Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Μάλλον ήρθε η ώρα του χαρατσιού για τις μηνιαίες καταγραφές... Πολύ κακή εξέλιξη...

https://www.kathimerini.gr/economy/563429191/reyma-megali-ayxisi-telon-zitaei-o-deddie/

Λογικό είναι.

Ο καταναλωτής τα πληρώνει Όλα 

7 ώρες πριν, Georgebek2 είπε

Απο intrum νομιζω με καλεσαν για οφειλες, ξερετε με ποιον παροχο συνεργαζονται;

Σε όλους χρωστάς?

1 ώρα πριν, dsgeo είπε

Γιατί ποιός κάνει μηνιαίες καραγραφες; Σ εμένα μια φορά το 4 μηνο έρχεται για καταγραφή. 

Κρήτη ακόμη 

• Haha 2
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, james01gr είπε

το χαράτσι που ζητάει ο ΔΕΔΔΗΕ (και που το προηγούμενο είχε απορριφθεί) αφορά τις ρευματοκλοπές. που θέλει να εισπράττει περί τα 150 μύρια τον χρόνο έξτρα για να καλύπτει κάτι που αυτός είναι υπεύθυνος να προσέχει.

Δεν φτάνει που οι ρυθμιζόμενες σε μια 3ετια έχουν ανέβει πόσες φορές(οι τριφασικοι δίνουν 148.75€ τον χρόνο σταθερά σε μια μόνο χρέωση) θέλουν κι άλλα. Βέβαια ξέρουμε γιατι(ξεπούλημα σε ξένους)

2 ώρες πριν, james01gr είπε

Επεξ/σία από alexander098
  • Like 3
Δημοσ.

Μάγκες... από περιέργεια ... εσείς που περιμένετε ακόμη από τη ζενίθ να εκδοθουν οι λογαριασμοί σας, μήπως αλλάξατε μετρητή για εκείνη την περίοδο ( νυχτερινό ) ?! Απ ότι μίλησα πριν λίγο, μου το έθεσαν σαν αιτιολογία για τη καθυστέρηση που τους έβγαλε off στις ημέρες καταμερισμού και χρέωσης ...  μου φάνηκε κουλό βέβαια ... 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Μάγκες... από περιέργεια ... εσείς που περιμένετε ακόμη από τη ζενίθ να εκδοθουν οι λογαριασμοί σας, μήπως αλλάξατε μετρητή για εκείνη την περίοδο ( νυχτερινό ) ?! Απ ότι μίλησα πριν λίγο, μου το έθεσαν σαν αιτιολογία για τη καθυστέρηση που τους έβγαλε off στις ημέρες καταμερισμού και χρέωσης ...  μου φάνηκε κουλό βέβαια ... 

δεν εχω αλλαξει τιποτα,και εχουν αργησει οι λογαριασμοι και στις δυο παροχες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήξερα ότι η Προτεργια είναι μπαχαλο αλλά τόσο μεγάλο δεν περίμενα.

Εγώ και ο αδερφός μου μένουμε στην ίδια οδό σε διαφορετικά διαμερίσματα. Οι μετρητές μας έχουν διαφορά ένα ψηφίο.

3 Γενάρη κάνουμε και οι δυο μέσω referral αίτηση να μεταφερθούμε στη Προτεργια.

7 Γενάρη μου στέλνουν μέσω Viber να στείλω τα δικαιολογητικά μου, τα οποία και στέλνω όλα σωστά και ωραία.

10 Γενάρη μου στέλνουν να υπογράψω τη σύμβαση.

17 Γενάρη μου στέλνουν ότι μπήκα στη Προτεργια.

Όλα καλά.... Μέχρι που σήμερα ο αδερφός άρχισε να ψάχνεται γιατί αυτός δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί.

Και βρίσκω ότι στη δική μου σύμβαση έχουν βάλει τον αριθμό παροχής του αδερφού μου!! Και στον αδερφό μου έχουν στείλει και έχει υπογράψει σύμβαση με τον αριθμό της δικιάς μου παροχής!!

Οπότε έχει ενεργοποιηθεί η παροχή του αδερφού μου αλλά με όλα τα στοιχεία δικά μου! Και η δικιά μου παροχή άγνωστο....

Μετά από μισή ώρας αναμονής στο τηλέφωνο σήμερα κατάφερα ότι θα με καλέσει ο υπεύθυνος κάποια στιγμή...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το καταφέρανε και μπλέξανε έτσι τους αριθμούς αφού κάναμε 2 διαφορετικές αιτήσεις. Είναι εντελώς τρελή η κατάσταση

Επεξ/σία από StormGr
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, StormGr είπε

Ήξερα ότι η Προτεργια είναι μπαχαλο αλλά τόσο μεγάλο δεν περίμενα.

Εγώ και ο αδερφός μου μένουμε στην ίδια οδό σε διαφορετικά διαμερίσματα. Οι μετρητές μας έχουν διαφορά ένα ψηφίο.

3 Γενάρη κάνουμε και οι δυο μέσω referral αίτηση να μεταφερθούμε στη Προτεργια.

7 Γενάρη μου στέλνουν μέσω Viber να στείλω τα δικαιολογητικά μου, τα οποία και στέλνω όλα σωστά και ωραία.

10 Γενάρη μου στέλνουν να υπογράψω τη σύμβαση.

17 Γενάρη μου στέλνουν ότι μπήκα στη Προτεργια.

Όλα καλά.... Μέχρι που σήμερα ο αδερφός άρχισε να ψάχνεται γιατί αυτός δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί.

Και βρίσκω ότι στη δική μου σύμβαση έχουν βάλει τον αριθμό παροχής του αδερφού μου!! Και στον αδερφό μου έχουν στείλει και έχει υπογράψει σύμβαση με τον αριθμό της δικιάς μου παροχής!!

Οπότε έχει ενεργοποιηθεί η παροχή του αδερφού μου αλλά με όλα τα στοιχεία δικά μου! Και η δικιά μου παροχή άγνωστο....

Μετά από μισή ώρας αναμονής στο τηλέφωνο σήμερα κατάφερα ότι θα με καλέσει ο υπεύθυνος κάποια στιγμή...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το καταφέρανε και μπλέξανε έτσι τους αριθμούς αφού κάναμε 2 διαφορετικές αιτήσεις. Είναι εντελώς τρελή η κατάσταση

Όταν υπέγραφες την σύμβαση ΔΕΝ το είδες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Λογικό είναι.

Ο καταναλωτής τα πληρώνει Όλα

Δεν είναι καθόλου λογικό. Απορώ και που υπάρχει αυτή η άποψη.

Τα λάθη και τα συνεπαγόμενα ρίσκα τα πληρώνουν οι επιχειρηματίες. Μόνο σε περίπτωση μαφιόζικης αγοράς τα πληρώνει όλα ο καταναλωτής.

Οταν είναι ανίκανοι να ελέγξουν το κόστος τους και χάνουν ρεύμα από καθαρή υπαιτιότητά των συστημάτων τους, τότε πρέπει να πληρώσουν οι ανίκανοι πάροχοι, όχι οι ανυπαίτιοι καταναλωτές. Και να αφήσουν το ανακάτεμα της ρευματοκλοπής, με την ανικανότητά τους. Το ανακάτεμα αυτό είναι μόνο για ανεγκέφαλους. Υπάρχουν πολλοί που είναι, και πολλοί που υποκρίνονται ότι είναι ανεγκέφαλοι, στα διάφορα πάνελ και ιστολόγια.

4 ώρες πριν, alexander098 είπε

Δεν φτάνει που οι ρυθμιζόμενες σε μια 3ετια έχουν ανέβει πόσες φορές(οι τριφασικοι δίνουν 148.75€ τον χρόνο σταθερά σε μια μόνο χρέωση) θέλουν κι άλλα. Βέβαια ξέρουμε γιατι(ξεπούλημα σε ξένους)

Για ποιο λόγο οι τριφασικές παροχές να χρεώνονται περισσότερο; Εχουν 3πλάσιο κόστος;

Πρόκειται για μια ακόμη πρόφαση επιβολής χαρατσιού σε αδύναμους πολιτικά καταναλωτές.

Επεξ/σία από Περρυ
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Περρυ είπε

Δεν είναι καθόλου λογικό. Απορώ και που υπάρχει αυτή η άποψη.

Τα λάθη και τα συνεπαγόμενα ρίσκα τα πληρώμνουν οι επιχειρηματίες. Μόνο σε περίπτωση μαφιόζικης αγοράς τα πληρώνει όλα ο καταναλωτής.

Οταν είναι ανίκανοι να ελέγξουν το κόστος τους και χάνουν ρεύμα από καθαρή υπαιτιότητά των συστημάτων τους, τότε πρέπει να πληρώσουν οι ανίκανοι πάροχοι, όχι οι ανυπαίτιοι καταναλωτές. Και να αφήσουν το ανακάτεμα της ρευματοκλοπής, με την ανικανότητά τους. Το ανακάτεμα αυτό είναι μόνο για ανεγκέφαλους. Υπάρχουν πολλοί που είναι, και πολλοί που υποκρίνονται ότι είναι ανεγκέφαλοι, στα διάφορα πάνελ και ιστολόγια.

Οι πιστωτικές κάρτες γιατί είναι στο 18% ?

Γιατί έχουν συμπεριλάβει και τις τάπες ορισμένων αφού είναι χωρίς υποθήκη.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Όταν υπέγραφες την σύμβαση ΔΕΝ το είδες?

Είδα ότι στην αρχή όλα τα ψηφία ήταν οκ και οτι άλλαξαν κάποια ψηφία στο τέλος, υπέθεσα ότι ήταν από αυτά που αλλάζουν λόγω αλλαγής παρόχου.

Που να πάει το μυαλό μου ότι κάποιος κάπως μπέρδεψε τη δικιά μου αίτηση με του αδερφού μου; Δεν είναι και το πιο λογικό πράγμα στο κόσμο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Οι πιστωτικές κάρτες γιατί είναι στο 18% ?

Αλλο θέμα σχολιάζουμε.

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι έχουν πέσει έξω κατά 11.36% στον υπολογισμό του κόστους τους, λόγω ανικανότητας να το ελέγξουν αποτελεσματικά.

Την ανικανότητα αυτή μπορεί να την επικαλεστεί ο καθένας για τα ατομικά του έξοδα, και να ρίξει το δικό του έλλειμμα του προυπολογισμό του, στους παρόχους ρεύματος !!!

Με πήραν τηλέφωνο από τη Ζενιθ για μπλε τιμολόγιο στα €0.095/ kwh χωρίς πάγιο.

Ο ΔΕΔΗΕ χρεώνει επιπλέον του παρόχου, (όταν ξεπεράσει κανείς τις 500 kwh το μήνα λόγω θέρμανσης), επιπλέον €0.110 ανά kwh !!! Δηλαδή πολύ περισσότερο από την παραγωγή ενέργειας !!! Και διάφοροι προσπαθούν βρουν και να πάνε στον πάροχο που έχει €0.010 φθηνότερα την kwh (????!!!)

Επεξ/σία από Περρυ
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Περρυ είπε

Αλλο θέμα σχολιάζουμε.

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι έχουν πέσει έξω κατά 11.36% στον υπολογισμό του κόστους τους, λόγω ανικανότητας να το ελέγξουν αποτελεσματικά.

Την ανικανότητα αυτή μπορεί να την επικαλεστεί ο καθένας για τα ατομικά του έξοδα, και να ρίξει το δικό του έλλειμμα του προυπολογισμό του, στους παρόχους ρεύματος !!!

Με πήραν τηλέφωνο από τη Ζενιθ για μπλε τιμολόγιο στα €0.095/ kwh χωρίς πάγιο.

Ο ΔΕΔΗΕ χρεώνει επιπλέον του παρόχου, (όταν ξεπεράσει κανείς τις 500 kwh το μήνα λόγω θέρμανσης), επιπλέον €0.110 ανά kwh !!! Δηλαδή πολύ περισσότερο από την παραγωγή ενέργειας !!! Και διάφοροι προσπαθούν βρουν και να πάνε στον πάροχο που έχει €0.010 φθηνότερα την kwh (????!!!)

Συμφωνώ ότι οι λοιπές χρεώσεις ΥΚΩ είναι υπέρογκες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσιλ guys, οι αυξησεις ειναι ακομη προτασεις του Διαχειριστη που ειναι ο ΔΕΔΔΗΕ. Ο Ρυθμιστης που ειναι ο ΡΑΑΕΥ θα αποφασισει αν εγκρινονται οι προτασεις . Αλλα εχει ενδιαφερον... εκει που τον Οκτωβρη συζηταγανε για μειωση ΕΤΜΕΑΡ και ΥΚΩ απο πλευρας ΥΠ.ΕΝ., τσουπ βρηκε μαλλον αφορμη ο ΔΕΔΔΗΕ ( ιδιωτης εν μερει πλεον ) να τρυπωσει και να κερδισει εδαφος στον λογαριασμο.  Σπαζοκεφαλια μου μυριζει για τους αριστους του υπουργειου... στο τελος εδω θα μαστε κ θα ψαχνουμε παλι τον πιο φτηνο παροχο για να ισοφαρισουμε τις απωλειες και απο πλευρας των ρυθμιζομενων. C'est la vie a la grec.

Επεξ/σία από mdkamael

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...