Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε

Εγώ πήγα στο 12Μ της elpedison στα 0. 1049 και πάγιο 7.9 αλλά τα πάγια των 5 μηνών θα είναι δώρο.

Ειναι σαν το παλιό της ΔΕΗ που είχα με τιμη 0.105...

Και 50€ Σκλαβενίτη θα πρέπει να σου έδωσαν. 

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Protergia ποιες ημέρες πρέπει να βάζουμε την ένδειξη κατανάλωσης κάθε μήνα στην εφαρμογή; Πχ ΕΛΙΝ θυμάμαι έλεγε 25-28 κάθε μήνα. Ναι μεν σε μας θεωρητικά έρχεται κάθε μήνα ο ΔΕΔΗΕ για μετρήσεις αλλά πολλές φορές δεν έρχονται τελικά και δεν θέλω ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, colombiano747 είπε

Protergia ποιες ημέρες πρέπει να βάζουμε την ένδειξη κατανάλωσης κάθε μήνα στην εφαρμογή; Πχ ΕΛΙΝ θυμάμαι έλεγε 25-28 κάθε μήνα. Ναι μεν σε μας θεωρητικά έρχεται κάθε μήνα ο ΔΕΔΗΕ για μετρήσεις αλλά πολλές φορές δεν έρχονται τελικά και δεν θέλω ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμούς.

Στην εφαρμογή λέει επόμενη καταμέτρηση ποτέ είναι, οπότε εκεί κοντά καλά είναι να βάζεις την μέτρηση που έχεις. Εγώ που είμαι σε ΚΟΤ πάντως δεν με αφήνει να βάλω μέτρηση...

Επεξ/σία από BOOKER_
  • Like 1
Δημοσ.

ερώτηση λιγάκι .Είμαι elin στο home easy,το οποίο όμως το έχει καταργήσει σε αυτήν την περίπτωση τί γίνετε; θα με βάλουν αυτοί σε κάποιο δικό τους ή πρέπει να κάνω κάτι εγω πχ να πάω σε κάποια απο τα καινουργια.Μαλλων θα παω 2 χρονια σταθερο που εχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/1/2025 στις 8:23 ΜΜ, ekrepali είπε

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf 142.63 kB · 10 downloads

Πάρε τηλέφωνο στη γραμματεία του τοπικού καταστήματος... ζήτα τον αρμόδιο υπάλληλο. 

Γιατί όταν καλείς στο τμήμα εξυπηρέτησης στα κεντρικά, είναι όντως λες και μιλάς με Κάιρο.

Η ζενίθ ειναι οκ. Ο δεδδηε μου λέει εδώ και 20 μέρες αύριο θα σας συνδέσουμε αύριο θα σας συνδέσουμε, αύριο θα το επισπεύσουμε, κόντρα sms από το δεδδηε και ξανά από τον δεδδηε, τους ρωτάω λείπει κάτι, μου απαντάνε όχι και πρόσβαση έχουμε αλλά ο εργολάβος δεν πάει να σας συνδέσει. Τι μπορώ να κάνω; Έτσι μου έρχεται να το πουλήσω και να δω σε άλλη περιοχή. Το άλλο σπίτι ακριβώς κάτω από εμένα που έχουμε μαζί τα ρολόγια πήρε παροχή. Εμένα όχι.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Η ζενίθ ειναι οκ. Ο δεδδηε μου λέει εδώ και 20 μέρες αύριο θα σας συνδέσουμε αύριο θα σας συνδέσουμε, αύριο θα το επισπεύσουμε, κόντρα sms από το δεδδηε και ξανά από τον δεδδηε, τους ρωτάω λείπει κάτι, μου απαντάνε όχι και πρόσβαση έχουμε αλλά ο εργολάβος δεν πάει να σας συνδέσει. Τι μπορώ να κάνω;

Από περιέργεια και μόνο το σπίτι είναι σε κάποια  ιδιαίτερη τοποθεσία εννοώ σε κάποιο βουνό απομακρυσμένο ορεινό χωριό,κάτι ιδιαίτερο,για να μην πηγαίνει ο εργολάβος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, ekrepali said:

To Yellow Protect N_ Sept'24 έχει προστασία τιμής 0.093 μέχρι και 30 Νοεμβρίου. Από Δεκέμβριο αν δεν έφυγες, θα σε σφάξουν.

Θα κάνω αίτηση Δευτέρα πρωί. Που πάω;

Στην ουσία με τον τουρισμό που είπα να κάνω, χαμένος βγήκα τώρα.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Από περιέργεια και μόνο το σπίτι είναι σε κάποια  ιδιαίτερη τοποθεσία εννοώ σε κάποιο βουνό απομακρυσμένο ορεινό χωριό,κάτι ιδιαίτερο,για να μην πηγαίνει ο εργολάβος;

Εξοχή δίπλα από το νοσοκομείο Παπανικολάου. 8κμ από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρω τι να πω και έχει αρκετά σπίτια καινούργια που γίνονται. Δεν μπορώ να δεχτώ οτι το άλλο σπίτι δίπλα από εμένα που είμαστε στο ίδιο συγκρότημα, σε αυτόν είναι και τα ρολόγια πήρε μέσα σε 4 μέρες παροχή και εμένα με συνδέουν με Κάιρο. Θα τους καλέσει και αύριο η δικηγόρος μου να δούμε τι γίνεται και μετά πως θα κινηθούμε.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Η ζενίθ ειναι οκ. Ο δεδδηε μου λέει εδώ και 20 μέρες αύριο θα σας συνδέσουμε αύριο θα σας συνδέσουμε, αύριο θα το επισπεύσουμε, κόντρα sms από το δεδδηε και ξανά από τον δεδδηε, τους ρωτάω λείπει κάτι, μου απαντάνε όχι και πρόσβαση έχουμε αλλά ο εργολάβος δεν πάει να σας συνδέσει. Τι μπορώ να κάνω; Έτσι μου έρχεται να το πουλήσω και να δω σε άλλη περιοχή. Το άλλο σπίτι ακριβώς κάτω από εμένα που έχουμε μαζί τα ρολόγια πήρε παροχή. Εμένα όχι.

Καλησπερα... Ειναι νεα συνδεση;;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Εγώ πήγα στο 12Μ της elpedison στα 0. 1049 και πάγιο 7.9 αλλά τα πάγια των 5 μηνών θα είναι δώρο.

Ειναι σαν το παλιό της ΔΕΗ που είχα με τιμη 0.105...

πως πηρες δωρο τα παγια; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Ειναι νεα συνδεση;;

Ναι. Είχε κοπεί στο ακίνητο αφού έφυγε ο προηγούμενος που το νοίκιαζε το έκοψε τελείως και μετά έγινε η αγορά έκανα αίτηση νέας σύνδεσης στη ζενιθ. Μήπως αν πήγαινα απευθείας δεη θα ήταν πιο γρήγορη η κατάσταση?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, The_Judas είπε

πως πηρες δωρο τα παγια; 

Μου τα έδωσε μια κυρία απο μία εταιρεία που συνεργάζομαι για το ρευμα τα τελευταία 10 χρόνια. Τωρα θα σου πώ αν θα μπούνε!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...