Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, desiro είπε

Καλησπερα παιδια!! Τωρα που τελειωνει το win more 2 της elpe κ εχω παρει κ τις δωροεπιταγες σκεφτομαι να παω στο Yellow One του Ηρων!! Ημουν στον Ηρων απο Ιουλιο μεχρι 10 Οκτωβριου περιπου!! Απ το καταστημα της γειτονιας μου, μου ειπαν οτι θα μου δωσουν το 50αρικο στον 1ο λογαριασμο!! Ειναι κανεις αλλος σε παρομοια κατασταση να μου πει πως εχει κινηθει?

Ανήκω στην ίδια κατηγορία. Έχω πάρει το φθινόπωρο την έκπτωση με το 50ευρω και έφυγα. Ήρθα ελπε πήρα πάλι 50ευρω και θέλω να ξαναφύγω. Μπορούμε αν ξαναγυρίσουμε Ηρών να ισχύει δεύτερη φορά το 50ρικο? . Ιδού η απορία 

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συγγνώμη παιδια,είδα λάθος λογαριασμό ΔΕΗ,ήταν λιγότερες κιλοβατώρες,έχετε δίκιο.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, vklon είπε

Και εγώ ΗΡΩΝ θα πάω από βδομάδα τις παροχές μου στο καινούργιο το one. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές δυστυχώς αυτήν τη στιγμή.

10 ώρες πριν, desiro είπε

Καλησπερα παιδια!! Τωρα που τελειωνει το win more 2 της elpe κ εχω παρει κ τις δωροεπιταγες σκεφτομαι να παω στο Yellow One του Ηρων!! Ημουν στον Ηρων απο Ιουλιο μεχρι 10 Οκτωβριου περιπου!! Απ το καταστημα της γειτονιας μου, μου ειπαν οτι θα μου δωσουν το 50αρικο στον 1ο λογαριασμο!! Ειναι κανεις αλλος σε παρομοια κατασταση να μου πει πως εχει κινηθει?

Λοιπόν πήρα σε ένα φυσικό κατάστημα Ηρών και μου είπαν ότι βάζουν έκπτωση κανονικά (μια δικιά τους 50 ευρώ στο πρώτο λογαριασμό) υποθέτω είναι κάτι άλλο από εκείνο το 50ευρω που είχαμε πάρει πριν λίγους μήνες όταν κάναμε την διαδικασίας άπο το σαιτ γιατί το ρώτησα και μου είπε δεν παίζει ρόλο το δίνουν αυτοί το 50εθρω 

Και φυσικά σε κίτρινο. Άρα κάνουμε τουρισμό και φεύγουμε παλι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, di maria kun είπε

Λοιπόν πήρα σε ένα φυσικό κατάστημα Ηρών και μου είπαν ότι βάζουν έκπτωση κανονικά (μια δικιά τους 50 ευρώ στο πρώτο λογαριασμό) υποθέτω είναι κάτι άλλο από εκείνο το 50ευρω που είχαμε πάρει πριν λίγους μήνες όταν κάναμε την διαδικασίας άπο το σαιτ γιατί το ρώτησα και μου είπε δεν παίζει ρόλο το δίνουν αυτοί το 50εθρω 

Από το e-contract το παίρνεις κανονικά το 50€ δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με το εξάμηνο που λένε σε καμία παροχή μου, απλά πρέπει να έχει βγει τελικός από τον ΗΡΩΝ για να γίνει δεκτή η αίτηση. Στα καταστήματα το καλοκαίρι τα είχαν κόψει τα 50€ στις τερματισμένες παροχές. 

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vklon είπε

Από το e-contract το παίρνεις κανονικά το 50€ δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με το εξάμηνο που λένε σε καμία παροχή μου, απλά πρέπει να έχει βγει τελικός από τον ΗΡΩΝ για να γίνει δεκτή η αίτηση. Στα καταστήματα το καλοκαίρι τα είχαν κόψει τα 50€ στις τερματισμένες παροχές. 

Καλημέρα αδερφέ. Έκανα και εγώ econtract. Μου ήρθε χθες ο τελικός λογαριασμός (ενδιάμεσα πετάχτηκα ζενίθ που είμαι τώρα). Δήλ αν ξανακάνω econtract ισχύει πάλι το 50ευρω?το έχεις κάνει αυτό? Επιβεβαιώνεις? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Καλημέρα αδερφέ. Έκανα και εγώ econtract. Μου ήρθε χθες ο τελικός λογαριασμός (ενδιάμεσα πετάχτηκα ζενίθ που είμαι τώρα). Δήλ αν ξανακάνω econtract ισχύει πάλι το 50ευρω?το έχεις κάνει αυτό? Επιβεβαιώνεις? 

Ναι πολλές φορές, αλλά αν δεν σου πιστωθεί δεν μπορείς να το διεκδικήσεις μέσω ΡΑΕ καθώς αναγράφεται στους όρους πως δεν αποδίδεται ξανά στο ίδιο εξάμηνο

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
54 minutes ago, di maria kun said:

Το γράφουν πάνω στη σύμβαση ή είναι στο μιλητό; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το γράφουν πάνω στη σύμβαση ή είναι στο μιλητό; 

Δεν ξέρω ακόμα δεν πήγα θα πάω αύριο στο τηλέφωνο μου το είπε. Καλή απορία πάντως. Θα τους ρωτήσω μην γίνει καμία στραβή και μετά κάνουν τον Κινέζο 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vklon είπε

Ναι πολλές φορές, αλλά αν δεν σου πιστωθεί δεν μπορείς να το διεκδικήσεις μέσω ΡΑΕ καθώς αναγράφεται στους όρους πως δεν αποδίδεται ξανά στο ίδιο εξάμηνο

Θενκς μαν είσαι άψογος. Άρα το έχεις κάνει και λειτουργεί το παραθυρακι της Ηρών. Απλά βάση πρωτοκόλλου επειδή αναφέρει ανά εξάμηνο εάν για κάποιο λόγο δεν μπει δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ απλά το δεχόμαστε. Θενκς 

Δημοσ.
5 minutes ago, di maria kun said:

Δεν ξέρω ακόμα δεν πήγα θα πάω αύριο στο τηλέφωνο μου το είπε. Καλή απορία πάντως. Θα τους ρωτήσω μην γίνει καμία στραβή και μετά κάνουν τον Κινέζο 

Εεε ναι .. γιατί αν είναι να περιμένεις 2 μήνες να βγει λογαριασμός (με αρχική 0.14) για να δεις αν θα μπει το 50αρικο ή όχι... πάει κάηκες.

Δημοσ.
1 minute ago, skylouros said:

Εν αναμονεή του καινούργιου λοιπόν αφού τελειώνει.

Το πρόβλημα είναι ότι από 1/2 ίσως να μην ισχύει το 50αρικο.

Κι αν υπογράψεις τώρα το win more 2, μπορεί μεν να γίνει η αλλαγή έγκαιρα αλλά αν αργήσει η Elpedison να δει την αλλαγή συστεμικά, μπορεί να θες να αλλάξεις πρόγραμμα αρχές Φεβρουαρίου και να μη μπορείς.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το πρόβλημα είναι ότι από 1/2 ίσως να μην ισχύει το 50αρικο.

Κι αν υπογράψεις τώρα το win more 2, μπορεί μεν να γίνει η αλλαγή έγκαιρα αλλά αν αργήσει η Elpedison να δει την αλλαγή συστεμικά, μπορεί να θες να αλλάξεις πρόγραμμα αρχές Φεβρουαρίου και να μη μπορείς.

Σωστό.. κάτι άλλο θα βγάλουν λογικά διότι αν όχι, θα έχουν κάποιοι άλλοι. Το βλέπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...