 434;; Ειναι εναντι βεβαια.. Αλλα ξεκινησα να χρησιμοποιω αφυφραντηρα. Βεβαια δε νομιζω οι 100+ κιλοβατωρες να ειναι απο τον αφυγραντηρα. Υπαρχει τετοια περιπτωση;

Άφυγραντηρας ζεολιθου καιει πχ 600wh... οποτε 5 ωρες κ μονο καθημερινης χρησης ανετα φτανει τις 100kwh τον μηνα... με συμπιεστη καιει εκει τα μισα με 200wh. Αλλα οπως βλεπεις το να ρωτας οπουδηποτε αν οι καταναλωσεις σου ειναι νορμαλ ειναι λιγο look into the magic ball... το καλυτερο π εχεις να κανεις ειναι να προμηθευτεις μετρητες ενεργειας, ειτε σα ρελε ραγας, ειτε σαν εξαρτημα πριζας και να βγαλεις εξατομικευμενα συμπερασμα για την καταναλωση ΣΟΥ με βαση τη χρηση σου εντος ημερας, εβδομαδας, μηνα και με βαση τις ιδιες τις συσκευες που χρησιμοποιεις. Ποτε δεν ρωταμε δευτερους και τριτους αν η καταναλωση μας ειναι νορμαλ. Ο καθ ενας μας εχει διαφορετικη ενεργειακη καταναλωση/απαιτηση οποτε το δικο μου φυσιολογικο ειναι εξτριμ για σενα και παει λεγοντας.

Επισης... χρεωθηκες με 0.17/kwh ... ουτε στη ΔΕΗ τοσο... αλλαζεις ΧΤΕΣ.

57 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Οπότε τώρα περιμενω μια εβδομάδα να βγουν τα καινούρια προγράμματα ή κάνω αίτηση από Δευτέρα;

Ειτε περιμενεις, ειτε κλειδωνεσαι σε ενα ωραιο προγραμμα οπως πχ της ζενιθ το 12μηνο μπλε οπου με συνεπεια εχεις 0.095/kwh κ 6μηνο παγιο των 9.90 δωρο. 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
4 hours ago, Witcher1st said:

Θα κάνω αίτηση Δευτέρα πρωί. Που πάω;

Στην ουσία με τον τουρισμό που είπα να κάνω, χαμένος βγήκα τώρα.

ΗΡΩΝ Yellow One για καμιά 15ριά μέρες, ίσα ίσα για να φας το 50άρικο απ'το econtract https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-one-home/ 

Kαι μετά πας όπου βρεις φτηνότερα. Κοίτα μη ξεμείνεις στον ΗΡΩΝ όμως...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Αν θέλεις ΗΡΩΝ πάνε τώρα για το 50€ αλλιώς περίμενε για την elpedison από τις 1/2 με κανένα δώρο αν δώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ekrepali said:

ΗΡΩΝ Yellow One για καμιά 15ριά μέρες, ίσα ίσα για να φας το 50άρικο απ'το econtract https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-one-home/ 

Όταν λες το πενηνταρικο από το e contract, τι εννοείς;

Καμία 10αρια μέρες θα κάνει να γίνει η αλλαγή στον παροχο αν κάνω αίτηση την Δευτέρα. Δε γίνονται αλλαγές μέσα σε 1,2 ημέρες.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
38 minutes ago, Witcher1st said:

Όταν λες το πενηνταρικο από το e contract, τι εννοείς;

Καμία 10αρια μέρες θα κάνει να γίνει η αλλαγή στον παροχο αν κάνω αίτηση την Δευτέρα. Δε γίνονται αλλαγές μέσα σε 1,2 ημέρες.

Άμα κάνεις την αίτηση online, παίρνεις 50αρικο https://my.heron.gr/e-contract/whats-new

Οι αλλαγές στον Ήρων γινονται πολύ γρήγορα. 

Δημοσ.
2 hours ago, ekrepali said:

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι ακριβό εφόσον σου δίνει και 50 ευρώ δώρο. Ακόμα και να μην πάρεις την έκπτωση συνέπειας η διαφορά με κάποιο πρόγραμμα στα 0.09, θα πρέπει να ξεπεράσεις τις 2000 kWh για να πεις ότι είναι ασύμφορο, εφόσον είναι και τα 50 ευρώ δώρο. 

Και το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι κλειδωμένο μέχρι το Μάρτιο.

Προσωπικά αν δεν βγει κάποιο πρόγραμμα με δώρα, τότε δεν βρίσκω το λόγο για αλλαγή παρόχου μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Δεν με νοιάζει δηλαδή αν τα 50 ευρώ χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν την διαφορά σε σχέση με κάποιο φθηνότερο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς αλλαγή πρόσφατα μέσω allazorevma; Αν ναι, έχει πάρει το 20ρικο που υπόσχονται; Γιατί σε εμένα κάνουν τον κινέζο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, naive είπε

Έχει κάνει κανείς αλλαγή πρόσφατα μέσω allazorevma; Αν ναι, έχει πάρει το 20ρικο που υπόσχονται; Γιατί σε εμένα κάνουν τον κινέζο.

Άποψη μου ?! αν θες να γλιτώσεις 20ευρω παίξτε έξυπνα τουριστικά μέσω των ίδιων παροχων κ όχι μέσω third parties. Οπως ανεφερε και πιο πανω ο εκρεπαλη ο Ηρων ειναι ενας καλος προορισμος για κατι τετοιο με 50ευρω δωρο .... το allazorevma εχει 54 κριτικες στο trustpilot ... 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Άποψη μου ?! αν θες να γλιτώσεις 20ευρω παίξτε έξυπνα τουριστικά μέσω των ίδιων παροχων κ όχι μέσω third parties. Οπως ανεφερε και πιο πανω ο εκρεπαλη ο Ηρων ειναι ενας καλος προορισμος για κατι τετοιο με 50ευρω δωρο .... το allazorevma εχει 54 κριτικες στο trustpilot ... 

Συνήθως έτσι κάνω, αλλά στην προκειμένη περίπτωση πήγα στην protergia λόγω χαμηλότερης τιμής αλλά χωρίς δώρο και είπα να δοκιμάσω να πάρω το 20ρικό. Θα δείξει.

• Like 1
Δημοσ.

Θυμίστε μου τι ισχύει με το 50αρικο από το econtract... Έχω μια παροχή αερίου στον ΗΡΩΝ από τον Οκτώβρη για την οποία πήρα το 50αρικο, αν βάλω μια παροχή ρεύματος το ξαναδικαιούμαι ή πρέπει να περάσει 6μηνο;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, makis89 είπε

Θυμίστε μου τι ισχύει με το 50αρικο από το econtract... Έχω μια παροχή αερίου στον ΗΡΩΝ από τον Οκτώβρη για την οποία πήρα το 50αρικο, αν βάλω μια παροχή ρεύματος το ξαναδικαιούμαι ή πρέπει να περάσει 6μηνο;

Είναι άλλη παροχή, οποτε το δικαιουσαι

• Like 1
Δημοσ.

Η ζενίθ που αργούσε, αποφάσισε και έστειλε τελικά λογαριασμό για τον Δεκέμβριο, με έκδοση 23/1 και λήξη πληρωμής στις 12/2. 

Τον Δεκέμβριο είχε εκδοθεί λογαριασμός για Νοέμβριο 4/12 και λήξη 24/12.

Επειδη έχω αρχίσει να γίνομαι καχύποπτος, μήπως να τον πληρώσουμε πριν τη λήξη και μάλιστα πριν το τέλος του μήνα, μην βγάλουν κανένα λογαριασμό στις 5/2 για Ιανουάριο και δεν βάλουν τη συνέπεια με τη δικαιολογία ότι δεν θα έχει προλάβει να πληρωθεί ο τωρινός και αντε βγάλε άκρη μετά....; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/1/2025 στις 3:12 ΜΜ, takoulou είπε

Καλησπερα... Ειναι νεα συνδεση;;

Τελικά έβγαλα άκρη με τον Δεδδηε. Πρέπει και να σκάψει κάπου και υδραυλικός μου για να δούμε από που μπαίνουν νερά αλλά ακόμα δεν με συνδέουν με το ρεύμα. Μια υπάλληλος του Δεδδηε μου είπε οτι εδώ και 15 μέρες έπρεπε να συνδεθώ και μπορώ να ακολουθήσω κάθε νόμιμη διαδικασία οπότε θα ξεκινήσουμε πρώτα με τη δικηγόρο μου και μετά βλέπουμε πως θα κινηθούμε αφού το σπίτι έπρεπε να φτιαχτεί και αδυνατεί να γίνει αφού δεν παίρνει ρεύμα. Οπότε μάλλον νομικά θα πάμε. Με ενημέρωσαν οτι ο δεδδηε έστειλε άπειρα αιτήματα να πάνε αλλά ο εργολάβος δεν πάει.

Επεξ/σία από tilaverboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...