Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έκανα 8/01 αίτηση στην Ζενίθ για νέο σπίτι και νέα σύνδεση ρολόι υπάρχει κανονικά. Ολα καλά αλλά ο δεδδηε δεν με συνδέει. Μου λένε ότι θα με καλέσουν για να γίνει η σύνδεση. Σύνδεση δεν γίνεται. Θέλω ρεύμα για να τρυπήσει ο υδραυλικός. Τι να κάνω; Να βάλω δικηγόρο; Άκρη δεν μπορώ να βγάλω. Ο δεδδηε μου λέει θα σας συνδέσουμε θα σας συνδέσουμε και με συνδέουν με Κάιρο.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 minutes ago, tilaverboy said:

Καλησπέρα. Έκανα 8/01 αίτηση στην Ζενίθ για νέο σπίτι και νέα σύνδεση ρολόι υπάρχει κανονικά. Ολα καλά αλλά ο δεδδηε δεν με συνδέει. Μου λένε ότι θα με καλέσουν για να γίνει η σύνδεση. Σύνδεση δεν γίνεται. Θέλω ρεύμα για να τρυπήσει ο υδραυλικός. Τι να κάνω; Να βάλω δικηγόρο; Άκρη δεν μπορώ να βγάλω. Ο δεδδηε μου λέει θα σας συνδέσουμε θα σας συνδέσουμε και με συνδέουν με Κάιρο.

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf

Πάρε τηλέφωνο στη γραμματεία του τοπικού καταστήματος... ζήτα τον αρμόδιο υπάλληλο. 

Γιατί όταν καλείς στο τμήμα εξυπηρέτησης στα κεντρικά, είναι όντως λες και μιλάς με Κάιρο.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!! Τωρα που τελειωνει το win more 2 της elpe κ εχω παρει κ τις δωροεπιταγες σκεφτομαι να παω στο Yellow One του Ηρων!! Ημουν στον Ηρων απο Ιουλιο μεχρι 10 Οκτωβριου περιπου!! Απ το καταστημα της γειτονιας μου, μου ειπαν οτι θα μου δωσουν το 50αρικο στον 1ο λογαριασμο!! Ειναι κανεις αλλος σε παρομοια κατασταση να μου πει πως εχει κινηθει?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, desiro είπε

Καλησπερα παιδια!! Τωρα που τελειωνει το win more 2 της elpe κ εχω παρει κ τις δωροεπιταγες σκεφτομαι να παω στο Yellow One του Ηρων!! Ημουν στον Ηρων απο Ιουλιο μεχρι 10 Οκτωβριου περιπου!! Απ το καταστημα της γειτονιας μου, μου ειπαν οτι θα μου δωσουν το 50αρικο στον 1ο λογαριασμο!! Ειναι κανεις αλλος σε παρομοια κατασταση να μου πει πως εχει κινηθει?

Και εγώ ΗΡΩΝ θα πάω από βδομάδα τις παροχές μου στο καινούργιο το one. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές δυστυχώς αυτήν τη στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα.
Οταν μιλαμε για το ζενιθ home smart night μιλαμε για αυτο ?
Ο χαρακτηρισμος που βλεπω 40%, 45% απο που βγαινει ? 
Ειναι παλιο καλο προγραμμα που δεν τρεχει πλεον ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, JohnnyX said:

Καλησπερα.
Οταν μιλαμε για το ζενιθ home smart night μιλαμε για αυτο ?
Ο χαρακτηρισμος που βλεπω 40%, 45% απο που βγαινει ? 
Ειναι παλιο καλο προγραμμα που δεν τρεχει πλεον ?

Σωστα το 45-40% εβγαινε καποτε. Εκει που τωρα ειναι το ως 30%.

Γενικα ξεγελαει λιγο, το ποσοστο εκπτωσης εχει καποια ifs που στην τρεχουσα συγκυρια ειναι πολλαπλοσυνδυαστικα. Για να παρεις τωρα το -30% στην κιλοβατωρα αφορα μονο την τιμη νυχτας και μονο αν εχεις dual energy και μονο αν πληρωσεις στην ωρα του τον λογαριασμο.

Στην τιμη ημερας ειναι -25% με συνεπεια ή dual energy.

Και τα παραδειγματα που εχει στο λινκ που παρεθεσες ειναι με τιμες Δεκεμβρη.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σας! Ειμαι μπερδεμενη! Θα ηθελα τη βοηθεια σας για οικιακο προγραμμα ρευματος. Ημουν στο Φυσικο Αεριο Ελλαδος εδω και 2,5 χρονια. Ολο ελεγα θα αλλαξω κι ολο κατι γινοταν και το αμελουσα. Αυτο το μηνα ομως ο κομπος εφτασε στο χτενι. Ηρθε ο λογαρισμος 1291 κιλοβ(παρα πολλες πραγματικα αλλα τα ειχαμε ολα αναμμενα σε σπιτι πανω κατω). 400 ευρω παρακαλω! Χρεωση πρασινου τιμολογιου 225 ευρω για 1291 κιλοβ.

Που να παω; Εκανα αιτηση στη Δεη πανω στα νευρα μου χθες το απογευμα. Αλλα δεν εχω στειλει ακομα δικαιολογητικα. Ειπα για σταθερο με 0,145 ανα κιλοβ. 

Ομως επειτα διαβασα για protergia και ζενιθ. Τι μου προτεινετε;

Μόλις τώρα, Vvvv35 είπε

Καλημερα σας! Ειμαι μπερδεμενη! Θα ηθελα τη βοηθεια σας για οικιακο προγραμμα ρευματος. Ημουν στο Φυσικο Αεριο Ελλαδος εδω και 2,5 χρονια. Ολο ελεγα θα αλλαξω κι ολο κατι γινοταν και το αμελουσα. Αυτο το μηνα ομως ο κομπος εφτασε στο χτενι. Ηρθε ο λογαρισμος 1291 κιλοβ(παρα πολλες πραγματικα αλλα τα ειχαμε ολα αναμμενα σε σπιτι πανω κατω). 400 ευρω παρακαλω! Χρεωση πρασινου τιμολογιου 225 ευρω για 1291 κιλοβ.

Που να παω; Εκανα αιτηση στη Δεη πανω στα νευρα μου χθες το απογευμα. Αλλα δεν εχω στειλει ακομα δικαιολογητικα. Ειπα για σταθερο με 0,145 ανα κιλοβ. 

S O S ! ! !

Οποια απαντηση σας θα ειναι πολυ βοηθητικη! Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

3 λεπτά πριν, Vvvv35 είπε

S O S ! ! !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vvvv35 είπε

S O S ! ! !

S O S ! ! !

Για Protergia secure η ζενίθ direct plus. Το ένα με σύσταση παίρνεις 50 επιστροφή και το άλλο 6ηνες δωτοτα πάγια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, BOOKER_ είπε

Για Protergia secure η ζενίθ direct plus. Το ένα με σύσταση παίρνεις 50 επιστροφή και το άλλο 6ηνες δωτοτα πάγια.

Οποτε σε ποιο απ τα 2 θα προτεινατε;;; Και τα δυο 12μηνα ειναι ετσι;;

Και ποιος παροχος κανει πιο γρηγορα την αλλαγη;

Επεξ/σία από Vvvv35
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! έχω zenith power home smart night απο το καλοκαίρι και για τον μήνα που πέρασε πλήρωσα 110 ευρώ τις 800 Kwh. ( με ΚΟΤ Β) βλέπω οτι δεν υπάρχει επιδότηση κράτους εδώ και κάποιους μήνες . είμαι οκ γενικά ή να κοιτάξω κάποιο άλλο πρόγραμμα;  ευχαριστώ 

Επεξ/σία από marios m21
Δημοσ.

Πρώτος λογαριασμός στο direct plus της Ζενίθ.

Ξέρω ότι η έκπτωση συνέπειας θα εφαρμοστεί μετά,αλλά γιατί πήγα 20-25€ παραπάνω από της ΔΕΗ ρε παιδιά?

IMG_20250124_090705.jpg

Δημοσ.

Ζενίθ Σμαρτ night.Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο λογαριασμό που έκανε 55 μέρες να βγει οι επόμενοι τρεις βγαίνουν ακριβώς στην ώρα τους, κάθε 25 του μήνα περίπου, κρατική επιδότηση όπως έχω ξαναπεί πει  Δεκεμβρίου δεν μπήκε όπως δεν μπήκε και Ιανουαρίου που βγήκε σήμερα,αναμένουμε το φεκ για να κινηθούμε καταλλήλως.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gatos01 είπε

Ξέρω ότι η έκπτωση συνέπειας θα εφαρμοστεί μετά,αλλά γιατί πήγα 20-25€ παραπάνω από της ΔΕΗ ρε παιδιά?

IMG_20250124_090705.jpg

Πώς κάνεις σύγκριση με ΔΕΗ?

Μιλάς για ίδιες κιλοβατώρες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, marios m21 said:

βλέπω οτι δεν υπάρχει επιδότηση κράτους εδώ και κάποιους μήνες 

Επιδότηση το Σεπτέμβρη βάσει ΦΕΚ, μπήκε μόνο στα κιτρινα-πρασινα με τιμή πάνω από 0.14.

Εσύ κάτσε εκεί που είσαι και ρίξε μια ματιά από 3 Φεβρουαρίου που θα βγούνε νέα τιμολόγια... μήπως βγει κάτι αξιόλογο.

Edit: να υποθέσω ότι έχεις το smart night με 40% έκπτωση, σωστά; 

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, gatos01 είπε

IMG_20250124_090705.jpg

Με πρόχειρους υπολογισμούς βλέπω ότι αν ήσουν ΔΕΗ θα ήσουν περίπου 12-15€ πιο υψηλά στο λογαριασμό αυτό. Πρέπει να δεις ένα λογαριασμό με περίπου ~437 κιλοβατώρες αντίστοιχο για να κάνεις αντιπαραβολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...