Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έκανα 8/01 αίτηση στην Ζενίθ για νέο σπίτι και νέα σύνδεση ρολόι υπάρχει κανονικά. Ολα καλά αλλά ο δεδδηε δεν με συνδέει. Μου λένε ότι θα με καλέσουν για να γίνει η σύνδεση. Σύνδεση δεν γίνεται. Θέλω ρεύμα για να τρυπήσει ο υδραυλικός. Τι να κάνω; Να βάλω δικηγόρο; Άκρη δεν μπορώ να βγάλω. Ο δεδδηε μου λέει θα σας συνδέσουμε θα σας συνδέσουμε και με συνδέουν με Κάιρο.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 minutes ago, tilaverboy said:

Καλησπέρα. Έκανα 8/01 αίτηση στην Ζενίθ για νέο σπίτι και νέα σύνδεση ρολόι υπάρχει κανονικά. Ολα καλά αλλά ο δεδδηε δεν με συνδέει. Μου λένε ότι θα με καλέσουν για να γίνει η σύνδεση. Σύνδεση δεν γίνεται. Θέλω ρεύμα για να τρυπήσει ο υδραυλικός. Τι να κάνω; Να βάλω δικηγόρο; Άκρη δεν μπορώ να βγάλω. Ο δεδδηε μου λέει θα σας συνδέσουμε θα σας συνδέσουμε και με συνδέουν με Κάιρο.

Τοπικά τηλέφωνα ΔΕΔΔΗΕ.pdf

Πάρε τηλέφωνο στη γραμματεία του τοπικού καταστήματος... ζήτα τον αρμόδιο υπάλληλο. 

Γιατί όταν καλείς στο τμήμα εξυπηρέτησης στα κεντρικά, είναι όντως λες και μιλάς με Κάιρο.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!! Τωρα που τελειωνει το win more 2 της elpe κ εχω παρει κ τις δωροεπιταγες σκεφτομαι να παω στο Yellow One του Ηρων!! Ημουν στον Ηρων απο Ιουλιο μεχρι 10 Οκτωβριου περιπου!! Απ το καταστημα της γειτονιας μου, μου ειπαν οτι θα μου δωσουν το 50αρικο στον 1ο λογαριασμο!! Ειναι κανεις αλλος σε παρομοια κατασταση να μου πει πως εχει κινηθει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...