Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, akiskar123 είπε

Η απάντηση της ζενιθ μέσω της ΡΑΕ επειδή δεν μου έβαλαν την κρατική επιδότηση για το μήνα σεπτεμβριο, ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ εαν κάποιος είναι στο smart night 40% και έχει λάβει την επιδότηση αυγουστου και σεπτεμβριου να μου στείλει κάποιο μέρος του λογαριασμού ώστε να το παραθέσω ως στοιχείο στην ΡΑΕ.

Δεν στέκει αυτή η δικαιολογία, ότι επειδή μας το δώσατε τον Σεπτέμβριο πρέπει να μας το δώσετε και τον Δεκέμβριο

Όπως έχει αναφερθεί, και τον Σεπτέμβριο που το έδωσαν οριακό ήταν, για να μην πω κάτι άλλο

Οπότε δεν θα κερδίσεις κάτι με την προσφυγή στη ΡΑΕ γιατί εντωμεταξύ υπάρχουν και νεότερα ΦΕΚ που το αποκλείουν αυτό

Βέβαια, δεν έχω προσέξει αν έχει βγει ΦΕΚ για την επιδότηση Δεκεμβρίου ακόμη...

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα είμαι στην protergia και μου εκδίδονται λογαριασμοί με καθυστέρηση στην χρέωση,δηλαδή του Ιανουαρίου έχει περίοδο τιμολόγησης για τον Οκτώβριο,μήπως γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγω γίνεται αυτό, ευχαριστώ.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, sanfergr είπε

Καλημέρα είμαι στην protergia και μου εκδίδονται λογαριασμοί με καθυστέρηση στην χρέωση,δηλαδή του Ιανουαρίου έχει περίοδο τιμολόγησης για τον Οκτώβριο,μήπως γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγω γίνεται αυτό, ευχαριστώ.

Τρέχουν και δεν φτιάνουν μάλλον. Οσο καρό είμαι εγώ οι λογαριασμοί έρχονται κανονικά.

Καλημερα σε ολους. 22/2 ληγει συμβολαιο Protergia 6 μηνο που ειχα. Τωρα πως συνεχίζουμε. Να κάτσουμε στο κιτρινο κανα 2 μήνες παρακολουθώντας την τιμή και μετα βλέπουμε η να πάμε απευθείας σε ανανέωση σε 12μηνο πλέον ειτε protergia ειτε κάπου αλλου. Λεω να περιμενω να μπει βέβαια και ο Φεβρουάριος να δουμε μηπως εχουμε και τπτ καινουργιο

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Υπέγραψα το συμβόλαιο με τη προτεργια 16/1. Από τότε καμία ενημέρωση. Ανησυχώ μην περάσουν οι μέρες και μου πουν τη χαζή δικαιολογία που είπαν σε αρκετούς ότι ο δεδδηε απέρριψε τα έγγραφα κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Υπέγραψα το συμβόλαιο με τη προτεργια 16/1. Από τότε καμία ενημέρωση. Ανησυχώ μην περάσουν οι μέρες και μου πουν τη χαζή δικαιολογία που είπαν σε αρκετούς ότι ο δεδδηε απέρριψε τα έγγραφα κάτι τέτοιο.

Και σε εμένα άργησε 20 ημέρες από την ημέρα εκδήλωσης ενδιαφέροντος αλλά τελικά όλα πήγαν καλά, οπότε προς το παρόν θα πρότεινα απλά να κάνεις λίγο υπομονή. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιος που ξέρει το ΦΕΚ με τις επιδοτήσεις Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου βγήκε υπάρχει κάπου;

Επεξ/σία από favou2000
Δημοσ.

Ήρθε μήνυμα ΔΕΔΔΗΕ για την ολοκλήρωση της μεταφοράς στην Protergia.

WOW :D μόνο 5 μέρες delay (από την αρχική προβλεπόμενη max 17 January, που ήταν 9 μέρες από την υπογραφή του συμβολαίου) και χάρη στο πρήξιμο που τους έκανα στα τηλ :D

• Thanks 2
Δημοσ.
7 minutes ago, favou2000 said:

Κάποιος που ξέρει το ΦΕΚ με τις επιδοτήσεις Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου βγήκε υπάρχει κάπου;

Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα... όταν βγει, θα το δεις εδώ. 

https://www.e-nomothesia.gr/energeia/

Οι τελευταίες επιδοτήσεις που μπήκαν σε ΦΕΚ ήταν του Σεπτεμβρίου, στις 17 Οκτωβρίου.

• Thanks 1
Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα. Θα ήθελα να ρωτησω την αποψη σας: για σπιτι 60ΤΜ

με ετησια καταναλωση 20/12/23-22/12/24 (369 μερες) -> 1324 KW τι παροχο προτεινετε;

Τωρα ειναι στο ΔΕΗ γ1 πρασινο ( αν τα λεω καλα). Προκειται για γυναικα που δεν κατσει να αλλαζει παροχους ολη την ωρα κλπ κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα βάλει heron στο χωριό μου, εκεί έχω μηδενική κατανάλωση εδώ και 2 χρόνια.

Μου στέλνουν  τον πρώτο λογαριασμό ως έναντι Νοεμβρίου με 200kwh (ως μέσο όρο), τον οποίο και πλήρωσα.

Αμέσως μετά έκανα καταχώρηση τις σωστές κιλοβατώρες στην ιστοσελίδα τους.

Μου έρχεται πάλι άλλος ένας λογαριασμός με έναντι Δεκεμβρίου 224kwh το μήνα χαχα. Τραγικοί... ούτε στο σπίτι που μένω δεν καταναλώνω 200kwh/μήνα.

Με έχουν χρεώσει για 450kwh χωρίς λόγο...

Τι μπορώ να κάνω; απλά περιμένω τον εκκαθαριστικό ; Κάθε πότε βγάζει ο Ηρων;

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Μου στέλνουν  τον πρώτο λογαριασμό ως έναντι Νοεμβρίου με 200kwh (ως μέσο όρο), τον οποίο και πλήρωσα.

Μου έρχεται πάλι άλλος ένας λογαριασμός με έναντι Δεκεμβρίου 224kwh το μήνα χαχα. Τραγικοί... ούτε στο σπίτι που μένω δεν καταναλώνω 200kwh/μήνα.

Εκκαθαριστικος θα βγει όταν θα κάνει καταμέτρηση ο δεδδηε, ρίξε μια ματιά στον τελευταίο έναντι νομίζω γράφει ημερομηνία. Από τη μέρα της καταμέτρησης θέλει γύρω στις 20-30 μέρες για την έκδοση του εκκαθαριστικού λογαριασμού. (βάσει του δικού μου ιστορικού στον Ήρωνα)

Επεξ/σία από alexander098
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Εκκαθαριστικος θα βγει όταν θα κάνει καταμέτρηση ο δεδδηε, ρίξε μια ματιά στον τελευταίο έναντι νομίζω γράφει ημερομηνία. Από τη μέρα της καταμέτρησης θέλει γύρω στις 20-30 μέρες για την έκδοση του εκκαθαριστικού λογαριασμού. (βάσει του δικού μου ιστορικού στον Ήρωνα)

οκ ευχαριστώ.

Εγώ έκανα καταχώρηση 3/1. Ο ΔΕΔΔΗΕ στις 9/1 και ο λογαριασμός βγήκε στις 16/1, μάλλον δεν πρόλαβε να γίνει η ενημέρωση. Σύμφωνα με αυτά που γράφεις μάλλον από τον επόμενο μήνα.

Δημοσ.
10 minutes ago, The_Judas said:

Καλά δεν μπορούσες να στέλνεις ένδειξη στο ΔΕΔΔΗΕ καμιά κιλοβατώρα κάθε μήνα/2μηνο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...