Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μου σκανε κατι 250ρια τους τελευταιους μηνες με ΔΕΗ Γ1Ν... προτεινετε κατι εναλλακτικο? Η δεσμευση σε καποιο τιμολογιο?..

Δημοσ.

σε σταθερα αυτην την στιγμη αξιζουν της zenith που ειναι για 1 χρονο δεσμευση το power home direct plus (με 6 μηνες παγια δωρο ) η του heron το blue home generous με 6 μηνες δεσμευση (με ηλεκτρονικη αιτηση παιρνεις 50 ευρω δωρο) . Αλλιως για κιτρινο  της zenith το power home smart εφοσον ισχυει ακομα η εκπτωση 40%(δεν εχει δεσμευση)  . Αναλογος εαν θες να παρακολουθεις τιμες η οχι . Η λογικη λεει οτι το ρευμα θα ανεβει τον χειμωνα παντως . 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, S90 είπε

Αν μπορεσεις να επωφεληθεις απο 50ευρη καρτα απο ELPEDISON....

Καλημέρα! Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν (τώρα είμαι στον Ήρωνα..) Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για κίτρινο από την Elpedison? To Flex που είναι στα 11,4cEUR/kWh μέχρι τέλους του 2024 ή το Win More Που είναι στα 8,95 αλλά μόνο μέχρι και τον Σεπτέμβριο?

Επίσης γνωρίζετε εάν η προσφορά για Edenred ισχύει κανονικά και για πρώην πελάτες της Elpedison?

Επεξ/σία από elessar2020
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Ace_of_Spades είπε

Παντως εγω με ζενιθ την  πατησα απο one way energy με το δηθεν δωρεαν ταξιδι και τη προσφορα,δε μου περασαν το 40% και παμε για ψαξιμο........

Στο συμβόλαιο δεν το ανέφερε το 40%;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Geoponer είπε

Έχει κανένας άλλος πρόβλημα με την απόδοση του 5% σε Go4More από πληρωμή λογαριασμών Elpedison με πιστωτικής της Εθνικής;

Έχω πληρώσει 3 λογαριασμούς από τον Αύγουστο και μετά και δεν έχουν αποδοθεί οι πόντοι. Κάποιος είπε ότι είναι θέμα της Ελπε, εγώ προσπαθώ να επικοινωνήσω με την τράπεζα με μια φόρμα που μου είπαν αλλά δεν λειτουργεί στην υποβολή.

Αν έχει κάποιος εμπειρία με αυτό θα του ήμουν ευγνώμων, για να ξέρω τι θα πω τηλεφωνικά στην τράπεζα όταν μιλήσω μαζί τους.

Μια φορά που το έκανα μέσω εφαρμογής nbg δεν πήρα τίποτα. Όσες το έκανα μέσω εφαρμογης ΕΛΠΕ, τους πήρα κανονικά σε 15 μέρες.

Επεξ/σία από skylouros
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Η χαμηλή τιμή Ηρων σταματάει τέλος του μήνα. Αλλάζουμε (και που) ή περιμένουμε τέλους του μήνα?

Δημοσ.

Ζενιθ κάρτα υγείας Ευ Ζην

Ενώ η εκπροσώπηση έγινε στι 4/9 η κάρτα ήρθε στο viber στις 13/9.

Αν και καθυστέρησε καλούμε καθημερινά σε ώρες γραφείου και πατάμε τον εσωτερικό αριθμό 3 που έιναι για την ενεργοποίηση. Ποτέ δεν το σηκώνουν και είναι ο μόνος τρόπος ενεργοποίησης. Λένε με αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι θα επικοινωνήσουν αυτοί και δεν επικοινωνούν ποτέ. Ωραίο κολπο! 

Τα δύο εταιρικά πενταποστάγματα της τιμιότητας συναντήθηκαν σε ένα τανγκό προσφοράς και εξυπηρέτησης..

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

Ζενιθ κάρτα υγείας Ευ Ζην

Ενώ η εκπροσώπηση έγινε στι 4/9 η κάρτα ήρθε στο viber στις 13/9.

Αν και καθυστέρησε καλούμε καθημερινά σε ώρες γραφείου και πατάμε τον εσωτερικό αριθμό 3 που έιναι για την ενεργοποίηση. Ποτέ δεν το σηκώνουν και είναι ο μόνος τρόπος ενεργοποίησης. Λένε με αυτοματοποιημένο μήνυμα ότι θα επικοινωνήσουν αυτοί και δεν επικοινωνούν ποτέ. Ωραίο κολπο! 

Τα δύο εταιρικά πενταποστάγματα της τιμιότητας συναντήθηκαν σε ένα τανγκό προσφοράς και εξυπηρέτησης..

με πήρανε μόλις τήλ, ίσως είδαν το αίτημα απο την myrae , ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου 

(οι λογαριασμοί θα αργήσουν όπως βλέπω άρα όντως όντως του χρόνου θα γίνει το πλήρωμα)

Επεξ/σία από Cmg__
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Ace_of_Spades είπε

οχι και δεν το ειδα

Εμ δε σου φταίει κανείς τότε...

28 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Που το γράφει το 40% ?

Αν μιλάμε για το Smart Night με 40% έκπτωση στην τελική τιμή προμήθειας, το γράφει στους ειδικούς όρους όρους.

Πιο συγκεκριμένα: Άρθρο 4: εκπτώσεις και προνόμια.

4.4. η εταιρεία παρέχει στον πελάτη μειωμένη χρέωση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας κατα 40% για όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

1 ώρα πριν, skylouros είπε

Μια φορά που το έκανα μέσω εφαρμογής nbg δεν πήρα τίποτα. Όσες το έκανα μέσω εφαρμογης ΕΛΠΕ, τους πήρα κανονικά σε 15 μέρες.

Είναι απόλυτα λογικό, καθώς για να πάρεις τους πόντους η συναλλαγή θα πρέπει να γίνει μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας εθνικής. Αν πληρώσεις μέσω του i banking δε χρησιμοποιείς την κάρτα, επομένως δεν παίρνεις και πόντους.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Εμ δε σου φταίει κανείς τότε...

Και ναι και οχι γιατι οταν κανεις πρωτη φορα το λαθος να εμπιστευτεις την αλλη απεναντι σε οτι λεει την πατας,μια φορα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Ace_of_Spades είπε

Και ναι και οχι γιατι οταν κανεις πρωτη φορα το λαθος να εμπιστευτεις την αλλη απεναντι σε οτι λεει την πατας,μια φορα.

Εκανες τηλεφωνική καταγραφή? Η courrier?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...