Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vklon είπε

Από το e-contract το παίρνεις κανονικά το 50€ δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με το εξάμηνο που λένε σε καμία παροχή μου, απλά πρέπει να έχει βγει τελικός από τον ΗΡΩΝ για να γίνει δεκτή η αίτηση. Στα καταστήματα το καλοκαίρι τα είχαν κόψει τα 50€ στις τερματισμένες παροχές. 

Φίλε μου την αίτηση την κάνεις από το e-contract χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στον λογαριασμό σου ή μέσα από το myΗΡΩΝ; Έχει σημασία νομίζεις για το 50άρικο; Δοκίμασα πριν λίγο μια φορά από το e-contract χωρίς να είμαι συνδεδεμένος αλλά δεν κατάφερα να την ολοκληρώσω. Μου έγραφε στο τέλος ότι η παροχή είναι σε διαδικασία εκπροσώπησης.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ όταν έκανα την αίτηση μέσω econtract στην Hρων, δεν είχα account. Μου πιστώσανε κανονικά τα 50€ στο λογαριασμό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο Power Home Smart Night της Ζενίθ από τον Νοέμβρη με το μηδενικό πάγιο για 12 μήνες και 45% έκπτωση στην τιμή της kwh. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο κάτι που επιβεβαίωσα ψάχνοντας τι ισχύει τώρα στην αγορά. Μου ξεφεύγει κάτι; Παρακάτω και ο σημερινός λογαριασμός 

Screenshot_20250124_131951.jpg

Επεξ/σία από giannis808
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, giannis808 said:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο Power Home Smart Night της Ζενίθ από τον Νοέμβρη με το μηδενικό πάγιο για 12 μήνες και 45% έκπτωση στην τιμή της kwh. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο κάτι που επιβεβαίωσα ψάχνοντας τι ισχύει τώρα στην αγορά. Μου ξεφεύγει κάτι; Παρακάτω και ο σημερινός λογαριασμός 

Σε αυτό είμαι και εγώ (2 σπίτια). Νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Κάποιοι όμως προσφέρουν δώρα (π.χ. ΧΧΧ €/χρόνο) για 9μηνη δέσμευση. Οπότε παίζει ρόλο πόσες KWh καις το μήνα κατά  μέσο όρο (το χρόνο / 12). Αν καις πολύ λίγο ίσως συμφέρει να πάς σε κάποιο τέτοιο μπλέ.

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα 

ειμαι ζενιθ power home smart night και ελαβα τον πρωτο εκκαθαριστικο λογαριασμο με εναρξη συνδεσης απο τον Αυγουστο του 2024. Ο λογαριασμος δεν αναγραφει καμια εκπτωση συνεπειας ουτε οι προηγουμενοι που ηταν εναντι. Θα εφαρμοστει η εκπτωση αργοτερα η πρεπει να επικοινωνησω μαζι τους?

Δημοσ.

Η έκπτωση συνέπειας εφαρμόζεται στο λογαριασμό μετά τον κάθε εκκαθαριστικό, οπότε αν εξοφλείς εμπρόθεσμα θα τη δεις στον επόμενο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Το γράφουν πάνω στη σύμβαση ή είναι στο μιλητό; 

Το συμβόλαιο που στέλνουν τα καταστήματα είναι αυτό με την ρήτρα για το εξάμηνο το ίδιο με το econtract. Από την στιγμή που λέει Bonus το παίρνεις κανονικά το 50€ άσχετα με το τι γράφει το συμβόλαιο. Έτσι μου είχε πει η πωλήτρια καθώς το 50€ δίνεται από το κατάστημα. Έχουν συγκεκριμένο αριθμό bonus συμβολαίων των μήνα για αυτό τέλος του μήνα πολλά καταστήματα δεν το δίνουν.

Δημοσ.
7 minutes ago, MessengerOfGood said:

Σε αυτό είμαι και εγώ (2 σπίτια). Νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Κάποιοι όμως προσφέρουν δώρα (π.χ. ΧΧΧ €/χρόνο) για 9μηνη δέσμευση. Οπότε παίζει ρόλο πόσες KWh καις το μήνα κατά  μέσο όρο (το χρόνο / 12). Αν καις πολύ λίγο ίσως συμφέρει να πάς σε κάποιο τέτοιο μπλέ.

Καιω περίπου 300-400 τον χειμώνα και κάπως λιγότερες το καλοκαίρι. Μέσο όρο θα έλεγα 300 τον μήνα μέσα στο έτος. Λόγω των υψηλών παγίων στα σταθερά πιστεύω ότι δεν με συμφέρει κανένα σταθερό αυτή την στιγμή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fiodor είπε

Φίλε μου την αίτηση την κάνεις από το e-contract χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στον λογαριασμό σου ή μέσα από το myΗΡΩΝ; Έχει σημασία νομίζεις για το 50άρικο; Δοκίμασα πριν λίγο μια φορά από το e-contract χωρίς να είμαι συνδεδεμένος αλλά δεν κατάφερα να την ολοκληρώσω. Μου έγραφε στο τέλος ότι η παροχή είναι σε διαδικασία εκπροσώπησης.

Συνήθως δεν είναι συνδεδεμένος. Πρέπει να εκδοθεί τελικός από τον ΗΡΩΝ και να περάσουν και μερικές μέρες για να μπορεί να γίνει η αίτηση. Αν φαίνεσαι ενεργός στο σύστημα τους δεν προχωράει η αίτηση 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Sorath είπε

Εγώ όταν έκανα την αίτηση μέσω econtract στην Hρων, δεν είχα account. Μου πιστώσανε κανονικά τα 50€ στο λογαριασμό.

Ναι, κι εγώ την πρώτη φορά μέσα από το e-contract την έκανα και το πήρα κανονικά. Απλά τώρα δεν μου την δεχόταν μια φορά που δοκίμασα, υποθέτω επειδή έχω ήδη λογαριασμό με αυτήν την παροχή . Εκτός αν έκανα κάτι λάθος και γι αυτό ρωτάω τον φίλο αν την έκανε μέσω του myΗΡΩΝ και πήρε το 50άρικο ξανά, για να δοκιμάσω και με αυτόν τον τρόπο. Επίσης επειδή δεν έχω δει τον όρο για το εξάμηνο ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε από ποια ημερομηνία πρέπει να έχει παρέλθει το εξάμηνο για να το δικαιούμαι το 50αρικο και τυπικά. Από την ενεργοποίηση της εκπροσώπησης ή από την λήξη της; Η μήπως κάτι άλλο;

4 λεπτά πριν, vklon είπε

Συνήθως δεν είναι συνδεδεμένος. Πρέπει να εκδοθεί τελικός από τον ΗΡΩΝ και να περάσουν και μερικές μέρες για να μπορεί να γίνει η αίτηση. Αν φαίνεσαι ενεργός στο σύστημα τους δεν προχωράει η αίτηση 

Όχι εγώ έχω φύγει από τον Οκτώβρη από τον Ήρων και 31/10 εκδόθηκε ο τελικός. Τελικά κάποιο πρόβλημα στο σύστημα ήταν γιατί τώρα μου στείλανε mail να αποδεχτώ τους όρους και να αποστείλω δικαιολογητικά επειδή δεν επισυνάφτηκαν στην αίτηση, ενώ εγώ τα είχα βάλει κανονικά. Οπότε προχωράω. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fiodor είπε

Ναι, κι εγώ την πρώτη φορά μέσα από το e-contract την έκανα και το πήρα κανονικά. Απλά τώρα δεν μου την δεχόταν μια φορά που δοκίμασα, υποθέτω επειδή έχω ήδη λογαριασμό με αυτήν την παροχή . Εκτός αν έκανα κάτι λάθος και γι αυτό ρωτάω τον φίλο αν την έκανε μέσω του myΗΡΩΝ και πήρε το 50άρικο ξανά, για να δοκιμάσω και με αυτόν τον τρόπο. Επίσης επειδή δεν έχω δει τον όρο για το εξάμηνο ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε από ποια ημερομηνία πρέπει να έχει παρέλθει το εξάμηνο για να το δικαιούμαι το 50αρικο και τυπικά. Από την ενεργοποίηση της εκπροσώπησης ή από την λήξη της; Η μήπως κάτι άλλο;

Δεν διευκρινίζεται στους όρους τι θεωρεί εξάμηνο αλλά από την στιγμή που δίνεται το 50€ δεν χρειάζεται να ρωτάμε και να το σκαλίζουμε το θέμα… γιατί δεν είναι δύσκολο να το σταματήσουν

Δημοσ.
1 hour ago, vklon said:

Το συμβόλαιο που στέλνουν τα καταστήματα είναι αυτό με την ρήτρα για το εξάμηνο το ίδιο με το econtract.

Αυτό ήθελα να μάθω... αν είναι ίδιο τότε δε γίνεται να πάρεις 50άρι απ'το κατάστημα, να φύγεις, και να πάρεις άλλο 50άρι απ'το econtract. Θεωρητικά βάσει όρων πάντα... γιατί στη πράξη έχουμε δει πολλά και διάφορα. 😅

50 minutes ago, vklon said:

Δεν διευκρινίζεται στους όρους τι θεωρεί εξάμηνο αλλά από την στιγμή που δίνεται το 50€ δεν χρειάζεται να ρωτάμε και να το σκαλίζουμε το θέμα… γιατί δεν είναι δύσκολο να το σταματήσουν

Όντως δε γράφει αν εννοούν την παλιά έναρξη εκπροσώπησης, ή την ημερομηνία έκδοσης του εκκαθαριστικού ή τελικού που πιστώθηκε το 50άρικο. Εγώ θα περιμένω μερικές μέρες γι'αυτό το λόγο... είχα λάβει τελικό 28/8.

Aπό elpedison υπάρχει καμια ενημέρωση - κους κους αν θα βγει νέο κίτρινο κλειδωμένο το Φεβρουάριο κι αν θα πάρει κι άλλη παράταση το 50άρικο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, juanjk είπε

Η έκπτωση συνέπειας εφαρμόζεται στο λογαριασμό μετά τον κάθε εκκαθαριστικό, οπότε αν εξοφλείς εμπρόθεσμα θα τη δεις στον επόμενο.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση καλη συνεχεια!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannis808 είπε

Μια χαρα τα λες. Αυτος ο μηνας θα ειναι καπως περιεργος βεβαια... εαν δεν προκυψουν τιμες ΤΕΑ μεχρι τελος τ μηνα κατω απο 0.125 για να ριξουν τον μεσο μας βλεπω με να ισσοροπουμε στα 0.102/kwh. Με τετοιες καταναλωσεις οπως και με τις δικες σου, δεν θα το καταλαβεις βεβαια, αλλα οκ, κουβεντα να γινεται. Το προγραμμα μαμει παντως... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει 3 ημερες που εφυγα απο το smart night μιας κ δεν βαζουν σωστα την εκπτωση συνεπειας,πηγα elpedison bright 12m μπλε,σταθερη χρεωση 0,06 λεπτα με το ΚΟΤ η kwh χωρις ""τα εκπτωσεις συνεπειας κλπ"">

Πηρα κ ενα 50ρικο δωρο που σε συνδυασμο με την φθηνοτερη kwh ειναι σαν να μην εχει παγιο.

Επεξ/σία από akiskar123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...